Skriker 2.

Jag känner fortfarande att jag vill skrika, Högt, Länge & Tjurigt.  Vet inte vad det är men nu är jag så less på exakt ALLT, om ni bara kände hur jag kände just nu, det är världens jobbigaste känsla och jag vet inte vad det är heller, varför jag känner så här?

image158

SKRIKER!!

Just nu känner jag för att : SKRIKA, HÖGT, LÄNGE & TJURIGT!!!!



image157
 

Kalixbo.

Nu är jag i Kalix hela dagarna under helgen men den på Måndag så ska jag tillbaka till Haparanda, jag kommer nog sakna Haparanda när jag inte får vara där mer och göra fula gimarser åt Janne, alla människor och framför allt ALL skräpmat hur ska jag klara mej är ju frågan ;D
Jag var på det där stället igen, bvad det nu hette typ Pipponen eller nå och så klart så knäppte jag ju maten men innan jag visar bildena så måste jag faktiskt få säga att kebaben ser mindre ut på bilden än vad den är, så ni måste helt enkelt dit och upptäcka den själva! Jag och Anna funderade om vi på måndag ska fara dit och beställa en familje pizza och se hur stor den är men det kan faktiskt orsaka problem med att få in den i bilen, jag tror inte att mamma skulle bli så glad om det låg pizza i hela hennes bil! ;D

Här är ialla fall bilderna, men kom ihåg att den inte ser lika stor ut.

   




Efter 40 minuters ätande:





Ni som inte vet, klicka på bilderna för att förstora dom.

Dom ser stora ut, men dom är större i verkligheten! It´s true!

Och för er som med spänning har väntat på att få se mitt blå element, här kommer en före och efter bild!
Före:                                     Efter:
  

Jag har gjort en extreme HOMEMAKEOVER!

Nu är det dags.

Nu är det snart dags att knäppa fotot på universums största kebab, börjar bli lite nervis.
Återkommer med bilder.

Sorry.

Jag brukar vara rätt bra på att uppdatera men jag har varit lite seg på detta nu men jag har faktiskt en anledning om detta det är för att jag har varit i Haparanda, här har jag ätit VÄRLDENS största Kebab, ( jag återkommer med kort, skall fara tillbaka till stället ENDAST för att köpa en kebab som jag kan fotografera)
Anna har också försökt lära mej finska, detta är det jag kan säga:
" Mä sanon sen kohta", "Nimeni on Malin" och det tarditionella ordet, "Sivolle", sen har jag lyckats äta skräpmat i 7 dagar i rad och jag har även gått på en utbildning (anledningen till att jag ens är här), men det har varit en innehållsrik vecka, och ni skulle ha sett  gubben också, jag tror jag aldrig har sett en sån ledsen gubbe förr.

Som sagt så återkommer jag med lite kort och det ni föreställer er som världens största kebab det kan ni tänka er gånger 4:a ;)

Nu forsätter det nog med seg uppdatering igen, men nästa vecka då är jag inte i Haparanda så då återkommer jag till Kalix med mer kunskap med det finska språket, det ni.


 Puss.

Snygg man är-

Idag är jag ungefär lika smart som en nedstampat, utspottat och slikad tandpetare.
Sitter på jobbet och jag lovar att de som ringer stör sig otroligt mycket på mej, hahaha, jag säger fel namn, fel ärende, frågar efter numret 2 gånger, och är anmält less, och jag tror jag kommer få hemoroider snart för mitt as är jävligt insuttet, kanske sittsår.

Har försökt sitta och läsa Dan Brown-Änglar och Demoner men det går inte så bra som jag hade tänkt mej för så fort man blir inne i boken, då ringer det. Nåja ska fortsätta med arbetet på hemoroiderna nu.



Puss.


Elin

Jag har lovat dig ett brev för lite motivation i ditt liv men jag ska skiva det här istället så alla kan få se vilken ängel du faktiskt är!

