Tusan också.

Ingen spinning imorgon som jag  hade planerat, typsik otur.
Blir nog gymmet och en LÅNG pomenad med Anna, men det blir iallfall trevligt och SKÖNT.
Är inte hemma ikväll då min KÄRA bror ska ringa, jag hade sett fram emot att få prata med honom!

Nåja, skriver kanske mer sen.

Fredag kväll.

Igår var det Fredags mys med grönsaker, idag är det egentligen min gottardag men jag jobbar så jag tänkte gotta mej med grönsaker som jag har tagit med och tänkte förbereda här och dipp som är gjord på lätt A-fil, så himmla nyttig jag är! Har ringt till Anna för att kolla om hon vill komma med på Spinning imorgon är på väg och ska anmäla mej nu och efter det så hade jag tänkt gymma ett tag mitt styrkepass och äta en protein dryck efteråt. Jag har ju köpt protein nu men jag ska bara ta en halv dosering är lite rädd för att få "mans-muskler" ! :0)

Jag råkas ha en chokladkaka i min väska men jag vet inte om jag ska äta den, för att om jag äter den så är det bara för att äta den och det känns inte så storidé, om jag ändå inte är sugen så kan jag ju lika gärna skita i det.

Ni skulle veta hur duktig jag har varit idag, jag vaknade med världens BÄSTA STÄDHUMÖR faktiskt, känns jätte bra har TOK-städat sovrummet, TOK-städat vardagsrummet, toaletten och köket och LISA, jag har bytt gradiner i köket och det är JÄTTEfint, haha det är nog Lisa som har tjatat mest på att mina gamla julgardiner hänger kvar, var i Sangis igår och hämtade ALLT som fanns kvar så det som ser förjävligt ut just nu är hallen, skulle verkigen behöva ett förråd, har inte nog med garderober åt alla jackor och käder, jag ska nog ringa hyresvärden på Måndag och kolla om man kan få ett, måste även ha någonstans att lägga jugranen på ;D
Har typ TUSEN jackor som jag inte vill slänga men som jag kanske använder 1 gång /år , hahaha. Borde kanske skänka bort kläder eller nå.. men vill ju ha MINA jackor.

Nåja snyggt och städat är det nu iallafall! Är ledig imorgon och då ska jag städa hallen också men som sagt så har jag väldiga problem vart jag ska lägga allt:) Hahha, ska fara till mamma med köksbordet iallfall så slipper det stå och sen ska jag måla färdigt allt i hallen så jag kan hänga upp spegalarna som tänkt måste låna ett vattenpass (eller vad det heter) så att det bli rakt;D Inte så snyggt annars.. Men jag tror iallafall att det kommer bli fint är en fläck i Hussnis datarum som inte sitter så fint, måste måla över den också, hahaha.

Saknar Julle nu, känns som att jag inte har tid för allt, måste  ta itu med alla stressmoment i mitt liv så jag kan slappna av och ha mer tid över till allt annat, egentligen så har jag bara 2 stressmoment kvar och 1 av dom får jag löst i helgen och 1 kanske aldrig, men det sista problemet har jag redan insett att det inte går att göra så mycket åt om jag inte typ vinner 1 miljon på lotto, ska börja gå till jobbet nu och då sparar man ju lite pengar. Kommer knappt ha råd att leva denna månad, har räknat ut att jag har ca 300 kronor / vecka, jag undrar ju hur man ska kunna leva nyttigt för det, men man löser npg det när man är så illa tvungen, hoppas jag annars blir det svält, inte så roligt, men det borde nästan vara billigare att leva nyttigt när man inte får äta en massa godis och inte äta en massa såser osv. Bara torr mat om man inte gör såser på VATTEN som inte kostar någonting, det som är är ju att jag måste äta så himmla ofta, men jag behöver inte äta mycket för det och jag behöver ju heller inte äta något efter träning eftersom att jag äter protein pulver :)

Har nu några ekonomiska tips så kan ni gärna skicka mej dom :) Är verkligen i behov på riktigt!


