Plötsligt på bättre humör.

På detta hemska företag som ringer under helgerna så har man varit med lite om alla möjliga olika slags förolämpningar eller svärord mot en.
Men denna fick mej att börja skratta.
Gammal tant ringer in.

-Min tv fungerar inte.
-Tyvärr så har ju kundtjänsten gått för dagen så att jag kan bara..
- Kunden avbryter: Jag hoppas att ni kan göra nånting idag eftersom att jag sitter och ser på en film.
-Nej, teknikerna har ju gått för dagen så det är ingenting som kommer att tittas på förens imorgon.
- MEN, SKA JAG STÅ OCH BETALA FÖR NÅNTING SOM INTE FUNGERAR, DET ÄR JU INTE FÖRSTA GÅNGEN DET HÄR HÄNDER!!
- Dina klagomål får du ta med kundtjänsten. Ska jag ta en felanmälan? Säger jag vänligt.
- MEN TROR DU ATT JAG TÄNKER VÄNTA TILL IMORGON!!!??? (Jag känner hur det flyger spott ur henners mun)
- Vill du att jag gör en felanmälan eller?
- GÅ OCH TVÄTTA MUSEN!!!!
KLICK, kund lägger på.
 
Hahahh. Trevlig.

Mantalt sjuk.

Nu är jag både mentalt sjuk och fysiskt sjuk. Jag känner mej febrig har ont i nacken har ont i huvudet och mår illam jag vill verkligen veta vad det är för fel på mej nu. Mina ben typ skakar..

Det kanske hände nåt när jag bet mej i läppen igår?

Mardrömmarna.

Inatt har jag sovit nästan 13 timmar men jag har vaknat typ 100 gånger av att inte veta vart jag har varit osv.
Men det värsta av hela natten var att jag har bara drömt mardrömmar hela natten.
Min första dröm gick ut på att bli jagad av flera 100 björnar som ville äta upp mej och när jag väl tog mej ur den situationen så fortsatte drömmarma och blev värre den andra drömmen handlade om mej jagad av djävulen! När jag i drömmen hade hunnit in i kyrkan och blivit av med djävulen så fortsatte mitt drömmande och den här gången fick jag cancer och hade inte så länge kvar att leva så den gick ut på att säga hejdå till alla jag kände. Hemska natt!

Sitter på jobbet nu som vanligt och idag ska jag sitta här och få sittsår i rumpan ända till klockan 22:00 och sen får jag äntligen köra hem, jag har jobbat 1, 5 timmar nu och har världens hemlängtan redan. Och det ringer knappt jag har fått exakt 23 samtal sen jag satt mej här vilket inte är så mycket! :)
Jag är fortfarande less som jag var igår och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till, jag vet inte vad som är fel  på min mentala hälsa, men är fortfarande lika less på SMÅ SMÅ saker och skriker när jag blir arg, jag beter mej som en barnrumpa och jag kan inte rå för det heller, jag försöker verkligen hålla mitt humör i trim men det fungerar inte, det är en massa saker som hände som jag är less på men dom kan jag inte skriva här. Igår innan jag gick och la mej så började jag gråta utan anledning!!? är det klimakteriet eller PMS? Kan min jävla mens komma snart så jag vet! Den ska komma om någon dag och jag hoppas jag blir på bra humör då för då vet jag ju att det bara var det! :)

Nåja nu ska jag fortsätta läsa om sexmördaren i Hemmets Journal!

Holding out for a Hero

Idag när jag kom hem så tjatade Hussni om att jag skulle gå och vila och till slut så gjorde jag det, han väckte mej kanske 1,5 timma senare och jag gick ner eftersom att han sa att maten var klar, han möter mej när jag är på väg till köket och leder in mej i vardagsrummet som lyser av tända ljus, och det är fint dukat som på en restaurang och världens mys pys, han serverar maten på min tallrik och häller upp dricka i mitt glas, avundsjuka?

Det är inte bara det att han har lagat mat och skämmer bort mej med servering utan han har även städat i köket och vardagsrummet, det ni!


Han är den sötaste som finns!

"Kakdeg"

Hah, det var det fulaste jag har hört. Hussni har aldrig behövt använda våran tvätt maskin i huset eftersom att jag alltid tvättar men idag bad jag honom slå på en tvätt.
Sen efter jag har gett alla instruktioner så undrade han om det är knappen som ser ut som "kakdeg" som är power knappen. Han är ju för söt, lite jag skrattade.

Kojsig.

Kojsig det är ett annat ord för att mysa tycker jag. Jag känner mej rätt kojsig nu, sitter på jobbet när jag helst av allt skulle vilja ligga i min säng och kojsa!

Jag tror jag håller på att komma i klimakteriet för jag blir mer och mer irriterad för små saker, sån är inte jag, men nu är jag det.. vet inte vad, kanske PMS besvären som dyker upp, får ju som sagt ingen mens av mina P-piller så jag kanske kan få PMS iallafall (?) Jag känner ibland ilska i mej som inte får komma ut så kan jag ibland bli helt tokig fast inne i huvvet så som jag den gången då jag kastade kortleken i Marias huvud. Ja, det måste nog vara PMS. Idag låg jag iallafall och kunde inte somna om på en hel halvtimma för att jag kände mej irriterad, jag har alltid trott att det nån gång ska spricka och att det är Hussni som kommer få ta smällen, så jag hoppas jag inte spricker!

Jag känner mej allt oftare deprimerad och less på hela min livssituation.
Snälla nån HJÄLP mej, jag håller ju på att gå under.

En sak som jag älskar!

Det finns dagar då jag undrar varför Hussni är tillsammans med mej, jag menar det är ju inte så att jag är världens vackraste och fräschaste person och han skulle lätt kunna hitta en annan, men han har valt mej i 5 ljuva och inte så ljuva år! (Ni vet, upp och ner backar! )
Men då tänker jag hur kan han fortfrande tycka om/älska mej jag ska dra några exempel:

♥ Jag kan ibland äta mer än honom, och jag sitter i flera timmar, vi har båda analyserat hur en annan kille skulle känna om den var ute på dait med mig. Haha, lite less de skulle bli för jag kan verkligen sitta i 2 timmar innan jag är klar.

♥ Jag brukar be honom lukta mej under armarna för att känna om jag luktar illa. (Han vill aldrig lukta under min arm) Ibland kan jag faktiskt även dra upp armhålan och vifta för att jag luktar gott! Men då vill han inte heller lukta.

