Life is a biaaatch.

Idag har jag sovit länge, länge och jag älskar att sova! Men sen har jag städat hela dagen, Maria och Elin har hjälp mej men det ser fortfarande ut som ett jävla äckel i min lägenhet och killen som bodde där måste ha gått och KÖNA överallt för det är ta mej fan könshår ÖVERALLT, fan vad äckligt. Nu har jag iallafall använt både spisen och toaletten och det känns lite fräsare, man känner sej mer som hemma då :D

Jag verkar iallafall ha fått stress prickar överallt, i flera dagar har min kropp kliat mej och jag tillbaka och jag har nästan klöst sönder hela mej, jag trodde att jag hade blivit plötsligt allergisk mot nånting som jag blev utsatt för varje dag, men mamma upptäckte mina kliande äckliga prickar och kallade dom för stressprickar, hon säger att jag har stressat i massor på sista tiden och det kan jag nog hålla med om faktiskt.

Fan vad trött jag är, det är jobbigt att städa. Men jag måste nog gå och sova nu så att jag orkar med morgon dagen också, ska bara uppdatera några favoriter.




"Välkommen till ANAL LOKAL" - Matilda.

Ida skulle säga " det blir inget svar där nu" men säger efter att ha läst en blogg "´Han har ont i analen"

"Välkommen till PIXBOX" - Jenny (HAHA) ;D

Malin som skulle säga " Kan jag ta ditt nummer?" säger istället  "När hade du din rast då?"

"Välkommen till ÅKERS KRUTBURK" - Kristina som vred lite på bokstäverna.

"Välkommen till PROSTATA LUND" - Malin.

Kristina försöker förklara att mobilen inte är på " The phone is NOT TURNED ON", NEJ Kristina, vi vet att telefonerna inte är kåta. ;)





Vad var det du gjorde för roligt Lisa, kommer inte på det nu, men jag vet allt att det var något! Så tro inte att du slipper undan, och jag vet att Elin också gjorde nåt fult för inte så länge sedan.



Imorgon är det typiskt min och Lisas otur, FRUKOST PÅ JOBBET, när vi såklart är lediga! Störande.
Eftersom att dom satte oss lediga på samma dag och på just den dan så lär dom ju tycka att vi äter mycket?

Måndag kväll.


Går till 22 ikväll, känns ju kul. Särskilt med tanke på att PIP kopplar upp sig kl 21.
Hmmm, jisses vilken helg.

Slocknade. (Suprise, suprise?).
Lika bra var väl det slapp man åka på Hotellet som restern gjorde. Är en av de människor som avskyr hotto i Kalix, helt värdelöst.. Förstår mig inte på de människor som helg efter helg orkar släpa deras arslen till Valhall i hopp om att få sig en lyckad kväll utan skandaler och pinsamheter..


Var faktiskt riktigt längesen jag hörde någon säga "Det var riktigt bra på hotellet igår". Snarare tvärtom.


Håller mig därför så långt bort som möjligt. Iofs så har jag inte alls några förväntningar så borde ju ej bli besviken heller då det suger STOR FET DASE? //E

Sömnproblem vid fullmåne.

Är det bara jag eller är det fler som har samma problem?
Jag har väldiga problem med att sova på nätterna nu, jag vaknar ungefär 20000000 miljonergånger under nätterna och då berättade min kompis också att hon hade jätte stora problem att sova när det är fulllmåne och det är tydligen det nu (?) Jag kollade upp lite på internet och tydligen så forskar man ang detta, jag tycker det låte konstigt men månen har väldigt stor dragningskraft och kan orsaka ebb och sånt så kanske det är möjligt att den gör min sömn dåligt, vad vet man?


                                                                image129


Nåja om det är någon annan som har samma problem så får ni ju säga åt mej för det låter lite konstigt tyckte jag! :D

/m

Brejk.

I neeeeeeeeeeed a brejk!

Snart flyttar vi äntligen! Jag är så glad och har hämtat tepetböcker där rullarna kostar över 500 styck, jag ska ju inte ha så dyra tapeter men jag tänkte stoppa dom på några ställen iallfall, som fond väggar alltså och jag skulle gärna vilja ha några snyggisar i köket också så att man trivs där, speciellt jag eftersom att jag älskar mat och att laga den. Ni skulle bara veta hur mycket jag längtar efter den äckliga lägenheten (den är äcklig nu) och på Måndag får jag nycklarna och idag har jag varit och skrivit på kontraktet, det känns att det är nära nu.

Nåja nu ska jag avsluta ska gå och hämta kaffe.
Se ya.

xxx

Fy sjutton vad jag diggar att Malin försöker blotta mig på jobbet, int.

/ Elsa /


Juckande!

Tänkte tala med er om JUCKANDE idag.
Igår så fick Cissis hund meh att minnas hemska minne från förr.

Jag och Elin Andersson var hos Mona en gång i tiden för länge sen och hon hade en hemsk juck-hund som juckade på en så fort man var i närheten, typ: Man blev blöt av det äcklet! Vi sprang som tok runt i huset och hoppade upp på saker som äckel hunden inte kunde nå, inget trevligt visit att vara på. Det var nog den första och sista gången som jag hälsade på henne, hahaha. Uh.