Gårdagens middag.

Gårdagen middag blev grillad kyckling med grönsallad och keso, det var mumma.

Någon som vill dela med sig av nyttig mat till denna dag då?

Plötsligt händer det.

Nu har prat blivit verklighet och då känns allt såå mycket värre..

Har inte tränat på 2 dagar nu.

Jag har inte tränat på 2 dagar nu, ikväll ska jag fara och träna och dricka min protein dryck för första gången :)
Skulle helst av allt vilja träna varje dag men det går ju inte när man har heltidsjobb, man missar ju dom flesta tiderna som går att träna på och eftersom att jag har ett helkroppspass i gymmet så kan jag heller inte gymma varje dag, inte bra att träna samma muskel hela tiden, det ger ingenting.

Måste börja promenera nu på morgonen så jag håller i mitt personliga schema lite bättre, men jag måste få självdiciplinen, jag tror att det är lättare att göra något om man börja märka resultat och jag märker inget resultat ännu, att bygga muskler tar tid och eftersom att jag håller på att bygga muskler så händer det ju ABSOLUT INGENTING på vågen. (muskler väger mer än fett)
Som dom flesta vet så är det några få kilon som jag inte vill ha eftersom att jag gick upp 10 kilo när jag slutade röka så är det 10 kilo fett, gör inget om dom 10 kilona skulle vara muskler, men annars vill jag inte ha kvar dom :)

Nåja, måste börja köra stenhårdare nu, och börja förlita sig på bara sig själv :)

Se ya.
Puss&Kram




Ps. Nu kanske ett stressmoment löser sig idag eller imorgon tack vare Elin men jag är inte redo, men det måste göras det är bara så..

Jag får väl ta och avslöja min hemlighet!

Det ni nu får höra är absolut inget bra:

Jag har ätit vitt bröd, bregott och creamfraiche, ojoj!


Bra tips på nyttig mat för kvällen, snälla !?

Super Malin

Snart är jag lika snabb, stark och uthållig som stålis, det ni.
Idag har hag köpt nya träningsvantar, ett par skor, proteinpulver och smink, haha måste ju vara en snygg stålis så klart!! :) Vänta ni bara tills  jag når den punkten då jag bara behöver blåsa så ramlar ni omkull. (så gör nämligen stålis)

Idag klockan 07:30 har jag även spenderat 30 minuter till på gymmet, vad säger ni?
Är jag inte bäst?


image193












Är jag inte duktig på att redigera bilder?

Varför är allts så mycket godare när man inte får röra?

                      


                        image185

En sak till som rör hotellet-jäveln.

I Lördags så var jag ju då och drack med Lisa, skitroligt!
Vi skulle fara på hotellet, men kom inte in, vilket är HELT förståligt eftersom att det var 23, och vi råkas vara bara 22, det var inget skumt med det. Men däremot var det JÄVLIGT skumt att folk som är yngre än en kom in, vissa hade förköp så det var klart att dom fick gå in, men inte alla, den förklaringen jag fick då var att dom andra ÄTER på hotellet, och då höll jag på att dö för det var den sjukaste förklaringen jag fick eftersom att jag jobbar på ett ställe där vi får Catering av dom och jag beställer väl ungerfär ALLTID! Sjukt, vet inte om jag ska fara på hotellet nå mer, för det var lite diskriminering med dåliga förklaringar. (säger alltid att jag inte ska dit nå mer, haha)
Men knäppt var det iallafall..

Kan det vara så enkelt?


Kan det vara så att Malin är stressad över en viss situation som rör Sangis?

Kan det vara så att Malin är stressad över pengar ständigt och jämt?

Kan det vara så att Malin är stressad över en "Fyrakatt-situation"?

Kan det vara så att Malin är stressad över  hur lägenheten ser ut?

Kan det vara så att Malin är stressad över hur hon ska kunna ha råd att fara utomlands som hon så gärna ville i sommar?