♥ Jag har världens PMS besvär och då menar jag verkligen, det är som att mina livs värsta dagar samlats och så tar jag ut detta på honom, tex när han tappade min tandborste på golvet och jag blev helt tokig och kastade den en gång till på golvet för att få visa att jag var arg och att det var dumt av honom att tappa min tandborste. Sedan har jag tjatat på detta i flera veckor och varit riktigt grinig. (jag kan vara sur på han och mamma)

♥ Jag brukar även ibland vara rätt så LAT, tex: "Älskling kan inte du hämta mitt nagellack som är på nedervåning längst ner i lådan, snälla söta!", och han gör det alltid. Så ibland har det blivit så att jag lite grann utnyttjar min situation. :)

♥ Jag brukar även fråga "Älskling har jag snor i näsan?", jag har även där funderat hur det skulle bli om jag hade det, då skulle jag tycka att det var pinsamt.

♥ Och det här med att jag tränger ut han ur sängen så att han måste ligga på soffan och när jag snarkar så att han inte ens sova i samma rum som mig, jaa vad ska man säga?

Jag lagar faktiskt god mat. Ni vet väl vägen till mannens hjärta !?


Prag.

Vi har en tävling på jobbet där man kan vinna en resa till Prag, men jag vet inte om jag vill åka till Prag är inte det ett konstigt land att åka till (?) men det är ju klart att det är ju roligt att åka någonstans :)
Idag har jag kommit hem och ätit på Sibylla! Jag har haft världen dåligaste humör idag båda innan jobbet och efter och det har inte vart i meningen men jag har inte alls vart på bra humör.

Imorgon ska jag och min älskling fara och veckohandla, gulligt vá? haha vi är så söta. Snart går vi där i samma jogging-dress lr nå, det skulle vara det allra gulligaste det kanske blir nästa att inhandla på HM, hah. Men jag tror inte Hussni vill ha samma joggingdress som mej och sen skulle det vara ett onödigt inköp eftersom att vi inte är sånna som joggar.

Nästa vecka så har jag skrivit upp 5 dagar i veckan som träningsdagar och veckan efter det har jag skrivit upp 4 st, men jag är så feg så jag vågar inte fara själv så måste jag tvinga mej på Amme och hon kanske inte tycker det är så roligt när jag klänger som en Igel!! men jag har ju blivit västa träningsidioten, förutom dennna vecka då det bara kommer en massa dåliga ursäkter om hur jag har så mycket att göra, fast jag har faktiskt haft mycket att göra, DET ÄR SANT!

Nåja jag ska väl sluta inlägget nu, bättre att kirra detta när jag har nåt att komma med! ;D
Se YA!

Jag lever!

Även idag har jag känt att det har varit lite tungt att leva, men va fan jag överlevde ju gårdagen och det var som att fara genom helvetet :)
Ni som med spänninga har väntat och undrat hur det har gått för min väska, ni kan nu pusta ut! Jag hittade den, efter många om och men  så orkade till slut min trötta svärmor både fara och handla mej ett skrovmål och kolla i bilen och där låg den, när hon kom in med den så lös det om henne som att hon var en ängel från himlen som kom för att lämna min väska! Jag levde för någon minut och all illamående försvann, jag kände mej HEL!

Ni andra som mer undrade hur det gick för mej och spyan, jag spydde inte, jag klarade mej. Men jag mår fortfarande dåligt och jag är glad att jag inte spydde så att jag hade varit tvungen att beskriva den i min blogg som Lisa gjorde till mej över telefonen. "det var som en klump" HAhahaha, jag kan säga att mitt illamående hade inte gått över då och hennes förklaring av hennes spya hjälpte mej inte på traven direkt.

Då vet ni vad som hände. Jag kanske skriver mer ikväll! :)

Puss*

Baksmälla och Treo!

Nu sitter jag här med ett glas treo och som jag mår nu har jag aldrig gjort i mitt liv, så jävla dåligt. Anledningen till att jag inte ligger i sängen är för att jag mår så jävla dåligt när jag ligger ner, jag håller allvarligt på att spy och då ska ni veta att jag blir ALDRIG bakis, aldrig någonsin.

Förlåt alla ni som inte fattade vart jag tog vägen igår men jag for hem med Hussni och det är jag glad för idag för där på slutet i min fylla så blev jag så JÄVLA full och verkligen full full full!! Riktigt full, och sist då jag for på lilla så ångrade jag mej så jag är glad att det blev hemfärd, haha.

Usch, nu fick jag världens äckligaste huvudvärk och jag som just drack en Treo, den borde inte komma.

Fan vad jobbigt ändå nu kan jag ju inte säga att jag aldrig blir bakis för nu har jag blivit det och alla ni som drivkor och mår som jag gör idag, ni är fan störda om jag skulle må så här varje gång så skulle jag aldrig dricka och det är tur att jag inte är på jobbet för varke samtal skulle typ ta 2 timmar för jag missar hela tiden bokstäverna som jag ska skriva och det är jävligt jobbigt.

Det var kul igår iallafall tills jag blev så där jätte full. HAHAHah.
Ni skulle ha hört mej i bilen hem : - Jag mår så dåligt, huäääääähuääääää.
Jag skrattade tydligen ända tills jag började må så där dåligt och då bara grät jag och grät.
Huääää= Malins skrikande gråt.

Jag hade inga kläder när jag vaknade förutom, ja underkläder så jag bara hoppade upp ur sängen med all världens panik och sprang och kollade vart alla mina saker var och dom var samtliga på toan så jag kan se framför mej när jag har suttit och försökt klämma fram en spya utan framgång, för det borde jag ha kommit ihåg, om man spyr.
Sen ser jag brevid mej ett glas Treo som min bästste pojkvän har ställt vid min sida, jag tror inte att jag har vart så social när vi har kommit hem eftersom att treon var helt oannvänd och man kan ju då se att jag lagt mej i sängen och bett Hussni komma med en treo och sen har jag somnat innan han hann upp med den.
Mitt ansikte är alldelens svart och inte bara annsiktet, även min högra arm av smink, och det ser jag framför mej hur jag har somnat gråtande med annikte på min höra hand och ja kudden var också svart, jag kan inte låta bli att tycka synd om Hussni som var tvungen att stå ut med mej igår. Ska tillägga att jag grät för att jag mådde så dåligt.

