Jisses.

Elsa här, igen.



Eftersom att Malin verkar ha ngt emot mina inlägg så föreslår jag att ni som vill se snoken istället addar mig på msn, så skickar jag en länk till bilden. [email protected]


Blotta sig i bloggen?

En blogg kan man ha till olika saker, att få ventilera tex. Men hur som helst så kommer alltid andra att kunna se vad du skriver. Man offentlig-gör en del av sig själv, av sitt liv & sin personlighet.

Man "blottar" sig själv gnm bloggen.- som vissa skulle uttrycka det. Eftersom att Malin har gjort det stora misstaget att ge ut hennes lösenord till mig så får hon även acceptera att jag ibland slinker in här och blottar en del av henne.

Idag denna del. Hennes nose.



Vad tycker ni? Hade det int vart snyggt med en nos-ring där på vänster sida??














Malin- Jag tog bort den inzoomade näsbilden! Inte så snygg!

"NU BRÄNNER VI FETT"

Som finnarna brukar säga innan dom kliver in i bastun????

Eller vad vet jag. Ikväll blir det Pilates med Ronja, Malin & Maria.
Sitter här på jobbet själv vid min stolpe. Ska snart gå till the kitchen och hämta en kopp kaffe.


Bjuder på en bild av Malin fr förra tisdagen före pilatesen.





Bye bye - Elsa

Leos Lekland

Imorgon så ska jag, Julle och mamma Elin till Leós! :) Det kommer bli jätte roligt och självklart åker ju kameran med! hihi, jag har längtat så sen sist och denna gång ska jag ha med mej sockar!
Snart kommer mami och hämtar upp mej så snäll som hon är, Anders var här igår och försökte laga bilen.

Jag har känt mej lite nere sen i fredags och har därför inte bloggat nåt, men idag upptäckte jag att Elin har varit in och bloggat. det var verkligen sött gjort, för då är det ju inte torka här inne iallafall.


Nåväl, nu ska jag gå och göra den sista biten för mamma brukar nämligen förlja min klocka som är ställt 10 minuter framåt:)




/M

Bodenbadet.

Förhoppningsvis får innehavaren av denna blogg ledigt på tis nästa vecka, så då tar jag (Elsa), Julius och Mallan och åker iväg till Boden för att blöta ner oss lite och leka av oss.



Helgen.

Åh vad roligt det ska bli till helgen nu längtar jag på riktigt.

Imorgon så har min älskade faster bjudit mej på middag med släkten som jag saknar så, så nu blir det en trevlig middag med allihopa inklusive Camilla som jag heller inte ha sett på sååååå länge, för länge!
Vi skulle fota idag i stickat och jag trodde inte att jag ägde ett plagg med stickat eller åtminstone inte att jag kunde ha dom men jag hade huuuuur mkt som helst nästan 4-5 påsar.
Iallafall så regnade det så mkt på morgonen så det blev inte av men sen då jag hade hunnit iväg till Elin i Nyborg och jag trodde ju att det bara var 1 timma kvar tills jag började jobbet då min faster ringde men det var faktiskt 2 timmar så vi hade ju hunnit iallafall. Det hade varit jätte roligt, men jag hoppas som tusan på bra väder imorgon.

Igår var jag ledig och då var jag och tränade och var iväg på en morgonpromenad, var hos farmor träffade Gitsy och  drack te med farmor.


Just nu sitter jag och målar naglarna med papper i näsan, jag är verkligen snorig, dom på jobbet skrtattar åt mej och tycker att jag är söt ;D haha.

Näe nu ska jag och Elin spela 5 i rad och vinna fina priser på prislistan går de att vinna:
5 min i telen under kvällen.
Krypa på alla 4:a och grymta som en gris in till köket.
Fotfilning och nagelpedikyr.
Massage
och en utmaning till Lördags kvällen. haha


Se ya.


Ni kan få HELT gratis kläder och olika rabatter, regga er här!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20471

PILATES

Ja igår var vi ju då på SOFTpilates, men jag tyckte att den var VÄLDIGT jobbig och man märkte verkligen att jag inte har tränat på ett tag och min hållning liknar en 80 årig gubbe med käpp och vig är jag, som en STEN!
Har ingen täningsvärk vilket jag verkligen trodde att jag skulle ha, främst i magen.
Om jag skulle jämföra detta med vanlig pilates så är nog skillnaden att vanlig pilates är mer "GO" som lite mer tempo och lite fler olika övningar. Det blev ingen löpning igår för jag var så trött efter Pilates men det gör ingenting, bara jag har börjat tills nästa vecka så är jag nöjd.

Idag väntar spinning så idag ska jag HINKA i mej vatten!
Nu måste jag börja göra mej i ordning till jobbet.

SE ya.



Malin vs The Gladiator Elsa.

Jaha, nu har produktion satt Malin på endast Yara. Vilket betyder att hon har det väldigt lugnt på samtals-fronten. Inte ett enda telefonsamtal sen lunch. Själv får jag sitta på vit tel. och mata samtal som aldrig förr.


Vi har hållt på spela fem i rad nu ett tag med en massa olika priser till vinnaren. 10-min massage, pizza på fredag, grönsaker + dipp till jobbet, nagelmålning etc. Med andra ord har vi sysselsatt oss med en massa onödiga saker mellan mina samtal.






