Gårdagen i bilder.

  

Maten, hemmagjorda köttfärsbiffar med klyftpotatis. Till det sallad, tsatziki och vitlöksbröd.



Sist vid bordet,- som vanligt /E.


Hussni & Snakes goes studio! Lyssna

Här är Hussni och Niklas nya låt:  "Ängel" det är bara att klicka på länken för att lyssna, skit bra.
Skriv gärna en komentar vad ni tyckte!

Stödj Rosabandet alldelens gratis!


För varje klick på denna blogg länk så går en hel krona till Rosa Bandet-galan på tisdag! 

http://www.pause.se/2008/10/24/stod-rosa-bandet/







Det är unika klick som räknas så du behöver inte klocka från samma dator flera gånger :)


Bilderna från igår

Uppdragning av slingor:

  

 
  

Under tiden:

 



Poserna efter:

     




Arton 56

Har just tittat på det senaste Desperate Housewives avsnittet, och jag börjar nästan ALLTID gråta i slutet, jag måste vara världens känsligaste person. Imorgon kommer det dyka upp bilder på mitt nya hår, jag har klippt nästan 10 cm och slingat det nästan helt ljust, eller inte jag, Elin har gjort det på mej! :)
Lite fläckit är det men det gör mej faktiskt ingenting, jag har äntligen gjort vad jag har velat göra i ungefär 3 år nu, få håret ljust, jag är inte riktigt där än, men jag kan inte slinga håret ngt mer för då går det av och min hårbotten typ lossnar.
Jag tror att jag ska köpa sånt där blonderings spray om dom säljer det ngt mer, och IBLAND använda det, men inte så mkt, jag tror som sagt inte att mitt hår tål så mkt mer.

Dagen har varit lång idag, jag och Elin vaknade klockan 06:10 och hon slingade mitt hår direkt, sen for vi till dagis med Julle, var och solade, hem till Elin igen, fräschade till oss, till Domus och köpa slingfärg på nytt. Var på jobbet i 9 timmar, en snabb lunch på 11:ans, drog ut slingor i håret och bokstavligen led och kände "Jag ska örfila dig din schizofrena framavlade bonnläpp" ahah (faktiskt är det sant, jag höll på att göra ngn illa för att det gjorde så jävla ont-), hem till Elin igen efter klockan 19, slingade håret på nytt, åt godis och chips och titta på idol, nu är jag hemma. (känns konstigt att vara hemma.) Lyssande på Hussni och Niklas nya låt och den är jätte bra!! Som sagt så kan ni kika in på hans blogg, klicka ----->HÄR<----- han kommer säkert länka den där så småning om. Sen har jag ju just kollat på Desperate och jag har betalat alla räkningar, och nu sitter jag här ensam och är SVINGT trött.



Nåväl, jag antar att jag går och sussar nu, ska upp tidigt imorgon och har stigit upp tidigt som tusan idag.

Som sagt så kommer ett kollage av bilder imorgon både på min och Elins blogg, Malin AKA Svampbob & Pricken.


Se ya.  ♥

5 saker om mej!

Fem saker i min garderob:


♥  Jeans
♥  Kjolar
♥  Klänningar
♥  Skor
♥  Underkläder

Fem saker i min frys:


♥ Kyckling
♥ Köttfärs
♥ Hartico Verts
♥ Broccoli
♥ Fisk


Fem saker i min handväska:


♥  Vasselin
♥  Tränings kvitton
♥  Hårfärg
♥  C-vitamin
♥  Smink

Fem saker i mitt sovrum:

  Flodis (min mjuka flodhäst från Ikea.)
♥  Säng
♥  Byrå
♥ Kuddar
♥ Ljuslyktor


Släng dig på vägen din patetiska inrökta slammkrypare.

Jenny har hittat nån rolig sida :)

Har sovit hos Elin 2 dagar i rad nu, vi skulle ha gått på morgonpromenad båda dagarna men det blev inte riktigt av, vi gjorde andra saker istället. Elin har till exempel slingat och färgat mitt hår, men det är inte riktigt klart ännu, vi har fortfarande en slingning kvar att göra och sedan ska hon få klippa mina toppar för jag kan säga att det är INTE så fint just nu, det blir av ikväll:) 
Cissi kommer hem ikväll, och far igen på söndag och kommer vara borta länge länge, skulle verkligen vilja träffa henne nu, och det ska jag ju absolut, men jag jobbar varje dag och det är sååå störande för hur ofta får jag träffa henne, ugefär 6 gånger om året.

