Hmpf.

Nu har jag sminkat mej och druckit ett antal koppar kaffe, precis som alla andra dagar. Idag ska vi till luleå och storhandla och sen vet jag inte vad som händer förutom att äta nånting ikväll.



Hoppas att alla som ska ut och roa sej i helgen får en toppenhelg! PussOKram

Saga myser!



 


It's so dark.

Idag valde Saga att vakna 05:40, riktigt jobbigt då att ta sej upp, men idag så gick faktiskt Anders upp med Saga och jag låg kvar i kanske 5 minuter och bara mojsade på i sängen, sååå härligt! :)
Sen när jag steg upp och Anders hade farit så har jag städat här, och passat på att tända ljus nu när det är mörkt på morgonen :)

Nu sover Saga och jag ska plocka lite till och sen ska jag gå och sminka mej, för man vet ju aldrig om man måste visa sej för folk idag, skulle behöva på en affär och handla lite nödvändigheter iallafall.

PussOKram.


The times they are a changing.

När jag träffade "BÄBIS" i helgen så kan man ju självklart inte komma ihåg att Saga har varit sådär liten och till och med ännu mindre, så jag tänkte jag skulle lägga ut 1 bild nu månad för månad :)

1 Månad:


2 månader:


3 månader:



4 månader:


5 månader:


6 månader:


7 månader:


8 månader:


9 månader:


Och nu 10 månader:


Kacka!

Sådär, har just lagt Saga att sova så nu ska jag invänta mamma på att hon ska komma hit och sällskapa med mej idag, inte för att hon är till så mycket sällskap eftersom att hon tydligen har glömt bort mej sen Saga har kommit till världen, haha, det är som att prata med en vägg när hon har Saga i närheten :) Men det är ju ändå skönt att någon är här och leker med Saga så kan jag göra en massa annat.
 
Hur som helst så hade jag nog tänkt bjuda henne på lunch för jag lagade en massa köttfärs igår, men jag hade i champinjoner och det tycker hon inte om, men hon har börjat äta en massa konstiga saker så hon kanske mitt i allt har börjat äta champinjoner också (?)

Nu tror jag att jag intar position toalett för att sminka mej lite idag så man känner sej lite snyggare och gladare :)


Punkt.

Idag har jag och Saga irrat runt lite här och var och snyltat mej lite kaffe, sen har vi även gått en tur i vagnen.
Nu sover hon så sött sedan några timmar tillbaka och jag har just städat hela huset och hängt tvätten.
Så nu sätter jag punkt på denna dag och imorgon är det en helt ny dag igen! Natti Natt på allihopa!


Bjäck.

Nu var man påklädd och sminkad, nu ska jag bara dricka en till kopp kaffe så känner jag mej som ny igen :)


Video: Saga dansar till Eminem.



Idag stod Saga och dansade till en av sina favoriter, Eminem, som tur var hann jag åtminstone filma en bit innan hon slutade :)
Ljudet är jätte dåligt (jag vet).


Queen of trash!

Idag gick Saga lös på toalettrullen! :)

 





When I was young, it seemed that life was so wonderful!

Idag har vi varit på kalas hela familjen, Anders pappa Janne fyller år nu på Tisdag men vi var där idag :) Sedan har vi bjudit svärföräldrarna på lasange, en trevlig och mysig dag, men slut är jag som vanligt! :)



 


Night!

Gonatt allaihopa, nu blir det liggläge!


You gotta look for the magic!


Idag har det varit en fullspäckad dag, först har vi varit & hälsat på Mange så att Saga har fått "busa" med barnen, & sen har vi varit & pussas på BÄBIS (Thomas & Annikas lille) & sen har Saga fått busa med William & Emilia. Idag har vi alltså haft en "barn" dag, ikväll blir det tidig kväll för imorgon blir det tidig promenad med Nelson.

Lägger ut lite bilder på Saga, BÄBIS & mej.


