Sjukling

Nu är jag hemma och sjuk, garanterat för att jag har varit så dålig på att träna nu på sista tiden.
Var med hälsokursen igår för vårat "sista" prat och fick våra före och efter bilder och HERREGUD hur jag har sett ut, haha, vilken skillnad.
Nåja jag ska böra träna igen och då ska jag träna minst 4 ggr i veckan, förut tränade jag minst 5ggr i veckan och ibland kunde jag vara på två träningar samma dag, en "mjukare" träning och en "hårdare" träning och nu i Juni har jag tränat kanske 3 ggr på hela månaden, fast då har jag inte räknat in alla promenader.

Åh vad jobbigt att det är att vara sjuk, jag blir ALLTID förkyld, men jag hade ju klarat mej HELA vintern och så ska den komma mitt på sommaren, vad typiskt. Plus att jag har feber också, absolut inge roligt, men jag har alltid tyckt att det är värre att vara förkyld.
Jag ska kurera mej med te alldelens strax så att halsen kan sluta värka, sen blire nog, te, TREO, te, mat, te, TREO, sova, te, och TREO, resten av dagen. Haha. Blir nog att stanna hemma imorgon  också, egentligen har jag inte råd, men jag kan tycka att det blir lite svårt att fara till mitt jobb som går ut på att prata i telen hela dagen och inte ha någon röst och inte kan andas genom näsan och få feber titt som tätt, det är nog ingen höjdare.


Någon som har tips på hur man får bort bananflugor. Jag vet att man inte skall ha någon mat framme, men det är så svårt då man har katter, så vi måste ha mat framme exakt hela tiden om dom blir hungriga. Finns det något annat att göra eller är det kört för våran del?

Nu MÅSTE jag gå och snyta mej, det bara rinner.
Krya på mej

/Malin

Ja just det.

Glad midsommar till svenska folket. Höll på att glömma det :)

Midsummer.

Jaha då var det midsommar och här sitter jag i växeln på tele och jobbar, och jag får skylla mej själv för jag tog faktiskt ett extrapass och det var helt mitt val :D Men jag är faktiskt glad att jag gjorde det, nog hinner jag ändå fara någonstans, nog för att jag inte slutar förens 20:00 men jag ska iallafall iväg på fest för jag är såååååå sugen på en ÖL! :)

Idag fick jag ett JÄTTE fint MMS av Anna där hon ville önska Glad Midsommar men då hade Robban FRIAT så nu r dom förlovade och det är BARA sååååååååååå SÖTT, jag är jätte glad för eran skull.

Även Gabbi och Marcus har förlovat sig idag, gulligt!

Jag & Hussni vi väntar fortfarande  förresten så har vi varit tesammans i 6 år den 26 September, det är en ganska LONG Time:) Jag är glad att jag har honom, ok att vi bråkar ibland men det är ju faktiskt bara i fyllan, haha, och oftast så är det nå svartsjuke gräl men alla som vet vad som ligger bakom det skulle nog förstå varför ;D Och jag tror även att det är viktigt att bråka, det kan nog vara så att vi ALDRIG bråkar när vi är nyktra så vi kanske tar ut allt när vi är fulla, Näe, inte vet jag varför, det bara blir så ibland (?) Trots bråk så är vi ju fortfarande tillsammans och på nåt sätt så tror jag att det alltid kommer att vara vi. :) Vi kan varandra utan och innan och vet allt om varandra så man kan säga att jag har hittat min groda.


Nåja ikväll blire då att fara till Alexander där dom just nu sitter och grillar, sjunger och spelar gitarr med en öl i varsin hand. Och om 2 timmar och 15 minuter sitter jag också där och sjunger, spelar gitarr och har en öl i min hand. Det där kanske vara att överdriva för gitarr kommer jag då inte att spela ;D (jag har alltid haft för små fingrar)

Nästa helg är det Kalixdagen och då ska jag dricka en öl mitt ute på stan på blanka dagen i ett ÖL-tält om jag så ska dit själv! Jag har alltid velat dricka en öl i ett öltält mitt på ljusa dagen och om det regnar den dagen så börjar jag gråta. För  alla vet att det är ALLTID fint väder på Kalixdan, så det skulle vara så himla typiskt.


