Love!



Naked Shower!

Bara för att jag försökte ta nakenbilder på Anders när han stod och duschade så var han
1. Tvungen att spruta ner hela mej med duschen, med alla kläderna på.
2. När jag själv stod och duschade i min egen värld, så var han bara tvungen att kasta ISkallt vatten på mej!

Vet inte vad det är med han egentligen :)

PS. Hann aldrig ta några nakenbilder heller!

Maybe this time the road is just too rough.

Hemma nu och Sessan sover, har varit i Nyborg hela kvällen.
Ont i nacken, stel i ryggen och en jävla huvudvärk, kunde knappt bära Saga på morgonen för ryggen höll på att låsa sej.
Idag har Anders mamma varit här och putasat fönster och bytt gardiner.
Snart blir det sängen för min del, imorgon är en ny dag då jag förhoppningsvist får vara mer rörlig än idag.
Nu ska Sagas härliga bajspåse knytas igen och ut i soporna.
Later!

Just like you said, You leave my life, I'm better off dead!!

Den där känslan gör sej mer och mer påmind.
Känslan jag fick när jag satt på jobbet på Fredagen, känslan av oro, mitt hjärtskärande skrik, min panik, gråtattacker som förvandlades till panikattacker, min sorg, ångesten, allt gråtande, förnekelsen, sökandet, ringandet, alla mess (SVARA DÅ! DOM SÄGER ATT DU HAR DÖTT! )

Mamma kom och hämtade mej från jobbet, försökte få mej att lugna ner mej, jag ringde, jag ringde precis överallt till alla, jag kunde inte ANDAS, jag skakade, DUMMA RYKTEN! Det är inte sant, jävla idioter, varför ljuger dom om nåt sånt här!? "Jag såg HAN, det var HAN", "det var inte han"... "men det där är han, stana bilen!", polisstationen, akuten, foton för att jag skulle tro på det ("Haha, sjuka människor, han ligger ju bara och sover")!

Jag gick ner 10 kilo på två veckor, jag åt inte, jag sov inte, jag duschade inte, jag bara grät, ingen förstår nånting, försökte hålla humöret uppe varje dag men kvällarna kom ikapp mej då var jag vaken själv, ingen att prata med, ingen som förstod mej, ingen kunde säga nånting som skulle göra mej glad eller få mej att hålla mej vid liv. Jag orkade egentligen inte leva, men jag är för feg för att dö, jag ville inte att nån annan skulle behöva tänka på mej! Jag var bara ivägen, ingen visste hur dom skulle bete sej brevid mej.

Jag var apatisk, inget annat betydde nånting, jag mådde så jävla dåligt att jag inte bydde mej om nånting annat förutom MAMMA.

Söndag 18 Mars 2009: "Nu har det gått 1 vecka och 2 dagar, ingenting känns bättre, jag mår så jävla dåligt, jag har svårt hitta nån glädje i nånting, jag hatar att var i närheten av folk som skrattar, men jag ler med dom iallafall. Jag undrar varje morgon hur jag ska lyckas överleva dagen, och hur ska jag någonsin gå vidare, jag får dåligt samvete av att göra saker och jag känner mej ivägen för alla andra. Dom flesta nätterna kan jag inte sova, men när jag somnaar så vaknar jag upp av mardrömmar. Det känns som att ingen förstår mej och alla tycker att jag borde ha gått vidare redan. Jag undrar om det är ovanligt att ha den kontakten som jag och Thomas hade så att ingen förstår att min ANDRA hälft har försvunnit, jag fungerar inte utan honom. Jag kan inte komma ihåg att det gjorde så här ont, jag kommer inte ihåg den här jävla smärtan! Jag önskar att jag fick vrida tillbaka tiden, kanske kunde jag ha gjort nånting annorlunda då?"

Onsdagen 11 Mars 2009: "Idag har jag sett Thomas för sista gången i hela mitt liv, jag stod bara och skakde, jag kände mej tom, samtidigt som jag fortfarande förnekar att det är han. Thomas var min allra bästa vän och den relationen vi hade kan ingen någonsin ge tillbaka till mej, jag vet inte hur jag ska orka klara det här... jag har fortfarande mardrömmar varje gång jag somnar till. Kan du inte bara komma tillbaka? Jag älskar dej"

Måndag 16 Mars 2009: "Tanken på att jag faktiskt aldrig mer kommer få se Thomas igen börjar blir tydligare nu, och tänk om jag inte klarar av att hantera det, kommer jag blir knäpp då? Jag har alltid varit så glad över att ha dej i mitt liv, och du var den bästa storebrorn man kunde ha"

Torsdag 19 Mars 2009: "Jag vet inte hur jag ska orka leva längre, men jag ska orkar det för mamma"

Fredagen när allt hände kommer tillbaka till mej exakt varje dag, jag är i behov av kramar, av bekräftelse om att jag är bra att ha runt omkring sej, att folk faktiskt behöver mej i sitt liv även om jag innesrst inne vet om det. Jag tror fortfarande att jag ser Thomas på stan ibland och jag blir exakt lika besviken varje gång det inte är han!

