It gets hard sometimes.

Ikväll har jag och Saga haft myskväll hos Tanja och Jonne, blev bjuden på en 3 rätters middag som var super god! Sen har vi suttit och spelat spel och bara myst på med lite vin.
Nu väntar sängen och Mr. Blund på mej.
Later.

I tried to act like I dont care!

Jag hatar verkligen människor som utnyttjar andra människor för egen vinning.
Jag är en människa som väldigt lätt får dåligt samvete och vill aldrig bråka med någon annan, jag ger mej hellre och låter den andra personen ha rätt för att slippa argumentera med någon annan. (En lång historia varför jag är sån)
Jag vet att det är många människor, många som jag älskar som har utnyttjat mitt dåliga samvete just för att dom känner mej, dom gör så att jag mår dåligt för att själva slippa må dåligt.

Jag vet inte hur jag ska få bort den egenskapen i mej själv för det är en riktigt dålig egenskap jag har, eller den kan ju förstås vara en bra egenskap ibland men inte alltid och jag tror absolut INTE att den gör mej till en bättre människa snarare tvärtom, jag låter alltså andra människor kunna trycka ner mej så att jag själv blir lidandes av ångest och mår dåligt fast det kanske egentligen inte är jag som ska må dåligt!

Jag vet ALLTID när någon utnyttjar det där men sanningen är att jag låter folk utnyttja det, men nu ska jag verkligen ta och jobba bort det! För i slutändan så kommer jag må bra och då kommer alla runtom mej också må bra.




He can see she´s been crying.

Jag vet inte varför jag alltid gör så, men idag har Saga vaknat första gången klockan 07, och jag är så förbannat trött och orkar inte stiga upp och hämta hennes mat, jag får henne att somna om till klockan 08, och sen sover hon lite till och från, mellan 8-9.
Jag stiger upp ger henne mat är fortfarande förbannat trött och sen efter att hon har ätit så vet jag att hon är trött och varje dag spenderar jag 1½ timma på att få henne att somna om, idag lyckades det inte.
Jag tror att jag väntar på att någon annan ska komma och ta upp henne så att jag får sova ut nån gång, har inte haft sovmorgon på ett halvår nu och innan det, när jag var gravid så sov man inte spciellt bra, och när allt annat skit hade hänt så sov jag typ ingenting, jag är helt slut vissa dagar så jag vet inte vad jag ska ta mej till.

Nåväl nu ska Josse komma hit så jag ska gå och klä mej! Seee ya!


Take a look at you and me!

Idag var vi  på BVC och gav Saga hennes 5 månaders vaccin och mätte och vägde henne på samma gång, hon var nu 65 cm lång och vägde 6515 gram, haha, lite stor hon är nu!

Snart har jag iallafall längtat ihjäl mej efter Annelie och Kyan, jag har klarat mej ett halvår nu, men nu när jag vet att vi snart ska träffas så är det nästan outhärdigt! Har redan planerat vaad jag ska ta med mej för kläder, vilka skor jag ska ta med mej och vad vi ska göra, kommer bli helt sjukt roligt att få spendera 3 HELA dagar med henne och Kyan! Jag sa till henne idag att vi skulle "byta" barn när jag kommer så jag får leka ihjäl mej med Kyan och hon kan få snooosa på Saga!

Nu på Tisdag så lämnar vi Saga till Klara och Janne åsså ska vi fara till Skellefteå och till Umeå, och blir borta en natt och 2 dagar, blir jobbigt att vara utan Saga i 2 dagar och vara så långt ifrån! Men jag tänkte att jag skulle ta med mej lite nagellack och fördriva tiden med och under tiden vi ska äta hotellfrukosten så lär det ju gå bra! Jag älskar hotell frukostar! :)

Natten kommer vi spendera i Skellefteå och eftersom att jag kommer måsta köra Anders så kommer jag inte hinna träffa min faster som jag har tänkt på så mycket. Men jag tänkte att om jag får en liten lucka så ska jag försöka möta upp med henne och KRAMAS! Men om du ser detta så tänker jag inte ringa dej förrens jag vet att vi är där, för alla andra gånger som vi har tänkt fara till Umeå så har det inte blivit av och så har vi ringt och sagt att vi kommer och sen blir det inte, och det är så jobbigt!:)

Nåväl nu ska jag måla naglarna och sen gå och snarka tillsammans med den bästa personen jag vet! Saga!