Back to work now.

50 Cents attack mot Groupies (?)

Så här skriver Aftonbladet:


"De är som prostituerade"

De gömmer sig i hans hotellrum - nakna.

Men 50 Cent har inte mycket till övers för groupies.

- De är som prostituerade, säger han.

I en intervju med magasinet Vibe berättar Curtis "50 Cent" Jackson hur han regelbundet finner nakna kvinnor som gömt sig på hans hotellrum.

Något han säger att han aldrig varit lockad av. Och han jämför dem med sexarbetare i Amsterdam.

- Jag kommit in på hotellrum där tjejer redan satt och väntade i garderoben - nakna. Det är som Amsterdam för mig. Jag menar, Amsterdam är säkert kul för somliga, men jag vill inte ha någon som kostar 300 spänn. Det finns alldeles för många som har 300 spänn, säger han.


 
Så här skriver jag:
Attack? Jag trodde då att man var prostituerad om man tog betalt för sex (?) För den delen så kan man ju undra hur många en groupies har sprungit runt till? Disgusting. Dessutom så tycker jag då inte att det här var en attack mot prostituerade, snarare mot Amsterdam isf (?)


Jag smälter in.

Jag måste bara visa min coola bild.


Glada människor!

Jag älskar glada männsikor och jag ÄLSKAR att göra folk glada!

Fest på Lördag (?)

Jag är bjuden på fest på Lördag, ska jag fara eller inte. Nu när jag sitter här så känner jag bar "nej nej nej" gud vad jag inte kunde var MINDRE sugen. Det är jobbigt med fest för att det kostar pengar och jag har inte nåt sånt, inte som jag vill lägga ut på alkohol som jag mår dåligt av dagen efter, näe, då lägger jag dom hellre på mat som jag kan överleva på en längre stund än vad alkohol hjälper mej ;D haha. Men på ett sätt skulle det ju förstås vara väldigt roligt.
Vad tycker ni, ska jag FATTIGA Malin fara på fest på Lördag eller ej? Jag vet åtminstone vad Lisa kommer att svara på den frågan ;D

Det var jätte roligt igår på min fest med tema "Light" haha jag bjöd ju som sagt bara på frukt och det var väldigt mycket frukt dessutom, jag hade en kiwi sallad med kiwi, banan, jordgubbar och vindruvor, och en skål med bär, jordgubbar, blåbär och hallon, frukt spett med vattenmelon, honungsmelon, ananas, sharon (? nå små orangea frukter) & jordgubbar, sen hade jag en ananas som var FYLLD med jordgubbar och ananas då :) Jätte fint vare faktiskt ;D Och gott, alla var väldigt positvia faktiskt över mitt "fika", sedan hade jag ju SOCKERFRIA muffins fyllda med hallon och blåbär. :)
Mumma.

Vad fick jag då igår? Jag har faktiskt knäppt jättefina bilder på mina fina presenter men jag har inte med mej dom till jobbet;D Så ni får bara höra vad jag av mina underbara vänner och familj fick;


MASSOR med pengar , till träning då förstås och jag blev alldelens till mej av alla pengar,
1 presentkort  till TRÄNING på Sportcity med ett doftljus,
Bodyscrub och Bodybutter,
1 halsband med en nyckel, och lite "bling bling" på den,
1 "Malin"-halsband som jag kallar det, ett halsband med ett hjärta och en kedja som föreställde små hjärtan,
1 Hårvårdsserie med; Mousse, Spray och gele, &
1 JÄTTE fin blomma som min katter tycler är väldigt god, vilket är väldigt jobbigt också.

Nåja. Nog om mej nu ska jag jobba så ni får höra mer senare.

Ikväll kommer moster på Kalas, hon är lite seg att ta sig till mej :)
haha, kanska ska och träna senare under kvällen men det är ett stort KANSKE.

Se ya.


Härliga 22.

Ja, då var man 22 år, känns inget speciellt bara precis som vanligt förutom att jag har gjort typ 10000 fruktsallader som ser JÄTTE goda ut :) Jag har knäppt kort på dom också!