Malin är lika spel-galen som killen i reklamen - ni vet. "spela lagom". Tror att det är time for me att utnyttja situationen. Vi hörs lite senare. Ciao! http://gaffelnasa.blogg.se/

Skänk pengar till WORLD CHILDHOOD FOUNDATION


Vattenfall skänker nu 20:- till WORLD CHILDHOOD FOUNDATION
för varje inlägg du gör i din blogg som länkar till:

http://www.uppdragbarn.se/







länka nu!


Äntligen!

Det blir en lugn vecka till veckan men det blir ändå träning! :) Snacka om att jag har längtat!

Måndag:
Promenad

Tisdag:
Soft Pilates

Onsdag:
Spinning

Torsdag:
Morgonpromenad
Ev. Löpning (om jag känner mej redo)
Vattenarobic.

Fredag:
Morgonpromenad
Ev. Löpning.

Lördag:
VILA (helt vila, ingen promenad eller motion)

Söndag:
Morgonpromenad.


Sweeet! Jag längtar!
Vecka 2 blire lite tyngre träning på gym och med löpning och morgonpromenader, men man måste börja lite lätt när man har varit sjuk så att man ser att man verkligen är frisk. Om jag känner mej helt slut någon av dagarna så är det bara att avboka.

Idag blire taccos och solning, imorgon blire fest! :)



Se ya!

Sköna kväll!

När jag nu går hem klockan 21:00 så kan jag njuta av att jag har en hel ledig helg framför mej där det väntar ett spännande 40 års kalas med gratis mat och gratis dricka!:)

Hemma väntar det ett avsnitt  med Filip och Fredrik och en Hussni och massor av disk.
Jag vet inte om det är ngt men min älskling säger att jag är ovanligt tyst och väldigt kort i tonen åt honom, men vad jag vet så är det inget speciellt på mitt hjärta som jag känner kan vara anledning till detta, jag försöker fråga mej själv hela tiden så att jag inte har ngt som jag vill ska komma fram men som jag håller inne med, men det är ingenting.

Nästa vecka kanske jag kan börja träna igen om jag är HELT frisk, jag vill verkligen inte börja med minsta uns av förkylning i kroppen för om min sjukdom kommer tillbaka så kommer jag bli väldigt ledsen! Jag vill börja träna igen och känna den sköna känslan av träningsvärk och känslan när man har kört slut på sig själv så mkt att man knappt orkar gå! Jag ska ju gå på gruppträningarna den första veckan som jag är tillbaka på spåret och sen veckan efter det ska jag träna i gym osv. Jag ska VERKLIGEN försöka komma igång med morgonpromenader innan jobbet! Kan inte nån snäll jävel ge mej lite självdisiplin (?)
Jag vet att jag mår bättre och känner mej frächare på alla sätt när jag har varit på en morgonpromenad innan jag trippar iväg till jobbet men ändå så ligger jag kvar i sängen och tänker på hur SKÖÖÖÖNT det är att få sova! (Jag vill ha Annas dygn)
Nä, nu måste det snart bli slut på mina ligg/sitt sår och dags för träningsvärken igen, hur länge har jag inte väntat nu (?)


Nu ska jag fortsätta jobba och vänta på att jag faktiskt snart får gå hem för helgen, bara 40 minuter kvar! :)

/M


Haha.. Bäst!


















Man kanske ska börja kolla vad man har i bakgrunden när man fotar nästa gång ;D

Gómorgon.

Nu sitter jag på jobbet och är väldens tröttaste!
Imorse så höll jag på att somna sittandes efter att jag hade satt mej i sängen.
Hostan sitter kvar men även inatt har jag kunnat sova heeela natten, så SKÖNT!
Snart ska jag nog gå och hämta te och snyta mej, jag har snor problem nu istället, haha.

Jag tror att jag ska gå ut och gå på rasten, så jag får lite frisk luft, man kanske blir lite piggare då! :)


Världens lyckligaste

Jag har SOVIT inatt! Det var sååå jävla härligt, somna hade jag däremot världen problem med, somnade först klockan 02 av utmattning av all hosta, vakna hade jag också problem med, och det var sååå skönt att ha problem med att vakna!:)
Jag är lycklig för att min hosta faktiskt håller på att försvinna!
Åååh så glad!



Sömn

Jag fick sluta klockan 13.15 idag på jobbet istället för klockan 15.30 och jag for så klart hem och vilade, och jag KUNDE vila! :) Jag har inte hostat nånting när jag vilade, gissa om jag är typ världen lyckligaste, det var så jäääävla skönt och hade jag fått så hade jag förmodlingen vilat hela dagen + natten, hoppas att jag inte har någon hosta inatt.(önsketänkande)
Snart ska jag fara till min nyfunne vän Ronja och vi ska gå ut och gå en  LUGN promenad.. vi hade egntligen bestämt oss för hårdträning i veckan men istället blir det lugna promenader, jag är inte direkt i bruk för att kunna träna riktigt än, kommer nog säkert att ta det lungt hela veckan i säkerhets skull  även om jag skulle bli plötsligt frisk.
Nåja nu ska jag fara, men vi ses.