Hussni har skaffat en blogg nu och här har han hållt på att håna mej, den jäveln, Klicka  --> här <--- så slussas du vidare till hans krypin. Han håller på mkt med musik och det kommer han använda sin blogg till :)

Nåja nu ska jag avsluta och typ skjuta mej själv!

Jag ska nita dig din joddlande svettsörplande fettsäck.


Blondin-Malin

Blondin- (Bella) Malin is coming up. Har börjat med slingningen nu, så inom sin tid kommer hon att vara ljushårig. Blondie´s have more fun? Får verkligen hoppas på det. Heh.



Följ med oss på vägen.
















I min väska.


Vad hittar man i min väska?


Massor med träningskvitton,
ett träningslinne,
smink,
C-vitaminer,
en telefonladdare,
pennor,
vaselin,
småpengar och
en feber-termometer.


Inatt har jag sovit hos Elin och hon har flätat mitt hår så att jag har lockigt hår idag, syftet med detta var egentligen den att vi skulle upp på morgonpromenad, men jag kunde knappt sova oga deras pelletsbrännare och förlitade mej på att Elin skulle vakna tidigt men även hon sov lite längre :)
Igår var jag på gymmet i ca 1 timma och tränade ben, triceps och axlar och jag har inte ens träningsvärk idag och i tisdags så var jag på arobic med jobbet och efter det passet så  var jag och sprang på sportis och tränade bröst, andra har träningsvärk men inte jag :) Skumt.. men det är väl för att jag är en muskelknutte ? :)


Halloween

Föresten så tror en massa att hotellet kommer att ha halloween festen nu i helgen, så jag ska ringa dit och kolla och hoppas att det inte är sant eftersom att jag vill att den skall vara nästhelg för denna helg jobbar jag till 21:00!

Natten till igår.

Jag måste vara helt slut eller nånting, för natten till igår så sov jag 14 timmar och inatt så sov jag först 7 timmar och sen gick jag och la mej och har sovit 4 timmar och jag är SVIN trött, skulle kunna sova minst 4 timmar till. Vad är det med mej?
Snart ska jag iväg till REPA med Hussni som skall dit och jobba, sen ska jag städa lite här hemma och laga met och sen kanske jag ska fara iväg och träna, så trött idag och det kanske är kroppens sätt att säga åt mej att "FAR INTE OCH TRÄNA" men jag har ju inte ens tränat så mkt som jag annars brukar, inte ens många dagar i rad...  jag behöver kanske C-vitamin + en massa D-vitamin och jag ska ju och sola idag så det är ju perfekt :)

Nåja, nog om allt!

Morgon pigg.

Kanske man inte alls ska säga att jag är, jag är väldigt trött men idag ska jag och mamma till en verkstad och byta däck på bilen så att man vågar köra med den någonstans, jag är tyvärr rädd för att jag kommer att få bensinstopp efter vägen, när man är ultra-fattig som jag just nu är så väntar man in i det sista med att tanka bilen! :)

Skönt har det verkligen varit att vara ledig iallfall, när jag kommer hem nu när jag och mamma har varit iväg så undrar jag om jag kanske ska gå en liten sväng till och sova. Det är ju bara så härlgt. Fast jag får se, har börjat vakna till liv nu och då är det så svårt att somna om.






Undra om jag ska gå på gymmet ikväll, skulle ju vara skönt samtidigt som jag har börjat slarva lite med maten och då är det INTE bra! Men jag får väl försöka tvinga i mej mat idag, så att jag kan fara.. tex nu när jag bara sitter här så skulle jag ju kunna äta istället.. :D

Hur jag har tränat!

Ledig dag idag, jag har sovit massor och haft tvätttid också.
Träning idag.


1 h Arobic,
30 min gym, Bröst, lite axlar,
30 min promenad + löpning.


Nice!? Nu är jag back on track! :D

Är man hälsogalen(?)

Är man ett hälsofreak då man skriver ner i sin kalender vilken tid och dag "Du är vad du äter" går på TV så att man absolut inte missar det!?