 
 


My heart's so full I can't explain!

Jag gick och la Saga nyss och blev jätte sentimental och började gråta av fullt med blandade känslor över mitt liv.

Jag skulle göra allt för att få tillbaka dom personerna som jag har kännt hela mitt liv och som jag Alltid kommer att älska och sakna, men jag vet att det inte går. Det är fruktansvärt frustrerande att VETA att jag inte kan göra nånting, att det är försent nu, men då har allt jobbigt i mitt liv också gjort att jag uppskattar det jag har sååå mycket mer, jag är VÄL medveten om att man aldrig får ta någon för givet, att en person kan ryckas bort från en alldelens när som helst. MEN det är också viktigt att FÅ vara ledsen och att FÅ må dåligt, att FÅ gråta, att inte alltid vara glad, det är inte dåligt att visa sina känslor.

Ibland är det så svårt att se vad man ha, att leva för dagen och inse att trots ALLT så har jag allt jag har önskat mej och lite därtill, även om jag har haft det tufft i mitt liv och många av dom som jag har älskat över skyarna (som ingen annan kommer i närheten av) har lämnat mej och jag har mått så fruktansvärt dåligt många gånger och tänkt att nu orkar jag inget mer, då måste man kunna se vad man har just nu och kunna leva och vara glad för det.


Jag har fått uppleva mardrömmar som jag aldrig skulle önska att en annan männsika ska få uppleva, men jag har också fått uppleva den finsat drömmen av alla och som jag ÖNSKAR att alla en dag får uppleva.
Mitt liv just nu är fyllt med underbara männsikor som jag är riktigt tacksam och stolt över att ha fått lära känna, vissa har jag kännt längre och andra kortare tid men ALLA är lika viktiga för mej! 
MEN den vackraste varelsen av dom alla är SAGA och hon är och kommer ALLTID att vara den finaste och viktigaste männsikan i mitt liv. -Punkt.


You always smile but in your eyes, Your sorrow shows!



Det blev en myspys kväll med Taccos och IDOL. Är faktiskt riktigt trött, blir nog inte sängen riktigt ännu men snart! :)



 
 


Don't say we'll never find a way.

Sädär ja, nu är jag nyduschad, sminkat och påklädd, då är det bara att vänta och se vad dagen har att erbjuda! :)


Your smile can smooth my ride.

Nu är Saga i säng igen, hon sover alltid 1-2 timmar nu på morgonen, så nu ska jag passa på att hoppa i duschen, klä mej och sminka mej innan hon vaknar igen. Sen kanske det blir en lunch nånstans, man vet aldrig :)


 


Video: Saga dansar.



Lite skakig film, men var ju tvungen att filma hennes dancing moves :)

If tommorw never comes.

Sådär JA! Kläderna på, sminket på och jag har hällt i mej 3 koppar kaffe. Är fortfarande röd i ögonen men lite piggare. Nu inväntar jag att Saga vaknar och sedan ska jag ringa till världens bästa Janne och fråga om vi ska ta en fika på Myggan, nu är det dags att ta sej ut från huset även på dagtid :)


Pussgurka.

Det var inte hennes mening tror jag, men idag tog Saga ett steg, det ni! :)


Festen igår.

Igår ringde Lisa mej för att fråga om jag skulle komma och festa med henne och hennes tjejjor, och just när hon ringde så kände jag ett starkt NEJ, meen sen tänkte jag att jag far en sväng iallafall och sitter med dom en stund för att hinna träffa Lisa iallafall.

På morgonen så vaknade jag på toalettgolvet med en filt över mej och håret var fullt med grenar och blad, minnesluckor, FULL fortfarande och alla mina grejjer ligger på den andra toaletten.
Jag vet faktiskt inte varför jag först har klätt av mej på den andra toaletten och sen gått till vardagsrummet och hämtat en filt och lagt mej inne på den stora toaletten.
 