När jag tänker efter så har jag råkat ut för det där juckandet många gånger, Marias hund började jucka på mej en gång och nu Cissis hun och såklart Monas hund också.
Jag sänder nog ut nån lukt!
 




Veckans TANKE:
Var jag en kvinnlig hund i mitt förra liv!?



Älskade JÖRGEN!

För någon dag sen så såg jag något hjärtkrossande, Jörgen har flyttat! Han sprang nu runt i en annan skog och samlade kottar, och jag förstår honom till viss del för där han bodde så gungade det så mycket när det blåste men han kunde ha gett mej ett besked jag trodde nämligen att han var död. Det var så roligt och se när han sprang runt i skogen några meter ifrån hans gamla hem.
En morgon när jag vaknade för längesen då han fortfarande bodde i sitt gammla hem så brukade han göra situps som morgon gympa i ett gammalt träd, han hängde i sina små ben krokade mot grenen och sedan gjorde ha situpsen. Det var så vi träffades första gången, jag innanför fönstret. Han blev rädd för mig då och sprang hem till sig men sedan har vi liksom träffats då och då, aldrig pratat med varandra förstås men det räcker med ögonkontakt för att veta hur man känner för varandra.

Jag saknar min kära EKORRE JÖÖRGEN!!

Irriterad.

Har här i min tristess listat upp 5 saker som man verkligen kan bli psykotisk av..

- När datorn låser sig och man måste starta om skiten om och om igen tills man ger upp och vill slå sönder den.
- När man äter ngt varmt & bränner tungan,- och det inte går över på flera dagar.
- Då bilen inte startar.
- Då man kommer hem och är AKUT kissnödig och dörren är låst och man inte hittar nyckeln.
- När man längtat en hel dag efter en lång varm dusch och när man ställer sig i duschen inser att det är slut varmvatten.

Man får då helt klart åt nerverna för mindre.

First Time

Hejsan Allihopa.

Nu ska jag snart gå och lägga mej och sova, det är jobbigt detta liv: SOVA, ÄTA, JOBBA, ÄTA, SOVA och trött är man hela tiden och jag fattar ju aldrig att gå och lägga mej i tid heller..
Det blir 3:dje natten i rad nu som jag sover hos mamma och jag älskar att sova här av många anledningar men jag längtar också hem till min älskling, det kanske blir en 4:dje natt också men sen kommer jag få låna en skrutti volvo av mamma pch då kan jag sova med min gullegris igen, hah.. då kommer jag säkert sakna mamma! :D

Jag har haft en låt på huvudet hela dagen och jag har gått och sjungt min låt hela dagen också, jag kan 3 meningar i låten och börjar faktiskt bli rätt less den nu, men den gör mej glad, eller jag tror att det är den som ger mej lycko känslor för hela min dag har varit bra idag, har inte haft 1 ända jobbig kund på jobbet och ni skulle bara veta hur mycket jag längtar efter vår lägenhet, jag far förbi den minst 1 gång varje kväll för att kika in i fönstret och kolla om datakillen börjar röra sig snart, jag hoppas för allt i världen att han rör sig innan 1 December, och alla som läser mina skrifter kan väl hålla en tumme eller tå eller vad som helst för min skull.

Snart är det ju föresten 1 December och då kanske jag får en lägenhet men då har jag även hållt mej från att röka i 5 MÅNADER!!! 

Elin fyller år om 2 dagar nu och då blir hon stora flickan, 1 hel dag äldre än vad hon var dagen innan ;D Hon ska bjuda på en massa fina drinkar och till mej så ska hon göra alkoholfri sådan, hon är söt!
Men på Elins födelsedag så far min gullunge Cissi hem också och jag har inte träffat henne idag heller! Ska våldgästa henne imorgon och hålla fast henne så att hon inte behöver lämna ruttna Kalix, kan hon inte bara stanna!?

Idag fick jag förresten höra nånting skrämmande som jag inte trodde var möjligt, i Kalix så finns det inget Max vilket är jäkligt tragiskt för en person som älskar hamburgare och BARA Max hamburgare.. så frågade Lisa mej om jag ville komma med till Luleå och handla julklappisar med henne och jag sken upp (åtminstone inne i hjärnan) och det första jag tänkte på (efter att i 2 månader tjata på mamma att hon ska komma med mej till Luleå så att jag skulle ha kunnat få äta på Max), var att nu, har jag CHANSEN att äta på mitt ÄLSKADE MAX!! (ett orginal mål med smältost) Vet ni vad Lisa då säger " Jag gillar inte Max", JA, DET ÄR SANT!!! Då har Lisa som förut verkligen gillade Max bestämt sig för att sluta tycka om hamburgare i allmänhet, så om jag inte flyttar den dagen som det blir Luleå resa så ska jag faktiskt för ANDRA gången i mitt kom ihågiga äldre liv fara till Luleå UTAN att äta på MAx.. det ni! Fast jag kanske smyger in en snabbis medans jag låser in Lisa på någon sunkig toalett, haha.