Hussni sover på medervpngingen för det mesta eftersom att vi har så liten säng så då sover han i soffan för annars tränger jag ut han så att han inte kan insomna eller ja överhuvudtaget sova utan att vakna 90 gånger per natt av mitt höga Malin snark och en Malin arm inkletad i fejjan, och det har han även gjort i natt så då gick jag ner för att ta mej en Treo och passade samtidigt på att titta in hos honom, och vet ni vad han sa?? Jo han sa "Jag älskar dej". Tänk er hur det kändes för mej då jag hade sett spår av mitt äckliga betende och så säger han så där, jag blir så glad. Jag har världens bästa pojkvän! Det är bara att inse att det finns ingen som han ;D

Idag hade jag ju sett framemot att få stoppa upp bilder på min pix, men nu är det så att Malin vet inte vart henes nya väska är med hennes nya kläder i och där hennes kamera och enda pengar ligger. Typiskt jag.

Men mitt problem är att jag inte kommer ihåg nät från att vi for från Lisa till hor-tellet där jag inte gick in, så då vet jag inte om jag lämnade väska i taxin eller om jag hade med mej den, för jag vet att jag tog den från Lisa där jag sprang runt i 1000 timmar och försökte hitta min väska vilket jag gjorde och gick ut med den genom dörren, Åh vad jag hoppas att den inte är i taxin. Det är förresten faktiskt Gabbi som skvallrade åt mej att vi åkte taxi annars hade jag inte ens kommit ihåg det :)

Varför ska jag alltid bli så full och tappa bort mina grejjor. Först tappade jag bort min börs på hor-tellet men då hittade jag den och den gången hade jag 11.000 :- på kontot som då vem som helst hade junnat köpa sprit för och sen en gång så tog Hussni ut sina sista 2000:- och tänkte att jag ger dom till Malin vilket inte var så bra idé eftersom att jag tänkte att ger dom till nån annan och jag kom inte ihåg vem nån annan var, så då var våra sista pengar borta dagen efter och mitt bästa kort på min pappa som var i börsen och det var det värsta, och nu har jag tappat vort väskan med våra enda pengar i som inte var så många men det är ju ändå pengar och självklart denna gången även då kameran med alla kort på. Kort går som inte att ersätta.

Oj, vad jag har skrivit mycke och ajg är ju inte ens klar ännu. Ni får ursäkta mina stavfel för jag orkar inte åtgärda dom. Ibland kanske det ven står helt fel ord, det vet jag inte.

Det var iallfall skit kul igår det var riktigt roligt att ha tjej-fest för det var ju som ett tag sen jag var på det och Hussnis kompisar ville komma och jag avfärdade dom hela tiden, känns lite taskigt eftersom att det är mina kompisar också men jag ville ha tjej-fest med ONLY tjejer. (där kom det engelska inslaget Amme, hahah)

Amme och Ida försökte kväva mej igår, dom var så SÖTA och lockade mitt hår med Lisas platt tång vilket dom nog ångrade rätt fort när Fyll-Malin stod där och ville förklara hur mycket hon tyckte om dom och stod och vände och vred på mej hela tiden, oj vad jag ska ha vait jobbigt det kommer dom nog inte att göra om :D När jag pratar om kvävning sp var det av all pray som dom stoppade i håret jag stinker spray idag så jag kan ju tänka hur det var igår.

Idag skulle Lisa bjuda mej på fika och vi skulle baka det tillsammans men jag vet inte om jag orkar inte nu iallafall isåfall senare för det skulle ju inte var så fräscht om jag skulle råkas spy på vårat fika och jag och Hussni som skulle äta sallad odag som jag skulle göra eftersom att jag aldrig blev bakis förut och nu kan jag inte ens röra mej utan att behöva en burk brevid, på ett sätt önskar jag nästa att jag måste springa iväg till toan för då hade jag ju iallfall fått det överstökat!

Jag drar mej för att gå in i duschen för att jag kommer säker ramla ihop då allt syre blir varmt.

Uh, jag verkligen spyr snart, ni borde få se mej nu, hur jag sitter, luktar och ser ut.
Haha vad ni skulle skratta åt mej jag har även täcket lindat runt mej så jag ser ut som michelin gubben på kroppen som absolut inte rör en fena och mitt hår står åt alla håll, jag STINKER alkohol ur munnen, mitt ansikte är som sagt svart och jag ser ut som en överkörd död anka med svarta däckspår i ansiktet.

Jag önskar Cissi var här så hade vi kunnat skratta, det är roligt att vara bakis med Cissi, ni som inte har provat, gör det. Då skrattar ni åt allt även åt Oboy för hon är alltid skratt-full dagen efter och sitter och skrattar åt exakt allt och hennes skratt är ett sånt som smittar av sig så man blir glad och skrattar också. Ni måste höra det nån gång. Nu började jag sakna henne, men hon skulle komma om nån vecka sa hon.

Nu spyr jag snart igen, jag mår riktigt dåligt hela tiden men ibland kommer det sånna där riktigta spy-känslor som försöker bubbla upp, men jag trycker ner dom igen sen. Hoppas inte att min tid är inne nu och att jag alltid kommer må så här dagarna efter alkoholen för då måste jag ju sluta dricka.

Tack för vinet Lisa !! Vi måste ju gå på Domus sen så du får peka ut dom där grejjorna du vill ha som kostade 40kronor styck!! :) Det är egentligen så sorgligt nästa vecka för Lisa kollade på vårat schema och då såg hon att vi inte kommer träffa varandra nånting för att vi går så olika pass, och vem ska jag då gå ut och gå med på
rasterna (?)

Nu är jag tillbaka igen, inte för att ni vet att jag har varit borta men det har jag, i nästan 2 timmar! Jag måste verkligen försöka hitta min väska med min tandborste för jag vill verkligen ha den nu! Jag hoppas för allt i världe att den är i Evas bil. Hoppas, hoppas, hoppas! Vilket fult ord hoppas är.

Nåväl kära läsare och ni andra nu ska jag avsluta detta inlägg för jag orkar inte sudda alla stavfel jag gör hela tiden, jah kanske skriver mer i kväll om jag har lit och göra jag kan ju uppdatera er med nyheter om hur det gick med mitt illamående!

PussOKram o självklart nyp i RUMPAN!

Makes Me Wanna Pray.

-Ni borde få se Lisa när hon kollar på godis, hon blir helt tokig och alldelens ivrig och det är för att hon blir så förbannad på att en Japp kostar 6:-, och hon kan gå flera gånger per dag och kolla på jappen och leta om hon hittar nå annat som är lika dyrt, ibland gör hon samma ivriga move när hon är sur på nånting som här om dagen då hennes mus var cp, då blev hon precis som när hon kollar på Jappen, så jag har kommit på att det måste vara när hon blir irriterad över nånting som hon får den där sinnesstämmningen ;) Det är tur att vi har bytt till Nyttomaten nu.

