Snabba Cash

Idag tog vi oss iväg till bio salongen och såg Snabba Cash, en väldigt sorglig film om ni frågar mej.
Jag var helt knäpp tyst efter bion, väldigt länge för jag blev så fundersam och så ställd av filmen så jag visste inte vad jag skulle säga. Jag kände mej bara så sorgsen. Efter kanske 1 timma så var jag tvungen att gråta lite och sen kändes det lite bättre.
Jag började tänka mycket på Thomas under filmen och Thomas har börjat komma mer och mer på mina tankar nu igen, jag försöker trycka undan det så länge att det till slut kommer tillbaka, inte konstigt alls! Jag var beredd på att det skulle komma massor med tankar efter att vi hade fått Saga, mycket funderingar och allt mer frågor som jag aldrig kommer att få svar på och det gör mej riktigt ledsen.
Nåja nog om det, iallafall en väldigt sorgsen film.

Imorgon blir det iallafll en lååång promenad med Jonna och Saga medans Anders är på skoter äventyr med sina vänner, jag har verkligen längtat till att få ork för den där långpromenaden som jag har funderat mycket på och egentligen vet jag inte om jag har mer ork imorgon än någon annan dag så därför är det bra att bli peppad av någon annan! På kvällen så ska jag fara och sola, också med Jonna mest troligt, förbannat skön, typiskt att det ska vara så farligt.

Igår knäppte jag och Saga kort på oss två, super fina blev dom ;)
Hon börjar nog bli lite less kamera blixten, men den här perioden måste alla barn gå igenom, även hon!

Nu ska sminket bort och huset släckas ner och vi ska krypa oss till sängs, jag hoppas på massor med natt-sömn inatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0