    
Nu får jag besök så nu ska jag avsluta här.
Bye.

BIA-mätningen.

Sådär då var det gjort.
Bia-mätningen, helt perfekt NÄSTAN.
Ganska knäpp mätning faktiskt, inte ett gram fett för lite eller för mycket, väldigt dåligt med vatten, bra med energi och ALLT annat, det var 5 staplar som man skulle ligga i mitten av allt på och jag var ganska perfekt på allt, men sedan då jag kom till stapeln muskler så hade jag faktiskt för LITE!!!! ;) haha.
Det trodde jag verkligen inte men tänk då om jag hade gjort detta för ca 4 månader sedan, då hade det fan sett illa ut, då skulle dom väl säga nåt i stil med att jag borde vara död eller nå :) haha.
Jag tror att jag hade för lite muskler för att jag har ju inte tränat styrke träning på 3 veckor, jag har ju bara springit och såå, så det var kanske inte så konstig iallfall. Men nästa gång ska jag ligga över på muskler ;D

Nåväl nu ska jag avsluta och fortsätta städa, jag och Hussni har stora städ dagen idag, han diskar. städar sitt data rum och målar lite, och jag gör resten, det betyder att jag städar resten som är 3 rum inklusive köket då :)


Jag återkommer nog med bilder imorgon :)

Se ya.

Lilla SVAGA Malin-

Igår var jag och styrketränade på gymmet, det har jag inte gjort på ett tag utan jag har varit och joggat och sånt istället för att jag vill förbränna lite efter allt gymmande.

Igår när jag var och tränade så fick jag en CHOCK, det var det hemskaste jag har varit med om, det var bröst och triceps igår och vilken skillnad mot för förut.
Nu när jag gjorde bänkpress så orkade jag 2,5 kilo på varje sida och i vanliga fall 5, när jag gjorde armhävningar så orkade jag bara 3*10 på fötterna och sedan 3'*10 på knäna, och 3*20 på fötterna har ALDRIG varit några problem tidigare. Sedan några viktövningar där jag fick sänka med ca 2 kilo på allting. Triceps var sjukt jobbigt att träna!

Förstå hur man tappar ändå, det är helt sjukt!


Imorgon fyller jag år, och ni som vill får komma och fika mina SUPER nyttiga muffins, sedan blir det en blandning av jordgubbar, blåbär och hallon med vanilj kesella till, och Mumsiga fruktspett med annans, vattenmelon, honungsmelon och färska jordgubbar! :) Jag tror iallafall att det blir gott.
Kanske ska göra en fruktsallad också med Kiwi, banan, jordgubbar och vindruvor (?) Men det vet jag inte än.

Haha. Ska det vara så ska det vara!


Nåja, nu ska jag återgå till städning, kanske skriver sen när jag har varit på BIA mätning och berätta hur det gick, då man mäter muskler, vatten och fett i kroppen. (vatten lär jag ju knappast ha ;)
När vi ändå pratar om uttorkning så var jag på det där stå solariumet igår och LITE läskigt det var, man dör ju typ av klaustrofobi där inne... Well well..

Gooodbye.

22 år fyllda.

På min 22 års dag så skall jag faktiskt bjuda på sockerfria muffins och massor emd bär och frukt. Har någon något annat tips på sockerfritt och kaliorisnålt fika? :)

Kalorier

Ååååå vad jag är sugen på kalorier!

Publish me

Hejsan.
Nu är det bytt till ny bloggnings sida, tänkte väl passa på att skriva några rader här då.
Sitter på jobbet, jag började 10 idag och ändå har jag stigit upp 07:30 och pigg som tusan var jag, det var mycket märkligt men skönt att vara så pigg för en gångss skull.

Så jag har skjutsat mamma till jobbet och varit och handlat, lagat lunch och nu är jag här, kollade på tv en stund också, vad man hinner med mycket när man vaknar tidigt, jag önskar faktiskt att jag alltid ORKADE vakna så tidigt som när jag sov över hos Elin ett tag, det var jätte mysigt och sen vaknade vi ALLTID tidigt och hann med massor innan vi skulle och jobba det var skönt, men sen nu på senaste så orkar jag knappt vakna överhuvudtaget och om jag är ledig sover jag till MINST  13:00, jobbigt ändå.