Anders frågade mej sen varför jag hade en massa grenar och blad i håret och när jag hade funderat en stund så sa jag "Jag tror att jag ramlade i en buske igår", jag kommer inte ihåg så mycket från Taxi resan hem förutom att dom fick stanna taxin ungefär HELA tiden för att jag skulle spy, fast jag tror inte att jag spydde nånting faktiskt.

Jag ringde till Roger på morgonen som bekräftade att jag hade ramlat i en buske när vi satt och pratade, han sa även att han kände att han var tvungen att hjälpa mej hem igår eftersom att jag förmodligen inte hade kommit hem annars, och att han faktiskt hade hållt i mitt hår när jag försökte spy från taxin. TACK ROGER! :)

Hur som helst så skulle jag gärna vilja att alla som har sett mej eller pratat med mej glömmer bort det och går vidare med livet så jag slipper ha ångest över att jag var så förbannat full. Okej!?


Dricker ett glas rött, fast snart blir det...

dsc00655 (MMS)

Dricker ett glas rött, fast snart blir det nog sängen!:)


I cant help but think of you.

Idag har först jag besökt den kvinnliga doktorn för cellprovstagning, och det gick bra sen får jag testerna hemmskickade till mej inom 1 månad. Sen har Saga vart på besök hos farbror doktorn som har kollat så att allt är som det ska och det var det ju såklart.
Så nu kan jag äntligen lämna vikt och längd på Saga igen, hon väger nu 8585 gram och är 72 cm "lång", hihi, vad hon växer mitt lilla troll. Saga är ju mindre än genomsnittliga 10 månaders bebis, men hon följer sin egen kurva exemplariskt!

Måste ju iallafall berätta om Anders första kommentar då läkaren steg in genom dörren, "Nämen, här har vi ju snorsugaren", och både jag och doktor kollade lite frågande på Anders vad han egentligen menade. Jag har frågat Anders ikväll varför han sa sådär men han sa bara att han hade tänkt lite fel.

Nåväl nu ska jag kika klart på efterlyst och sedan KANSKE kolla på Hell´s Kitchen om jag orkar, annars blir det sängen.

Ha de gott!

Bjuder på lite bilder på Saga, haha, såfort mamma tar fram kameran så ska hon skratta, hon har typ sett att man ska le på bild eller nåt, fast hon ler lite väääl överdrivet kanske :) Hon är så söt!




I suppose I needed to believe.

Anders har fortfarande inte kommit hem och han tror att det skulle dröjja tills efter 00 när han kommer. Själv har jag tittat på dom desperata hemmafruarna och druckit LOKA och städat.
Ända sen Saga har kommit till världen så får jag flipp om det inte är städat här, kan inte slappna av om jag väntar med städningen tills "senare", så varje kväll går jag en runda här i huset och plockar upp överallt, och varje morgon direkt Saga vaknar så ser det likadant ut som kvällen innan, haha. Jag har sagt det till Anders att jag verkligen vill att det ska vara fint här när hon vaknar så att det verkligen känns som ett hem för henne.

När jag kollade på dom Desperata hemmafruarna så märkte jag att jag börjar bli mänsklig igen, ända sen Thomas dog så har jag inte gråtit åt NÅNTING som kanske "normala" människor gråter över (förutom när Saga föddes, men då var det glädjetårar), jag har tänkt att jag har blivit en maskin utan hjärta, en sån som inte har några känslor överhuvudtaget, en iskall människa, men nu märkte jag att mina känslor har börjat tina fram igen, sakta men säkert.. jag bryr mej om saker och ting igen och det känns faktiskt bra (?)
Hellre mår jag dåligt över saker än att vara likgiltig om allt. (Jag har provat båda)