Har suttit och spelat Sit&Go och jag vann flera gånger :)

Jag åt mer än halva ostbåge-påsen och jag fick ångest, hah.. så jag gjorde knäböj och när jag lägger mej så ska jag göra situps och några armhävningar, jorå inte är jag ju lat inte. Jag är en riktigt slim fitnessbrud! ;D

Det blir ändå roligt imorgon fast jag inte är sugen på att dricka, men det blir bra sällskap och jag ska ju ta kameran med mej, det är så roligt med massa bilder!

Nu ska jag gå och sova.

Vi ses.


Tillägger.

Idag har jag på jobbet och hemma sagt ord som någon annan har sagt eller som jag har tänkt på.
Som på jobbet så höll jag på att prata om typ smörgås tårta men jag sa nåt helt annats som nån annan hade pratat om, sen fortsatte jag med det när jag kom hem också. Normalt.

Morgondagen.

Jag tycker det ska bli roligt att dricka och vara på tjejfest, det var som ett tag sen. Jag har valt ut kläder klart, dett ska jag ha på mej!

 
        

Nu sitter jag här och hade tänk mysa utan att ha dåligt samvete över att vräka i mej en ostbåge-påse, men som  jag har kämpat nu på sista tiden så lär jag ju få dåligt samvete :) Har vart på pump 3 gånger i veckan och jag har gått ut och gå med Lisa på mina kvartsrasten. Jag har ätit sallad till både lunch och middag utan dressing och jag har druckit vatten, mins 2 vattenflaskor om dagen just nu sitter jag och dricker en och jag drack vatten till maten trots att vi har en Coca i kylen. Det ända onyttiga jag har jort på nästan en hel vecka är att dricka Wiener Melange och att ha ätit smörgåstårta som det bjöds på jobbet. Iof så hade jag ju onyttiga dagen igår då jag åt Godis, drack cola åt ostbågar och vräkt i mej 3/4 delar av en pizza :)

Men till skillnad från förr då jag har druckit Coca i 5 år varje dag, ätit pizza varje dag till middag i ca 3 år, när jag var godis narkoman och köpte 3 påsar godis vräkte i mej minst 1 chipspåse på kvällen och satt med en sked och värkte i mig marängswich, och jag rökte ju också, till skillnad från det så har jag ju faktiskt genomgått en EXTREME MAKEOVER i matväg! Jag har alltid varit onyttig och jag har aldrig gått upp i vikt förutom när jag slutade röka, någon som kan ha ett svar på varför? Jag gick upp hela 7kg på 2 månader, ahahaha och jag kan inte ha några av min byxor något mer, jag antar att det är mitt mål att jag kan använda mina gamla byxor, jag alltid haft de tajt på byxvägen, men nu äger jag endast 2 par som jag kan ha som inte är pösiga.

Har med mej kameran imorgon så vi får väl se om det kommer upp nå snygga bilder min nya pix. Hah, jag känner mej så "inne" när jag har en pixbox!

heh.

Kuddarna heter visst Puter! Sorry Lisa. Här försöker man låtsas kunna nånting. :D

Trocca.

Hah, kom och tänka på det nu när jag skulle ringa och beställa pizza på Trocadero och rapade och sen svarade dom "trocadero gomiddag" och jag sa "raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap",
 och sedan " Ja, hej jag heter Malin Selin" hahaha så måste jag presenterat mej med namn efter att ha rapat honom 5 minuter i örat. hhaha.

Förrsten så heter kuddar Puder på norska, så ni vet!


Pruter

Pruter betyder kuddar på norska

Nörjat.

Jag brukar ofta skriva "Nörjat" så ni vet så menar jag då "Börjat".


Innehållsrika dag!

Haha. Detta har jag lyckats med idag:

Låtsas att jag heter Hans Erik Grahn till Hans Erik Grahns mamma.

Sagt till kunden "Kan jag kan få MITT nummer"

Presenterat företaget med Gomorgon klockan 14:00 på eftermidagen.

Och självklart den vanliga: Pratat svenska med en engelsk (brukar vanligtvist göra tvärtom, prata Engelska med svenskar)

 Dagen är inte slut ännu helle vi får väl se vad som väntar! :)
Ska på Body Pump idag med Amme och jag har nörjat längta till att få träna lär ju bli en träningsbög. (fast tjej)
So, HERE I COME BODY PUMP! ;D


Visst ja.

Igår så stod jag och tjura på Hussni i 1 timma och klagade på att han hade tappat bort min mobil, fast jag själv hade den i min jackficka. Vad det var jobbigt att hitta den där och inse att nu måste jag säga att jag har haft fel hela tiden. Hah, han sa flera gånger att han tror att jag tog den men då blev jag ännu tjurigare och sa att så var det inte alls.
Både Amme och Hussni sa att jag lät trög/förvirrad/borta igår, verkar som att jag var lite yrslig i skallen.
Jag trodde faktiskt på rikgtigt att Hussni hade den. :)

Yes.

Oj vad jag är trött.
Jag trodde jag hade försovit mej imorse och just när jag skulle ringa det där pinsamma samtalet och bekänna min synd, så kom jag på att jag hade visst inte försovit mej.
På min rast ska jag gå ut och gå, jag är så jävla trött så mitt huvud kräver frisk luft! :)
Ska gå och get some water nu!
/Malin

Smart.

Fan vad smart att komma på hur man gör toalettpapper av ett träd, undra om det hände av en slump när någon hade kissat och torkade sig med ett blad och fick nån konstig idé elr nå?

Fan vad ful!

Fan vad jag är ful!
Jag måste fan rycka upp mej, snygg man är då med äckligt blötsovande hår och likbleka ansikte, svarta påsar under ögonen, lite äcklig maskara på min rödsprängda ögon som har sömn i vecken.
Och mina äckliga håriga ben och min fula hårbotten och finnen vid läppen.
HHAHAHAHAHa, fräääääääst!

Hmf.

-Jag hatar alla som måste prata skit om andra bara för att dom mår så jävla dåligt själva och måste få andra att se sämre ut. Jag bara hatar er! Hur kan man bete sig så, hur ids man sitta och vara dum mot andra människor och hoppas att dom inte hör en..



Idag har jag ont i mitt arsle, har faktiskt inte så jävla mycket träningsvärk mest från förgårs passet i armarna.
Men jag höll allvarligt på att dö igår, det var det värsta jag har varit med om, det var spinning som är en kondition träning och jag som aldrig har tränat, varit alltid onyttig och rökt i 7 år, jag höll på riktigt att tuppa av, aj. Mina lungar höll på att lägga ner och mina ben och min mage och ja ,hela jag i stort sett. Men jag hade ju förberett mej för en smärtsam död.