No matter what

Alltså kan inte sommaren bara komma snart, varför ska det vara så kallt hela tiden, och blåsa (?)

Jag fyllde ju år i Fredags och fick massor med fina presenter, och igår hade vi pizza fest med min moster så då hade jag ett mini kalas då också och idag har mamma varit här och hjälp mej att städa, för det har sett förjävligt ut här, jag vill nån gång få i ordning detta huset på riktigt, jag vill ha det som jag vill, men det har jag inte råd med för då hade det sett riktigt snyggt ut för längesen.

Nu måste jag tjinga iväg och kanske fortsäta städa.

Later!


I'm not getting tired

Hipp Hipp Hurra, för idag är det Sagas 6 månaders dag! :) Vi firar det med ingenting speciellt!
Haha, idag blir Saga 6 månader "gammal", det är ju helt galet vad tiden går fort nu.
Saga, har ju iallafall fått 2 stycken tänder som hon biter på handen med, och hon har börjat krypa lite grann, hon kanske inte är världens snabbast, men hon tar sej frammåt, och blir sur om hon inte gör det!:)

Idag har vi vaknat (ursäkta utrycket) FÖRE fan, för att vi skulle skjutsa Anders på olika jobb i Haparanda och jag tänkte att det var ett gyllene tillfälle för mej att kanske hitta ännu ett par nya skor. (Inte för att jag kanske behöver det, men jag gillar skor.) Iallafall så blev det inte så, och jag och Saga är båda helt slut, skillnaden mellan oss är att hon sover och inte jag. Jag vet inte men jag gillar inte att sova mitt på dan, för jag får ont i huvudet och sen kan jag inte sova på natten. Nog för att det är exakt samma sak nu, jag har sjukt ont i huvudet och kommer bli övertrött och kommer inte kunna sova inatt :)

Iallafall så hade jag tänkt göra massor med saker idag, tex hänga ut lakanen för torkning, städa lite här hemma, men ingenting har hänt för jag är alldelens för trött nu, skulle göra allt för lite extra energi, jag har druckit kaffe och jag har druckit coca cola, och inte hjälper det, så om jag orkar så trot jag nog att jag och Saga går och inhandlar lite redbull på snurran när hon vaknar, sen tar vi vagnen och går till baksidan och hänger lakanen, det blir nog perfekt. Men nu är jag alldelens för trött för att skriva nånting mer, så nu ska jag avsluta och bara vara tills min lill Donna vaknar :)

Fööresten så är Anders iväg och köper E-types båt just nu, hahahahaha, så snart ska vi ut till sjöss med E-types gamla båt! :)


Saga har just brottat ner "Nalle" och nu försöker hon pussas, vi ser ju hur hon kommer bli när hon är 14 :)

Bite Me.

Klockan 16.45 ungefär så somnade vi som 2 stockar på varsinna sängar och vaknar sedan upp klockan 20.30 så efter 4 timmars sömn så går vi ner till restaurangen och äter super god oxfilé, nu är det bara att längta vidare till hotellfrukosten och förhoppningsvist somna om snart igen!

Nu åker jag nog snart till Estockholmia och vidare till Avetsa därifrån, fast det känns så jäkla jobbigt att flyga ner dit helt ensammen, brukar sluta med att jag sitter och darrar, kallsvettas och kanske börjar gråta efter en stund så det känns TUFFT! Men det känns ju ändå värt det :)

Håller förövrigt på att blir super sjuk, har ont i halsen och näsn kliar, vad roligt det skulle bli, NOT, isåfall så tror jag nog inte jag åker riktigt ännu, då får jag nog vänta ut resan en stund till.
Snart längtar jag ihäl mej efter mitt barn som har det super bra och bli ompysslad hos Farmor och Farfar.

Nä, nu tänkte jag somna om! :)
PussoOKram




RSS 2.0