Sex and The City

Åh, jag har fortfarande inte sett den och har hört så bra om den så jag har världens sug efter att få se den, men Hussni den jäveln är så jävla bakis och ska bara sova hela tiden så jag har inte den BLEKASTE om hur man får ner filmen på datorn! Kändes också som den perfekt bakis filmen när man inte är så där bakis utan bara kojsig! ;)

Men jag får väl hålla mej tills någon annan dag för när han väl vaknar så är det nog han som vill ha datorn... typiskt.

Sofie räddade förresten mej igår från att vara med på HOTTO bilderna, gissa om jag är glad, snygg man alltid är på dom bilderna, då snackar vi ÅNGEST :)

That´s life, learn to live with it!

Kvällen var trevlig igår, vi var här först och åt taccos, jag, Ronja, Henke, Janne, Niklas och Hussni, sen var vi hos Mange och Sofie och satt och drack och dom sjöng singing star och det var jätte trevligt!:)
Och Mange och Sofie hade helt sinnessjukt fint hos sej, jag är jätte avis!

Måste ju även berätta att under kvällen så kom ju nya folk som man ska hälsa på och sånt och då var det en kille som sa "Men dej har jag ju sett på gymmet flera gånger" gissa vem som blev glad av den kommentaren!? Det betyder ju att jag är där typ ALLTID så att folk har börjat komma ihåg mej til och me
d :)

Det kom till slut jätte mkt folk till dom och vi beslutade oss för att fara till Hotto så dit for vi, jag blev inbjuden av Janne och sen blev jag bjuden på 2 st bacardi brezer, NICE!
Men jag blev heller aldrig nå full igår vilket som vanligt när jag inte blir det var väldigt konstig och idag mår jag PRIMA, jag har till och med funderat på att gå ut och gå en sväng för att få i mej lite frisk luft, så jvla äckligt (som jag som valigt tycker) när man har rökt igår, man känner att man skulle vilja spy upp allt man stoppade i kroppen. Synd att man inte kunde det.. undra om jag ska sluta dricka nu.... eller vi kanske skulle ut nästa helg och helgen efter det så är det ju personalferre, men den brukar jag frsöka ge fan i att röra alkohol på, mest pinsamt att komma till jobbet dagen efter att man har varit helt full..enligt min åsikt. Anledningen återigen är ABSOLUT inge fylleångest, utan det är det där onyttiga sättet, allt man gräver i sej, dricker och röker, jag mår dåligt av det, att man är så äcklig.
Jag har ett skärsår i mitt lillefinger och ett LITET blåmärke på armen, och på armen så ser det ut som 2 små hål där blåmärket är, och jag har verkligen ingen som helst aning om vart det kommer från så jag verkar ju inte ha allt minne kvar:)

Jag undrar om jag ska gå och lägga mej framför tv:n ett tag...
Joo....det ska jag!








Och det bästa vi och en en möjlig KÄNDIS! :) hahha...







Vi tror att han har varit med i sportspegeln eller nåt sånt .. :)

Tända ljus och bubbelbad!

Jag kommer just upp ur badet, jätte härligt! Jag gillar egentligen inte att bada men idag var det jätte skönt låg och lyssna på MP3:n och hade tända ljus :)

Nu är det snart dags för sängen för imorgon ska man upp ganska tidigt, och göra sej iordning för kvällen, det blir utgång imorgon trots det eviga tjatet om att man inte skall dricka nå mer, men jag brukar inte säga att jag inte ska dricka något mer pga "fylleångest" utan jag brukar säga det mer för att jag menar det av hälsoskäl, nu när jag älskar och träna så brukar jag tycka att det är så himmla onödigt att hälla i sej en massa gift och oftas fest-röker jag ju också och då blir det liksom dubbeldos av gift som jag egentligen hade klarat mej utan. Så himla onödigt... och det tycker jag nu mer men jag tror att jag vill unna mej de när jag vill, det kan ju faktiskt vara roligt OCKSÅ :D
Jag ska förresten sluta fest-röka också någon gång, jag tror nästan att det kommer vara minst lika jobbigt som att sluta röka på riktigt, men jag känner att jag vill vara en "nyttobulle", man känner sej så fräsch jue! Hur fräscht är det att vakna upp och lukta rök om alla kläder, håret och fingrarna?
Jag minns första gången jag fest-rökte efter att ha slutat röka, jag ringde såklart först till Kristina för att kolla så att det var OK att fest-röka för det var vi som hade aft tävlingen och den gick ut på att man absolut inte fick inta nikotin på 6 månader, och det var säklart OK så då feströkte jag och dagen efter så kände jag mej riktigt äcklig så jag var tvungen att köpa massor med frukt och grönsaker, och Loka hävde jag i mej i massor :) Men nånstans på vägen så försvann det där som äcklade mej och jag började fest-röka, men jag kan lova så mkt som en sak och det är att jag ALDRIG kommer att börja röka igen, det är äckligt, man luktar svinigt och stor IDÈ( !!?) egnetligen..

