Stress idag.

Hållt på att stressa ihjäl mej idag, eller jag har ju just vaknat men jag menar att jag kommer stressa ihjäl mej idag, så här ser min dag ut:

klockan; 10-11 Ut och jogga + mat,
klockan; 11-12 Köpa blommor, systemet + Sola.,
klockan; 12-13 Duscha (?) + packa, noppa brynen, till Elin


Sen Relaxen, vägning, mätning, "efter foto" Åhhhh, vad spännande.
Nu ska jag ut och springa.

Idag fick jag höra

Idag fick jag på omvägar höra att en person hade tyckt att jag såg vältränad ut, vad roligt! :)
Äntligen så börjar det löna sig ;D

Världens bästa morgon.

Steg upp klockan 06:30, det bar iväg till Jenny och vi bar iväg ner på strandpromenad för en 50 minuters lång morgonpromenad, efter det 30 minuter i BUBBELpoolen och sedan in i Ångbastun plus att vi fick nyttig frukost (kycklingmacka, smootie & Honungsmelon) GRATIS! Kände mej som världens mest upp-passade prinsessa!:)
Plus att jag har en alldelsen ny bikini, kan det bli bättre?

Sedan var det däremot iväg till jobbet och jobba, kanske inte riktigt lika roligt.

Hem på lunchen för en sovstund, tillbaka hit och nu är det jobb till klockan 19:00 sedan är det joggning.


Det där med pollen kom jag fram till attt jag hade då David sa att det svider i ögonen och man blir trött och nyser! Passar perfekt in på mej.
Jag är verkligen i full gång nu att vänja mej som pollen allergisk, vad säger man tex; "Jag har fått pollen!" eller "Jag har blivit pollen allergisk!" det är spännande... :)

Jag tror

att jag har blivit drabban av POLLEN!

Helgen

Har inte blivit någon träning i helgen, kanske ska fara och jogga senare under kvällen. Nu brassar vi iväg till Sangis till Hussnis mamma och ska sola lite. Jag har iallfall badat fötterna och fila dom men jag hade en sån dålig fil så jag ska nog göra om det. Jag har somnat tidigt varje kväll nu, så skönt att få vakna tidigt!
I Fredags så var jag på sportis och tränade med Maria och Cissi det var jätte roligt, tränade också på Torsdagen och har fortfarande tränngsvärk i ASS;ET- Jag och Cissi var sedan och joggade HELA strandpromenaden och sen for vi och solade, måste ju bli brun nu tills "efter" fotot! :) haha.

Igår hade jag och Hussni MYSkväll med tända ljud och potaisgratäng och marinerad stek som vi gjorde  i ugnen och massor med GODsallad, fy vad gott det var. Och pottisgratängen hade jag självklart bara gjort med 4% fettig grädde ;D haha. Annars så tar det 40 minuters joggingtur att springa bort 1 tallrik potatisgratäng, jag har blivit väldigt insatt i det här nu :)

Nåja nu ska vi fara mot Sangis, kanske skriver mer ikväll men mest troligt inte )


/Malin

Back

Ledig idag, har just varit och joggat och skönt var det. Har joggat 3 gånger denna vecka nu, ska försöka nästan varke dag, det är ju bara 2 veckor kvar på hälsogruppen nu så det gäller att verkligen ge järnet så att man får se stora resultat. Ska och sola imorgon också när det är  löning så att jag hinner bli brun också och i helgen ska jag ta hand om mina fötter fick inspirationen av Anna igår när hon satt och masserade mina fötter i Happis (Gulligt!).
Sen måste jag plock ögenbrynen också så att dom inte ser ut som nån stor hårig buske;D
Vi fick låna lite pegnar av Hussnis mamma igår så idag ska jag äta en sallad på myggan medans Hussni springer in på Arbetsförmedlingen och dessutom ska jag söka Bostadsbidrag! Det kan ju vara värt att få alla bidrag man kan nu i våran fattigaste tid någonsin, sedan är det bara att avakta och se när Hussni får börja sitt nya jobb, det blir spännande.

Senare ikväll bli det träning at the gym! Ska och gymma och springa imorgon också, haha och i hlegen är jag ledig så jag tror att ag ska på morgonspringning då också. Verkligen ge järnet, det är väl ungefär 2 kg till jag skulle vilja förlora innan jag ska knäppa "efter" foton.
Nu ska jag fara väg


/Malin

In Happirandi!

Nu sitter jag här i Happirandi och jobbar, vi ska sen till Prix och äta och istället för hamburger så tänkte jag sluka i mej nåt annat :) Kanske PyttiPanna, jag tyckte iallfall att det såg gott ut sist vi var där ;D

Nu ska jag arbete. Se ya.