/M

Host(jäveln)

De senaste dagarna har jag var Otacksam till totalt 4 timmar sömn per natt, inatt blev det bara 3!
Så rädd att blir sjuk igen (alltså få tillbaka febern) då jag inte får sova ordentligt.

Skriver kanske mer senare.


Idag blir det åtminstone 1 timmas LUGN promenad, har inte rört på mej sen förra fredagen, mer än 1 vecka och jag har vräkt i mej choklad och olika medeciner.


Haha, konverastion med en kund.

Jag med en väldigt ansträngd och hes röst.

Klockan 19:30 igår.

-Välkommen till ................
-Oooj, Hej, förlåt att jag väckte dej!
-Nej Nej, det gjorde du absolut inte.
-Jo, men förlåt.
-Nej, jag är bara hes, så jag är vaken.
-Men du behöver inte skämmas.

(Det gick verkligen inte att förklara att jag var förkyld och var på väg att ständigt tappa rösten)


I väntan på annat

Nu sitter jag och väntar på att min ladangette ska bli klar, jag har just diskat och fixat och snart ska jag faktiskt fara och jobba i 4 timmar, det känns dkit bra för då ska jag spara dom i komp så att dom blir 8 timmar och sen ska jag istället för att vara tjänstledig i helgen lägga in komp, smart vá? Så har jag 3 permissions timmar också, det blir perfa.
Hoppas bara att bilen håller sig nu, eftersom att den har fel på batteriet så kommer jag säkert få stopp mitt på E4:an eller nå, men jag har mamma som jag kan ringa till i värsta fall, så jag klarar mej nog.

Imorgon börjar jag klockan 07:00 och jag har sovit i ungefär 4 timmar sammanlagt inatt och natten inna det sov jag också i ungefär 4 timmar pga host(jäveln), man kan verkligen inte sova, enda anledningen till att man somnar är för att man är så utmattad så man inte klarar av att hålla ögonen öppna.

Nåja, nu ska jag ropa att maten är klar! :)

/M

ÄNTLIGEN

Det var ingen fyllecell, inte akuten, ingen tjej och heller ingen kompis, nej nej, det ar en "snubbe", ooooh ja, han hade somnat på en "snubbes" soffa, han vet inte vem det var, vart han bodde, hur han tog sig dit, inte med vem och när..
Men han är ju hemma iallfall och jag är hungrig, trött och grinig.

Just när jag kan slappna av och tänkte sova en stund så börjar grannarna borra och det låter som att dom borrar i mitt öra för man hör det så bra.

Jag ska väl äta nån macka nu eller så, sömn blir det nog inte nånting av förens det är gonatt.

Se ya.

Nu får han faktiskt ta & höra av sig..

2,5 timma senare så sitter jag fortfarande här och har inte en aning om vad som har hänt med min LOVE, jag har ringt till polisen också och där är han inte, och fortfarande inget svar hos hans vänner, och några av dom har inte igång telefon.
Jag pratade med världens bästa Elin just som ska hjälpa mej att få tag på honom.. hon hade sett honom igår men då hade han varit ensam.
Hon tror inte att han ligger på sjukhus för då borde dom ha hört av sig till mej.. men jag undrar vart han är, jag har gått dit ner och kollat och han ligger inte på backen utanför heller.. det är så olikt honom att inte överhuvudtaget höra av sig eller för den delen komma hem.
Vi har varit tillsammans i 6 år nu och han har alltid kommit hem, när vi inte bodde tillsammans så hände det EN gång att vi sov hos min mamma för att vi hade tappat lgh nyckeln, men det är den enda gången nånsin och fast vi bodde i Sangis och var i Kalix och festade så hittade vi alltid ett sätt att komma hem på så de är verkligen olikt honom..

Nåja, jag hoppas bara att han hör av sej eller kommer snart!

/M

What to do?

Nu har jag pratat med Janne som tyvärr inte var med dom ut igår men sa att Hussni tydligen hade en "stirr"-fylla och att han var riktigt full så nu är det bara att hoppas på att han antingen ligger i fyllecellen eller hos en kompis eller med en tjej, bara han inte ligger nerslagen eller död någonstans!
Lisa berättade att hennes kille Mattias hade försvunnit en gång då dom var ut och hon var svinorolig och hade farit till hans föräldrar och var jätte orolig så visade de sig att han hade hamnat i fyllecellen, jag hoppas det är samma historia nu.
Men fortfarande skumt att han inte har ringt eller kommit hem tycker jag för Hussni är en sån som hur full han än är så tar han sej alltid hem!
Jag har heller inte pratat alls med honom sen klockan 19:30 igår kväll och han brukar lyckas låna nåns telefon och ringa nångång under kvällen..
Nåja, somna kommer jag inte lyckas göra nu iallafall..

/M

Börjar bli orolig

Jag öppnar ögonen 1 gång till för host(jäveln) och kollar på telen och ser att jag har ETT missat samtal från Hussnis kompis, jag ringer upp men får inget svar, jag ringer direkt till Hussni och han har inte på telen, jag ringer till alla hans andra kompisar men ingen har på telefon och jag är faktiskt riktigt orolig nu, för det är verkligen inte likt Hussni att inte svara eller att han ännu inte har kommit hem!! Jag är svinorolig, och han borde ha meddelat om han skulle sova hos nån eller åtminstone försökt ringa 1 gång till.
Jag sprang och kolla så att han inte ligger just vid ytterdörren och sover ifall han har försökt knacka men att jag inte har hört då jag har sovit, men ingen Hussni ligger och sover där.

