Lite uppdatering - av Elin!

Eftersom att Gumman har fullt upp med att beundra sin underbart vackra förlovningsring i vitt guld så får jag sköta uppdateringen.

(Yes, ni hörde rätt. I lördags kom ringarna så nu är Malin & Anders förlovade).

Är så fruktansvärt glad för din skull Bengan, längtar tills lilla Saga kommer till världen så att jag får skämma bort henne riktigt ordentligt, sen längtar jag även tills ni ska gifta er - när nu det blir. Det är inte som förr i tiden då man i dom flesta fall gifte sig inom ett år efter man förlovat sig. Jag tar självklart för givet att jag kommer att få planera din möhippa & stå där framme i kyrkan med dig som din brudtärna =)

KOMMER ATT BLI GREAT!

Finns ingen som du Malin! Du har funnits där för mig sen vi gled runt i blöja och lyft upp mig när jag trillat ner i alla gropar efter livets väg,- med telefon utan sändning.
Du är underbar Gumman & förtjänar all lycka i världen!


Lilla rosenknopp.

Jag önskar dig inte guld, lilla barn, ej heller pengar och makt.

Jag önskar dig modet att vara dig själv och stå för det du har sagt.

Jag önskar dig inte en stenfri väg, men kraften att vägen gå.

Jag önskar dig kärlek i rikligt mått och vänner att lita på.






Tiden går bara fortare och fortare...


Vilken glädje det är att få gratulera
till att ni om en tid kommer att bli flera.

Av allt fantastiskt vi människor gör
finns inget så stort som det ni står inför.

Ett barn tar nu form sekund för sekund...
Men allt man kan se är en mage bli rund.

Och när barnet är redo att sen komma ut
är all längtan och väntan äntligen slut.

_____


Snart är hon här! Och snart blir jag och Mallan grannar och då får Julius träffa sin gudmamma 24/7.  Det kommer att bli så bra det här, can´t wait =) 


Ha det bra allesammans, pusskram, tja! - Elin 

SÖT!

Kan inte låta bli att le åt min mage, det här kortet knäppte Elin för ca 1 vecka sen, ska uppdatera er med vilken vecka det är sen,  för nu blev jag så osäker men jag tror att det där kortet är knäppt vecka 21 eller 22+ (?)



Jag gillar barn-magar, iallafall än så länge, fast det sägs att man blir less efter ett tag, men inte än :)

Tomt.

Jag såg just en massa bilder på Thomas, och nu fick jag den där känslan igen som jag inte har kännt på ett tag, jag har kollat på kort men det har varit att bara tom stirra och nu återigen så förstod jag att han faktiskt inte finns något mer.. jag trodde jag såg han idag, men det var inte han, så jävla sjukt, så stört att han inte finns.
Kan inte heller låta bli att tänka att han aldrig fick bli morbror, eller han får ju bli det, men att mitt barn aldrig kommer få träffa han och jag är säker på att mitt barn hade älskat Thomas..

För alla har det säkert gått en evighet sen det hände, och det har ju¨gått nästan 6 månader nu men för mej känns det som max en månad och all ångest jag får varje natt vägrar försvinna... jag vill så gärna att det går över eller att jag får börja sörja på riktigt att jag får vara ledsen snart, att jag får känna att jag är ledsen och GRÅTA och ha någon som finns vid min sida och tröstar mej och bara kramar mej när jag vill gråta, måste gråta men när jag vill gråta så dyker det upp på helt fel tillfällen, då jag står i affären eller när jag typ jobbar, och då måste man hålla igen och stänga av tårarna.

Jag önskar att folk kunde förstå hur jag kände, men jag vill absolut inte att någon nånsin ska behöva gå igenom samma sak.

Jag är jätte jätte lycklig över att jag ska få en dotter men jag måste ändå få känna mej ledsen över allt med Thomas, det går inte över för att det händer något bra i mitt liv och bäst är om jag är ledsen nu och inte när min lilla tösa kommer.

Ville skriva av mej så jag fick bort alla tankar är ju trots allt på jobbet nu också.

/M




Det här kortet knäppte vi för nästan exakt 6 månader sen nu, vi var så glada båda två och hade en jätte rolig kväll.

Nyheten.

Lika bra att kläcka nyheten nu, en gång för alla för det är nog ändå fler som vet än som inte vet nu.
I December så ska jag få en liten flicka, så då ska jag bli världens bästa mamma, och Anders ska bli världens bästa pappa, jag längtar ihjäl mej nu och jag hoppas att allt kommer gå bra för nu har det gått lite mer än 5 månader så det ska gå bra då.
Det kommer bli en liten "Saga, Anna, Lucia" varav jag har valt namnet Saga eftersom att mitt liv kommer kännas som en Saga då, nu när allting har varit helt åt helvete så kommer lyckan, precis som i en Saga där allt alltid slutar lyckligt. (väl genomtänkt)

Nu vet ni allihopa som vill läsa här i ;)



Puss*

Lycka.

Det är som att man kan se igenom molnen nu, självklart känner jag mej ledsen ibland eller tom kanske man kan beskriva de som, men allt verkar gå åt rätt håll nu och nu på väldigt väldigt länge så har jag kännt lycka.


Det är massor som händer i mitt liv nu, massor med bra saker för en gångs skull!


RSS 2.0