Och kan det vara så att Malin snart kommer att dö av STRESS?


Måste ta itu med detta nu, måste komma på några ekonomiska knep, komma på hur hon skall fixa allt i Sangis, har egentligen redan löst "fyrakatt-situationenn" men vill inte fixa den nu, Kan fixa lägenheten på en helg, men tar ALDRIG tummen ur, däremot en resa i sommar kan ses som omöjlig, kanske får bli nästa sommar istället, men är det HELA världen?
Kommer ständigt att dyka upp nya stressmoment i mitt liv, förut fixade det sej alltid och jág var inte stressad, utan det är nu på senare tid som jag inte verka tåla stress och den har börjat bryta ut på kroppen, störande.
Well, well..

Till Lisa:

Jag fick världens gulligaste SMS av Lisa på Lördag natt och tyvärr så hade jag inga pengar att svara för men jag ville bara säga ; Detsamma!! :)

Vin drickare

I have become  a vindrickare idag :)
Jenny, jag sköms lite grann eftersom att jag sa att jag inte skulle dricka nåt förens efter kursen, men jag tänkte att RÖTTvin är ju skitbra ;D 2-3 glas, kanske.
Se ya, skriver imorgon.


Minnesförluster

Idag har jag verkligen varit duktig med  träningen kan man ju säga, jag antar att det var för att min gottar dag är imorgon ;D Man måste ju ladda upp då.
Dagen börjar klockan 07:00 då jag stiger upp och äter vaniljyougur, frukt och müssli sen for jag iväg och hämtade Jenny hos henne och klockan 08:00 så infann vi oss längst ner i Sportcity för att påbörja ett 1timmas långt Pilates "teknik" pass, så att man inte gör fel under ordinarie passen, klockan 09:00 var vi klara och direkt efteråt så for vi till gym lokalen och ställde oss på gåbandet i 1 timma, sen var det bastu och dusch (så mysigt) for hem och åt och sen var det iväg igen så klockan 12:00 så var jag på 1 timmas Bars pass, så skönt när man är klar men det bästa var att jag fick veta varför jag har fått sånna problem med min axel, det är för att jag gör fel under en hel övning. (fel=slitage på fel ställe)

Nåja.
Ska snart hoppa i sängen för imorgon är det upp igen, vilo dag och ätar dag och JOBB-dag :)

Imorgon skall jag även följa med när min pojkvän KANSKE dricker ine såå spännande, inte så givande heller men jag måste ju hitta på nånting, Söndag = Spinning, och sen är det jobb 1 hel vecka, så man får liksom passa på lite.
Hoppas att ingen idiot jävel rör bilen inatt!

haha kolla så nätt och fin, 2004! :)

image184

Sura hallon flaskor!

Oj vad jag är sugen på sånna där sura hallonflaskor, hur goda är dom inte? Får jag äta dom? Nej.

Idag har jag varit på Morgonpromenad från 07:00 till 08:00, och ikväll bär det av till gymmet, jag är väldigt bra på det här nu, och var på nytt test om mina matvanor och gissa hur mycket beröm jag fick för mina minst 6 målen om dagen vanor (?) Kände mej riktigt stolt över min drastiska ändring.
Har mätt konditionen idag också och den SÖG, men det var tydligen normalt för att vara Malin som aldrig tränar så det var ju lungt då! :)

Imorgon är det Pilates, torsdag är lika med Ladies Only och fredag morgonpromenad och Bars, Lördag morgonpromenad och Söndag Spinning. Mina vilodagar får vara Måndag och Lördag :)

Jag har även fått mitt schema för individuell träning, så som dom tycker att jag skall träna:
6-7 morgonpromenader ink. stavgång på Tisdagar.
2 ggr/ vecka i gym + 30 minuters promenad efter passen. (1 av gångerna med tränare Maria)
Aquabike
Pilates på Fredagmorgon (07:15)  + 45 minuters promenad efteråt.