Det här är konstigt och jag är jätte orolig!!!!
Jag ska göra té och fortsätta ringa, men de är nästan lönlöst då inte hans tele funkar och ingen annans heller för den delen.. klockan är ju faktiskt 06 nu....


/M

Jajjemän!

Självklart måste jag vakna av host(jäveln), så irriterande, kan man inte bara få sova en heeeel natt (?)
Jag undrar egentligen om grannarna kan sova när jag hostar så för det är väldigt lyhört hos oss.

Tidigare ikväll så ringde min brosa och Hussni och lurade mej att Hussni hade slagit honom, och först sa jag att jag vet att han ljög och bla bla, men när han inte gav sej så var jag ju tvungen att till slut tro honom, och jag hann bli riktigt arg på Hussni och skällde ut honom, och då sa dom till sist att dom visst skämta, och då blev jag ännu argare och sa att dom var dumma i huvvet och att dom fan inte behövde höra av sig nå mer och sen la jag på.
Och dom har inte hört av sig ännu och jag är för tjurig för att ringa fastän jag egentligen vill det, men jag tycker faktiskt att dom borde be om ursäkt för man kan fan inte skämta om vad som helst...
Iallfall så vill jag ju veta vad dom gör och så, men jag vägrar att ringa, haha.

Nu är de dags för min 1000de kopp te, det har börjat bli en vana att kliva upp och dricka te på nätterna pga host(jäveln).
Ska kolla om det hjälper och försöka sova på nytt, lär ju säkert vakna igen senare under natten, dock kommer jag inte vara så pigg som nu men jag kommer måsta gå upp och koka té igen, för det är det ända som lindrar åtminstone litegrann.

Hosmedecinen hjälper bara typ 1 timma och sen funkar de inge mer, det är lite synd..
Nåja, dags igen..
/M

Babyoil

Så där, då har jag hunnit sola, handla och diska och snart blir det CSI på TV, så det blir hel kväll späckat framför TV:n alldelens ensammen med mina grönsaker och dipp och det där härliga fotbadet.
Det var skit härligt att sola men jag kände eftråt att jag nog har lite feber fortfarande i kroppen för jag mådde inte jätte bra eftråt men nu mår jag bra igen så då är allt som det ska.
Nu ska jag hälla upp mitt fotbad med baby olja i ;D

Kanske skriver mer sen om jag har problem att sova med host(jäveln), eller om jag bara har tråkigt helt enkelt.

Se ya!

Ikväll blire MYS!

Ikväll har jag bestämt mej för att mysa hela kvällen när jag är själv.
Jag ska först och sola direkt efter att jag har slutat, sen ska jag hyra en film och göra dipp med fil och grönsaker och jag ska bada fotbad och fila fossingarna och smörja in dom så att dom blir baby-mjuka, man måste ju ta tillfället i akt och göra ensamheten till nånting bra och jag har ju faktiskt mina söta små katter som alltid ställer upp om man behöver gossa, sen ska jag dricka grönt te också, och frisk ska jag bli ikväll efter allt mitt pysslande.
Det här blir en bra kväll.

Se ya,


Jobbet nu.

Nu är jag på jobbet och det känns jätte skönt faktiskt att ha tagit sej hit, däremot så känner jag svid i ögonen efter en låång näst intill sömnlös natt.
Men oj vilken hosta man får när man sitter och pratar i telefonen, men jag har som tur med mej hostemdecin iallfall och dom har té här också så det ska nog ordna sej:)
När jag kom hit från början så mådde jag jätte dålig fortfarande kallsvettig och yr efter badet men nu känner jag ingenting så nu kommer jag kunna vara på jobbet hela veckan känner jag, inte mogen för träning dock, det kommer isf inte bli av förrens i slutet av veckan, jag vågar inte riskera att bli sjuk igen, för jag har väldigt lätt att bli sjuk och jag tycker inte att det är intressant på nåt sätt och jag hatar att vara hemma för jag blir så rastlös om jag inte är så där RIKTIGT sjuk så att man inte kan röra sig som jag var på Lördagen för då uppfattar man inte rastlöshet :)

Jag har laddat upp här med banan, smootiie, choklad, te, TREO, hostmedecin och 2 piroger så att jag verkligen klarar mej ikväll! Jag kanske skriver mer senare men det återstår att se.

Puss&Go på er.


/M


Jag fortsätter på samma spår.

Ursäkta om det är uttjatat nu med min sjukdom men jag måste ju tjata av mej nån stans :D
Idag ska jag ju då på jobbet mellan 13:00 och 20:00 och det kommer bli jobbigt, ja känner det nu, det var nämligen så att jag gick och badade nyss för att skrubba mej ren så ingen dör av min sjukdomsodör när jag kommer in på jobbet, bada var ingen bra idé, jag kände mej ganska fräsh på morgonen förutom hostan, så jag tänkte att ett bad inte kunde skada och nu när jag kom upp från badet så är jag alldelens yr och kallsvettig (?) Störande.