Jag har förresten gråtit 3 gånger åt ingenting, men det är min hjärna som är störd. Jag brukar börja skratta, ni vet sådär jätte mycket så att det börjar trilla tårar från ögonen, och från sekunden en tår faller så typ slår det om helt så att jag blir riktigt riktigt ledsen, jag brukar alltså känna riktig smärta, och då brukar jag börja skratta för att jag är dum i huvudet och mitt iallt blivit ledsen fast jag 1 sekund tidigar var jätte glad och då blir det MYCKET värre, då blir jag ännu mera ledsen. Jag har nog en liten skada nånstans. :)

Nu blir det iallfall lite mera städ och sen blir det sängen och då får jag be till gud att Saga sover hela natten inatt, vilket hon inte har gjort på några dagar nu eftersom att tand nummer 5 och 6 är på väg.

Ha det bra gott folk och Tack för mej.


Myskväll.

Igår hade jag och Anders en riktig myskväll, vi åt sen middag, hade tända ljus och drack lite rött vin. Jättemysigt! Nu hade jag ju inte riktigt så bra bilder men jag lägger upp en på maten iallafall :)


Love is a beautiful thing!



Mys med HELA familjen!

 


Wait on fate to send a sign.


Nu sitter jag här med min dagliga kaffekopp och Saga har just somnat igen. Så snart ska jag göra som alla andra dagar: Gå och sminka mej :) Saga tycker att det är jätte konstigt med Snö, fast det dycker jag med, jag tycker inte att det ska snöa i början av Oktober faktiskt. Usch, vad hemskt.
Saga föddes ju på vintern men det här blir hennes första snö som hon kommer att lägga märke till :)

Här är några bilder på sötnosen när hon dricker "kaffe".

   


Saga sitter hos eva och spelar munspel:)

dsc00651 (MMS)

Saga sitter hos eva och spelar munspel:)


Silikonbröst!

Måste bara skriva om mitt inlägg: "Visst blev det en lyckad operation", det verkar vara någon som har tagit det på lite för stort allvar kanske :)
Det är ballonger jag har i tröjjan och inte nya bröst (Inte för att jag skulle ha något emot att byta ut mina stackars små myggbett) :)
Skulle ju bara busa lite fast jag trodde kanske ingen skulle tro på det :)


Bumblebee.

Idag blir det lasange till middag och kanske ett glas rött till! Mysigt.



Förresten så tycker jag att bumblebee är det sötaste ordet som finns :)

-♥-

Idag har det varit en fullspäckad dag men dock har jag glömt använda kameran, vilket jag tycker är tråkigt. Det är så roligt att ha bilder.
Iallafall så har jag varit och busat och goats med Rasmus hemma hos Anna och Robban med Jenny då så klart som skulle komma hit idag. Det har verkligen varit roligt att träffa dom igen, eftersom att det tyvärr blir allt för sällan.

Sen har jag varit på Kalas hos lilla Emma som är Sara och Manges barn, där busade vi på en stund och sedan blev det vidare hem där vi har smaskat i oss kebabtallrik, MYCKET nyttigt ;)

Måste även tillägga till det förra inlägget att Saga (innan hon gick och sova) reste sej från sittande läge till stående utan att ens hålla i nånting, så jag tror verkligen inte att det är länge kvar nu.

Nu blir det iallafall en bastu, en LOKA och sedan liggläge!



My star

Igår blev Saga 10 månader "gammal" så jag tänkte skriva lite om hur allt är nu, det är väl kanske inte så jätte stor skillnad från månad 9 med storlek 62/68 i kläder, storlek 4 på blöjjorna.
MEN däremot kan min lill stjärna stå nu helt på egen hand och länge står hon också och jag tror inte alls det dröjjer länge nu tills hon tar sina första steg. Men däremot har hon ju stått och hållt stöd mot saker sen hon var 6 månader och jag trodde redan då att hon skulle börja gå så vi får vänta och se :)

Peace 

Visst blev det en lyckad operation?

dsc00646 (MMS)

Visst blev det en lyckad operation?