Sen fick jag lägga till lite också om jag ville, och som ni märker så har jag inte börjat med det schemat denna vecka, utan det får vara nästa vecka. :)

Nåväl ska sitta nu ett tag i telen. Vi ses.



Ps. Hur dum får man vara om man tar någons kille för skojs skull? Hur normalt funtad är man i skallen då?

Haha

http://www.svedimf.3w.se/

Personalfesten.

Jag tycker att jag har blivit himla dålig på att ta bilder nu förtiden, måste bli bättre på det så att jag kan lägga in lite bilder på pixen, har ju inte uppdaterat den på VÄLDIGT länge, haha.

Igår var jag iallfall på personalfesten och jag tyckte att det var jätte trevligt, synd att Elin for så tidigt (förstår dej Elin) men  annars var det jätte skoj, och mysigt. GOD MAT framförallt, tycke att jag ändå var ganska nyttig, jag åt Fläskfilé, kyckling, och entrecote med Bearnaissås (inte nyttigt) och potatisklyftor, vitt bröd, 3 skivor och sen ungstekta grönsaker :/ Och sen drack ag cider också, haha.. men jag tänkte att det fick var min gottodag, det blev ju iallfall inget godis eller chips. (dom tog fram det när jag for)

Sen blev du sång tävling vilket jag inte var med i eftersom att kände att min LJUVA stämma var lite krasslig för tillfället, hah- om jag hade fått i mig nån alkohol så hade den nog vart på topp.

Nåja nu ska jag forsätta mitt arbete det ringer som S*tan-

/Malin

Bluff-företag.

Som tur är har jag aldrig råkat ut för något och skulle nog inte heller nappa om någon ringde och ville sälja  nåt, jag är inte en sån som brukar köpa saker om någon ringer ;D
Men deet verkar skumt sånna där organisationer, det jag inte förstår är hur dom inte kan åka fast, det finns ju adresser där dom får fakturor och sånt, borde man inte kunna spåra dom, eller varför blir dom inte polisanmälda fast dom ligger på Svenskandels varningslista?

Eh, k?

Oj vad det har hunnit hända mycket nu , har inte varit på humör för att skriva eller uppdatera så jag har haft lite bloggtorka ett tag. Jag har hunnit träna i massor varit i Luleå och ätit fläsk och varit på massor med dåligt humör, jag har börjat äta som en gris igen och jag har gjort hälsoprofilen på Sporthallen där jag fick en utskällning för mitt dåliga ätande.

Måndag:
Var på Möte på sporthallen med hela hälsogruppen då vi fick skriva upp och tänka på vad som är bra och inte bra med förändring av våra liv, denna gång bjöd dom på nyttiga fruktspett med olika frukt på som var SKIT gott. Som vanligt var jag väl den som åt mest, jag brukar alltid göra det på våra måndags möten ;D
Sen har jag bara jobbat på Måndagen och när mötet var över så var det John Blunds tur att ta över min dag, så jag for väl i princip bara hem och la mej för att sova.

Tisdag:
Morgonpromenad klockan 07:00, denna dag gick jag på bandet inomhus i uppförsbacke i 1 timma och som vanligt så är det så jäkla skönt att träna den tiden, efter morgonpromenaden så fick jag gå upp till Lindas kontor och det var här som utskällningen ägde rum, det var ju inte riktigt så att hon skrek men hon fick mej ändå att inse hur lite jag har börjat och äta och vad den maten jag äter egentligen är för mat. (Chips, godis, läsk osv) Inte roligt men efter det så gjorde jag ju en förändring som åtminstone än så länge har hållt i sig ;D Idag for även jag och Jenny till Luleå eftersom att hennes hund skulle klippa sig, när vi var där så var vi tvungna att hitta oss ett mellan mål eftersom att vi numera skall äta, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsfika, vi gick in i Coop och ut kom vi stolta med nån drickyougurt som bestod av goda bakterier och varsin banan som vi aldrig hann äta. ( När vi sedan kollade med Linda som vi inte fick tag i, i stunden hetta så fick man tydligen bara äta den där drickyougurten MAX 1 gång i veckan, så den var nog inte så bra)
Lurvas var nu klar och vi begav oss in till Luleå City där vi tänkte att Kina mat skulle vara en bra lösning på att äta ute samtidigt som man ska äta nyttigt och Huvva vad min mat smakade ÄCKEL, för jag fick RENT FLÄSK istället för Biff, så jag fick äta grönsker och nå Grovt bröd och sallad, sen kunde vi faktiskt inte hålla oss borta från affärer så vi gick in och bara tittade i några, och nog önskade man att man var rik! Efter vår Luleå resa så kom vi hem och jag for och tränade i gymmet i 1,5 timma. Jag tänade så att jag skulle vara stark tills nästa pass med Maria skulle äga rum men nu i efterhand så kan jag ju säga att jag skulle ha gjort dubbelträning för att kunna träna inför en träning med henne.