Jag hade tänkt bli ett träningsfreak det är kul, fast just det här med spinning kanske jag tar det lite lungt med i början inte ens nybörjar kurserna skulle passa mej! :)

Well, nu ska jag fortsätta jobba, så det blir nånting gjort.



Mina rädslor.

Jag är rädd för allt, iallfall nästan allt.

Jag är rädd för att flyga, jag är rädd för spindlar, getingar, humlor, bromsar, trollsländor, myror coh i stort sett för allt som heter insekter, sen är jag rädd för bollar, ibland fåglar, ja nästan allt som flyger. Jag är livrädd att åka flygplan och jag hatar allt som har med hissat  att göra, då tar jag då heller 100 trappor än att åka hiss.
Jag är rädd för åskan också den låter så illa och man vet ju inte om den vill döda en och mörkret trivs jag verkligen inte i, man ser ju ingenting.

När jag var liten så var jag mer rädd än nu, då var jag rädd för precis allt som lät högt ex. sopbilen (jag vågade inte gå till skolan), traktorer, min brosas illa låtande batterirobot och liknande men även för döda getingar.
 
Ja, jag är rädd för nästan allt.
Jobbigt.

Könshår.

Efteresom att Lisa vägrade komma och kolla så måste jag skriva om mitt problem, det ligger ett könshår på min bänk, och det är inte mitt!!

Yea

Var tvungen att beställa lite till, tur att jag får 2 löner, men det känns ändå jobbigt att beställa kläder när man knappt ha råd att leva ;) Men man måste ju ibland.

Idag var jag och kollade på Lisa när hon spelade handboll, hah, ca 15 minuter.
Jag höll på att få ett nervsammanbrott och dö där jag satt, var livrädd för det första att bollen skulle flyga i annsiktet på mej, jag brukar ju faktiskt ha den turen (Inte så konstigt att jag är bollrädd då) men att sen kasta tillbaka bollen på planen, det skulle nästan var värre då alla har koll på bollen och så hamnar den vid mina fötter och sen ser dom när jag plockar upp den och gör mitt fjolliga kast som går ungefär 1 meter. Pinsamt.

Hah, så jag drog till Tele och smaska kaffe med Elin istället, var inte lika rädd där ;D

Sen bjöd Lisa mej på fika eller egentligen kanske jag bjöd in mej själv. (jag kom på idén att hon skulle bjuda mej)
Hon har jätte fint hos henne.

Nåja nu ska jag spela klart min turnering.




Namnlös


Elin här...



Malin kom precis till tele och ska hålla mig lite sällskap, kafferast skulle inte sitta helt fel?



Är sugen på att styra middag här ngn helg men eftersom att vi inte har så mkt till kök för tillfället så får vi skjuta på det tills det är färdi-renoverat. Kanske kan vara hos Malin? =) Vore inte helt fel.
Är trött som en jude som gått runt och knackat på dörrar 8 år i streck, och hungrig som fasen.. Slutar kl 17 och då blir det middag hos mamma.

Ska gå och fylla på koppen nu, malin törs inte gå själv. Den fege jäveln. Ni vet ju hur hon är?
För övrigt så kom jag 8:a i en turnering igår av 263 personer. Inte illa va, fy sjutton så less jag vart på den sk. mystofflan som spelade som en röv och ändå vann han, skev ansiktet dära.

Mkt att göra.

Jag satt och bläddrade igenom gamla bilder på datorn och hittade dessa.
Mkt jag & Malin hade att göra ibland på fredags kvällarna.


 
Hah, ibland saknar jag våra kvällar då vi hade dansfilminspelningar på lagret, när vi sjung det högsta vi kunde och när vi blev så trötta att vi bara skrattade åt allt. Det var till och med roligt att städa med högsta volymen på sterion och sopkvasten som danspartner, och när vi spelade in filmerna " Jag minns hur det var förr" med världens Kalixmål :).

HM Kläder.

Mina nya kläder är alldelens perfekta, jag älskar dom men  byxorna var inte riktigt vad jag förväntade mej men helt klart användbara ;D Allt annat passade som smort och jag är fortfarande glad och provad kläderna ungefär 10 gånger per plagg.

Imorgon så ska jag kanske fara och kolla när Lisa spela handbolls match om jag får med mej nån, inte så roligt att stå där själv :) Sen kanske jag ska fara till stugan och mysa med mammsen jag saknar alltid henne så det skulle vara kul och fara dit, det är också roligt att få äta gómat och feta på en massa godis, chips och dricka som jag saknar och inte har druckit på ca 2 veckor.
Jag och "Mi Gullegris" drack alltid 2 liter cola till varje måltid förut, men nu är vi så fattiga ;D

På tisdag ska jag fara på Spinning Torso och på måndag kanske jag ska fara med Ammo och Ida och bodypumpa igen, hah.. jag ser fortfarande ut som att jag skitigt på mej när jag går, så vi får väl hoppas att det går över tills på måndag iallafall.

Kanske skriver innan jag går och lägger mej, i vanliga fall så hade det varit nu, men jag är ledig imorgon och då brukar jag parta på länge :)

Varför jag?

Varför ska alltid jag göra fula saker som att sluddra, säga fel namn, säga 2 saker samtidigt, börja prata på engelska med svenskar, säga hej Elin tilll en man och bara var allmänt konstig (?)

Julius var här nyss och så fort han såg mej nörja han skratta, jag har ju alltid trott att det för att han älskar mej för att jag är så rolig att leka med, men när han alltid skratta så börjar jag undra om jag ser rolig ut och kanske därmed rolig att leka med, man vet aldrig..

Idag har vi fått en reflextröja från jobbet det är så roligt att få nånting! :)

Nåja snart ska jag gå på Lunch.

Hejs.

Äntligen.

Nu har dom komit, mina kläder är äntligen här! Jag älskar dom, men jag har inte sett dom. :)

Gabbi..

Gabbi hon är förkyld och hör så dåligt att hon tror hon viskar när hon egentligen skriker och jag har försökt få henne att läsa på mina läppar vad jag säger, synd bara att hon glömde glasögonen hemma :)

Bodypump.

Jag har aldrig någonsin tränat i mitt liv, ibland har jag gått ut och gå och jag har ju också trappor hemma som jag måste gå upp och ner för men jag måste nog vara någon av världens mest otränade människor.