Näe nu ska jag sussa mej lite så hörs vi kanske imorgon :)


PussOKram

Malin idag, fredag 17 okt.


Haha, sitter och lyssnar på Elin när hon sitter i bordet brevid och nynnar på "We are all the winners, we are all the best", söt.

Igår var jag på sportis och fick ett nytt träningsschema som är till dom nya maskinerna, det blir roliga, och jag längtar ihjäl mej tills att jag får testa mitt nya schema också men det dröjjer väl, kanske nästvecka.. störande att jag alltid ska bli sjuk!
Mamma hade sett nåt program där det ofta var att dom som fick dåligt med D-vitamin i sej ofta blev sjuka, så nu ska jag pressa i mej massor av D-viatmin så att jag n¨n gång kan få ta och bli frisk! Hatar som sagt att vara sjuk.

Idag känns det som måndag för mej, en mkt underlig känsla när det är fredag, haha, men det är ju skönt för då blir jag ju överraskad när jag upptäcker att det är fredag :)

Och förresten nu är det 3 st som har påpekat att det ser ut som att jag har gått ner i vikt, och det har ju inte varit någon förändring på vågen, men igår så var jag tvungen att väga mej och då upptäckte jag att 1 kilo var veck, men jag vet inte hur någon kan märka att 1 kilo har försvunnit som jag själv inte ens har sett. Jag funderar på om det är Ppillernas verk eller om det är musklerna som börjar tyna bort. Men om det är musklerna så borde dom har börjat förvinna för länge sen och inte nu mitt i allt. :)


Nåja, time to go..



/M


Lunchis! :)

Nu har jag vart och lunchat hos Elin och Lulle där hon bjöd på makaroner och köttbullar, till det en C-vitamin och det var jätte gott.

Ni skuller veta hur jag stod i igår, jag diskade, tvättade i 8 timmar, var i Happa och STORhandlade och sen städa jag hemma, och vek ihop tvätt, de ni! :) Det är alltid så skönt när man är ledig och har fått pengar :) Imorgon fyller mamma år också, så då blir det fika, eller jag hoppas att hon bjuder på det eftersom att jag är sjuk och FÅR fika då :)

Alltid när jag slutar träna av någon anledning såå blir jag typ SJUUUKTonyttig, då gräver jag i mej vad som helst, men medans jag tränar är jag alltid jätte nyttig och äter rätt, på rätt tider och inga sötsaker, knäppt ändå att man kan bli så medveten när man tränar. Egentligen borde jag tvärtom, passa på att vara onyttig medans jag tränar istället.


Ååååh vad trött jag blev, ska nog gå och hämta vatten...
Se ya.


Puuh..

Nu kan jag äntligen andas ut och sluta vara rädd för detta underliga halsont, gick hem från sjukhuset med lite mindre blod och utan pencelin och ett virus rikare, i kroppen. Jag är glad att det inte var halsböld, och ledsen för att det inte var halsfluss, för jag hade velat äta pencelin för då förvsvinner det fortare!
Träningen går ju då segt just nu, det är så typiskt att jag blev sjuk igen, jag vill TRÄNA!
Jag ska åtminstone gå på en massa promenader och en MASSA morgonpromenader.

I måndags fick jag veta att jag vunnit pris i "Veckans kollega" det var jätte roligt att höra, jag blev jätte glad, men man vet ju inte vem man ska tacka, jag tackar alla :) Jag vann en recept bok och jag ska börja baka nån gång igen, jag älskar ju att laga mat och hade jag haft rätta redskapen så tvivlar jag på att jag inte skulle älska att baka också. :)

Inatt drömde jag om pappa, att han levde, jag var jätteglad när jag vaknade men jätte ledsen när väckarklockan ringde, jag ville bara somna om. Jag har en tendens att alltid drömma om honom när jag måste vakna, aldrig kan jag göra det så att jag kan fortsätta drömma hela natten! :/ Typsikt..