Onsdag:
Jag jobbade och for hem, åt och for sen och gick på promenadbandet i 70 minuter på SportCity.

Torsdag:
Jobbade och fick sluta tidigare, var på JÄTTEbra humör tills jag kom hem, när jag var hemma så blev jag på det värsta humöret någonsin, eftersom att det känns som att hela lägenheten håller på att rasa samman och ännu värre är det att bo i en 3:a med 4:a katter, det funkar inte, men det är heller ingen som vill ha katter så jag har inget alternativ, utan det är bara att fortsätta leta reda på en djurvän som vill ha en vuxen katt för jag skulle inte klara av att göra mej av med dom. Vi har bott i husoch då var det verkligen inga problem att ha 4:a stycken katter men vi flyttade till mindre. Jobbigt är det.
Senare på Tordag kväll så for jag iallfall och tränade med Maria och som vanligt höll jag på att dö, jag fick göra alla mina övningar dubbla gånger så när jag var glad och trodde att övningen var klar, ja då började helvetet igen´, hahha , men hur skönt är det inte då man väl är klar?
En blåsa på hälen fick jag av denna träning, det är för att jag har så dåliga skor, men jag har heller inte råd att köpa ett par riktigt träningsskor, så jag ska fortsätta skava på blåsan tills den 25:e ;D

Fredag:
Idag, har inte hunnit göra så mycket jag har vaknat, farit till jobbet och Elin kommer hit med en kopp kaffe till lilla mej och glad är jag, känner mej tyvärr lite febrig men jag hoppas att det inte är något tänkte gå och hämta en huvudvärkstablett efter dagen Mellis :) Idag är det personalfest med en grillbuffé från Bellerix, MUMMA! Längtar som tusan efter den middagen och snarast ska jag kolla om det är ok för mej att ta en unnar dag för om ni bara visste hur jag är sugen på sura godisar och chips eller nån onyttig mat. ;D


Skriver mer sen kanske.
Detta var iallfall min vecka.

Jävla Idiot!!!

Vad hände på morgonen när jag skulle till jobbet???
Ja någon skitunge har slängt bort mitt tank lock och slangat min bil på bensin, fick bensin stopp i en backe och som tur var så hade jag passerat korsningen med 5 meter så jag slapp stå i den!
Shillit åt ungajävlarna så hade jag inte mycket bensin i bilen hade tänkt fara och tanka den innan jobbet, så om man ska se något positivt i situationen så fick dom inte mycket bensin av mej.
Omogna snorungar, ge fan i andras bilar, jag hade så önskat att jag kollat ut genom fönstret i samma sekund som dom stack ner slangen i min bil, och dom kunde väl ha stoppat tillbaka locket för nu har jag inte ens ett lock, SKITUNGAR.

Ojoj, om ni kände mitt hat.

