Fääärdig.

Nu orkar jag inte nå mer, haha, klockan är 01:28 och jag känner att nu kommer jag nog bara gå till sängen så det slutgiltiga reslutatet blev 5479 steg, och då har jag ändå varit aktiv jämfört med annars då jag sitter alldelens stilla på jobbet :) Fast jag sportar ju inte eller så heller, men tänk att en vanlig människa bara går så lite som jag har gjort idag, och jag har ändå sprungit 7 tusen gånger till tvättstugan i det andra huset och jag har gått till RIMI 2 gånger ;D Annars så tar jag typ bilen 1 meter framåt, plus att jag även har gått till återvinningsstationen med en massa papper.
Jaaa ni, INTE SÅ AKTIVA människor, det kanske är dags att börja röra på fläsket och benen.

Imorgon är det nyår och jag är så jävla less för jag har INGENTING att ha på mej och jag tog ett extra pass på jobbet så jag jobbar till 20:00 det kommer bli så himmla stressigt, men jag har en plan, synd bara att i min plan så ingick det att duscha ikväll men det kommer jag inte orka så jag hoppas att jag hinner det innan jobbet morgon :)

Tvättandet gick förresten bra, nu klarar jag mej ett tag till.

Förresten så kom jag på att jag har blivit lite mogen, så här kom jag på det:
Jag var och handlade och det 7 miljoner människor, varenda kassa var öppen och det var lång lång kö till varje kassa, ja det var ju dan innan "THE DAY", så ni kan ju tänka er.
Iallafall så handlade jag frukost och även några skönhetsartiklat och SJÄLVKLART Tamponger så att jag slipper mensa ner nån :) Iallafall så var det min tur i kön och allt gick som det skulle men den drar killen upp tampongerna och viftar lite extra på dom och lägger upp dom där man ska stoppa mynten och säger att jag har inget pris på dom här, kan du gå och kolla, och ni vet ju själva hur det är när det är lång kö och den STANNAR, Störande, så alla glodde ju som fan och där låg mina tamponger i EKONOMI FÖRPACKNING så alla fattade ju också att jag hade mens och ingen tampong, haha. Och jag skämdes inte, men det kändes som att han skrek och viftade lite väl mycket där i kassan så jag tror att han ville att jag skulle skämmas. moget av mej vá?

Okej, nu ska jag gå och lägga mej och försöka att inte känna mej stressad för morgondagen och om jag inte skriver imorgon så får ni ha ett GOTT NYTT ÅR, men jag lär ju skriva imorgon. Men ifall att.


Sweet dreams.

Dagen innan.

Nu ska jag snart tvätta, jag har haft på mej stegmätaren fortfarande och är nu uppe i 2098 steg :) det var lite roligt det här, jag undrar verkligen hur mycket jag går egentligen, och tänk att jag annars sitter still i 8 timmar på jobbet.
Snart får jag äntligen tvätta, jag har längtat till denna stund men är däremot inte sugen att stå där nere i tvättstugan, jag gillar inte betong källare i hyreshus ;D Men det skall nog gå bra ändå. Hoppas jag.

Jag ska väl gå och börja förbereda mej med ett tuggummi, för jag har lyft ner tätten för en stund sen, så den är på plats redan.

Vi ses då kvällen är slut så får ni veta hur många steg jag har gått.

Puss.

Stegräknare.

Sådär nu har jag varit ner i tvättstugan och kollat om någon hade tvätttid och det hade dom innan mej, men nu klockan 17:00 så får jag iallfall börja tvätta så det känns skönt. Har fyra olika tvättar, 1 med lakan och underkläder, 1 med handtvätt, 1 färgad 40 graders tvätt och 1 vit 40 graders tvätt :)
Igår beställde jag kläder på Ellos för 560 kronor, inklusive frakt lite billigt, jag fick 3 tröjor och en hängsel kjol, det var mellandagsrea. :)
Idag har hag vaknat 13:10 och då satt jag på mej stegräknaren direkt och skulle kolla hur många steg jag egentligen, ungefär i vanliga fall går på 1 dag, och hittils på 20 minuter så har jag gått 282 steg, haha. Men snart ska jag gå ut med soporna och gå på Rimi så då blir det några fler ;D Jag meddelar bloggen sen hur många jag gick, för att man ska väl gå sisådär 10:000 steg om dagen, och jag tror inte att jag gör det, men efter det nya året imorgon så blir det ändring på det.

Nåja, nu ska jag iväg med alla sopor och såklart till Rimi och köpa nå frukost så att man får sig nån mat i magen idag, sen ska jag diska. Puss på er som känner er pussvänliga.

Gåstavar.

Undra förresten om jag ska gå ut och gå med mina gå stavar, det är ju bara det att man känner sig så ful att gå där helt ensammen med ett par stavar men utan ett par skidor. :)

Mensmonstret i Bastun.