Nåja, nu kanske jag ska fortsätta at work, kanske jag kan skriva några rader senare.


Halsböld!

Jag vaknade just av en kraftig smärta i halsen (hur ofta vaknar Malin efter 6 timmars sömn!?, inte ens av en atombomb!), det gör så ont att jag anstränger mej för att inte svälja, jag blev orolig eftersom att jag är van att ha ont i halsen och detta är ingen vanlig halsont och läste då på internet, och fan vad less jag blir om det är detta.

Halsböld

En halsinfektion kan leda till att du får en halsböld. Detta är en svullnad inuti halsen, som gör att du kan få svårt att svälja, gapa och tugga. (Jag skulle kolla in i halsen och jag kan verkligen INTE gapa och man får oftast detta om man nyligen har haft problem med halsen och det har jag för bara 2 veckor sedan.)

Om du får en halsböld gör det allt ondare på den ena sidan av halsen, som också svullnar upp. (anledning till att jag kollade upp detta på internet var just för att jag bara har ont på ENA sidan.)

Behandling: Punktering (!!!!!!!!) och läkemedel, En halsböld behandlas genom att bölden via munhålan punkteras eller skärs upp under bedövning så att varet kan rinna ut. (KUL!) What the hell! Jag har INTE råd att få en HALSBÖLD! Oless..









Och hur kul låter ordet punktering? Skulle ni vilja punktera en halsböld?

Det står att med min symptom bör man uppsöka läkare, men I dont relly know....roliga dom verkar..

Symtom då du bör uppsöka läkare:

  • Oftast ensidig stark smärta med utstrålning upp mot örat. (Har som sagt bara ont på en sida men även att jag känner av de i örat!)
  • Svårt att svälja, (Väldigt svårt att svälja, kan säga att det är SVÅRT att inte tycka synd om mej själv)
  • Allmänpåverkad. ( Jag undrar om det menas med att jag inte kommer äta eller dricka idag (?) )
  • Feber (Det har jag inte, men däremot så tog jag en TREO för mensvärk innan jag gick och la mej och en för halsont när jag vaknade.)
  • Svårigheter att öppna munnen. (Jo huvva, kan knappt kolla in i halsen)
  • Grötigt tal. (Har inte någon att tala med, men jag tror att jag låter bli idag! Förutom när jag ska på jobbet då jag blir så illa tvungen i 7 timmar!)

Hade ni farit på akuten för detta eller skulle ni vänta tills på måndag och se om ni får någon tid.... jag vet inte riktigt om jag är så sugen på att punktera halsmandeln när jag är vaken, kanske om jag åtminstone fick sova under narkos... Kul för den delen att svälja VAR! Jag har inte den minsta tvekan om att jag har halsböld!









Lätt förtjänta pengar

Sådär, nu har jag fått lätt förtjänta pengar vilket verkligen behövdes då jag och Hussni har slut mat i frysen och slut pengar på banken, vi hade 30 kronor kvar att leva på, och nu har vi mitt i allt 310 kronor att leva på, och det enda som behövdes göra var att skjutsa hem mammas kompisar från deras fest, vikket nöje.

Förlåt till Anna däremot för det betydde att jag inte gick och la mej som planerat så jag kommer inte orka upp för morgonpromenad imorgon! :( Det är inte ofta jag tackar nej till ett "rörapåsig" tillfälle, men eftersom att jag VERKLIGEN behövde pengarna och mamma ringde så kunde jag inte stå emot.

Jobbar gör man också imorgon, 14-21, hade ändå inte tänkt göra nå speciellt såå det spelar mej ingen roll, idtället får jag vara ledig på tisdag och på mammasfödelsedag på torsdag. Thats NICE!


Nå om man skulle krypa till kojs nu så jag inte dööör av svidande ögon!








Längtar till på måndag då jag kan sjunga till bebban i Annas mage, min absoluta FAVORIT syssla! :D

PMS:et utrycker! Delvis Klagomuren.