Video: Josse skakar rumpan :)




Modevisningen.

Jag har snott 2 bilder från Sara blogg (Elli har fotograferat) från modevisningen eftersom att jag inte har några egna, men för att se fler bilder så är det bara att gå in på hennes Blogg :) (Då trycker ni på hennes namn i detta inlägg)


Saga brukar låtsas att hon inte kan dricka...

dsc00641 (MMS)

Saga brukar låtsas att hon inte kan dricka från flaskan själv (lat?) Men idag så tog jag henne på bar gärning:)


You´re acting like a fool!

Jag känner mej riktigt nöjd över mej själv nu, har rensat alla Sagas kläder nu och rensat ut en hel IKEA påse med mina kläder, städat i mina garderober och sen har jag plockat runt här i hela huset.
Så nu kan jag bara luta mej tillbaka och känna mej riktigt duktig!


Tyvärr är bilden felvänd och Saga ser lite...

dsc00640 (MMS)

Tyvärr är bilden felvänd och Saga ser lite ledsen ut, men skåda hennes stadiga stil, hon kommer gå när som helst:)


I love pink.

Tidigare idag så fick jag ett mess av kära söta Jenny som skrev och frågade om hon kunde komma förbi hit på Söndag och träffa mej och Saga, åhh, det blir så roligt, kan knappt vänta. Sen så ska vi fara förbi till Bästaste Anna och hälsa på henne och hon skulle bjuda på fika. Så skoj det kommer bli! Så nu längtar jag alltså till Söndag! :)


Living for the moment!

Sådär JA!, då har jag sminkat mej ifred, druckit kaffe ifred och ätit frukost ifred, då ska vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

 
 


You know you´re still number one.


Idag är jag riktigt riktigt trött fast jag ändå la mej hyffsat tidigt igår.
Tänkte ta och rensa min garderob idag kanske, för sen ha jag gjort upp med mamma att vi ska fara och hälsa på familjen Kulo så då hade jag tänkt ta med mej kläderna dit så Jasmine kan kolla om det är nåt hon vill ha.

Saga sover nu och den enda anledningen till att inte jag gör det är för att få lite egen tid nu på morgonen för det är den ända egna tiden jag har på hela dagen, sminka mej ifred, dricka kaffe ifred och äta frukost ifred, ibland är det verkligen guld värt, fast då blir det tidiga kvällar istället och brist på ett socialt liv, men så får det vara ibland också.

Nå då är det hopp in i sminkbåset! :)




I just came to say goodbye.

Ska snart hoppa i duschen tänkte jag och sen ska jag kika lite på Efterlyst och SEN blir det min EFTERLÄNGTADE säng! Jag har verkligen längtat efter den idag!



 


I could really use a wish right now.

Sådär JA! Sminkad, påklädd och trött :)
Ska nog ta och glida över till Elin på en stund, hon far ju nämligen ikväll så jag måste måste ju få säga Hejdå och kanske dricka lite kaffe, men först behöver jag veta om hon ens är hemma, hon har ju en Liiiiiiten tendens att komma på andra saker som hon måste göra :)


Alcoholic.


Jag hörde en smäll nyss men visste inte vart den kom ifrån, jag gick ut och blev rädd, för det sitter en FULL fågel på min bänk, och nu vet jag inte hur jag ska våga gå ut idag. Stackaren.





In my extra small white tee.

Inatt har det inte blivit många timmars sömn, Saga har vaknat exakt hela natten och grinat, stackaren.
Klockan 02-03 så var det bara för mej och Anders att stiga upp med henne och vara vaken. Jag är förbannat trött idag men valde ändå att inte lägga mej med Saga nu när hon sover, utan tänkte istället ta en EXTREMT tidig kväll ikväll istället :)


   

Här är lill-dockan igår med några av sina nya kläder :)


Saga älskar att spela piano, så hon kryper...

dsc00628 (MMS)

Saga älskar att spela piano, så hon kryper dit och gör sej så lång hon kan för att nå upp:)


Är i nyborg nu och snart påväg hem.

dsc00635 (MMS)

Är i nyborg nu och snart påväg hem.