Hejsan Bloggen och ni som läser den ;D

Nu sitter jag här och har faktiskt fått min mens fast jag inte har haft mens på flera månader, kanske inte sen i sommras nästan, det är så med min p-piller dom tar bort mensen ;)
Alla ni som känner som mej när ni har mens tycker jag jätte synd om, man känner sig svettig, illaluktande, mensig och allmänt ofräs plus att man har ont precis överallt, eller det känns som att det är överallt.
Jag bli sur också när jag har mens, jag har verkligen riktiga PMS-besvär.


Idag har jag och Elin bastat i 1 timma och 20 minuter, fast vi var lite tröga vi öste på med vatten så vi höll på att dö och sen flyttade vi ner ett steg i bastun och sen satt vi oss där uppe och ÖSTE på med vatten och typ öppnade dörren så att det inte skulle vara så varmt, smarta, vi hade ju annars kunnat lugna ner oss med vattnet och suttit kvar där uppe hela tiden, Elin har varit här hemma hos oss och ätit också, och hjälpt till att laga maten, det har faktiskt varit jätte roligt idag, riktigt roligt. Imorgon har jag tvätt tid och idag upptäckte jag till min glädje att vi faktiskt har en torktummlare, jag har alltid velat ha en sån, så man får torra kläder direkt, det känns lite lyxigt.

Tills nyår så har jag faktiskt tänkt göra lite nyårs löften lite kropp, skönhet och hälsa löften, jag kom på att jag är ju värsta slashasen nuförtiden och har typ aldrig några snygga kläder på mej, jag orkar inte sminka mej och ja, allt med mej är inte som det har varit.

Förut hade jag världen BÄSTA självförtroende, nu saknar jag det helt.
Förut så var jag jätte social och öppen, nu är jag instängd, tyst och typ rädd för att prata med människor, jag känner som att vissa är bättre än mej osv. Fast inte med alla, det beror på hur mötesgående de andra är. :)
Förut så klädde  jag mej jätte snyggt och hade alltid smink, men aldrig nåt mer, eller nån enstaka gång.
Förut så hittade jag alltid på saker och hade alltid roligt, men adrig nåt mer.
Förut såg jag alltid brun och fräsch ut och nu är jag riktigt likigt blek.


Ja man kan väl säga att allt med MEJ var bättre förr, och så kom jag och tänka på stackars Hussni som FÖRR blev kär och tillsammans med mej, nu är han tillsammans med värsta världen fulaste och ofräsaste, nör man känner sig vacker och har bra självförtroende, då sträcker man på sej lite extra och utstrålar styrka, det ska jag uppnå nån gång under 2008, okej? Och jag ska också verkligen börja träna nu igen på TC och komma igång som jag en gång gjorde och jag ska börja gå minst 10:000 steg per dag och jag och Elin börjar ju våran diet den 1/1 så då ska jag gå ner de 7-9 kilona som jag gick upp när jag slutade röka så att jag kan ha på mej kläder igen, haha och slipper gå runt med alldelens för tajta och jobbiga kläder som man måste suga ihop sej i för att kunna annvända.

Jag hoppas att mitt nya år ska gå bra, det börjar iallafall BRA med rena kläder. :)

Vänner.

Hejsan Bloggen.
Jag vet vilka mina vänner är, det har jag vetat länge nu det är personer som ger mej styrka, hjälper mej att tänka positivt fast allt är mörkt, och älskar mej trots allt som i världen kan hända och det är den personen som aldrig skulle få mej att känna mej dum eller på något sätt säga nåt dumt om mej till andra.
Och självklart den personen som alltid skulle stötta mej och ge mej en huvudvärkstablett då huvudet värker :)

Puss på er!

2007:S Klappar.

Nu sitter jag här och funderar vad jag ska skriva, jag ville skriva så jag var tvungen att göra det :D
Vad har alla fått i julklapp? Om ni vill så får ni lägga en komentar på det för jag tycker att det är intressant vad folk i Sverige vill ha i julklapp, vem vet, det kanske är nåt jag också vill ha bara att jag inte vet om det ännu ;)
Själv fick jag:




♥ Gå-stavar. (Precis som jag hade önskat mej, tänkte prova på att vara extra nyttig år -2008.)

♥ En stegmätare. (Den hör till mina gå stavar, hade tänkt börja gå minst 10:000 steg om dagen)

♥ Frisör Shampoo & Balsam.

♥ Två presentkort på Ikea, vardera på 200:-.

♥ Ett presentkort på Team Sportia för 500:-.

♥ En finare duschkräm.

♥ Handukar.

♥ En grillpanna.

♥ Madrass till en säng.

♥ Ett väldigt gottluktande shampoo från Lush.

