Solad och synlig!

Nu har jag just varit och solat, man börjar faktiskt se mej snart! :)
Tydligen så ska jag Anders, Danne och Saga se film snart, jag hoppas åtminstone att jag är bjuden på filmkvällen som äger rum i mitt vardagsrum för jag var nämligen och solade när de blev planerat, plus att jag tänkte göra slut med Anders nyss när jag blev så irriterad för att han och Danne inte kunde säga vart dom skulle, så jag kanske är utvisad från vardagsrummet, HA! Fast jag ska allt fixa till det här lilla problemet så att vi blir kompisar igen ;)


PussOKram på er.

Elli     -Du börjar faktiskt få lite färg nu, jag minns när jag tänkte "Shit vad blek hon är"!

Man kan alltid Pussas.

Vad gör man en dag som denna när det är storm ute och man har ett litet barn så man tvingas stanna hemma hela dagen, då PUSSAS man!
Jag och Saga har pussats HELA dagen!







Älskar dej mitt hjärte gull. Alltid <3



Min lilla prinsessa är också på ett hemskt humör idag, magen spökar och hon har sovit dåligt hela natten och knappt sovit nånting under dagen, jag tycker så synd om henne.

Anders är borta hela denna vecka så mamma har sovit här men igår fick jag vara ensammen hela dagen och då skaffade jag mej barnvakt i 45 minuter och for och solade, det var härligt! Jätte jobbigt att vara ensammen hela tiden utan hjälp, för man behöver hjälp och avlastning även om det kan vara jobbigt att lämna ifrån sej henne. Men det är därför man i dom flesta fallen har en pappa till sitt barn så att mamma och pappa kan dela på ansvaret :)
I trötthet så är jag mer slut nu än vad jag var när jag tränade och jobbade heltid, eftersom att man knappt sover om nätterna (vaknar flera gånger och får aldrig gå in i en djup sömn) och sen är man vaken hela dagen också och försöker ha ett socilt liv.  
Fast jag älskar det massor, skulle aldrig någonsin byta bort det!

 Nu ska vi pussas lite till, så hon snart kan somna :)


Mamma.

Just nu sitter jag hos mamma och ska dricka te, vi har varit och fika på myggan.
Lite tidigare idag så var jag och häslade på Kristina och Isak, när vi var på myggan så träffade vi Anna, Robban och lilla Rasmus. Anna börjar jobba snart, det är helt sjukt att det typ har gått 1 år och jag har träffat Rasmus 2 ggr, huvva, det måste bli ändring på detta! Nu är jag hemma och ledig, och jag mår bra till skillnad från när jag var gravid så nu ska jag börja hälsa på folk :)
Imorgon ska jag och Anders stor handla, kanske ska frosta av frysen ikväll så att den är fräsch när den ska fyllas upp.
Nu är det te dags! :)
Puss Puss.

Härligt!

Det blev en riktigt härlig lång promenad igår, vi gick strandpromenaden till Vassholmen och sedan centrumvägen tillbaka till Näsbyn! Riktigt riktigt skönt var det, tog ungefär 2 timmar i ett jäkla tempo!
På kvällen blev också solningen av och snart kanske jag blir synlig igen, några gånger kvar men sen är det klart!

Idag har jag faktiskt vaknat före min prinsessa, iallafall en liten sväng tidigare så att jag hann göra klart hennes mjölkersättning som hon har börjat med, och jag hann klä mej! :)

Sen kom Hussni förbi en snabbis och hämtade sina brev och blev tvingad att dricka en kopp kaffe eftersom att det var så längesen vi träffades och efter en stund kom Elli förbi. Nu ska jag och Saga snart gå och äta, för det låter som att hon börjar bli lite hungrig! :)

PussOGo på er.


Snabba Cash

Idag tog vi oss iväg till bio salongen och såg Snabba Cash, en väldigt sorglig film om ni frågar mej.
Jag var helt knäpp tyst efter bion, väldigt länge för jag blev så fundersam och så ställd av filmen så jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kände mej bara så sorgsen. Efter kanske 1 timma så var jag tvungen att gråta lite och sen kändes det lite bättre.
Jag började tänka mycket på Thomas under filmen och Thomas har börjat komma mer och mer på mina tankar nu igen, jag försöker trycka undan det så länge att det till slut kommer tillbaka, inte konstigt alls! Jag var beredd på att det skulle komma massor med tankar efter att vi hade fått Saga, mycket funderingar och allt mer frågor som jag aldrig kommer att få svar på och det gör mej riktigt ledsen.
Nåja nog om det, iallafall en väldigt sorgsen film.

Imorgon blir det iallafll en lååång promenad med Jonna och Saga medans Anders är på skoter äventyr med sina vänner, jag har verkligen längtat till att få ork för den där långpromenaden som jag har funderat mycket på och egentligen vet jag inte om jag har mer ork imorgon än någon annan dag så därför är det bra att bli peppad av någon annan! På kvällen så ska jag fara och sola, också med Jonna mest troligt, förbannat skön, typiskt att det ska vara så farligt.