Åh, jag längtar tills att jag får äta, jag är jätte hungrig och provad göra nå gott som Marie har lärt mej receptet på, fast min blev lite mer som ungsgjord omelett för att jag gjorde så lite av allt :) Sen hade jag i stekt kassler, det ska nog bli gott.

Förresten så hade jag ju börjat slarva där ett tag med allting, åt glass och godis och popcorn och allt, men nu är jag tillbaka igen, har börjat träna igen och äter regelbundet och NYTTIG mat, så jag har nästan fått börja på ny kula igen. Men det går bra nu iallfall och jag har inte hunnit gå upp något i vikt ;D haha. Man blir besatt av allt :)

Nåja snart ska jag  gå och hämta mej nån frukt.

Se ya!

Glass

Jag äter glass nu.....



Det är gott....

Glass.

Idag bjuder företaget på glass och det ser så lustande ut,
men jag vet inte om jag ska röra eller inte!
Måste prata ihop mej med Jenny, hur ofta bjuder dom på glass?

Please, Just Make My Day

Nu har vi ju haft Avslutet med min KÄRA TBM grupp, saknar den redan!
En skön avslutning med Bubbel och massor med frukt, vägning och mätning.
Jag hade gått ner 5 kilo och en massa runt midjan och under rumpan. Jag hade blivit lite bredare runt armarna faktiskt ;D
Efter bubbel som Jenny missde så var det sminkning på gång, det var roligt att bli lite ompysslad så där men jag kände mej lite ovan med någon annans sminkning faktiskt, senare efter sminket så var det GRILLbuffen på hotellet som är så LJUVLIGT god och en starköl till den, MUMMA!

Sen for jag och Jenny vidare till "Uppdraget" som är Tele24:as fest, där det var jätte mysigt och där drack jag lite till och sen var det hemma färd!

Jag och Cissi har förresten joggat i en vecka i sträck, HELA strandprommisen.
Och ni behöver inte vara orolig, jag har inte blivit onyttig men jag känner mej lite mer fri nu bara , skulle aldrig gräva i mej en massa gotta VARJE dag och jag skulle inte äta pizza VARJE dag och Coca cola ägnar jag inte en tanke åt, så den kursen har verkligen hjälpt mej.

Vad har mer hänt? Ja, det har tex gått hunnit bli sommar och skönt är det, verkligen! Jag älskar sommaren och jag älskar värme och allt som har med sommar att göra och det luktar så gott av alla blommträd som finns!
Nästa Onsdag fyller jag 22 också, det är ju iof sig inte nå speciellt att fylla 22 men det kan ju vara roligt att fylla år, man får nog passa på innan tiden är inne då man inte vill fylla år och börjar ljuga till alla om sin ålder, så jag får ta och njuta nu!

Städning har skett i mitt hem också och målning för den delen, oj vad jag har STÄDAT, jag städat i 12 timmar i förrgår och igår så städa jag och tvättade i 6 timmar, så ni kan ju tänka hur det ska se ut.
Men jag är inte klar med städningen ännu, åh nej, jag har fastnat i mitt städhumör så nu tänker jag städa tills jag fyller år,  i alla skåp, luckor och lådor. Det ska bli kliniskt rent!

Igår var jag och Lisa ute och gick i 75 minuter och fy så skönt det är, ikväll ska jag nog fara och jogga, borde egentligen gå på gymmet men man vill ju inte vara inomhus, funderar på att göra både och. Det har egentligen hänt JÄTTE mycket sen jag skrev sist och jag hade massor att berätta men nu kommer jag inte på allt som jag hade velat komma på :)

Haha, jag får väl skriva mer en annan dag. Jag jobbar så jag kan ju inte sitta här och lata mej ;D


Puss&Kram



Nu ska jag leta en cykel på blocket som jag ska kanske slösa mina skatte pengar på, om jag hittar en billig vill säga.


RSS 2.0