Vi har alltid känt varandra, men ett tag i vårat liv så umgicks vi inte med varandra för diverse anledningar, det var när vi var mycket yngre men jag är SÅ glad att vi hittade tillbaka till varandra!
Du är en av dom underbaraste personerna i HELA universum och jag tycker du är dum som inte kan se det, du ställer alltid upp för andra och gör så att andra i din närhet mår bra, jag hade aldrig varit samma människa utan dej och hade du inte funnits så hade jag varit den som mått dåligt, du har fått mej att många gånger rycka upp mej och du har alltid ställt upp när jag har behövt prata med någon, du har alltid hjälpt till med lösningar på mina problem och HELT ENKELT bara fått mej att må bra och jag önskar jag kunde göra detsamma för dej.
om någon skulle vilja att jag beskrev dej så hade jag beskrivit dej som genomsnäll, omtänksam, go, trevlig, social, en väldigt bra mamma och en helt UNDERBAR kompis.

Jag älskar dej som min vän och skulle aldrig klara av att förlora dej och jag vill att du ska innse hur mycket du betyder för andra människor!

Ps. Skriv ut detta! :)



image140



Puss.

..bamse..

Så där då har man varit på medlyssning i Happis, det var roligt och jag ska ta utbildningen om jag får alltså, känns skönt att få göra nånting annat, det behövs och att få känna att man kan hjälpa till! ;D
Iallafall så kan jag ju säga att efter att få se hur fint och bra dom har det där så blir man faktiskt lite avis, här får ni 21 skäl till varför man ska sätta  upp en friggeboda utanför och såga hål i Teles vägg och sätta dit en dörr och sova i Friggebodan:

1. Haparanda har flera olika sorters te.
2. Haparanda har Oboy.
3. Haparanda slipper kaffe på maskin utan dom brygger själva.
4. Haparanda har bättre mjölk eftersom att dom köper den med extra lång hållbarhet.
5. Haparanda har en säng.
6. Haparanda har en masagestol.
7. Haparanda har tvättmaskin. (Kan vara bra om man tex. spiller kaffe på sig själv)
8. Haparanda har BARA plattskärmar.
9. Haparanda har BARA bra stolar.
10. Haparanda har jätte fina bänkar.
11. Haparanda har jätte fina lådor.
12. Haparanda har en inomhus antenn. (Kan vara coolt, om man vill ha saker som andra inte har.)
13. Haparanda har ett litet hus inomhus.
14. Haparanda har en jätte fin bakgård.
15. Haparanda har gångavstånd till lunchställerna.
16. Haparanda har RÖDA ljusstakar i varje fönster.
17. Haparanda har jätte fint tak i olika färger.
18. Haparanada har mycket tystare.
19. Haparanda har ett jätte fint fika rum.
20. Haparanda har mycket tystare ljudnivå. (Kan bero på färre människo ;D )
21. Haparanda har en JÄTTE stor chokladlåda.

Ett skäl till varför ni inte ska bosätta er i en friggeboda utanför med en insågad dörr till Tele det är att dom har gula tegelväggar lite här och var, inte så snyggt inbyggt i min IKEA fantasi ;)
Det här var vad jag och Jenny har kommit fram till så ni kan ju gå in och kolla om hon har hittat fler anledningar ;D
Hennes blogg är: http://jensi.blogg.se/

Stars.

Nu sitter jag hos min kära mamma och ska sova här för jag har nämligen stopp i toaletten inte så intressant eller det är ju inte rikgit stopp, det går att spola ner allt men om man inte vill ha en skit i duschen så bör man heller inte skita! ;D
Så jag lever hemma på dagarna och sover hos mammsen på natten.
Sjuk är jag då fortfarande och jag verkligen hatar att vara det nu, mina bihålor är igentäppta så jag har världen äckligaste sprängande huvudvärk och jag tycker inte att det går bort med huvudvärkstabletter heller, jag anatar att det är för att det sitter i bihålorna.
Jag har beställt 4 plagg från Ellos
1 Jeans kort hängsel kjol,
1 Tröja med ett ansikts tryck i svart vitt,
1 jätte stor typ polo klänning,
och 1 jätte fin brun kofta.
Med frakt och allt så fick jag detta för bara 500:-, fatta billigt ändå, borde egentligen bara ha fått kjolen för dom pengarna men det var för att jag handlade på mellandagsrea :)
Nåja nu orkar jag faktiskt inte skriva ngt mer, jag ska säga gonatt till mina kära pojkvän och sedan sova för jag somnade nyss i soffan så jag är rätt trött.
Måste bara tillägga att min bror ligger på soffan och gör konstiga ljud, haha, typ pratar i sömnen, sött!