Underbara Lördag

Sådär då var väl Lördagen halvt avklarad och det har varit en bra dag jag har bara tagit det lungt och tänkt ladda upp för spinningen  imorgon som tydligen inte blir av, typiskt när man har kommit in i det och nästa helg kan jag inte fara eftersom att jag jobbar då. SUCK.
Vad har hänt idag då?
Ja.. jag har vaknat efter en "intekunnatsova" natt och satte mej direkt framför datorn för att totta på ett Cold Case program, sen har jag bara hunnit slita på mej kläder och grävt i ej frukost och det bar iväg med Elin till Spothallen för ett ca 1,5 timmars gymprogram, Styrka/Kondition, och skönt som vanligt var det när det var färdigt och det är jävligt sköönt att fara och gymma på helgerna eftersom att det är så lite folk, önskade att det fanns fler gruppträningar bara :D Jag tror jag far imorgon och prommenerar en timma i rask fart eller nå på bandet så jag får träna imorgon som det var tänkt, sen har jag och Elin duschat klätt på oss och hon skjutsade hem mej till mej och sen har jag sminkat mej, fari till mamma och pratat med min bror i telefonen, som var jätte roligt! :) Sen hem igen och så har jag suttit och tittat på melodifestivalen, hahah, Christian Luuuk är bara SÅÅ rolig, hade hoppats att Björn Gustavsson skulle titta in där en svng men det gjorde han inte.

Det var iallafall min Lördag, nu ska jag hälla i mej vaniljyougurt och nöta några CSI avsnitt :D
kanske skriver mer sen-


/Malin

Vaniljyougurt med Müsli och ett glas vatten.

Jag sitter och äter det just nu, Hussni har lovat mej datan så idag är det varning för hög mysfaktor och ett avsnitt CSI, det passar mej alldelens perfekt!
Min axel gör föresten ännu ondare nu och knakar ännu mer än vad den har gjort tidigare, fast det finns en fördel och det är att jag kan pina min sambo med att diska, eller egentligen så kan jag nog diska själv bara att det gör ännu ondare då, men ska ju försöka träna den så att den någon gång blir bra :D
På Tisdag blire MAX, mmmm.. jag älskar MAX orginalburgare och det blir ännu godare då man först måste åka till Luleå för att få det, och Jennys hund skall med den skall till frisören, vad gulligt att åka med hunden till frisören, Jenny är nog den enda jag känner som tar hunden till frisören :) haha, SÖTT!
Nä, nu skall jag ge mej för nu! :)
Puss.

Stackars sate.

Jag har ont i min axel som bara den. det är synd om mej faktiskt, det är tur att det är Fredag OCH min vilodag idag, för det passar ju  perfekt, jag ska vila min axel tills imorgon då jag ska fara på gymmet så tidigt som möjlig och på Söndag är det spinning klockan 10:00, alla som kan, kan ju haka på.
Det är jobbigt med spinning, och det är den "gruppträningen" jag hatar mest, men när jag är klar så är jag så nöjd med mej själv!
Nä nu ska jag lägga ner bloggskrivet för idag-
Goodbye.

´Sitt där då.

Elin sitter på sin plats och tjurar och vägrar komma hit då jag hade nå jätte roligt att visa henne, hon lyssnar inte ens då jag ropar på henne, näää helt tyst är hon.

Mår illa och svimmar.

Igår var jag äntligen på träning, vilket behövdes som ni vet efter mina stora abstinensbesvär igår, fan vad jobbigt det var, hon som tränade mej är ju alldelens galen, jag verkligen höll på att dö, jag tror aldrig att jag har tröttat ut mej så tidigare, oj vad det var jobbigt, jag började må illa och höll på att svimma så jag fick druvsocker av henne, men skönt var det iallafall, sen blir det att fara igen på Lördag och sen spinning på Söndag! ;D

Nu ska jag jobba vidare men jag skriver igen senare.
/Malin.

Stora Abstinensbesvär.

Idag ska jag fara och träna, jag har kommit på att det är JÄVLA tråkigt att inte träna, fast igår tror jag att min pojkvän kände att han behövde vara världen bästa pojkvän för han föreslog bad och vi badade med badsalt och efter det föreslog han massage och han masserade mej, och det var skönt att vara hemma och jag behövde ju faktiskt vila min axel!

