Några bilder från igår.

Laddar upp åtminstone några bilder från igår så ni kan se :)











Resten kommer ni att hitta på min pixbox, http://www.pixbox.se/usr_show_id91610_page0_order1.html






Se ya!




hahahaha......




Åh förresten, glömde nästan


Före:                             och          Efter:    
                    






                                            

Sommaren är kort.

Nu sitter jag här och är lite smått bakis på min sista semesterdag, jag vill göra nånting, jag får panik om att jag ska börja jobba imorgon, men det som är så roligt är att Hussni också kommer att jobba imorgon, känns knäppt.

Var jätte roligt igår, så jävla kul att vara med massor av folk som man vill vara med, vi var på Sangis pubben och det var bara vårat gäng där och det var svinkul, var som en hemma fest, men det gick massor av pengar för vissa, inte för mej fr jag hade inte med mej några men  jag ska ge en 500;ing till Thomas idag för han bjöd på massor av groggar, och han har mindre pengar än mej! :) Vi var iallfall jag, Hussni, Niklas, Thomas, Patte, Niten, Jim, Henke, Ronja, Stoffe, Janne och Anton och kanske nån mer tror jag. (kommer inte på vem jag har missat, hoppas att det inte är en person som läser min blogg iallfall)
Hussni och Niklas stod bakki baren nästan hela kvällen, haha, dom tog över, för han som stod i baren kunde inte blanda några drinkar som vi ville ha och visste inte vad som kostade vad osv. :)




OCH det var första gången som jag inte däckade direkt jag kom hem, Ronja och Henke var här ganska sent och jag orkade vara vaken och jag var inte överdrivet trött heller, jag gjorde till och med korv och makaroner och jag var smart nog att spara det som blev över av min korv och makaroner, så jag ska faktiskt äta det nu :)


Jag är heller inte överdrivet bakis idag, känns skönt. Men jag är bakis ändå och inte är jag körduglig heller.
Om nån läser min blogg nu och vill vara med mej idag så är det bara att höra av er, jag är PÅ! :D


Jag skriver nog mer senare för jag är alldelns för lat för att gå och lägga mej!

Ciao.






tss.

Jobb is in the air! :)

Igår fick vi den härliga nyheten om att Hussni börjar sin praktik på MÅNDAG! FAN vad skönt det kommer bli, det är inte massor med pengar men det är PENGAR! :)

Jag är så lycklig, köpte en vinflaska igår, men vi drack den aldrig, haha.





PussOKram


Och alla mina arbetskamrater, VI SES på måndag, men jag måste säga ; Tyvärr.

Grönt te & Mörk choklad

Hejsan bloggen och bloggare! :)


Min hälsodag har sett ut så här;



Klockan 09:50
Jag vaknar, klär på mej och går på toa och efter 10 minuter är jag utanför dörren för en HÄRLIG morgonpromenad, är ute i 1 timma och 10 minuter och är bokstavligt talat BLÖT i svett, när jag har averkat strandpromenaden.

Efter morgonpromenaden så hoppar jag i duchen och äter frukost, sen ligger jag och myser framför Oprah, Dr Phil och Rachel Ray. (haha, märks det att jag har mycket att göra.)

Mamma ringer och frågar om jag vill komma med henne på promenad och det vill jag absolut, så vi averkar också strandpromenaden (min 2;a gång) , fast en kortare variant på 40 minuter, (Jag har absolut gått minst 10.000 steg idag) hemma igen och då gör jag en supergod omelett med massor av grönsaker i och jag gräver i mej den.
Vi hämtar pizza till Roger och Hussni och far och hälsar på Roger på sportis då jag SJÄLVKLART passar på att ta 1 timmas gympass också! Va!? Är jag inte den hurtigaste hurtbullen ni vet? haha. Jag käner mej så nyttig och mitt fredagsgodis är MÖRKchoklad och inte smågodis ;D

Jag ska säga sanningen: Jag har kollat på Anna Skipper Du är vad du äter HELA veckan, och hon vet verkligen hur man påverkar folk :) Och efter att ha sett det sista hemska programmet med en som röker och hade rökt i 10 år så ha jag tillbringat min och mammas promenad med att försöka förklara för henne att hon måste sluta röka, hon har typ rökt i 30 år och efter 10 år så får man i sig MINST 2 liter tjära, tänk att efter 30 år så får man i sig 6 liter, och tjära är ju inte direkt det enda gifter du får i dej! Jag själv MÅSTE åtminstone FÖRSÖKA sluta feströka nu :)

Nåja nu ska jag asluta och fortsätta med mitt GRÖNAte och min MÖRKAchoklad farmför tv:n istället, det är CSI! :)


Kanske skriver jag snart igen.