Lemon grass.

Mamma har precis vart här så vi har lagat oss lite lunch och nu har jag precis huggt in på kaffekopp nummer 2 medans Saga ligger och sover.




Today's your day, I feel it!

Sådär ja, nu är jag sminkad och klar! Nu inväntar jag mamma och sen beger jag och Saga oss mot Nyborg en sväng.


Put on some Makeup.

Nä, jag tror jag ska bege mej mot toaletten för att sminka upp mej lite, bara för att! :)



Förresten så börjar jag undra hur många som såg mina trosor i helgen, haha, på typ varenda bild så ser man dom, NICE! :)


Love has no limits!

Inatt har Saga vaknat till och från hela natten med 39 graders feber och jätte snorig, stackaren. Det är väl antagligen pga att hon håller på att få tänder, med tanke på att jag såg tand nummer 5 igår.
På morgonen har hon inte haft någon feber men man ser att hon är riktigt hängig.
Alltså det verkligen värker i mitt hjärta när hon är sjuk, man skulle hellre vilja ta det själv så att hon slipper.
Men på ett sätt så är det ju bra om hon är sjuk nu och bygger upp ett litet imunförsvar.


Här är lite bilder på min lilla prinsessa igår, sjuk (glad som vanligt!):

   


Brist på vitaminer??

Är det förresten någon som läser min blogg om det bara är B-vitamin man saknar då naglarna flisar dej hela tiden?
Jag har alltid haft tunna naglar som ständigt går av, men nu har varje nagel börjat flisa sej, ni vet så där så att allt man tar i fastnar i nageln, USCH, sen när jag skulle klippa min tånaglar idag så ser jag att min lilltå nagel har lossnat ända in i nagelbandet, och sitter bara fast på den högra sidan av nagelbandet, sen tittade jag på min andra lilltå och även den har gått av ända in i nagelbandet och lossnat HELT, läskigt vá!!!!? Måste veta vad det är för fel på mej, jag vill inte ha så här nå mer, man blir ju rädd!!!! haha, HUVVA!



Charmtrollet :)


Here we go.

Nu känner jag mej också helt seg i kroppen så nu kommer det vara synd om mej och Saga tillsammans.
Förresten så upptäckte jag TAND nummer 5 på Saga idag, hihi, så det är sött med hennes små gaddar.  Saga är sjuk idag men så glad som hon är idag har hon inte varit på länge :)

Nu ska jag gå dricka lite mera kaffe :)


Mammas prinsessa håller på att bli sjuk! S...

dsc00624 (MMS)

Mammas prinsessa håller på att bli sjuk! Stackaren:(


Bilder från igår, 2 Oktober.

Igår var en riktigt rolig Lördag, först styling och modeshowen, sen blev det dricka och hotellet.
Idag har varit en bra Söndag, jag har sluppit vara bakis och har fått äta skräpmat TVÅ gånger, NICE!



Påväg till hotellet nu:)

dsc00622 (MMS)

Påväg till hotellet nu:)


Tröttve!

Idag känner jag mej som världens tröttaste människa och ändå har jag fått sova länge inatt.
Har trampat runt i mina nya skor från Nelly idag med 14 cm klack bara för att förbereda mej för morgondagen ifall jag skulle behöva gå i nå höga klackar då. Har sprungit på lite butiker idag också för att få prova kläder.

Ikväll blir det en lugn och halv tidig kväll måste upp tidigt imorgon och duscha och sen ska jag infinna mej på Hårcompaniet kl 10.30 och sen vidare till folketshus för att prova scenen lite, haha. Usch, när jag tänker på det blir jag bara nervös, hujja..


RSS 2.0