Idag ska jag träna med hon som gjorde mitt träningschema och hon ska ändra några övningar då som gör att jag får ont i axeln, och hon har inte gjort några magövningar till mej så jag ska fråga om jag nån gång kan få några men jag tror att hon just nu försöker få min kondition att bli lite bättre (gammal 7:årig rökare = väldigt dålig kondition, 3 minuter på crosstrainer = Död) på nåt jävla vänster så har jag dåligare kondition än min Maria som står utanför och röker innan hon ska in på passen, vi började röka samtidigt, men jag tror att det kan vara att hon har alltid sportat i sina yngre år och det har inte jag:) Idag när jag kom på att jag ej hade tränat något så kändes det som att det var jätte längesen jag tränade sist, fast det var det ju inte, har npg blivit lite inne bara ;D

Om Jenny kommer med idag så ska jag knäppa inne i tjejernas omklädningsrum, golvet i duschen bara för att alla ska få se hur äckligt det är när ungarna står och snor-spottar på golvet när dom tror att ingen ser. (Vågar inte stå och knäppa där själv, då tror ju alla att jag är dum i huvudet eller typ slår mej med sina handukar för att dom tror att jag knäpper dom, är nog inte så jätte poppis att ta in en kamera i duschrummet)
 
Ja ni, nu ska jag på papperskorgsjakt, för jag ska nämligen få en egen papperskorg ;D

Puss och Kram på er och en liten nyp i stjärten.

Ps. Nyp i stjärten påminner mej om Jenny som får mej att tänka på våran utflyktsfärd i Tisdagskväll, sä här gick det till när jag skulle visa vart hon skulle hoppa av med bussen:

Jenny - Vad kallas det här området då?
Malin  - Det här är Näsbyn, det är här jag alltid har bott.
Jenny - Ahaa. 
(Hon lyser upp när hon ser ett stort hus med en skylt "Näsbygården"
Jenny - Brukar du hänga där?
Malin - Eh, nä Jenny, det är ett pensionärshem!



hahaha. Det var roligt. 

Stressed OUT!

Igår hade vi stress hantering på våran hälsokurs och oj hur jag insåg att jag är stressad, men jag har kommit fram till att idag ska jag göra en lista på saker som gör att jag är stressad och sen ska jag göra dom så att dom försvinner och sen ska jag göra en lista på att göra saker, saker jag har dåligt samvete över tex om jag inte har träffat vissa personer på länge, eller någpt annat som jag har dåligt samvete över.

Jag har blivit så stressad så nu har jag börjat få stressprickar, min stress har alltså blivit synlig och det kanske är dags att stressa ner men det är ju inte så lätt som igår så pratade vi om att om man skulle lägga sig i soffan och inte göra nåt så skulle man ju bli DÖ-stressad av det.

Men jag tror iallafall på min idé om att skriva en lapp om allt som gör mej stressad som tex att tvätta, det bara MÅSTE göras och om jag väl gjort det så behöver jag ju inte tänka på den saken mer, kanske man kan göra allt på en dag som man är stressad över och sen ta itu med det andra senare.

Hoppas att Elin kommer snart har ju inte träffat tjejjen sen i Lördags då hon var SUPERSNYGG, synd att jag eller hon inte hade en kamera.

Nåja.
Goodbye igen, skriver väl mer sen.

Denna veckas träning.

Nu skall jag berätta hur jag tänker träna och hur jag har tränat denna vecka.

3Mars, Måndag; Bars.
4Mars, Tisdag; Gym
5Mars, Onsdag; VILA.
6Mars, Torsdag; Gym.
7Mars; Fredag; VILA.
8Mars; Lördag; Gym.
9Mars; Söndag; Spinning, och gym.

Bra vá? 2 dagars vila och resten träna! :) idag är det vila, så då kanske jag ska tvätta lite hemma.

Fan vad fort det går.