Nåja nu ska jag avsluta och gå till sängs med mej! Jag ska sova gott inatt och fortsätta drömma om lägenheten och glöm nu inte att hålla en tå eller ett finger för att jag ska få lägenheten den 1 December! ;)

Pussis /M


Friskis och Svettis.

Idag är jag inte lika äckligt något mer,  jag har duschat på morgonen så nu slipper jag STINKA.
Har sovit hos mamma inatt som vanligt nuförtiden, och igår så fick jag faktiskt träffa min man i några minuter och det var spännande och se hur han såg ut och så :D

Nä nu ringer det som tusan så jag måste avsluta.
/M

Svettbomb.

Jag känner mej som en svettig gammal gris.. jag stinker svett!
Jag har mens och svettas. Jag är äcklig. UH!

Ett otroligt sug efter korv-mackor.

Nu har jag ett otroligt sug efter att få äta ägg och korv mackor, jag måste ha det idag! :) Sitter på jobbet och ska snart gå på Toaletten för jag håller på att pissa ner mej! :)
Ska låna mammas bil så att jag kan fara till Hussni med mat för att jag tycker så synd om han som inte får äta nånting, jag bad han äta frukt för jag vet att vi har massor med frukt!
Jag har ingen lunch imorgon, det är jobbigt att sova hela tiden hos mamma för då har jag ingen morgondagslunch att få äta.

Nåja, ska avsluta och gå på Tossi så att det inte hamnar pink i byssan. Hah..

See ya.


Söndag.. YA.

Stor idé att producera fram Söndagar, kan dom inte vara nånting annat än en Söndag eller varför inte hoppa över en dag fast då får man ju en dag mindre att vara ledig på då man väl är det.

Det ska bli så roligt att flytta, igår gick jag förbi utanför lägenheten som en stalker och kollade upp för att se om det såg tomt ut och sen måste jag ju faktiskt börja gå där utanför lite för att vänja mej, jag kanske ska gå därutanför idag också.. det här blir min andra dag som jag är strandsatt i Kalix eftersom att min och HUssnis CP-bil vägrar starta och idag har den börjat bli ännu värre!
Min brosa gick ut för att starta biljäveln och vad tror ni den gör!? Jo, den startar ju förstås inte istället så börjar varningsblinkersen att blinka och efter det så drar han ju ut nyckeln och sla säga att det inte fungerar, men efter att ha dragit ut nycklarna så slutar inte varningsblinkersen ändå, nejdå den forsätter, han drar först ut säkringen till varningsblinkersen men det hjälper ju förstås inte den vägrar dö! Han drar ut sladden till varningblinkersen men den beter sig som en höna utan huvud, den forstätter till slut så mister han humöret och skiter i biljäveln och går in istället. Efter ett tag när vi ska äta då först slutar den blinka, jag börjar hata min störda bil! Medans jag sitter och klagar med att jag är strandsatt i Kalix och ändå har det relativt bra, kan kramas med mamma och äta gott så sitter Hussni strandsatt i Sangis UTAN MAT och alldelens ENSAMMEN!

Jag gillar Kalix, jag gillar att jag ska flytta hit igen igår var jag ute och gick i mörkret alldelens själv, och jag är mörkrädd men inte igår, då var jag inte det, det var skönt, när jag flyttar så ska jag börja gå ut och gå och verkligen göra det nu, i Sangis så är det mycket läskigare... Jag saknar Kalx, att bo inne i Kalix.

Nåja nu ska jag avsluta detta inlägg och gå och hämta en vitaminbrus... sen ska jag ladda upp inför det förbannade skit företag XXX XXX! Vi ses mina vänner kanske jag gör ett nytt inlägg senare under dagen, men det får vi se då, jag måste ringa till Cissi som åker hem på Onsdag som Malin har hunnit träffa 1 gång och sen ska jag ringa till Lisa också och kolla om hon hade det trevlig igår på Before, jag hoppas att hon hade det!

Återigen, vi ses.

Malin is the shit.


 

 image134 

Malin är bara för goo!
Bara att kolla in nyllet på henne, så söt så man vill krama sönder henne =)

/Oskar

Ctrl + w (Tryck snälla)?

Kära dagbok. Elin här.. Känner mig helt jävla bränd i huvet just nu. Går till 22 ikväll och det känns ju kul, int.  
Min chef är lite skadad i psyket tror jag som ger mig 15-22 pass varje helg.

Du har nu mindre än 25 kronor kvar på ditt kort.... FYLL PÅ KUKHELVETESHALEBOPKORTET FÖR ATT KUNNA SKICKA FYLLEMEDDELANDEN TILL ALLA DINA NÖRDVÄNNER....

/


"Som man bäddar får man ligga sägs det ju, men om man inte bäddar alls, betyder det att man inte får ligga heller?

Alltså... själv föredrar jag att den man ligger med får bädda..."



CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK
CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK CP SJUK


Ge mig tusen spänn för helvete... Vissa idioter verkar ju hitta tusenlappar i fling paketen, varför kan inte jag göra det? Oj, jag köper ju aldrig flingor..


Kanske borde börja? Förresten. Nästa helg  blir det eventuellt att styra upp fest, kanske ses då? /E

Saturday´Night.