Återigen

Återigen blir det uppvaknande 20 minuter innan jag ska fara, jag msåte ha fått nå TRÖTT-virus jag klarar inte att stiga upp i tid något mer, har aldrig haft problem förr.
Snart kommer Anna och hämtar upp mej, blir en jobbdag i Happis idag, ska bli roligt!


Hejs!

Eftersom att ingen orkar kommentera eller hjälpa till i mina beslut.

Så blir det dessa klänningar och tröjjor som jag beställer:

170 kronor.
145 svenska kronor.


120 svenska kronor.

 140 svenska kronor.

115 svenska kronor.


Och dessa tröjjor  ;D

30 svenska kronor30 svenska kronor90 svenska kronor96 kronor90 svenska kronor.




Oj oj, lite billigt!

Eller det kanske blir den här;




med ett par svarta leggins och ett par supersnygg skor? :)

Hjälp mej med att välja klänning :D

Jag behöver hjälp med att välja klänning, här är mina kandidater;


Någon av dessa ska användas på mitt avslut med min hälsokurs som jag har varit med i, vi ska stylas med både smink och hår och jag vill ju se vacker ut, elelr ni kanske ha tips på nåt ännu finasre ;D

Where did I go wrong?

Sitter fortfarande på jobbet utan målarbyxor idag men däremot med mitt tråkiga hår med 10cm ljus utväxt, mina röda trötta ögon och huvudvärk. Syggve.

Lördag.

Igår var det Lördag och på Lördag så var jag ute med mina målarbyxor på stan, kan ni tänka er? Jag var inte beredd på att behöva socialisera mej men mitt vad det var så står jag där med min beiga byxor med VITA färgfläckar runt om, mitt på MYGGAN till och med barnen som kollade förundrade först på mina byxor och sen på sin mamma. Hahah. Men man orkar inte kliva upp och ta på sig världens snyggaste kläder när man börjar klockan 07:00, jag stiger alltid upp 06:45 ;D  Men jag tror jag ska skärpa mej nu, för man vet ju aldrig vad som kan hända. Igår hände det så att Anna ville bjuda mej på myggan och jag kunde verkligen inte tacka nej. (eller egentligen tackade jag nej Måååånga gånger)

På kvällen lagade jag fisk som var SUPERGOD, blev riktigt stolt över mej själv att kunna laga en så god rätt med så lite ingridienser som jag hade. Ännu senare for vi iväg på pappsens grav och tände ljus där och på farfars också för den delen. Jag längtar tills jag får pengar för då ska jag fara dit och plantera massor med blommor så att dom får det fint där.

Ingen träning igår men sporthallen stänger så tidigt på Lördagar så det blir träning idag istället, måste ju lägga på ett kol nu om det ska bli nå BEACH2008 ;D

Puss*

Morgonstund har inte guld i mun.

Vet inte varför man säger så egentligen, vilka har guld i mun på morgonen? Inte jag iallfall.
Nu är det iallafall Lördag morgon och här sitter jag at the work och kollar på TV.
Det är inte intressant att måsta vakna och stiga upp så här tidigt.
Nåja, var iallafall och tränade igår, Bröst och Triceps och sen joggade jag 1 timma efter strandpromenaden, inte illa, var även och tränade i Onsdags för den delen i 90 minuter.
Jag vill verkligen ge järnet nu på slutet, ska också beställa LITE kläder från HM, Har egentligen inga pengar, men jag har redan lite på avbetalning, så jag tänkte förlänga den avbetalning fast med samma summa pengar i månaden. 520:- ska dom kosta min beställning och då får jag ändå ganska många plagg :)


Skriver nog mer sen.

Puss*

Morgonjoggning och gymning.

Jajjemänsan man kan ju inte direkt säga att jag legat på latsidan när jag steg upp klockan 06:30 för att fara och jogga och sedan åt frukost och for direkt på fymmet i 1 timma och 10 minuter, eller vad säger ni?

Det var jobbigt att jogga men man måste ju träna när man ska på vårruset jag ska försöka springa NÄSTAN hela vägen men då fick jag höra att det är oliak köer, antingen spring kön eller i gåkön och det kändes jobbigt för jag vill ju både gå och springa :) 5 km är det iallafall det tar 1 timma för mej och gå och idag sprang jag halva strandpromenaden och gick halva och det var RIKTIGT jobbigt. Så jag vet inte hur det skall gå, vet bara att det börjar närma sig nu.