Men då tänkte jag att jag har ju slutat röka gått upp i vikt och ser tjock ut på bild, och då bara måste man ju börja träna, jag såg fram emot mjölksyran som jag skulle få träningsverken som skulle komma dagen efter, men jag tror jag har fått nån allvarligt skada, jag kan inte gå, inte höja min egna hand, jag kan knappt sitta för då har jag svårt att ta mej upp och gå på toaletten måste vara det värsta, speciellt på jobbet då jag inte kan skrika av smärta.
När jag vickar på tårna så känns det som att någon står och skjuter mej i benen med en AK4 och att min muskel ska slitas av.

Jag skulle förklara min stil så här just nu: Jag ser ut som att jag skitit ner mej när jag går och ser ut som en robot när jag rör på mej eftersom att jag är så  jävla stel.

Jag antar att mitt nya liv kommer kännas så här ett tag ;D






Ps. Jenny, det var mi gullegris som kom på att våran dag skulle vara den 27/9 istället eftersom att jag var ledig då och vi kunde hitta på något, jag hoppas att han vill hitta på nåt riktigt bra. ;D

Panik & Ångest :D

Haha, jag har bytt bort min och Hussnis 5 års dag så att jag jobbar på den.
Åh, min påhittade dag och nu verkar det inte vara någon som vill jobba på min lediga dag så att jag får vara ledig! Vi som hade planer, klantskalle jag är. Typiskt!

Kvinnomisshandel.

Idag har jag gått och funderat på detta ämne som rör faktiskt skrämmande många, jag hatar männen som under flera år bryter först ner kvinnan psykiskt och sedan fysiskt.

Min bästa vän blev under 2 år slagen av sin pojkvän, och jag har funderat hur man accepterar det första slaget men jag tror att det är för att killen ber om ursäkt och det ska inte hända igen osv. Men det händer igen, hur tillåter man det andra slaget? Det är svårt att förstå när man själv inte har varit i samma sits.

Min bästa vän kom 100 gånger till mej med taxi mitt i natten med svullet annsikte för att hon var rädd, hur ska man agera som en 15 årig? Självklart ville jag ju att hon skulle göra slut och polisanmäla honom och  jag hatade honom och det gör jag fortfarande han visste om det och började förbjuda min kompis att vara med mej och han klarade det, jag har flera hemska minnen från denna man och jag avskyr han så mycket.

En dag sa min bästa kompis stopp, det var efter att han hade hållt henne inlåst i lägenhet och spöat henne i nästan 5 timmar med pauser..
Jo då, han slutade ibland då hon var tvungen att tvätta bort allt blod och när han ville ta en rökpaus, han gick även iväg ibland och tände ljus.
När han var färdig med misshandeln så tog han allt som han kunde hitta av värde och lämnade henne där tills morgonen efter, hon var helt slut så att hon inte kunde röra sig, nästa dag kom han tillbaka och la is på hennes sår, omtänksamt.
Sen drog han och då polisanmälde hon det.

Jag träffade henne 3 dagar efter misshandeln och då hade den värsta svullnade sjunk och då kan jag som såg henne tänka mej hur hon har sett ut innan det eftersom att när jag träffade henne så såg man inte hennes ögon, för hela hennes annsikte var så stort och uppsvält att hon själv knappt kunde se och hennes läppar såg ut som Angelina Jolies gånger 10, hela hennes kropp var alldelens lila av stora blåmärken, hennes piercingar hade slitit ut från hennes kropp, hennes öron var alldelens tjocka av snullnad och hennes ödonvitor var helt knallröda av blod.

Jag var med henne och jag såg hur hon såg ut och jag grät när jag var tvungen att titta på henne..
Jag gråter nästan nu för att varje gång jag tänker på det så känner jag hennes rädsla när han försökte dunka hennes annsikte mot säng gaveln och när han höll stryptag på hennes smala hals i försök att strypa henne...
Hon kunde på riktigt ha dött den natten för det var så pass allvarliga skador.

Jag hatar byhålan jag bor i, för alla är så satans dumma i huvudet, vet ni vad vissa har sagt?
Att hon förtjänade det.
Idioter!

klockan 07:00

klockan är 07:00 och här sitter jag på jobbet, snart kommer jag bli trött..

5 års dag!!

Jag och min kära pojkvän har snart varit tillsammans i 5 år, vi blev tillsammans alltså för 5 år sedan, problemet är att vi inte vet riktigt vilket exakta datum det är så då måste man ju hitta på ett eget så jag kom på att från och med nu firar vi våra årsdagar den 25 September, tyckte det var smart då man får pengar så man kan hitta på saker. :)

Fan vad länge vi har varit tillsammans detta kräver ju nåt riktigt speciellt, vi är ju bättre än dom flesta, jag tror nog många hade gift sej för länge sedan om dom var vi.

Jag är stolt över oss båda och älskling Jag Älskar Dej! Det bästa med vårat förhållande är att det bara blir bättre och bättre för var dag!

                                                                   

Drömmar om en resa.

Spana in denna!



Hur skulle det inte kännas att ligga i detta vatten, om man nån gång skulle ha råd.
Jag får nöja mej med att drömma.

Sommaren är kort.

Sommaren är verkligen jätte kort, nu sitter jag här i en tjocktröjja och den är stor, det är min mammas killes tröja, och jag fryser ändå, det här är hemskt!

Morgon fundering.

Vad konstigt att man kan tänka på olika språk.

Design

Det blev nog inte så som jag hade tänkt mej men det är ju bättre iallafall.
Jag håller på att dö av törst, måste gå och dricka vatten ;D


Höjden av lathet.

Malin- När jag åt så åt jag inte all min mat. Tror du jag kan gå igen`?

Lisa- JA

Malin- Nu?

Lisa- JA LIKA DU GÅR INANN VI SLUTAR

Malin- Varför skriver du med stora bokstäver det ser så fult ut (?)

Lisa- JAE EFTERSOM VI HAR DET PÅ SLL PROGRAMMET :) Å JAG IDS INTE ÄNDRA! HAHAAAA

Jag längtar!

Var bara tvungen att kommentera att mina snygga kläder anländer nästa vecka, och jag dör av längtan snart!!! ;D

Hypokondriker

No Way.
Igår hade jag nog världen alla sjukdommar och detta var medans jag var på jobbet, inte så roligt!

Först så kände jag mej lite dålig i halsen, jag höll på att tappa rösten hela tiden, vilket inte är så bra då man pratar med folk, ca 8 timmar om dagen, minst!

Sedan fick jag massor med feber och en huvudvärk som höll på att ta livet på hjärnan min.