Min hosta måste jag ju också påpeka, igår gick jag och la mej klockan 23:00, jag vaknade av hostan klockan 00:00 och sen somnade jag om och vaknade igen klockan 05:00 och var uppe fram till klockan 06:30, somnade om på nytt och vaknade för dagen klockan 10:00, jag kan ju verkligen påpeka att jag STÖR mej som fan på host(jäveln), det är de värsta som finns.
Skulle nästan tro att Hussni stör sig lika mycket bara att han inte låtsas om det.

Jobb för mej ikväll som sagt och hotto för Hussni, snäll jävel ändå ;)




Nåja nu ska jag supa i mej lite TREO och sen ska jag supa i mej lite hostmedecin sen kommer jag återkomma senare från jobbet eftersom att det inte kommer att ringa nånting.. så vi hörs då så får ni höra hur min bilresa gick :) (haha, kommer inte ha nåt intressant att skriva om)


Ikväll kanske det blir solning för min del jag ska ju börja simma,och man vill ju inte se ut som ett dött as när man kliver in i bikinin på badhuset så alla måste ta på sig solglasögonen för att skydda sig från att bli svetsblind av min bländande hy.


Se ya.

Imorgon händer det.

Imorgon (Lördag) så ska jag fara på jobbet och ni skulle bara veta vilken hosta jag har, jobbigt att prata i telen egentligen :D
Idag har jag varit och skjutsat Janne till Luleå så att han kunde köpa ett par böcker som han behövde till en kurs, vi körde runt EXAKT hela Luleå för att hitta den lilla bokhandeln som vi var ute efter :)

Annars så har jag bara varit här hemma som vanligt, är så jävla less på att ha denna hosta, varken jag eller Hussni kan sova om kvällarna så, så fort jag lägger mej ner i soffan under dagen så somnar jag en stund för att jag är så slut.
Undra vem jag jobbar med imorgon det ska bli intressant att se vem som ska få stå ut med min hosta hela kvällen för jag tvivlar STARKT på att den kommer försvinna eftersom att den är som värst nu.

Jag längtar tills jag blir frisk, jag vill börja träna igen, jag har verkligen abstinens efter att få träna.
Nåja.
Nu är det typ läggdags, så får man verkligen hoppas på en sömn inatt, det skulle vara roligt.




Se ya.

Nytt inlägg

Idag vaknade jag klockan 06:00 pga min JÄVLA hosta, det är helt sjukt hur mycket jag hostar, först kan jag inte somna igår blev jag väl vaken till 02:00 eller nå och sen vaknar jag skit tidigt av hostan.
Jobbigt är det verkligen.
Idag tror jag att jag ska våga mej ut bland människor iallafall, har ju suttit inomhus först sen i fredags och var på jobbet i 3 timmar på tisdagen och sen inomhus igen, jag förstår inte hur jag har orkat, det är jobbigt att sitta inne men imorgon ska jag jobba igen iallafall och Hussni kanske ska fara ut..(?) eller jag vet att han ska  fara ut men han brukar alltid säga att han inte vet.
Snart ska jag äta frukost och sen ska jag snygga till mej lite (sminka mej) sen ska jag fara och handla och efter det ska jag gå ner i tvättstugan och kolla närmaste tvätttid och UT med min snorpapperspåse.

Jag ska väl gå och äta då, men jag tvivlar inte på att jag kommer skriva nåt mer idag. (jag skriver fast jag inte har nåt att skriva om)


/M

Hostmeduuuucin

Hej på er.
Nu har min mamma varit förbi med min efter längtade hostmedecin, jag är så lycklig, nu kanske jag slipper denna jäävliga hosta, den är typ det värsta.
Alla säger att det är bra med mycket C-vitamin när man är sjuk och jag har inge C-vitamin brus så jag häller i mej glas med apelsinjuice för det är ju C vitaminit ;D

Ikväll blir det TV, haha ovanligt det är nu förtiden (?)

Jag har iallafall en "se på TV lista" idag :)
20:00 - TOP Model
21:00 - Vem kan slå Philip & Fredrik
22:00 - Finalen av Hell´s kitchen.
Egentligen så tycker jag inte att det är så roligt att titta på TV förutom vid enstaka tillfällen som idag hade jag hur som helst kollat på Hell´s Kitchen men i övrigt hade jag inte alls kollat på TV :)
Det känns faktiskt lite hemskt att jag har ersatt min "träningslista" med "kollapåtv" lista.

Nåja nu ska jag klunka i mej lite hostmedecin varvat med apelsinjuice ;D



Se ya.

En natt senare..

Fortfarande sjuk, vaknade med feber på morgonen, och ingen röst.
Har just ringt till vårdcentralen så dom skall ringa upp mej för att skriva ut hostmedecin åt mej, och sen ska jag kolla lite saker också med min sjukdom :)

Jobbigt att aldrig bli frisk, jag villverkligen INTE vara sjuk... jag har hört att det är bra med friskluft också när man är sjuk men jag vågar mej inte ut, igår gick jag till soporna med en soppåse och det var förjävligt att ta sig upp för trappan sen, jobbigt att vara sjuk och bo högst upp :D

Ingen bok har jag heller så nu är det TV tittning istället och GUUUUD vad tråkigt det är...