På avslutet med min kära grupp som jag absolut INTE vill avsluta så ska vi iallfall bli sminkade och hårstylade och sedan gå ut och äta, då ska jag knäppa MASSOR med foton! :) Ni skulle ha sett vilket fint kort Maria har på mej från i helgen, det finaste kortet på mej någonsin, synd att jag fastnade på kort på hennes kamera och aldrig på min egen, ser ut som ett miffo på alla min bilder, typ kollar i kors, visar dubbelhakan och ser allmänt dum ut bara, ALLTID.

Well Well, jag skriver mer sen.
Seya.-

Inte så konstigt om man skulle vara magsjuk..

För det första så umgås jag med Elin som har haft magsjuka, Julle har haft magsjuka, Gabbi och hennes kille har haft magsjuka + hennes kompisar. Jag ligger verkligen i riskzooonen.
Men dessutom så hjälpte det nog inte på morgonen när jag svepte i mej ett glas sur gammal mjöl och grävde i mej en möglig macka. (har inte så bra med mat hemma :)

Då ska vi prata om helgen;

Fredag; Basket spel, jag förlorade men jag tyckte att det var roligt iallafall, sprang 4 varv runt tennisbanan bara för att vara så knäpp som möjligt.

Lördag; Stressa, göra sig i ordning, supa.(Inte bra, men jag var tvungen ;) Var med tjejerna, Maria, Lotte, Cissi och Annelie och det var jätte roligt blev lite kanon till slut, jag drack 2 öl och delade en sjua smaksatt päronvodka med Cissi och smakade lite Amarula av Lotte och även lite cider. Kom på hotellet sen där jag blev bjuden på 2 st groggar också. Fräst, not. Jag hann också bli spottad på av JOHN! Snäll jävel ändå men det var jätte roligt att träffa han, har inte set hann sen jag gick på bal med han och SJÄLVKLART så kladdade jag ju tillbaka allt spott på han!:)
Kanske ska tillägga att det var riktigt spott och det landade på min arm, och det var inte meningen av han. 

Söndag; Liggsår på min vänstra sida, låg i soffan hela dagen och kvällen, jag reste på mej TVÅ gånger på hela dagen, jag höll på att spy så fort jag  rörde i TV-dosan och skulle byta kanal. Har ALDRIG mått så dåligt, det måste ha varit bakis+sjuk.

Måndag; Jag mår fortfarande dåligt och har svårt att avgöra om jag verkligen fortfarande kan vara bakis eller om det är på G med magsjuka eller om det beror på den gamla mjölken och mitt mögliga bröd?

/M

Jobbar..

Jobbigt att stiga upp den här tiden faktiskt och speciellt när man stiger upp denna tid för att fara och jobba, önskar att jag skulle till flygplatsen för att åka låååångt härifrån. (drömmer om en bikini och jag på en strand)
Idag sitter jag på vanlig växel och det är JOBBIGT, hade nyss världens jobbigaste gubbe, ibland fattar jag inte hur man ids vara så jävla trög!
Var och tränade igår (inte så ovanligt iof) och som vanligt skönt! Igår var det Bröst och Triceps :)

Nåja nu ska jag jobba vidare. Se ya!

Massor med träning och många bra bortförklaringar.

Jag tycker jag har haft väldigt bra bortförklaringar till att inte träna något i veckan, Måndag- jobba sent, Tisdag- jobba sent i Haparanda, Onsdag- Dricka alkohol, Torsdag- Vara bakis, Fredag- visste ej när dom stängde. Nu har jag iallfal varit där och jag har tränat, sammanlagt 210 minuter unader 2 dagar, ikväll skall jag också dit och gymma, lääääääänge läääänge.
Glad är jag iallafall över mitt schema som jag har fått nu, det är perfekt, ÉNDAST 3 kvällar och ENDAST 2 DAGAR VANLIG VÄXEL, fy vad skönt.

Lördag tränade jag Rygg, Mage och Biceps, Söndg tränade jag Spinning och Triceps + Bröst och ikväll blir det Ben och Axlar + kondition Man märker att man verkligen inte har tränat på ett tag när man tom. knappt orkat spinningen som man annars alltid klarar.
Nä, nu ska jag faktiskt jobba. Men  var ju tvungen att skriva nånting här.


/Malin

Baksmälla, MEGA-Ångest & Grillat.