Hejsan nu sitter jag på jobbet och idag är en bra dag att jobba på har inte känt så på sista tiden men idag fungerar det super, hoppas det håller i sig nu för det är jobbigt nör det inte fungerar på jobbet.. hemma har jag varit hur glad som helst och ingenting har varit fel.

Jag och Hussni började packa igår, vi packade ner hela köket i kartonger så nu har vi bara typ 5 rum kvar en hall och 2 toaletter, även ett ute hus och våra garderober på 2 veckor. men det ågr nog bra men sen måste vi ju städa varenda liten vrå också och det däremot känns inte så roligt, me det går nog bra, jag längtar SÅÅÅ mycket och vill hinna iväg nu innan elräkningarna stiger ytterligare, igår fick vi en på närmare 4000 kronor + att vi ska betala en amortering på 3240 :- så det är nästan 7000 kronor för bara el och det är ju helt SJUKT!

Nåja, nu när jag börjar tänka på dåliga saker så att jag blir jag på dåligt humör, så jag måste sluta tänka på alla räkningar det är dom som gör att man börjar gråta...

Skriver npg mer senare.
Vi ses allaihopa.
/M

Framtiden ser ljus ut.

Som Elin skrev i det förra inlägget så har även jag haft motgångar i snart 1/2  år, allt har gått BARA nerför!
Nu däremot så var det min livs bästa dag i¨går, Cissi kom hem, jag fick en lägenhet mitt i allt och jag var ledig, nu hoppas jag bara att det håller i sig! ;) Jag och mamma satt oss ner igår och planerad lite om det ekonomiska och jag kommer ju att ta ett lån och då ska jag betala av allt annat som har med det gamla att göra och sen bara stå och betala på en sak istället, och eftersom att vi är 2 st som kommer att betala så kommer det att gå relativt fort att betala bort det, vi räknar allt på 2 år! :) Jag är bara SÅÅÅÅ Lycklig, igår kunde jag inte somna för att jag bara låg och funderade på hur jag skulle tapetsera och måla, ett minus med denna lägenhet är att toan såg FÖRJÄVLIG ut på väggarna och när man ska göra om i ett våtsum så måste man ha riktiga proffs som fixar det, annars om det skulle hända en vattenskada/fuktskada eller liknande så skulle man inte få ut på försäkringen annars, så det är ingenting man ställer sig själv och gör och då KOSTAR det pengar :D Inte för att JAG hade kunnat göra det själv :D

Hah, igår hände det en liten dålig sak och det var att bilen slutade fungera så att jag är strandsatt i Kalix, så ag har sovit hos mamma inatt och måste ha hennes bil :D Det var lite jobbigt eftersom att jag tycker mest om att sova där jag har ALLA mina saker och dom är inte här.. men på samma gång känns det mysigt att vara hos mamma och igår var jag och drack te hos Gabbi sent på kvällen så då fick jag ett litet smakprov om hur det kommer att vara å bo i våran blivande lägenehet.

För er som inte vet så kommer det kosta mej 7000:- mindre varje månad, och det är rätt mycket pengar, och det är FAST jag kommer ta ett lån. Jag kommer även att ha mitt element på dom högsta graderna, och motorvärmaren i min ALLDELENS EGNA Carport kommer att stå på HELA natten, och när jag duschar så ska jag ducha minst 1 timma varje gång, ÅH vad mysigt, dock kommer jag typ inte hinna ha några kompisar för att jag ska stå i MIN dusch hela tiden ;D

Nåväl min vänner, nu måste jag avsluta detta ska gå och tvätta bort sminket så inte folk blir rädd för mej när jag kommer och jobbar, sen måste jag börja åka och det är bara för att jag ska lämna bilen en bit bort från jobbet men tänk er sen när jag kan fara BARA 1 kvart innan istället för 40 minuter och förstå att jag faktiskt kan vakna BARA 1 kvart innan :) Ojoj om ni bara fick känna mitt lyckorus ;D

See ya.

Bara motgångar.

Just nu känns det som om allt bara går emot mig.
Bara nedförsbackar hela jävla tiden!

Och jag som inte har några bromsar.

FIXA MINA BREAKS!! /Elin

Cissi.

Idag kommer min käraste Cissi hem, vad jag längtar har ju inte träffat henne på typ en månad och varje gång hon far så saknar jag henne lika mycket som innan. Kan hon inte stanna hur länge som helst nån gång!! Varje gång hon är här också så jobbar jag sent eller hela tiden, det kallar jag typiskt!

Idag är jag sjukt slut, vet inte vad det är men allt går fel i vad jag gör, typ känner mej helt klantig, eller jag är helt klantig. Jag måste skriva mer sen för det ringer så mycket så jag hinner inte skriva nånting mellan samtalen. Kanske jag skriver mer ikväll skulle iallafall upplysa er om att jag har gått förbi sk. björnträd, ett träd som björnar har väst sina klor på! Läskigt vá?

Okej nu skriver jag mer sen, det här är jobbigt!
/M

Typiskt.




Om du upptäcker att ngt kan gå snett på fyra olika sätt och vidtar åtgärder för att förebygga dessa, kommer ett femte sätt som du är fullständigt oförberedd på omedelbart att dyka upp!