♥ Och jätte fina smycken från Pilgrim.

♥ Pengar.

♥ En börs.

Jag fick en massa andra saker också men jag kommer inte på allt nu, det var ju trots allt 2 dagar sen ;)


Nåja nu ska jag hopppa in duschen och skynda mej med en snabbis duch så att jag får lukta gott idag också och jag ska testa mitt shampoo från frisör salongen och se om mitt jävla skit i hårbotten någon gång försvinner.

Föresten så drömde jag att jag var hårmodell inatt och att David från mitt jobb också var det, heh, det var lite roligt faktiskt.

Hoppas ni alla har haft en rolig jul och får en fortsatt trevlig helg, själv ska jag jobba 2 fulla dagar, men sen ska jag vara ledig i 4, lite skönt det ska bli, jag längtar verkligen.

Men kom ihåg nu att skriva vad ni fick i julklapp, för jag vill veta.

See ya!

GOD JUL!! :)

Nu är det jul, och här sitter jag... på JOBBET! Men jag slutar iallafall klockan 15:00 så det är ju rätt lugnt och då ska jag stressa ihjäl mej till farmor och sen ska jag stressa ihjäl mej till moster och sen ska jag bara ta det lugnt och njuta av dagen i all ära, äta go mat, prata och öppna julklappar och ge julklappar.

Det är lite jobbigt för jag har nämligen ett stort problem och det är att jag har köpt nästan samma sak till min moster och mamma och igår när jag skulle stoppa på dom här julklappsetiketterna så märkte jag att jag nog har blandat ihop dom, så nu vet jag inte om det är rätt etiketter på rätt julklappar, det är sååå typiskt jag. Igår jobbade jag till 22:00 och det blev världens stress för först så skulle jag hem till mamma och hämta julklappisar till Hussni och sen hem och då städade jag, duschade, åt mat och slog in klart alla julklappar! ;)

Nåja nu ska jag fortsätta jobba iallafall men ha det så roligt framför Kalle :D

Puss & God Jul!!

Mitt sentimentala jag.

Hej på er allihopa.
Sitter här och  är lite bakis faktiskt, inte mer än vanligt, lite yr, lite törstig och ofta hungrig.



Skall berätta lite om gårdagen kaos.

Malin skulle egentligen inte dricka men gjorde det iallafall eftersom att hennes snygging till pojkvän ringde och tyckte att vi skulle göra det, så stressad som fan efter jobbet så duschade jag, och klädde på mej och for iväg. Lägg märke till att jag inte sminkade mig! :)
For iväg med Hussni till Danne Nordlunds lägenhet där det var massor av pojkar som spelade guitarr Heroes och städade, jag började dricka öl eftersom att Cissi fortfarane var på IKEA efter ett tag så började vi snappsa och spelade kasta tärning, jag drack 2 öl och snappsade nästan en hel kvarting själv, det var lite roligt.
Sen pussade jag och Hussni varandra Hej då och jag begav mej för att träffa min älskade Cissi.

Ringde Amme och tänkte jag kunde fara förbi dom och säga Hej en sväng eftersom att det var på vägen, Amme kommer ner och öppnar och hon såg ut som världens prinsessa med en vacker röd klänning på sig, jätte fin. Gick in hos Ammo med Niten och sen när jag säg alla där så började "mittt sentimentala fulla jag" att börja gråta, faktiskt för att jag var glad att se alla, jag blir alltid så där :) Haha, jag hade ju inte träffat dom på jätte länge så jag blev glad då, vi pratade inte eller så sa bara Hej eftersom att jag var tvungen att stressa iväg till Cissi.

Väl hos Lotte så träffade jag Cissi och det var så roligt att se henne, man märker varje gång hur mycket man har saknat henne så vi var där i Lotte lyxiga två våningslägenhet med egen bastu och en liten spa-avdelning, sminkade oss, fixade i håret och Malin och Annelie gick på rundtur i lägenheten och då passade jag självklart på att rammla i trappan och spilla lite vin på mej själv ;D
Niten slocknade i soffan så till slut så var det dags för mig att rycka upp honom då Hussni ringde och var på väg till hotellet.  Jag sa Hej då till Cissi eftersom att jag bestämde mej för att fara hem med Hussni istället för att fara på utgång och jag kan ju säga att det är jag verkligen glad för, eftersom att det var världens kö för att ta sig in på hotellet och aldrig att jag skulle stå där och köa, jag hade aldrig i livet ställt mej i den kön.

