Fredag kväll.

Igår var det Fredags mys med grönsaker, idag är det egentligen min gottardag men jag jobbar så jag tänkte gotta mej med grönsaker som jag har tagit med och tänkte förbereda här och dipp som är gjord på lätt A-fil, så himmla nyttig jag är! Har ringt till Anna för att kolla om hon vill komma med på Spinning imorgon är på väg och ska anmäla mej nu och efter det så hade jag tänkt gymma ett tag mitt styrkepass och äta en protein dryck efteråt. Jag har ju köpt protein nu men jag ska bara ta en halv dosering är lite rädd för att få "mans-muskler" ! :0)

Jag råkas ha en chokladkaka i min väska men jag vet inte om jag ska äta den, för att om jag äter den så är det bara för att äta den och det känns inte så storidé, om jag ändå inte är sugen så kan jag ju lika gärna skita i det.

Ni skulle veta hur duktig jag har varit idag, jag vaknade med världens BÄSTA STÄDHUMÖR faktiskt, känns jätte bra har TOK-städat sovrummet, TOK-städat vardagsrummet, toaletten och köket och LISA, jag har bytt gradiner i köket och det är JÄTTEfint, haha det är nog Lisa som har tjatat mest på att mina gamla julgardiner hänger kvar, var i Sangis igår och hämtade ALLT som fanns kvar så det som ser förjävligt ut just nu är hallen, skulle verkigen behöva ett förråd, har inte nog med garderober åt alla jackor och käder, jag ska nog ringa hyresvärden på Måndag och kolla om man kan få ett, måste även ha någonstans att lägga jugranen på ;D
Har typ TUSEN jackor som jag inte vill slänga men som jag kanske använder 1 gång /år , hahaha. Borde kanske skänka bort kläder eller nå.. men vill ju ha MINA jackor.

Nåja snyggt och städat är det nu iallafall! Är ledig imorgon och då ska jag städa hallen också men som sagt så har jag väldiga problem vart jag ska lägga allt:) Hahha, ska fara till mamma med köksbordet iallfall så slipper det stå och sen ska jag måla färdigt allt i hallen så jag kan hänga upp spegalarna som tänkt måste låna ett vattenpass (eller vad det heter) så att det bli rakt;D Inte så snyggt annars.. Men jag tror iallafall att det kommer bli fint är en fläck i Hussnis datarum som inte sitter så fint, måste måla över den också, hahaha.

Saknar Julle nu, känns som att jag inte har tid för allt, måste  ta itu med alla stressmoment i mitt liv så jag kan slappna av och ha mer tid över till allt annat, egentligen så har jag bara 2 stressmoment kvar och 1 av dom får jag löst i helgen och 1 kanske aldrig, men det sista problemet har jag redan insett att det inte går att göra så mycket åt om jag inte typ vinner 1 miljon på lotto, ska börja gå till jobbet nu och då sparar man ju lite pengar. Kommer knappt ha råd att leva denna månad, har räknat ut att jag har ca 300 kronor / vecka, jag undrar ju hur man ska kunna leva nyttigt för det, men man löser npg det när man är så illa tvungen, hoppas jag annars blir det svält, inte så roligt, men det borde nästan vara billigare att leva nyttigt när man inte får äta en massa godis och inte äta en massa såser osv. Bara torr mat om man inte gör såser på VATTEN som inte kostar någonting, det som är är ju att jag måste äta så himmla ofta, men jag behöver inte äta mycket för det och jag behöver ju heller inte äta något efter träning eftersom att jag äter protein pulver :)

Har nu några ekonomiska tips så kan ni gärna skicka mej dom :) Är verkligen i behov på riktigt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0