Se ya!

Babysitter

Nu sitter jag här och är barnvakt åt världen gulligaste människa, Julle! ;)
Han sooooooooover så sött, vi har badat och lekt, och vi har läst "grodan & grisen", och "Hugo", han är så gullig, Elin är på jobbet och sa att han skulle sova, så jag låtsades att hans mjukisdjur skulle sova och ville sååå gärna att Julle skulle sova med honom och klappa honom, sen när Julle gjorde det, så viskade jag "nu har han somnat så nu måste vi vara tysta" så läste jag Hugo jätte tyst så inte mjukisdjuret skulle vakna :) Vad gullgt.

Jag har städat lite här hos Elin, fy vad fort det blir stökigt när man har barn, jag förstår inte hur Elin lyckas hålle det skinande rent varje dag.
Innan jag for hit så var min värsta mardröm att Julle skulle bajsa för jag är VÄLDIGT känslig mot sånna slags lukter.
Julle har bajsat och jag har överlevt. Vi badade bort hans bajs, och vi badade "ankan", "pippin" & "fisken" också, men både schampoo och tvål, och jag har lärt honom att inte gråta för att han måste tvätta håret och få vatten i ansiktet. (jag tror han brukar gråta iallafall).

Nåja, nu ska jag gå iväg en stund.
Se ya!

Tiden rusar iväg

Vad tiden går fort, jag blir nästan rädd.
Det har redan gått en vecka nu av min kära semester, det är ju hemskt.

Igår var jag med Anna och hon bjöd mej på en Latte & en tonfisk baugette på myggan, bara sådär mitt i allt, hon är ju galen ;D Men gott var det och TACK Anna, du är så gullig. Sen var vi på Intersport, Coop Bygg, Team Sprotia & sen drog vi iväg till hennes Herr & Fru Svärföräldrar, där vi blev bjudna på kaffe och fika. Det var jätte trevligt.

Nu försöker jag få tag på Elin, men det är lite svårt med endast 1 krona på telen då jag måste hålla på och tjuvringa ;D Jag tänkte ju hälsa på henne och Julle, och leka och läsa "Grodan & Grisen" med Julle, som han verkar älska.
Kanske ska vara hans barnvakt i veckan i några timmar under dagarna tills Jorre slutar jobbet och isf så måste det ju planeras så jag vet vad jag kan göra i veckan och inte, så inget dubbel planeras. Man måste veta saker, annars kan man inte ha ett eget liv, (När ska jag vakna, och hinna äta, ska jag fara och träna osv.)  och sen tänkte jag kanske att jag och GullJulle kanske isf skulle vara hos Elin och Jorre eftresom att han brukar vara lite skraj för Hussni, haha.
Fast Julle kanske har blivit modigare nu (?) det är ju ett tag sen han har träffat Hussni.

Men men, what to do, det blir nog inte jag och Julle imorgon iallfall för det går inte utan planer som sagt.

Jag och mamma har just varit ute och gått hela strandis och det var jätte skönt faktiskt. Vill göra nåt, jag vill ha pengar idag, för idag vill jag göra saker, jag har en sån dag idag.


Nu ska jag avsluta, kanske skriver mer imorgon istället.
Ha en fortsatt trevlig sommar.

Puss&Kram

SEMESTER!! :)

Åh vad skönt det är men tiden går alldelens för foooort, stanna!!

Har inte gjort så mycket förutom och träna, sova och äta, haha, och det är verkligen skönt att sova, träna och äta! :)

Ingen sol ännu, förutom idag, men jag har så ont i huvudet idag så jag hoppas att det blir sol imrgon också för då kanske jag och Lisa ska gå ut och gå med varandra!
Har tränat 5 dagar i veckan och oftast har jag varit ute och gått också minst 1 timma om dagen.

Idag ska vi äta hemmagjord pizza och det ska bli alldelens underbart gott.

Fortfarande inga pengar men det gör ingenting, för jag älskar min semester och jag känner faktiskt ÄN så länge inget behov av att göra nånting heller, MEN om jag hade haft pengar så hade jag absolut gjort nånting.



Nu ska jag fortsätta SLÖA, och bara göra INGENTING, för det kan jag.

Puss på er

RSS 2.0