(Sånt är livet i guess). // Elin. S.

Elin

Du är go du, sötis! :)

Smyg-bloggar.

Sitter här till höger om Mallan och har precis lyckats hacka mig in på hennes blogg.
Hon ser ut lite som en groda där hon sitter, helt ovetande att jag övervakar hennes minsta rörelse.

Ehm, tisdag idag. Vilket betyder Desperata Hemmafruarna & lite poker ikväll.
Ska finkamma huset efter mitt simkort, och om jag nu (mot alla odds) lyckas hitta det kommer jag att fira med en cider, som jag har förvarat i kylen sen helgen.

Julius den lilla busen har ju lagt ner mobilen min i vattenglaset så nu är man okontaktbar.
Kanske lika bra det, väntar mig inga positiva samtal ändå.

Annars då? Är trött som en Jude som har sprungit runt och knackat på dörrar 8 år i streck.






Höll på somna framför ratten imorse. Ska fortsätta svara nu, passar på att skicka lite beröm åt Malin som förgyller min vardag här på jobbet! Kramjävlar*







min STOOORA gråtdag.

Igår hade jag min stora gråtdag, jag grät åt ALLT! Det började med att jag höll på att börja gråta på jobbet så jag hade världens huvudvärk. Sen fick jag äntligen fara hem efter att ha haft gråten i halsen i timmar. Jag grät HELA vägen hem så att jag knappt kunde se vägen jag körde på. Hussni möttes inte av en vacker kvinna när jag kom hem från jobbet, smink i hela ansiktet och inte smink överallt där det borde, och jag snorade som ett djur och såg bara allmänt äcklig ut. Jag sprang upp till sovrummet och fortsatte BÖLA när jag var klar där så gick jag ner till övervåningen och pratade med Husni och fortsatte BÖLA sedan efter ett tag så skulle jag göra middag och då började jag och Hussni diskutera nånting och jag slutade gråta eftersom att jag inte ville gråta när vi diskuterade och sen när vi blev vänner så började jag gråta för att vi blev vänner och sen kollade jag på Dr.Phil där det handlade om människor som inte hade träffat sina familjer på typ 20 år eller mer och gissa vem som började gråta. Haha. Hussni började skratta efter ett tag och tyckte att jag var gullig. Men jag kan försäkra er om att det var jag INTE! Så jag grät från klockan 15:30-20:00.

Nåja nu ska jag arbeta, börjar ringa en del.
Se ya..

Alkoholfricider & Mögelost.

Idag känner jag mej ändå rätt så bra för det är Söndag och jag har rört på mej även om jag inte har jobbat. Jag har varit med en massa kläder till Mia som hon ska lämna till Ryssland, tror jag att det var. Känns bra.
Ända  sen igår så har jag haft en överaskning till Hussni, jag hade förberett en midag till Hussni och en lyxig kvällsfika, passade på att feta mej eftersom att min diet börjar imorgon igen, det betyder ingen dricka, inget tillsatt socker och absolut inge ris, potatis eller pasta.

Dagens meny har sett ut så här.
Frukost: INGEN.
Lunch: 1 Munk.
Middag: Fläskfile m. hemmagjord klyft potatis. Tzatziki, grönpepparsås, bearnaisesås och sallad.
Lyxig kvällsfika: Massor m. kex, 8 olika ostar och honungsmelon + blåa och gröna vindruvor.

Imorgon så ska min mages dag se ut så här.

Frukost: 1 smooty.
Lunch: Kall marinerad fläskfile + sallad. Även 2 st onyttiga såser.
Middag: Torr taccos m. fullkornsbröd.
Jag ska även äta frukt och gå ut och gå minst  1/2 timme.

Nu ska jag hämta kameran och sätta in helgens bilder på pixen. Imorgon är det arbete igen efter 4 lediga dagar.

Vi ses.
P&K/M

Its true.

Hej igen.
Har lite att göra, ska snart fara iväg med Elin då ho ska fara och handla en farsdag frukost åt Jorre och jag och min kära storebror ska fara och hyr film på samma gång och vi ska även passa på att köpa en massa gotta grejjer som ingen av oss egentligen har råd med. Man måste ibland.
Nu har jag iallafall haft en skönhets dag idag med bastu + skrubbning, en varm dusch+rakning, och jag HAR sminkat mej helt utan anledning och detta händer inte så ofta nu förtiden, sen tänkte jag även bada och fila fossingarna ikväll samtidigt som jag dricker te, äter gosaker och tittar på en riktigt bra film. En kväll helt i min smak.
Man längtar lite efter Hussni nu när vi inte ser varandra hela dagarna, det var så roligt igår för Kristina och hennes kille har virit tillsammans i 6 år och jag och Hussni har varit tillsammans i 5 år och både jag och Kristina känner oss fortfarande pirriga i magen när vi får umgås med våra skönheter, Kristina har även sagt att min pojkvän liknar hennes på ETT kort, häftigt ändå.
Det är bra att man fortfarande kan få samma kära känsla även om man har varit tillsammans så pass länge som vi har. Mkt bra faktiskt.