Gonatt.

SJUKA MALIN

Jag är sjuk, jätte sjuk sitter här och hostar med blodsmak i halsen på JOBBET. Hittils har jag vägrat gå hem men jag är nära att snart ge upp och fara för det är inte roligt att sitta på ett jobb där du HELA tiden måste prata och inte kunna prata för att det gör så ont, kliar och slemmar i halsen. AJ

Igår började jag och Hussni att måla i ett av våra rum så nu är det vitt där inne, jag hade ju tänk ha vitt i ett rum, hallen och toaletten och istället inreda med färgade saker, men färgen är tydligen slut nu, typiskt.

Nåja, det ringer som Attans så jag måste fortsätta arbeta nu.

Have a Nice Day!

Hahah

Det är ett under att jag tog mej in på bloggen, snygg jag är först skrev jag fel namn. sen glömde jag lösenord, sen skrev jag fel lösenors, jag är så jävla bakis så atr jag kan inte ens stava till saker och min jacka är förmodligen dränkt i piss för att jag la mej och sov på marken medans jag väntade på att Hussni skulle beställa sina jävla pommes igår, ajg hoppas verkligen att jag inte låg på en massa piss. Jag är less också över att jag saknar 2 naglar, 1 på varje hand och jag har klippt bort mina andra naglar så naglarna under ser ut som, "jag vet inte vad", hahaha.

Snorig är jag också, det var väl också för att jag skulle ligga på marken och sova, men vad ska man göra då, jag orkade verkligen inte vänta där eller stå för den delen och om ni som läser bor i Kalix så om jag var ni så skulle jag inte lägga mej utanför domus varuintag för där har jag för övrigt försökt spy, så det är nog lite spya där.

Igår så stoppade jag plåster på bröstvårtorna så att dom inte skulle skina igenom min vackra klänning, men ni som läser, gö inte dt, det gör ont som fan när ni måste dra bort skiten, och fyfan va jag är bakis, jag mår verkligen illa och jag stinker rök för att jag skulle fira mitt rökfria halvår med en cigg och några till, det var säkert därför jag började må illa, usch,.

Igå så dansade jag det var roligt, jag brukar inte göra det, mest titta på men igår så gjorde jag det och jag frsökte dansa med Hussni men han vägrade ju dansa med mej, men han dansade däremot men verkligen inte med mej, han tp putta bort mej hela tiden och tyckte säkert att jag var skit jobbig fr jag gick ju självklart tillbaka till honom men HELA tiden så puttade han undan mej, snäll ändå. Fan vilken huvudvärk jag har, jag borde egentligen gå och sova igen men jag vill verkligen inte ligga där, jag vill fara och handla skinka och göra baugetter. Synd att Hussni inte fattar det här med lösnaglar, för alla trillar ju av om jag måste diska, och det kommer varaa jag som måste diska.

Kan någon svara mej på bvarför jag har sån ångest, jag vet att jag har spytt, jag vet att jag rökte men på andra sätt så har jag inte gjort något förutom att pussa min karl, och det hoppas jag att jag inte får ångest av :)

Ett tips ni kan få av mej . böj er aldrig uppochner när ni är bakis.

Nåja, nu orkar jag verligen inte sitta här nå mer, men denna bjuder jag på!!:





Hahahaha-

Jag igår:                                                            Uttorkad jag idag:

                                                  



Haha, ögonen matchar tröjan.
Jag skulle också säga att det är så roligt att skriva för jag vet att en viss Lisa kommer skratta.

RSS 2.0