Idol-Malin

All heder åt personerna som vågar ställa sig och svettas framför den iskalla personangripand juryn, men allvarligt, vill man bli kallad Idol-XXXX resten av sitt liv?

Jag tycker så synd om personerna som inte förstår att dom inte kan sjunga, att ingen har sagt nåt, man kan väl åtminstone skämta om att personen är dålig hellre än att låta sin bästa vän, syster el bror ställa sig och sjunga framför miljoner människor och om dom är riktigt dåliga och gör nåt knäppt efteråt så kommer dom alltid bli ihåg kommna och visade i tv resten av sitt liv, hur kan man vara så dum mot människor man känner?
Personerna som inte blir utvalda, hur orkar dom sparka ner saker, skrika nånting dumt om juryn eller göra nåt annat knäppt, dom måste väl ha hört att de andra gänget som inte kan sjunga inte bli valda så varför skulle dom bli det, eller kan man verkligen vara så tondöv att man inte fattar vad musik är? Jag menar roligt att isf ligga och lyssna på Whitney Houston med I will always love you, och inte höra om det är bra eller dåligt.

Och personerna som idag blev kidnappade, dom tycker jag speciellt synd om, när ens närmaste har anmält en utan att säga det och bli TVINGADE att stå där framför juryn och svettas och sjunga inför miljoner men inte valt det själv, och att sen inte bli vald !? Orättvist.

Jag önskar att jag kunde sjunga, men jag vet iallafall att jag inte kan det, och jag vet att om jag trodde det så skulle dom i min närhet vara så pass snälla och säga det till mej innan jag skulle göra bort mej i tv, sen kanske vissa har fått höra det som den där mörka E-Type tjejen, man valt att inte lyssna på det, då är det ju en annan sak. Jag var faktiskt tvungen att stänga av ljudet när hon sjung för jag klarade inte av att sitta där och skämmas med henne.

Jag stör mej på dom flesta som åker dit och verkligen inte kan sjunga, men då finns det ju den där gruppen söta människor som är så försiktiga och innåtvända som det kanske har tagit 4 år för att samla sig mod och gå dit eller överhuvud taget ut för att höra vad juryn tycker om dom, och skulle juryn säga nåt dumt till dom personerna så skulle jag verkligen bli arg.. hatar när folk är dumma mot sånna personer som bara lyssnar och håller med om allt, men jag tycker faktiskt att juryn brukar veta när man kan vara elak och skirika åt personerna och när dom kan säga nej på ett snällt sätt.

But, Hey! Thats just my opinion.

Nu ska jag gå och sova och idag vann jag en poker turnering, hahahaha, jag är 60 kronor närmare en miljon, hah vann 6$ men då gick jag faktiskt bara in med 1$ :)

GNight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0