Nåja nu ska jag fara och skjutsa min mamma på FERRE.

See ya!

My angel.

Nu sitter jag hos mamma och jag har just bastat åh gud så skönt det var! :D Jag älskar att basta det är så myspysigt. Var ju på personalfesten igår och det var roligt men jag drack ju som ingenting, jag drack en halv cider och lite vin (inte ens ett glas) men Elin tog alltid alla min glas med alkohol så tillslut så gav jag upp och gick på toan och hämtade vatten istället och lika bra var väl det. :) Jag drack så lite så jag inte ens behövde på gå på toa, det ni!

Idag har jag vaknat klockan 10:30 och skjutsat in Hussni till Kalix, så har vi vart och lunchat på Trocaderoo och smaskat på kebab, det har varit riktigt gott, jag har gett upp dieten nu över helgen, och jag kan se ett mönster med det, hah. Så var det förra gången också då gav jag också upp när helgen var inne. Igår åt jag ju den efterlängtade grillbuffen på personal festen och idag har jag ätit kebab. Men antingen så ska jag fortsätta dieten imorgon eller så ska jag fortsätta den på Måndag igen. Jag har iallafall lyckats gå ner 2,5 kilo på 5 dagar. Med hjälp av även promenad och diet, så jag känner att det är bra men jag ska gå ner alla 8 kilo som jag gick upp eller iallafakk 6 kilo.

Nu ska jag gå och smörja in mej med hudkräm så ses vi senare allaihopa.
PussOKram

Personalfesten är på G*

Igår blev jag världens förkyldaste människa och jag vet inte hur det kom sig för det smällde bara till mitt iallt jag fick ingen förvarnande ond hals eller överhuvudtaget nån varning. For på jobbet nu igår på onsdag och mitt iallt fick jag feber känsla och näsan började rinna och lederna hade ont. När jag kom hem så förbrukade jag 1/2 toarulle med att snyta mej och en påse att stoppa allt toapapper i. Jag gick ut och gick en powerwalk efter middagen i 35 minuter och jag blev inte helt slut som man brukar om man är sjuk och den kalla luften gjorde att inte heller näsan rann under hela tiden jag var ute, jag gissar att mitt snor frös till is och väntade att få komma ut som istappar, haha. Fräs jag är!

Idag tror jag att jag ska gå en powerwalk innan frukosten men faktisk så mår jag lite sämre nu än vad jag gjorde igår så jag har suttit i 30 min och velat fram och tillbaka, och det har snöat mer nu än vad det var igår och då tänker jag på om nån har tagit bort snön så att jag kan gå på vägen eller om jag orkar.. hmm.

Jag tror jag ska ta med mej Lisa så for hon hjälpa mej nån dag att åtminstone hitta bra skor åt mej, för jag tror nog att hon skulle kunna hjälpa mej! :)

Imorgon är det personalfest vid Filipsborg, det blir riktigt roligt att få äta go mat och leka lekar osv. Men jag ska inte dricka så mycket så min stackars pojkvän orkar komma och hämta mej, jag har redan planerat hur det går till eller ja, Elin har väl gjort den mesta planeringen ;D
Vi ska göra oss i ordning hos min mamma och då ska jag dricka en päroncider i flaska, sen ska Hussni skjutsa mej, Elin och Catrin till festen och där dricker jag vanlig dricka till maten, och sen dricker jag en cider efter maten, det bästa är att Elin inte heller ska dricka så mycket så då klarar man iallafall att inte dricka mer, och kameran kommer självklart komma med, så jag och Elin ska byta kamera då och då så vi får massor av bilder och dom kommer absolut att komma ut på pixen men tyvärr inte innan Måndag om jag inte kan stoppa in dom hos Elin på lördag då vi ska leka med varandra och då ska jag träffa världen sötaste Julius, jag verkligen verkligen saknar honom för det var så länge sen jag träffade han.

Det är jobbigt att bo i Sangis jag känner att jag hinner inte umgås med alla så mycket som jag vill för att jag alltid vill hinna hem innan det blir så mörkt och nu på vintern så vill jag hem direkt. När jag jobbar så mycket så blir det samma sak för alltid när jag har jobbat så vill jag hem direkt så man hinner fixa i huset innan man måste gå och sova, jag är glad nu när jag har mina lediga dagar så hinner jag göra nåntin iallfall :)

Nåväl, jag tror jag har bestämt mej för att gå ut och gå iallafall medans det är ljust för annars så vågar jag inte gå så långt, igår gick jag en RIKTIG Powerwalk i 35 minuter som enlig mej är ganska bra men idag så tänkte jag försöka gå 1 timma och kanske att jag kan gå en sväng lite senare under dagen också. Jag fuskade med min diet igår det var därför jag kom på att jag var tvungen att gå, hah. Idag ska jag fuska pytte lite igen.