Igår knäppte jag och Saga kort på oss två, super fina blev dom ;)
Hon börjar nog bli lite less kamera blixten, men den här perioden måste alla barn gå igenom, även hon!

Nu ska sminket bort och huset släckas ner och vi ska krypa oss till sängs, jag hoppas på massor med natt-sömn inatt!


Vart är min fantasi?

Inatt har mamma fått sova över här och varit moraliskt stöd till den stackars ensamma familjen som blev utan pappa i 2 dagar, för pappan for till Malmö med sitt jobb på Kick Off.
Under den tiden som mamma har avrit här så har jag hunnit med otroligt mycket, jag har KANSKE städat ihjäl mej och ändå på något underligt sätt så syns det inte någonstans, förutom akvariumet som Tanja hjälpte mej med igår, TACK!
Jag vet att det inte brukar synas att man har städat när man är en småbarns förälder, men det brukar ju vara till småbarn i minst 1 års åldern som kanske leker lite grann och kastar ut leksaker runt hela huset och kastar ut kastruller från köket och sånt, inte en liten oskyldig 1 månads bebis som inte rör på dej så mycket :) Så egentligen har jag absolut INGENTING att skylla på, jag hade ju annars kunnat skylla på Anders men han har ju inte varit hemma så det går ju inte!
Nä, kanske man skulle bli bättre på det där med att städa så att det syns någonstans åtminstone :)

På tal om att synas så har jag som varit nästan genomskinlig, tagit en premiär solning igår och det var så fruktansvärt skönt och redan på en gång så tycker jag att det syns lite grann, men det är ju klart att övergången från genomskinlig går ganska snabbt till synlig! :) Nu måste jag bara hålla i brännan så att jag får mej lite färg.
Dessutom så skulle jag behöva börja bli sådär nyttig som jag var när jag var gravid, så att jag börjar gå ut och gå litegrann för nu har jag suttit inne i 2 dagar och min sista promenad var riktigt länge sen, usch, SKÄRPNING på mej.

Nu vankas det besök, jag tror att det är påväg en Susanne och Tommy med familj, så det är dags för att sätta igång lite kaffe!


PussOKram



11 Januari

Den 9 Januari så firade vi "1 månads-dagen", haha så sött. Mitt lyckorus infinner sej fortfarande.


Vi har haft barnvakt för första gången idag, i 2 timmar, kändes riktigt knäppt att inte ha henne i närheten, jag och Anders for och åkte skoter och grillade korv med några andra, jätte skönt att komma iväg och göra nånting, jag tror man behöver det.

Imorgon har dom lovat -3 och om vädret inte ljuger så ska jag och Saga komma oss ut på en långpromenad, kanske går till mamma och hämtar upp henne om hon har tid, eller om man tar sej en fika eller nånting. Hmm..
Jag vet iallafall en sak som är säker och det är att imorgon så tänker jag sola solarium, nu ser jag verkligen ut som ett vitt, nästan genomskinligt lakan så jag måste verkligen infinna mej på solariumet, tänkte att jag skulle börja "smyg" sola lite smått bara, så att man får LITE färg iallafall.

Jag hoppas att man får sova en hel natt snart för att det börjar verkligen ta på krafterna med den här avbryta sömnen, igår var jag så trött så att jag förstod inte om folk pratade med mej, och jag tog på mej mina högklackade skor på fel fötter och allt blev tokigt!

På Onsdag så far Anders iväg med sitt jobb endaste bort till Sveriges ände, Malmö! Det känns faktiskt riktigt tufft att jag inte kommer ha hans stöd och hjälp här, han blir bara borta i 1 natt, men det blir första gången som jag är ensammen med henne en hel dag och en hel natt, jag kommer verkligen vara helt slut då eftersom att man inte kommer få någon hjälp alls, ingen avlastning. Mamma kommer iallafall och är mitt sov sällskap så det känns bra. Det är tur att man har VÄRLDENS bästa mamma!

Nu måste jag hoppa mej ner i sängen, för snart vaknar hon och vill ha mat.

Vi ses. Puss.


Gott nytt år.

"Jag hoppas att även 2009 är fyllt av nya erfarenheter som jag får ta lärdom av och jag hoppas att 2009 blir ett jävligt roligt år, utan sorg!" -2009-01-03

Exakt det där skrev jag i min blogg för 1 år och 2 dagar sen.

Jag gick genom ett brinnande helvete och tillbaka förra året, jag var nära att ge upp många gånger, det var det absolut jobbigaste året jag någonsin i mitt liv har upplevt, det värsta, det året som jag aldrig mer vill uppleva, ändå var det mitt absoluta favorit år, det året som jag aldrig någonsin kommer glömma och det året jag kommer uppskatta som mest i hela mitt liv! Det var fyllt med sorg men lyckan vägde över. Ett konstigt år får man väl säga(?)

Jag tänker inte hoppas på nånting om år 2010, jag tänker ta dagarna som dom kommer och andas in all lycka jag kan, jag tänker snosa på min älskade guldklimp varje dag och känna all kärlek som hon ger mej.

Jag önskar alla andra ett år fyllt av lycka!



Grattis pappa i efterskott, min saknad efter dej är evig!









RSS 2.0