Fan vad tiden går fort, man hinner ju fan inte göra någonting om man tänker efter, jag och Jenny åt lunch på myggan idag, vi verkligen slukade i oss maten och jag kände " Oj, så här fort har jag nog aldrig ätit" jag tittar på klockan och då börjar vi igen om FEM MINUTER, så jag hade inte direkt ätit så fort. Skulle alltid vilja ha 1 timmas lunch men då slutar man ju så sent så jag ser inte det som ett alternativ.

Nervös har jag varit hela dagen för ett lotteri som vi har på jobbet och när det var draget så fick jag inte vinna idag heller, jag hoppas iallafall att jag vinner nån gång, är mest ute efetr lunchkupongerna så kan jag åtminstone få vinna dom :() haha.
Grattis till dom som vann iallafall, jag är lite avis;D

Nåväl nu ska jag avsluta har inte så mycket och skriva.

Slutar aldrig att förvåna.

Ännu en gång har jag förvånat mej själv, idag steg jag upp klockan 06:15 för att 45 minuter senare stå på gymmet med 1 timmas gympass framför mej, svettades gjorde jag, haha och Jenny hon är så söt där hon stod i mina kläder och släppte loss på rullbandet, ni skulle ha sett henne, värsta bootydance ;D
Men aj så ont jag har börjat få i min axel nu, det är vissa övningar som jag göra, Maria trodde att min axel kan var överansträngd eftersom att jag har gått från att ALDRIG träna till att VERKLIGEN träna, typ varke dag föruton 2 i veckan, förra veckan var extrem då tränade jag 5 dagar i veckan och 2 av dagarna tränade jag 2 gånger på samma dag, men träning har kommit att bli min hobby, jag verkligen älskar att träna nu och jag har aldrig tagit mej tid att börja träna förut, den här hälsokursen var verkligen bra för mej!
Kan ju ta och berätta min helg som har varit, har haft jätte roligt i helgen, på Lördag så var jag, Jenny, Anna och Robban i Finland och Shoppade loss, dom har jävligt snygga och billiga kläder i Finland, det ska faktiskt bli mitt shopping ställa, vissa kläder är extremt billiga som kanske någon annanstans skulle vara dyrare, och dom har jävligt snygga kläder plus att ingen annan lär ju ha samma kläder som mej, förutom Anna och Jenny då :) haha.
Men roligt var det att vara där jag köpte :

1 världens snyggaste skjortklänning för ca 300:- ,
1 skit snygg tröjklänning för ca 40:-,
1 tröja för ca 80:-,
2 st sjalar, 1 blå och en fejk palestinasjal för ca 220:- (för båda.)
1 skit fin vår jacka för ca 300:-,
2 st par hjärtörhängen.

Inte direkt mycket pengar och jag tror att jag köpte nånting annat´också men minns inte vad, sen var jag och spelade på Finlands Moneyrasselmaskiner, åt ännu en gång världen strösta kebabtallrik nu har även Jenny fått uppleva den, som sagt så måste man ju uppleva den själv, Jenny och Anna delade på en rullkebab och den var lika stor som en av Kalix vanliga kebaber, haha, det är fan sjukt-

På Söndagen efter att ha motstått Annas erbjudande att komma med till Finland på Lördag kväll och gå ut där så for jag på spinning med Maria klockan 10:00 den morgonen och klockan 11:00 när vi var färdig spinnade så forsatte jag med ett 30 minuters gym pass, styrka.
Igår var jag på Bars 1 timma med JÄTTE många människor och helt ensammen var jag, fan vad svag min mage är, jag orkar alltid bara halva magövningarna och det är oftast 2 låtar med mage, måste verkligen träna den så jag blir STOR och STARk och SNÄLL;D
Dagens träning var 1 timma gym från 07:00-08:00, jag är ju typ tokig.

Nu ska jag hämta kaffe, sen ska jag och jenny iväg till myggan för köp av en tonfiskbaugette ;D

Malin


Ps. Hur kommer det sig att det bara är Jenny som någonsin kommenterar min blogg? :D

RSS 2.0