Se ya!


Mera pix! /E



- Smyger in med lite bilder. /E




You got me hypnotized

Alltså roligt det är med denna jävla hicka! Jag åt just middag klockan 23 på kvällen, bra! Fick i mej 2 varma mackor, wow!

Imorgon ska vi med Saga på 5 månaders kontroll och 5 månaders vaccin, nog för att hon är 5½ månad nu, men det har varit ombokningar hit och dit i massor, sist på 4 månaders kontrollen så vägde hon nästan 5 kg så vi får se nu hur mycket hon har gått upp, jag tror det är en hel del faktiskt, min lilla Spolijox unge! Hoppas att hon slipper febern från vaccinet, det gjorde hon sist iallafall.

Jag är ju ganska fjantig, jag vill ju inte se när Saga ska ta där jäkla vaccinet så på 3 månaders vaccinet så gick jag iväg och Anders fick vara med och ge det, imorgon jobbar Anders så att mamma ska  komma med istället, allt för att slippa! Alltså jag börjar typ gråta när stackaren får ont, man får ju ont i själen!

Inatt så har Elli sovit här för Anders har varit iväg och jobba, och mitt i natten så vaknade jag av att jag höll på att gräva i hennes täcke och typ på henne, och tillslut vaknade hon och undrade vad fan jag höll på med, jag sa att jag letade efter Saga och att hon inte får kvävas där under täcket, när hon frågade om Saga var i sängen så svarade jag bara Nä, och sen la jag mej när och fortsatte sova, haha, frisk jag är.

Vi hade iallafall tjej MYS igår, jag, Sara och Elli, drack vin, åt melon och kikade film.
Om denna jäkla hicka nån gång försvinner så hade jag tänkt hoppa i sängen, men det verkar vara en dröm som jag nog får fortsätta drömma om!


You gave my life direction!

Kanske är dags att slriva några rader, det är ju en väldig brist på uppdatering här i bloggen.
Saga har utvecklats så sjukt mycket på så kort tid, hon blir 6 månader 9 Juni, och man fattar inte hur fort det har gått.
Hon har fått 2 tänder, eller dom har börjat komma upp nu (utan gnäll och utan feber), hon är ständigt med i allt som händer och hon är väldigt koncentrerad på allt, hon skrattar åt allt och jag har spelat in massa roliga filmer som jag ska försöka klura ut och sätta in här på bloggen. Hon står upp och "går" om man håller henne i händerna, och hon vänder sej fram och tillbaka, hon är KUNG på att gå i gåstolen och hon äter nu vanlig mat! :) Det är ju helt GALET vad tiden går fort! ÅH, vad jag ÄLSKAR mitt barn!!!

Vi har ju haft dop nu och när prästen hällde vatten på huvudet så skrattade hon, så gulligt, själv höll jag på att få en skratt attack, men jag kunde hålla mej :)

Nu hann jag ju inte skriva, kanske så jätte mycket för nu ska vi gå i bastun.

Men jag LOVAR att skriva mer snart igen :)





Lite bilder på Mallan, hennes brist på uppdatering går mig på nerverna. /E





I´m safe up high, nothing can touch me!

Anders- "Du ser ut som en daggmask som har svalt ett lingon"
Åh, jag känner mej HET!


7 år sedan!


Tjejmys !

Ikväll är det pojkfritt. Tjejmys med vin & gott tillbehör.


Elin här..

Börjar bli måttligt less på att det aldrig kommer några nya inlägg här i bloggen, så nu tar jag saken i mina egna händer & skriver några rader så även ni har ngt att läsa. Malin har väl fullt upp med lilla Saga och inte tid att uppdatera, i guess. Slänger in några bilder så ni har ngt att kika på!




♥ Mys på golvet! ♥




RSS 2.0