Nåja, jag kanske skriver mer senare.


/M

Män som hatar kvinnor

När man är sjuk så har man inte så mycket att göra och jag har läst min bok hela tiden och är nu färdig med den.. känns lite trsit för om jag fortsätter vara sjuk så har jag ju då ingen bok att läsa.
Hussni är på jobbet nu iallfall och jag ska väl snart äta nånting, jag kan ju uppdatera att min sjukdom håller i sig och jag vaknade av feber klockan 06:30 och gick upp och tog en TREO, efter att ha fått i mej den så fick jag världens hosta så jag satt och drack kanske 5 koppar te på morgon och kunde alltså inte somna om, det skulle vara ganska skönt att ha det här dygnet när jag blir frisk också så man slipper vara trött när man stiger upp på morgonen :)

Vet inte hur jag skall göra med jobbet eftersom att jag känner att jag varit hemma för länge och det känns så dumt att inte vara på jobbet men å andra sidan så höll ju dom med om att jag inte ska fara dit för tidigt men det är ju det här med det ekonomiska, känns tungt att vara sjuk så länge så jag är verkligen glad iallafall att jag hade min första sjukdagar på helgen då jag var ledig! :)

Snart ska jag nog äta lite grann iallfall.

Ingen som vill lämna en kommentar om hur man fort blir frisk, jag skulle bli väldigt tacksam! :)



Förresten, ni bara måste se denna världens sötaste och grymmaste breakdancer: Klicka här.



Jag skriver väl mer sen är som vanligt förberedd på att jag snart kommer att vara uttråkad igen, men jag funderar på ett bad och bada bort min baciller! :)

/M

Återigen hemma

Ett försök på jobbet idag men det gick inget bra, jag kunde inte riktigt fokusera och fick hostattacker hela tiden men skummast var att jag har en ekande känsla i huvdet på nå konstigt sätt, vet inte hur jag ska förklara riktigt.
Hussni slutade faktiskt samtidigt som jag kom hem så vi kom hem tillsammans, men nu har han farit iväg till Jolas ett tag och spela det där nya som är som guitarr Hero fast med Trummor istället, det är så roligt när han far iväg och gör nånting, jag tror han mår mkt bättre nu, det känns iallafall så och man kan märka en lite lyckligare förändring i hans betende. (Jag är så glad för hans skull.)
Nu kommer jag iallafall att återigen måsta vara rastlös får se hur länge jag blir hemma men skulle nog nästan tippa på att jag är hemma åtminstone imorgon också så att när jag far på jobbet så är jag RIKTIGT säker på att jag verkligen är frisk och inte måste fara hem igen, men på ngt sätt känns det bra att jag provade, annars hade jag säkert gått runt här hemma och tyckt att jag var dum som inte for.. det bästa med Tele är att det jobbar MÄNNISKOR där och inte robotar som jag tidigare har erfarat på annat ställe, cheferna är dom bästa på denna jord, finns nog inte så många bra på ngt annat ställe (?)

Ja, jag skall nog läsa i min bok nu ett tag det var så spännande igår att jag knappt ville sluta fast jag egentligen var tvungen att sova! Och vet ni, jag har fått mina kläder från ELLOS idag, tyvärr så kom dom efter klcokan 17:00 så jag kommer inte kunna hämta ut dom, men Hussni kanske kunde göra de sen, skulle vara roligt att se vad det är för ngt för jag hinner alltid glömma bort när jag har beställt vad jag beställde och nya kläder är ALDRIG tråkigt, eller hur!?:)





Jag skriver säkert mer senare när jag blir rastlös igen :)

/Malin

Utmanad - Äntligen!

Jag har alltid velat bli utamand och jag har längtad och längtad och nu äntligen är min tid kommer, tack så mkt Gabbi!;D

Jag ska alltså berätta 5 udda eller märkliga saker om mig själv. Spännande :D


1. Jag skulle nog vilja kalla mej själv lite av en träningsnarkoman, trots att jag faktiskt tillbringat hela mitt liv åt att hata träning :)

2.  Jag är VÄLDIGT "mamma-kär"

3. Jag är väldigt känslig och kan faktiskt börja gråta för nästan vad som helst. (Ex: Hussni berättade en historia om nåt som hänt som skulle leda ngn stans men i den så berättade han att han fick en kram av en tant som sa att allting kommer att ordna sig, och då började jag böla och sa "Hon veeeerkar såå snälll, huuuu huu hu, snyft och böl.)

4. Jag säger alltid att jag inte tror på gud men om jag är rädd för att ngt hemskt ska hända ngn, så ber jag till honom och säger alltid i slutet att "Om du hjälper med det här så kommer jag alltid att tro på dej!"

5. Jag känner ett stort välbefinnande i att hjälpa andra människor och få andra att må bra!




De som utmanas ska skriva 5-7 saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Jag utmanar:
Jenny
Parixxx
Elin


Halstabletter

Nu får jag snart mina efterlängtade hastabletter och jag får också en "skak-yougurt", det ska bli sååå mumsigt.