Egentligen när jag böjade min diet så var det ju att jag skulle äta GI-mat men då tog jag bort allt smör och tillsatt socker och drack ingen dricka heller, men igår då drack jag dricka (coca cola) till maten plus att jag hade i lättcreamfraiche vilket jag faktiskt hade skrivit på min meny att jag fick ha i maten, men när jag drack Cola också så kändes det värre. Idag kommer jag ha creamfraiche i maten igen men det gör inget om jag går ut och promenera sen. :)


Jag kanske skriver mer igen sen en annan gång, kanske idag (?)
Men nu ska jag avsluta detta så jag kan börja min promenad innan jag dör av hunger, för jag tänkte att jag skulle äta efter promenaden, jag har hört att man förbränner bra efter man har tränat så jag tänkte vara lite smart :)

Igår åt jag förresten inte Biff utan jag åt kyckling taccos. Så idag bir menyn så här:

Efter 1 timmas promenad..
Frukost:
1 smooty (gjord på lätt yougurt utan tilsatt socker m. jordgubbar, blåbär och havre) och 1 hårdbröd m skinka, utan smör.
Kanske 1 kopp te med 1 sked fruktsocker. (mest för att jag är förkyld.)


Lunch:
Efersom att jag inte jobbar idag så kommer jag nog att skippa lunchen eftersom att jag vaknat så sent så frukost blir som lunch.

Middag:
Malins Köttfärsbiffar m. Broccoli. Tillhörande tzatziki (gjord på lätt creamfraiche.)

Efter 30 minuters promenad..

Senare;

Kanske en smooty som kvällsmål.

Vi ses allihopa.
Puss. /M

Onsdag,

Normal jag är , som är vaken den här tiden. (07:00) Jag blir alltid lika förvånad om hur jag lyckas ;D

Jag har börjat med min diet, jag kanske inte är jätte seriös men ganska för på Fredag ska jag äta grillbuffé med massa slisk och dricka men sen ska jag starta den igen. Jag har bestämt mej för att lyckas gå ner 6 kg, då väger jag 52 kg, i hela mitt liv har jag aldrig vägt över 50 förrutom när jag slutade röka och då har jag minsann gått upp til 57 eller 58, vågen var lite osäker och jag vill inte väga så mycket, det gör mej ingenting om jag väger över 50 men inte så mycket, och det är ju inte direkt så att jag har haft en bra ursäkt att gå upp mina kilon.
Min diet meny har varit denna:

Måndag:
Frukost: 1 Smooty m banan, jordgubb, blåbär, yougurt och havre.
Lunch: 1 hamburgare m. mörktbröd, lök och tabasco. (Inte så nyttigt)
Middag: 1 lax filé och blomkål+broccoli.
Frukt: Minns inte hur mycket frukt jag åt men det var rätt mycket!:)

Tisdag:
Frukost: 1 smooty + 1 hårdbröd m skinka. (Utan smör)
Lunch: 1 Lövbit m. blomkål och broccoli. ( 1 skiva kryddsmör)
Middag: 2 port. Chili con Carne m sallad.
Fruktintag: 1 mandarin, 1 morot (ingen frukt då) och 1 äpple.

Har inte hunnit med Onsdagen ännu men den kommer att se ut så här:
Onsdag:
Frukost: 1 smooty m. 1 hårbröd macka m. skinka utan smör.
Lunch: Chili con carne m. sallad.
Middag: 1 köttfärsbiff m. broccoli och blomkål.

Ska ha diet i 2 veckor denna gång och nu ska jag bara äta onyttigt på Fredag. Men nästa vecka så blir det onyttigt 2 dagar eftersom att jag då ska äte en sked lätt creamfraiche, pratade med Kristina igår och det är nånring med matsmältningen och sluta röka som gör att man går upp så mycket i vikt men nu borde kroppen ha rätat till sig och då kan jag gå ner i vikt  och vikten kommer att hållas nere. Det värsta med mej är att jag älskar sötsaker och chips och framförallt mat, och den enda anledning tydligen till att jag har kunnat äta allt är för att jag har rökt, sjukt (?)
Idag ska jag mest troligt fara med Amme och träna, antingen PILATES eller BODYPUMP! :) Det ska bli roligt, jag vill verkligen komma igång men jag har faktiskt jävligt dålig självdiciplin, men jag tror att jag snart ska tjuren i hornen och verkligen komma igång och våga fara själv och om inte annat faktiskt ta tjuren i hornen och isf börja gå ut på powerwalk själv, den ända anledning till att jag inte vågar gå ut och gå är för att jag är mörk rädd, typiskt att jag ska vara rädd för allt! Haha jag är så töntig!

Nåja nu ska jag forstsätta arbeta med mitt arbete ska bara sktyta lite om mej själv först eftersom att jag fick en hel ledig betald dag för att jag har varit så duktig!! :) Så from. imorgon så är jag ledig 4 dagar i rad :)

Okej. Klar med skrytandet, jag återkommer om minst 2 veckor för mitt viktresultat, och kanske lite medans- om hur det går alltså. Se ya!

PussOKram


Bingo.