Jo, jag tror att Elin vill intyga mitt svåra PMS besvär, inte ofta som jag är less men idag har jag varit sur över allting men försökt att inte utryka mina känslor, men på detta jobb är det svårt.
Jag haar varit så less och "pmsig" så att jag har svurit åt allt och jag har varit nära bristningsgränsen till tårar, det som fick mej som mest irriterad var absolut min sega dator. (jag satt och bokstavligen och SLOG datamusen i bänken för att jag var nära att bryta ihop) Sedan efter allt så började sången också " Vilken härlig dag, tack gode gud för livet" (haha, crazy women)
Det är inte lätt när man har det svårt som man brukar säga! Jag stror jag ska prova Anna Skippers "drickalinfröolja" metod, jag köpte faktiskt linfrö olja för att jag tänkte börja äta det men det smakade förjävligt så efter 1 försök så la jag ner, men jag ska nog testa det på nytt, det är ju värt ett försök iallafall.

Nog på Klagomursfronten...

Vad har man gjort idag?
Jag har vaknat förvånande tidigt för att vara jag, sen har jag varit och hämta tvätt som ELIN var en ängel att hjälpa mej med och sen åt vi skit gott kött och potatis hos hennes farmor och jag har fått busa och GOSA med världen sötaste unge-Julius. Sen har vi vart på RALLY till 2 ICA;OR och nu när ag kommer hem så ska jag vika tvätten, så härligt kommer det vara.


Glömde att nämna- Om jag hade pengar så hade jag gett Elin något riktigt fint, hon har hjälpt mej med tvätten, hon har hjälpt med att städa HELA lägenheten, hon har bjudit mej på mat i 2 dagar, och det enda hon får nöja sig med är att höra att hon är ÄNGEL i mina ögon!


Malin, malin, malin....




Malin på hemmaplan. 

Veckans träning

Måste ju stolt lägga ut veckans träning!

Måndag: 30 minuter löpning
Tisdag: 1 timmas gym & 1 timma Pilates
Onsdag:1 timmas gym
Torsdag: 45 minuter löpning & 90 minuter spinning
Fredag: 4 TÅRTBITAR!



I helgen så blir det en prommis med Anna och KANSKE löpning på Sportis löpband. Vi ser ju?

Jobb blir det 14-21 Lördag och Söndag!
Ikväll blir det film med Roger, Hussni och Thomas! :)


Tårta.

För övrigt har jag ätit 4 st tårtbitar idag!


Jag antar att det är de som kallas för att tröst äta!

Oj hur jag längtar hem nu.

Less.


Om ändå..

 
- Om man ändå kunde bli av med alla bekymmer, problem & oroligheter. Jag vill känna mig lätt som en fjäder. Hur?


Klagomuren

Ibland undrar jag om jag ska döpa om denna blogg till Klagomuren eftersom att jag just nu är nere i en sån period då allting känns jobbigt! Jag vill inte dra ner någon annan och därför inte sitta och klaga till någon annan heller, men om jag däremot sitter och skriver ner allting på bloggen så får man ju själv välja om man vill läsa! Eller om jag ska göra så att jag döper om dom inläggen som jag vill klaga i, till just Klagomuren, så behöver man ine läsa de om det är ett "neggoinlägg".


Postiva nyheter: Idag bjuder Tele på TÅRTA!


Look at that babe!



.... And her pretty face. /Admin


Spöket Laban

Nu sitter jag hemma hos Elin och väntar på henne och Julle eftersom att jag ska vara en stund med Julle nu när Elin har MIGRÄN, stackaren... jag är inte riktigt på bushumör eftersom att jag är världens tröttaste efter alla uppvaknanden inatt, men jag ska nog fixa buset ändå! ;)

Nu ska jag gå och stopppa på lite kaffe vilket faktiskt bara blir min ANDRA kopp sen jag påbörjade semestern, de ni!

Se ya!

Gymmet igår.

Igår var faktiskt första gången jag var och styrketränade sen jag blev sjuk, jag har inte vågat köra styrka än ifall att jag blir sjuk igen, och det vill jag ju verkligen inte bli! Var iallfall på gymmet med Robert och Elin och vi tränade ben och axlar.
OCH jag var faktiskt på två träningar igår först på gymmet och sedan var jag på Soft Pilates med Ronja som jag har börjat gå på varje tisdag. Träningsvärk har jag verkligen!
Var så himla skönt att gå på pilates för jag blev alldelens slut efter den, nästan så att jag somnade, haha.
Denna vecka har jag verkligen tränat seriöst och det ska jag fortsätta med, synd bara att jag inte har så mkt pengar så jag kan köpa all mat som jag skulle vilja, jag och Hussni har 64 kronor kvar att leva på fram tills han får pengar, vilket inte var förens den 15:e eller 27:e, det är så dumt för vi trodde att han skulle få pengar nu i vecka men så var alltså inte fallet....och det betyder att jag hade klarat mej utan den där melonen eller att vi inte hade behövt köpa skinka eller de där lyxiga brödet.
Störande.
Nåväl nu ska jag fortsätta med mitt och sen KANSKE jag skirver mer senare, eftersom att jag är ledig idag.