Thomas kom hit för en stund sedan och Hussni har kommit hem från arbetet och det var jätte roligt att inte ha honom hemma, haha, snäll jag är, men det var kul när han for iväg och jobba och jag fick stanna hemma, lite tvärtom, bara att imorgon så är jag tillbaka i verkligheten igen:)
Jag måste nog snart gå och ta mej ett bad tror jag, men vågar inte riktigt än, jag är inte helt frisk än från febern, det känner man av och det känns lite läskigt att bada i en massa varmvatten om jag fortfarande har feber, jag tror inte det är helt bra.

Nåja, jag ska väl återvända till TV:n nu, kanske skriver mer sen.


/Malin

I Neeeed

Jag behöver verkligen halstabletter nu, Thomas kommer snart och han lovade att han skulle fara och handla åt mej så han ska få köpa halstabletter då, min hals håller på att dö..

Ja, inget nytt händer i sängen iallafall så jag har inte så ny information att komma med tyvärr :)




Ni märker ju att jag är uttråkad då jag är här och skriver hela tiden ;D



/Malin

I Miss U so much DAD!

A fathers toutch, a daddys kiss,
A crying daughter you are greatly missed.

An empty house, an empty chair,
A fathers love, no longer there.

A broken heart, tear filled eyes,
Another soul to fill the sky.

Many memories in my mind,
Some I laugh some I cry.

The times we shared, the laugh we had,
Things I miss, when I think of you dad.

Realizing that all I have to hold on to,
only memories of what once was you.

Missing your laugh, I will never again hear,
That is reality that fills me whit so much fear.

No more smile on your face,
no more warmth of your embrace.

The last hug, the last kiss,
the last goodbye that leave me with one last wish,

To have you dad here today,
Never leave your daughter this way.

A fathers toutch, a daddys kiss,
A crying daughter, your greatly missed.









Till minne av dej pappa, 31/5 -01.





Saknar dej så.




















                                                                                                                                                     Text av okänd.

Sad Monday

Åh vad tråkigt det är att vara hemma, det är så typiskt att man ska ha ett jobb som en telefonist när man är ständigt förkyld, svårt att parat i telefon men man kan absolut vara på jobbet i annat fall. I helgen har jag som sagt dragits med ständig feber och det har varit ett Hvete, fy så jobbigt, värk i hela kroppen, men nu har det förvandlats istället till världens förkylning men jag har (självklart ) ont  i hela kroppen fortfarande, varför kan det aldrig bara vara en sak.
Mamma sa det igår också att jag är alltid sjuk och det stämmer typ, jag tycker jag är sjuk jätte ofta, kanske jag inte alltid skulle behöva stanna hemma från jobbet men det är som sagt svårt att prata i telefon om man inte ens har en röst att prata med. (Idag däremot så har jag fortfarande feber och skulle inte ens orka gå till bilen och sätta mej och köra dit)

Så vad ska man göra, nu ska jag snart återgå till sängliggandet och fortsätta ha ont i alla leder, värst har jag i axlarna, ryggen och knäna, fortsätta skava på mina liggsår (tro mej, jag hatar att ligga still) och fortsätta dricka grönt te och sen återigen lägga mej stilla i sängen och antingen glo på en ny DVD film (less att titta på film) eller läsa min bok.
Hussni far snart iväg på jobbet och lämnar då mej ensam med allt tråkigt men det blir även min första hemma dag utan Hussni och det känns rätt roligt och knäppt att se hur man är ensam :D

Igår ringde Anna till mej och frågade om jag ville ha ett par nästan helt oanvända träningsskor så hon skulle ta med dom till jobbet så skulle jag kolla om jag kunde ha dom, och jag HOPPAS verkligen att jag kan ha dom för jag behöver ett par träningsskor och jag har verkligen inte råd i skrivande stund att skaffa mej ett par, så det skulle verkligen vara perfekt!
Och vet ni vad, haha, när man är sjuk och har dålig aptit så man inte  knappt orkar äta så går man ner i vikt (säkert bara vatten) så iironiskt att jag har gått runt och klaga på att jag inte förlorar dom där sista kilona och att det är verkligen jätte jobbigt att jag försöker så hårt men dom försvinner aldrig, och nu har jag gått ner nästan 3-4 kilo på bara 2 dagar, men jag kommer ju givetvist att gå upp dom igen eftersom att jag kommer ha en aptit och få i mej mer vätska snart igen så jag längtar fortfarande såklart tills jag får stå där på sportis och svettas igen, men jag måste väl vänta säkert minst 1 vecka eller nånting.
Imorgon ska jag iallafall hursom helst fara på jobbet och om jag inte har någon röst så ska jag kolla om dom bejöver nån extra hjälp med nånting för jag klarar inte av att vara hemma i flera dagar men känner nästan på mej att rösten kommer att svika om det blir en hel dag i telefon.

Nåväl nu ska jag väl fortsätta ligga.

Se ya.

Min verkligen intressanta helg.

Nu sitter jag här hemma och jag mår bra nu, trots febern, men det är för att den inte är lika hög som igår då jag fick ligga som ett kolli i min säng med tv:n indragen från vardagsrummet fast jag knappt orkade titta på den.
Så här började de.