Det är sådär när baksmällan sakta kryper på, ja då dyker ångesten upp, igår fick jag ingen ångest att jag hade gjort bort mej för jag var inte så full men det är ju en ångest att man måste röka när man dricker, att jag inte har tränat något i veckan så att det måste bli hård träning nu; Fredag, Lördag och Söndag, att man inte har ätit regelbundet för det gör man inte om man inte tränar och bråket som hände dagen innan så att min SÖTA pojkvän var tvungen att sova ute i trappan, MEGAÅNGEST. (inte någon ångest för bråket men däremot för trappen, jag sov nämligen i en ljuvligt skön och mjuk säng)
Alla glåpord som kommer med bakisen och MEGAångesten och att jag inte hann träffa min KÄRA bror speciellt mycket, och har ännu inte hunnit träffa min KÄRA bror speciellt mycket, inte ALLT mitt fel men det är så där när man får sammetskväljningar så man spyr av ångest så fort man sagt något dumt till någon. (Brukar börja gråta om jag har grälat med mamma)

Idag får min blogg bli en dagbok, och en ganska öppen sådan också för att jag känner att jag måste prata med någon och just nu finns faktiskt ingen här att prata med, Elin har inte dykt upp till jobbet än, Anna vet jag inte när hon börjar och Jenny vet jag inte ens om hon kommer att börja idag och Kristina sitter flera meter här ifrån, och Lisa jobbar inte alltid...

Jag hade roligt på Valborgs ganska länge tills dess att min pojkvän och jag skulle börja gräla (vi brukar göra det när vi dricker?)
Jag, Anna och Robban var först i Happis och åt på den "MEGAångestframkallande" MAX, var och kolla på majbrasor, roliga gubbar och SÖTA ungar. Drog vidare till Finland i Tornio där vi kollade på roliga människor i roliga kläder, fulla spyende ungdommar med hundar och husbilsdansande tjejer. I Tornio fick jag och Anna förövrig inga ragg när vi vinkade som idioter till ALLT och ALLA som vi såg, Typiskt.
Vidare till Kemi där vi var hos Robbans kusin, där jag var den enda som inte kunde finska och Anna och Robban var dom ända som kunde prata med mej på Svenska, det var faktiskt roligt, fast läskiga hundar däremot. Blev bjuden på 2 st drinkar, fick till slut Anna att få i sig lite ALKO och var LIVRÄDD för en hund som verkligen inte tyckte om mej. (DEN VERKLIGEN HATADE MEJ) Med många försök från den Finska sidan att pracka på mej och Anna mat så for vi där ifrån, och vi åkte ju inte i vilken bil som helst, Nej nej, vi åkte SPORTBIL! ;)
Därifrån till Tornio, återigen spyende fulla männsikor med hundar, fortfarande dans på husbils taket men däremot så var Annas kusin där så vi stannade och pratade med han.
I bilen fotsatte vi nu till (vet ej hur det stavas) Säivas? och träffade Jenny och LURVAS och Davve och en massa trevligt folk som jag tyvärr inte kan namn på :) Blev bjuden på ett glas vin och en Sluring (som det kallades, sprit+dricka, brukar säga grogg)  blev rädd när jag skulle tända en cigg när Jenny såg på :) (som sagt HÅRD-träning i helgen så man bli Fit for fight igen)
Nu var det dags för hemfärt, trist men det var jag som skulle hem. Var tvungen att stanna till hos Anna, efersom att massor med drinkar kräver massor med toalett besök, väl fääärdig på toaletten så vart jag bjuden på en öl (Slösigt eftersom att jag inte ens drack halva, men snällt av Anna och Robban att tänka på alkoholiserade Malin) och fick en massa mys från Kissekatten och en rök på balkongen och ett STOR gräl i telefonen, som slutade med att Malin sov mjukt och Sötto sov hårt.
Ett prat dagen efter när Malin bestämmer sig för att komma hem efter ett antal "rötbrevlådemeddelandeslyssnande" och släppa in sin pojkvän i lghten, MEGAÅNGEST gånger 40! (ojoj vad dåligt samvete, men det fick han aldrig veta att jag hade, man måste var hård som sten :)  Några gräl senare om hans dumma betende och mitt som han trodde "undvikande" så bestämmer vi oss för våra nya liv; vi ska sluta bråka, börja leva och ha roligt.

Godare bakismat än god mör och saftig fläskfilé med MASSOR av god potatisgratäng (4 % fett grädde) MASSOR av Sallad och Grekiskt lantbröd finns inte, och speciellt när man blir bjuden. MUMS! Grillat var lite pricken över i:et i helgen, det behövdes efter allt bråk som tog slut på en. Jag drack också 1 glas Cola. (ja, det blir verkligen hårdträning för mej) Nu hoppas jag att vårat nya liv håller i sig, annars kommer det bli nya gräl.


Slutsummering av helgen; SKIT ROLIGT!! 





                                                                                             Tills vi började bråka....




Tack till; Anna & Bobban!

RSS 2.0