Lördag.

Igår var det Lördag och på Lördag så var jag ute med mina målarbyxor på stan, kan ni tänka er? Jag var inte beredd på att behöva socialisera mej men mitt vad det var så står jag där med min beiga byxor med VITA färgfläckar runt om, mitt på MYGGAN till och med barnen som kollade förundrade först på mina byxor och sen på sin mamma. Hahah. Men man orkar inte kliva upp och ta på sig världens snyggaste kläder när man börjar klockan 07:00, jag stiger alltid upp 06:45 ;D  Men jag tror jag ska skärpa mej nu, för man vet ju aldrig vad som kan hända. Igår hände det så att Anna ville bjuda mej på myggan och jag kunde verkligen inte tacka nej. (eller egentligen tackade jag nej Måååånga gånger)

På kvällen lagade jag fisk som var SUPERGOD, blev riktigt stolt över mej själv att kunna laga en så god rätt med så lite ingridienser som jag hade. Ännu senare for vi iväg på pappsens grav och tände ljus där och på farfars också för den delen. Jag längtar tills jag får pengar för då ska jag fara dit och plantera massor med blommor så att dom får det fint där.

Ingen träning igår men sporthallen stänger så tidigt på Lördagar så det blir träning idag istället, måste ju lägga på ett kol nu om det ska bli nå BEACH2008 ;D

Puss*

Kommentarer
Postat av: BEA

hehe, ja me, stress nu snart är det sommmar

2008-05-18 @ 08:44:17
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0