Igår var jag på Poker/Guitarr Hero fest, ska väl passa på att meddela att jag kom 2 i poker turneringen men jag vann ingenting utan vi gjorde upp att bara 1:an vann. Typiskt.
Det var faktiskt rätt roligt och jag var riktigt duktig eftersom att jag drack mer än varannan vatten och jag känner mej inte på nåt sätt bakis idag utan jag mår bara prima. :D Pratade med Lotte igår som meddelade att hennes bästa kompisar Elin och Emma hade vunnit en Volvo V50 på bingolotto som är värd 250:000:-, jag trodde inte att man vann på bingo här uppe i Norrbotten utan att man bara gjorde det typ Söderut.. jag har då spelat bingolotto sen jag var typ 3 år med farmor och farfar och har aldrig vunnit nånting inte ens en 100:- lapp. Otur.

Jag ska bara ta och meddela att jag ställde mej på vågen igår och insåg att jag hade gått upp 7 kg sen jag slutade röka så det är ju inte på skämt att man går upp i vikt men jag tänkte att jag skulle ta och göra nånting åt saken och gå ner mina 7 kg, jag menar det är ju inte direkt roligt att man måste köpa en helt ny garderob för GRYMT mycket pengar när man kan gå ner i vikt alldelens gratis och till och med billigare då man bara behöver LEKA kanin ett tag,.

Tyvärr så blir det inga bilder på pixen utan det blir bilder här ist, för jag knäppte så lite bilder.

Vi ses./M





                                          

Mitt liv som telefonist.

Jag jobbar som telefonist på ett företag med över 3000 företag som jag svarar åt VARJE DAG!
Endel människor är så jävla dumma, förlåt mej men allvarlig vem ringer klockan 20:00 och vill beställa en bok eller klockan 19:00 och vill prata med någon ang deras faktura eller ringer och klagar för att dom inte kan skriva ut sin flygbiljett till utlandet kvällen innan dom ska fara utomlands !?
Ända sen jag var lite har jag vetat att detta är ärenden man inte ringer till på en kväll det är väl vanligt folkvett, trodde jag, men tydligen inte (?)

Det är jobbigt med människor som inte förstår hur dom låter heller eller dom som är helt sjukt ELAKA mot människor som inte ens har med saken att göra, men det finns ju så klart dom SÖTA också! :D

Nåja nu är det HALLOWEEN och här sitter jag på jobbet en Fredag men faktiskt så jobbar jag inte i helgen iallafall och det är ju ett framsteg, haha. Imorgon ska jag och Hussni till Tommy och Emma och dricka och spela Guitarr Hero, har aldrig spelat spelet eller spelat gitarr så jag tänkte paxxa och vara på Hussnis lag eftersom att han har spelat gitarr hela sitt iv och är GALET snabb i fingrarna, jag hörde att det kunde vara en fördel, jag har aööt pluggat in mej! :D
Så det blir fin dricka med cider och en trevlig kväll med inte så mycket folk, det blir skönt faktiskt. Ikväll ska jag när jag kommer hem duscha och sen ska Hussni spraya mej med min brun utan sol som inte kladdar, den är jätte bra! man kan gå och sova direkt efter! Sen ska jag iallfall välja ut kläder och sen är det dags för skönhets sömnen, eller om jag ska städa? Hm..
Kanske vi ska tvinga Roger att skjutsa hem oss efter kvällen så vi slipper ta en 400:- taxi, skulle vara skönt annars får vi väl sova hos mamma för jag kommer då vägra ta taxi.
Nåja nu ska jag gå och köra fram min bil så att jag kan slå igång den ett tag innan jag ska bege mej ifrån bygget, så jag få sitta i en varm och kojsig bil. Vem vet kanske jag skriver ett inlägg imorgon det lär  ju dyka upp bilder iallafall på pixen ;D
PussOKram.
/M

Halloween 2007.

"Man måste medvetet ändra sitt beteende för att ta sig ur dåliga vanor".
Det är svårt, man måste hela tiden tänka på sitt handlande för att lyckas.
 
Man kan faktiskt lära sig att styra över sina tankar. Man kan lära sig, men dra nu åt helvete vad svårt och framförallt jobbigt det är. Människor har lätt för att misstolka saker och dra förutfattade slutsatser.


DET GÄLLER ATT TA KONTROLL ÖVER SITUATIONEN OCH HANDLA PÅ ETT POSITIVT SÄTT SÅ ATT FOLK OMKRING EN FÅR EN POSITIV UPPFATTNING AV DIG!






Just nu sitter jag på jobbet, passar på att skriva av mig lite mellan samtalen.
Rast på 10 minuter, då ska jag kila upp till Babba och samtala lite om kvällens bravader.

Kylen är full av alkohol och humöret är på topp, "halloween 2007" är här och det ska vi fira med massor med skratt, god dricka och trevligt sällskap. Ett minne för livet?

(Förhoppningsvis blir det inte som det brukar,- En minneslucka för livet). Ska försöka ta det lugnt.
Trevlig kväll allesammans! Peace out /Elsa


Mitt i stressen.

Lisa ringde och väckte mej klockan 08:15 och jag började klockan 07:00, attans!
Stressad som jag var så sprang jag ner till köket och skulle hämta min matlåda och vet ni vad jag hittade en lapp från min älskade ;D

- Jag älskar dg älskling, ska vi se på film ikväll?
Puss puss, jag drömmer om dig nu!

Han är ju för SÖT!
Det hjälpte faktiskt en stressad Malin :)

RSS 2.0