Jag var så jävla taggad i fredags att jag ska ta tag i min extra kilon så jag skulle börja löpträna och gå på morgonpromenad.
På fredags kvällen efter Julles barnkalas så for jag förbi sporthallen och tränade axlar och sprang på löpbandet i 1 timma. (jag varvade springa och gå), och självklart så var jag ju helt slut efter det vilket är fullt normalt, kom hem och skulle gå och lägga mej kring 21:00 eftersom att jag var så slut och eftersom att jag hade bestämt mej för att stiga upp tidigt och gå på morgon promenad på Lördags morgonen, kring 23:00 när jag fortfarande inte kunde somna så kände jag att jag började få ont i halsen och sa till Hussni, "fan om jag blir sjuk nu när jag verkligen är på G", den natten följdes av mardrömmar, prat i sömnen och att jag vaknade till och från av min HÖGA feber.
På morgonen vaknade jag innan min väckarklocka och hela rummet bara snurrade och jag förstod att jag verkligen inte kunde gå ut och gå och att jag måste vara väldigt sjuk. Jag låg stilla på mina redan liggsår hela dan igår, och varenda kroppsdel gjorde ont, Hussni fick inte röra i mej för det gjorde såå ont och jag låg och darrade i frossa, treon som jag hällde i mej hjälpte i ungefär 1 timma och sedan kom allt tillbaka igen. (Har inte mått så dåligt på väldigt länge)
Hussni for iväg och inhandlade pizza till oss som middag och jag fick bara i mej 1/8 dels pizza.
Så bra har min helg varit och här sitter jag nu med lite feber men det går inte ens att jämföra med igår men däremot så börjar min hals göra väldigt ont och jag har börjat snora! Men jag hoppas att allt försvinner så att jag kan bli på G igen med träningen, jag ska bara gå på typ pilates, vattenarobics och spinning nu ett tag framöver + att jag ska börja löpträna ordentligt och morgonpromenader ska jag gå i massor. (Men nu måste jag vänta på att bli frisk också, jag hoppas att det håller i sig  nu, min motivation alltså.)

Nåväl nu ska jag krypa ner i sängen igen och kurera mej med en kopp grönt te som är bra för imunförsvaret så ska jag nog läsa lite ur min bok Stieg Larsson- Män som hatar kvinnor (Verkligen ett boktips för er som gillar att läsa), och verkligen hålla tummarna för att jag får bli frisk så att jag kan gå på jobbet och börja träna snart igen.


Se ya!

Fredag

Idag fyller min lilla gudson Julius år, och jag ska ge honom massor med presenter min lilla KOTTE!


Igår var jag och tränade som vanligt med Ronja, 2 timmar igår också, och jag är SUPER nu på att löpaträna, jag orkar mycket mer och imorgon ska jag orka ännu mer, jag ökar med minst 2 minuter varje dag ;D
Som när jag slutade röka så sköt jag upp en timma varje dag. Haha, jag har alltid sånna där små system för att orka.

Tränade Triceps och Mage igår, det är sååå jävla skönt att träna, speciellt efteråt-
Funderar på om jag ska fara på spinning på söndagen vare sig Jenny kommer eller inte, för jag vill verkligen fara, men jag vet ju hur det är att fara på spinning själv, det är inte direkt roligt- Kanske jag ska bok ett pass iallafall (?)

Jag får se hur jag gör, men nu ska jag iallafall jobba vidare iallafall.


Se ya.

Nu är jag igång igen..

Nu hoppas jag verkligen att jag får gå ner några kilon, det är ju inte så många, men det skulle verkligen kännas bra för mej själv! :)
Igår var jag på gymmet i 2 timmar, 1 timmas styrketräning (Rygg&biceps) och 1 timmas löpning/promenad, det kändes jätte bra,
Igår träffade jag också Elin Andersson på gymmet och "pappa" Börje, det var jätte roligt, jag har ju inte sett någon av dom på ett bra tag. Det är så häftigt för alltid när jag träffar Elin (även om det var 1 år sedan) så känns det som att vi sågs för 1 vecka sen :)



Undra om jag ska sätte upp ett mål för mej själv om när jag senast ska ha gått ner i vikt, jag ska kolla med Jenny sen om hon tycker att det är en bra idé, för hon är ett proffs jue, det kanske är en motivationsdödning att sätta upp en gräns ifall att man inte klarar det innan dess, haha.

Nåja, nu måste jag sluta skriva för jag behöver jobba nu.


/Malin

Spinning i helgen?

I helgen blir det mest troligt spinning när Jenny har bestämt om hon ska till Luleå eller inte :)
Jag ser fram emot ett svettigt spinningpass, det var länge sen sist. (Jag hatar egentligen spinning, men jag älskar det efteråt)
Jag har bestät mej för att gå ner några kilon nu, så det blir inga mera fetapizza-dagar och heller inga "grävaimej3kilogodis-dagar" på länge nu, nej nu ska jag leva nyttigt och gott, jag har fuskat nog mycket, o ikväll efter gympasset så blir det minst 30 minuters löpning på löpbandet! :) Det här blir NAJS, jag har bestämt mej nu och ska fan hålla det här!
Minst 2 eller 3 kilo ska jag gå ner, kan ju inte vara så svårt, Jenny har ju klarat 10!!! :) (Grattis förresten snygging)

Nu ska jag snart gå hemmåt :)


Se ya!

RSS 2.0