Efter att min feber hade gått över så kom magverken som gjorde att jag inte kunde stå, gå, sitta eller ligga, fy!

Sen dök de upp ännu en magverk; den kändes ungefär som att någon drog ut min livmoder & både stampade på den samtidigt som den knivhöggs och sen kom en till magverk som gjorde att jag varannan minut fick världens attack med ondhet och sedan illamående och så mådde jag i kanske 2-3timmar.

Som att det inte var nog med det så har jag haft mensverk i 2 veckor, men ingen mens, skumt!

Idag har jag haft en lindrig kniv-verk i livmodern och lite ont i huvudet.

Jag hoppas man inte kan bli allergisk mot datorer (?)

Ps.

Dom här stövlarna har jag beställt, kommer jag inte bli riktigt snygg?

Idol-Malin

All heder åt personerna som vågar ställa sig och svettas framför den iskalla personangripand juryn, men allvarligt, vill man bli kallad Idol-XXXX resten av sitt liv?

Jag tycker så synd om personerna som inte förstår att dom inte kan sjunga, att ingen har sagt nåt, man kan väl åtminstone skämta om att personen är dålig hellre än att låta sin bästa vän, syster el bror ställa sig och sjunga framför miljoner människor och om dom är riktigt dåliga och gör nåt knäppt efteråt så kommer dom alltid bli ihåg kommna och visade i tv resten av sitt liv, hur kan man vara så dum mot människor man känner?
Personerna som inte blir utvalda, hur orkar dom sparka ner saker, skrika nånting dumt om juryn eller göra nåt annat knäppt, dom måste väl ha hört att de andra gänget som inte kan sjunga inte bli valda så varför skulle dom bli det, eller kan man verkligen vara så tondöv att man inte fattar vad musik är? Jag menar roligt att isf ligga och lyssna på Whitney Houston med I will always love you, och inte höra om det är bra eller dåligt.

Och personerna som idag blev kidnappade, dom tycker jag speciellt synd om, när ens närmaste har anmält en utan att säga det och bli TVINGADE att stå där framför juryn och svettas och sjunga inför miljoner men inte valt det själv, och att sen inte bli vald !? Orättvist.

Jag önskar att jag kunde sjunga, men jag vet iallafall att jag inte kan det, och jag vet att om jag trodde det så skulle dom i min närhet vara så pass snälla och säga det till mej innan jag skulle göra bort mej i tv, sen kanske vissa har fått höra det som den där mörka E-Type tjejen, man valt att inte lyssna på det, då är det ju en annan sak. Jag var faktiskt tvungen att stänga av ljudet när hon sjung för jag klarade inte av att sitta där och skämmas med henne.

Jag stör mej på dom flesta som åker dit och verkligen inte kan sjunga, men då finns det ju den där gruppen söta människor som är så försiktiga och innåtvända som det kanske har tagit 4 år för att samla sig mod och gå dit eller överhuvud taget ut för att höra vad juryn tycker om dom, och skulle juryn säga nåt dumt till dom personerna så skulle jag verkligen bli arg.. hatar när folk är dumma mot sånna personer som bara lyssnar och håller med om allt, men jag tycker faktiskt att juryn brukar veta när man kan vara elak och skirika åt personerna och när dom kan säga nej på ett snällt sätt.

But, Hey! Thats just my opinion.

Nu ska jag gå och sova och idag vann jag en poker turnering, hahahaha, jag är 60 kronor närmare en miljon, hah vann 6$ men då gick jag faktiskt bara in med 1$ :)

GNight!

Melon & Jordgubbar.

Sitter som vanligt på jobbet, och är less eftersom att jag alltid är så trött och jag längtar efter mina kläder och tills jag får fara hem och äta miccromat och mysa till Idol, jag vill hem nu..

Igår hittade jag faktiskt Melon och jordgubbar, jag gjorde en mini fruktsallad med Melon, Jordgubbar och Päron, det var gotta. Nu är det endst en timma tills jag slutar och jag håller på att somna är verkligen riktigt trött.
Idag när jag körde till jobbet så orkade jag knappt hålla uppe ögonen, hålla i ratten eller trampa på gaspedalen, jag var helt färdig och jag fattar inte varför när jag sover 8-12 timmar/natt. Det tog mer än 20 minuter att köra hit och det var bara för att jag inte orkade trycka ner gaspedalen mer :) Hah.. måste börja röra på min kropp tror jag.

Orkar inte heller skriva mer kanske jag skriver när jag kommer hem, jag har ju bara druckit 4 wienermelange idag och annars dricker jag kanske minst 10 st/dag så det är ju inte säkert att jag har damp och orkar hålla mej vaken när jag kommit hem, men det blir nog bra. Måste ju spela poker iallfall eftersom att jag ska bli miljonär, man måste ju ligga i isf! :)

Ha det!
Puss&Kram.

Det är inte så ofta man fyller 1år!

Idag har jag varit på min gudsons 1 års dag, han är ju för go, varje gång han ser mej så skiner han upp och man blir alldelens överlycklig av hans leende. I just love him! ;D
Innan jag for till gullungen så var jag med mamma och handlade och jag bara älskar att höra hur det var när jag var liten, när hon läste sagor åt mej, och vad jag gjorde när jag var liten, osv. Man bara önskar att man kan gå tillbaka i tiden och bli så där ompysslad, liten och oskyldig. Man hade inga bekymmer och allt var som det skulle vara och det ända som gjorde ont i hjärtat det var när man slog sig, kanske ramlade omkull när man försökte ställa sig eller när mamma så åt en att man inte fick göra si eller så, vill tillbaka dit men det går ju aldrig, typiskt! kanske man får samma slags känsla när man själv får egna barn att pyssla om, vem vet?

Idag hat jag köpt en 10:an lott som jag by the way inte har skrapat ännu, jobbigt jag kanske har vunnit lite pengar och det vill man ju veta av, men jag är så jävla lat och orkar inte röra på mitt feta arsle för att gå och hämta min lott, tänkte att jag skulle utnyttja Hussni nästa gång han ska gå och röka. Ska även sätta mej och spela poker på internet en Sit&go innan jag går och lägger mej, hade tänkt att det var dags att få in lite pengar på kontot innan jag dör av svält eller annan hemlös-sjuka, innan den 25:e!

Imorgon börjart  jag inte förens klockan 10:00 och det betyder att jag jobbar sent..