/M

Kanelbullens dag

Idag är det kanebullens dag och självklart ska här firas!


 



Kanelbullens dag är en årlig temadag  i Sverige den 4 oktober som instiftades 1999 av Hembakningsrådet. Syftet med dagen är kommersiellt: att sälja kanelbullar. Kanelbullens dag märks främst genom reklamskyltar i butiker och serveringar.




Malin

Malin är ett egennamn och kvinnonamn och en norden nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala". Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid. 31 december 2005 fanns det totalt 48 255 personer i Sverige med namnet, varav 40 678 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 344 flickor namnet, varav 190 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag 10 december, tillsammans med Malena.XD

Fredags kväll-

Veckans träning behöver ju en liten publicering tycker jag.

♥  Måndag Aqua Bike,
♥ Tisdag Soft Pilates,
♥ Onsdag 90 min löpning,
♥ Torsdag VILA
♥ Fredag 30min genomgång i gym, 30 min löpning.
♥ Lördag Löpning
♥ Söndag VILA



Vad tycker ni? En liten mjukis start eftersom att hostan fortfarande hänger i halsen och eftersom att min hälsena har börjat knaka otroligt mycket och vägrar fungera varje morgon då jag försöker gå på foten..
Sen blir det hårdköra igen, och ni vet ju hur jag har längtat!

Nu ska jag fortsätta med Jenny och störa oss på en viss kund, haha. Båda tycker att det är otroligt jobbigt och det ringer exakt hela tiden ;D Men det här är vi vana med! Så vi står ut:D

/M


Dagens träning avklarad

Sådär, nu har jag återvänt hem efter 30 minuters genomgång av gymmet och 30 minuters löpning/promenad.
Skönt, ska äta omelett nu och sen ska jag laga dagens middag så jag kan ta med mej till jobbet! Ikväll jobbar jag kväll med Nenna, det blir skoj!
Nä, nu måste jag laga mat direkt jag är skit hungrig, sen ska de duchas också;D


/M

Let the game begin.

Malin; Nu är du skyldig mig 10 minuters massage + 5 min extra - hårmassage.




ctrl + w (Tryck??)


/You know who.


Jag skriver alltid in ett hjärta i min kalender för varje träningstillfälle.
Jag har börjat med förbränningsträning nu på sista tiden och ingen styrketräning alls, jag har ju varit sjuk också så egentligen så var det så det började.
Har börjat följa Soft Pilates varje Tisdag och jag har börjat löpa vid varje tillfälle som jag kan och Aqua bike kommer nog stå i shemat varje måndag, men frågan är om jag även skall träna annat innan jag tränar dessa förbränningsträningar.
Som i våras då jag alltid tränade styrketräning och sen bytte om och ner i vattnet för ett pass vattenarobic. (Jag tyckte att det var skit skönt)



Igår var vi till Leos Lekland med världens sötaste Julle och KUL hade vi, Julle sprang omkrring som en galning och jag och Elin var inte sena att följa efter. Och det var lite skönare faktiskt att vara där mitt på dan när det inte är massor med ungar överallt därför att nu behövde man inte trängas i alla tunnlar! :)

Skönt att springa igår, man kan tänka på allting och när man är lite ledsen för saker så springer man nästan ännu bättre än man gör i vanliga fall och man kan rensa tankarna innan man går och lägger sig, jag är annars en sån person som inte kan somna för att man ligger och funderar så mkt på allting och jag kommer aldrig fram till nånting. Jag brukar läsa innan jag somna i vanliga fall, just nu läser jag Stieg Larssons serie, men jag har inte kunnat läsa allt sen i helgen för att jag kan inte koncentrera mej på boken utan alla tankar bara flyger omkring i huvudet, så jag har fått bråka till mej soffan nu i flera dagar för då kan jag somna till TV:n och tänker inte alls.


Nu ska jag fortsätta ´jobba så får jag kanske skriva mer senare.

/M







Done for the day.

  • Leos lekland     √
  • Max                   √
  • Djurmagasinet  √


 

 


RSS 2.0