Idag var jag och åt hos mamma och då sa jag åt henne att jag alltid blir trött efter att jag har ätit och hon sa "det är för att du äter så mkt", och en gång på skolan när jag slevade upp mat  på min tallrik så sa en kille i matkön bakom mej "Gud vad mycket hon äter" och då sa mamma att jag kunde börja ta med mej sallad på jobbet och äta det till lunch ist så att jag skulle slippa bli så trött och det var ju en ide, jag ska börja med det!

Nu kom jag på att det i mitt kylskåp finns jordgubbar och om jordgubbarna i mitt kylskåp har blivit gamla så kommer jag bli tokig! Jag ska annars ta med mej jordgubbar och vattenmelon till jobbet imorgon.

Ska gå och kika på mina jordgubbar om dom mår bra eller inte.
Ha det bärst!
Go♥



4 Bugg & 1 Coca Cola ♥

Ja, min rubrik har så lite som möjligt att göra med mitt inlägg! :)

Jag har just spela 2 st poker Sit&Go, men jag kan ju inte direkt säga att det går bra för isf skulle jag jue ljuga, jag har kommit 3 på en Sit&Go idag, men det hjälper ju inte så mkt!

                                            

Jag hade faktiskt tänkt ladda upp några blder på mina snygga kläder som jag har beställt och sen tänkte jag sitta och titta på dom innan jag går och lägger mej och drömmer om dom, jag älskar att få nya kläder och jag längtar ihjäl mej det är ju en hel vecka kvar.




Snygga va?
Nu ska ja gå och drömma om dom..
Puss♥

Bilder.

Nu har jag äntligen gjort en pixbox och jag har faktiskt lagt in alla bilder där från personalfesten! :)
Gå in och kika, jag heter MalinSelin :) Hoppas det gillas..

Go♥

Damp.

Nu sitter man här som vanligt på jobbet, imorgon är jag faktiskt ledig! ;) Det är då min gullunge fyller år.
Har hinkat i mej ungefär 10 koppar kaffe under dagen som varit och det gör jag alltid och är ALLTID lika trött, men när jag ska gå och sova då blir jag minsann pigg och får världens damp och kan inte ligga, stå eller sitta stilla!
Måste sluta med att sluka i mej dom mängderna kaffe som jag gör, jag brukar ofta dricka för att bli mätt men också för att bli pigg men mycket det hjälper..

Vad jag längtar tills jag slutar! Då ska jag till mamma med Hussni och äta Tacco! Mumma.
Och imorgon ska jag till mamma med Hussni och äta Lövbit och kroketter :)

Nåja nu ska jag sluta, för jag orkar faktiskt inte skriva ngt mer.

/Mallaballa ♥

Smart.

Jag har försökt analysera men kan inte komma på varför jag sa det (?)
Är det en komplimang från min sida? Tänkte jag på en hund? Ja, jag vet inte.. inte så smart line iallafall.

"Du är så snäll, du är som en hund"

Inredning.

Jobbar som vanligt men det var väl inte så svårt att förstå, jag har idag inrett Lisas skrivbord och snyggt är det! Jag längtar tills hon får se det hon kommer dö av att bara se det, och bananen den är ju så klart snyggast! :)

Idag är det exakt 2 månader och 1 vecka sedan jag rökte och fast jag hade snus och cigaretter rakt under nosen på mej i helgen så sträckte jag inte ut handen för att få i mej något nikotin, nejdå jag stod emot alla höga hinderbanor och skakade bestämt på huvudet åt alla som försökte förstöra fär mej!!! Jag är stolt, återigen!

Eftersom att jag är på jobbet idag också så har jag ju inga bilder återigen, men vi får väl hoppas att jag lägger upp några! Hah, lär ju glömma bort det om det inte är någon som påminnner och tjatar på mej.

Snart fyller min gullunge Julle år och jag längtar men bara för att jag är ledig hela den dagen och dagen innan ska jag och Mi Love till mamma och äta nå goo mat, jag har det lite jobbigt pga. mina och Hussnis Icke befintliga pengar så vet jag inte hur jag ska ha råd att köpa nåt åt min gudson men jag  ska nog komma på ett sätt får väl sälja mej i värsta fal! haha. Nä så långt får vi väl hoppas att jag inte behöver sträcka mej! Jag älskar iallfall min söta Julle Bulle!! Han e så gó!

Imorgon ska jag sitta coaching på jobbet och det känns väldigt jobbigt, jag blir alltid så rädd att jag ska göra fel när någon sitter och lyssnar på allt man gör, och blir då mer osäker. (Usch!) Men jag ska klara det..

Ska väl fortsätta jobba för det är väl det man gör på ett arbete ( ? )

Go♥

Personalfesten.

Ja jag säger då det,  det var jäkligt roligt och det faktum att mitt lag vann och jag blev 200 kronor rikare i klädväg var bara ett plus. Vi delades in i lag på jobbet och fick utföra vissa uppdrag och sedan fick vi fara till hotell valhall och där fick vi äta mumma mat och dricka alkohol. Ida B fuskade till det och bjöd på ytterligare snappsar och mitt lag vann och jag fick ju champange, vilket jag egentligen inte behövde. Lisa försökte supa mej under bordet men det fungerade inte, men när jag sen kom in på Lilla då blev jag lite fullare och gladare.
Gick och letade Cissi i vad som kändes som evigheter och när jag sen vände mej om så stod hon bara där mitt i allt och en full Malin tappar kontrollen och blrjar stor tjuta. Jag har ju faktiskt inte träffat min bästa vän på lååånga månader eftersom att hon numer bor i Danmark.
Det fulaste är att jag blev riktigt full och det ända jag slösade av mina icke befintliga pengar var en tjugolapp! :)

Blev som vanligt (Tack gode gud) inte BAKIS!
Nu ska jag nog faktiskt inte dricka på ett tag, jag vet inte varför men jag är inte så inne på sånt när jag tänker efter, jag har lika roligt när jag är nykter och slipper allt som man kan göra som kan vara pinsamt på något sätt, vad jag vet så skämde jag iallafall inte ut mej igår, Tack och Lov när jag var med jobbet det skulle ju vara rätt jobbigt om det hade varit fallet. Hade faktiskt riktigt roligt bara. Och att se en kraftig man i strumpbyxor, blond peruk och sexiga pump, det är inte mycket som slår det. hah. en rolig syn.
Kan tyvärr inte lägga upp mina bilder som jag hade tänk mej eftersom att jag som valigt är på jobbet, men dom kommer en annan dag, och Lisa är med på alla bilder hon var närmast!

Nåja nog om Allt ska fortsätta arbeta nu och vara en duktig kicka som fått eget bord och tillsvidare anställning!!! ;D

Ha det bra!
/Malin

RSS 2.0