Mötte Hussni utanför korvgubben istället så vi åt lite hamburgare och Hussni hade blivit av med sin jacka eftersom att dom hade trott att alla skulle gå då han egentligen bara skulle röka så där stod han i T-shirt, stackaren. Så vi åt och sen beställde vi Taxi hem till oss där vi gick och la oss och drack TREO eftersom att vi tänkte att man inte skulle bli lika bakis dagen efter :)



Idag har jag varit en sväng hos min SÖTA mamma och kollat på vad hon ska ha på sig imorgon och sen har vi suttit och pratat och sen for jag på ICA och där träffade jagvärlden bästa sötaste Julle, och han var på värkdens puss humör så vi pussades lite grann och goades och sen gav jag han min julklapp där det stod: God Jul Gulle Julle önskar Gud-Mor. Jag hoppas han blir gald, bara han inte lir rädd så är jag lycklig! ;)
Sen har jag varit och handlat åt min älskling för han ska äta fläskis imorgon, han är aldrig hos någon under julafton så han och några av hans kompisar ska äta Fläskis m. pommes och sallad. SÅ GOTT!
Sen for jag till Troccadero där jag hämtade till mej och snyggingen 2 st tonfisk pizzor, mytche gott var det och enkelt :) Sen for jag till jobbet och nu sitter jag här och gruvar mej för en viss uppkoppling som snart sker.
Vi ses allaihopa och om jag ej skriver mer innan imorgon så får ni ha en RIKTIGT GOD JUL.
Ska passa på att skryta om att om 1 vecka så har jag varit helt NIKOTIN-fri i exakt ett halvår.


Hej då och God Jul!

Växeln, - hallå hallå?

Växeln är för tillfället ur funktion, beräknas vara tillbaka , när?

Gran klädning,

Igår var jag och Gabbsan i Luleå det var roligt för nu har jag köpt klart ALLA julklappar och det var riktigt skönt som en sten lättade från hjärtat! ;) Tom. Hussni fick en fast jag inte hade tänkt handla någon åt han!
Igår räknade jag månadens räkningar och jag tror jag höll på att dö i skratt och lättnad och allt när jag denna månad bara hade räkningar att betala för sammanlagt 1500.- jag blev nog världens lyckligaste av den summan.
Fast då har jag inte räknat med mat kostnader.

När vi bodde i huset så hade vi räkningar för sammanlagt ca 18:000;- jag och Hussni ägde tillsammans 18:000 varje månad ungefär och när månaden var slut så hade vi inte ett öre kvar, det ni.
Hussni har börjat spackla nu i ett av rummen och slipat så snart blir det nog om-målning där, det ska bli skönt, jag har ju ännu inte visat er det fula blåa elementet, det skall jag göra snarast ni bara måste se, det var det fulaste jag har sett någonsin, hahahha. Jag ska lägga upp en bild här i bloggen.

Igår så klädde jag och Hussni julgranen och det var skit jobbigt för aööa pumlor jag hade köpt på IKEA hade ingen tråd på sig så jag var tvungen att sitte med varenda liten kula och sytråd och göra egen tråd, fy vad jobbigt det var men Hussni och Janne hjälpte till så det gick lite fortare iallafall, jag tyckte det var mysigt, dom tyckte det var jobbigt.
Men stackars min katt ni skulle ha sett, efter att julgranen var klar så gick ju varenda katt och luktade på den och kollade vad det var för något, men jag tyckte att jag saknade en av sötisarna och gick runt och kollade vart hon var då hade hon gömt sig inne på toaletten under en hylla och vägrade krypa fram och jag fattade inte vad det var så jag drog fram henne och började gå mot vardagsrummet då hon började jama och försökt komma loss från min famn och bara skakade, stackaren, då var hon livrädd för julgranen så fort hon såg den så började hon skaka och vågade endast gå till hallen från toan som ligger ihop med varandra och när hon gick ut från sitt gömställe så drog hon ner ryggraden så att ingen kunde se henne och smög tätt mot marken och gjorde inte ett ljud ifrån sig ifall att det stora gröna monstret skulle se henne och jag tänkte att vi skulle bli tvugna att ta bort julgranen men då fintade jag min skönhet så jag gömde granen så hon inte såg den när hon kollade in i rummet och sen bar jag henne och visade att den inte var kvar, och då smög hon på samma sätt  igen men då såg hon att granen var där och började springa men sen insåg hon att granen INTE sprang efter och började lukta på den :) Hon var så SÖT!

Inatt vaknade jag för övrigt klockan 02:00 och tog på mig alla kläder och sprang upp för att äta frukost då Hussni ännu en gång får fråga vad fan jag håller på med, och jag säger - Men jag ska ju upp nu. Och han säger - Nej Malin, det ska du inte klockan är 02:00, och jag säger - Nej det är den inte alls. (För jag tror verkligen att klockan är 06:20) Men ack så fel jag ALLTID har.

Tror jag är stressad men jag vet inte ?

Handboll

Idag har jag upptäckt mycket saker om hanboll dels att folk som spelar handboll är ju helt TOKIGA och vissa också dumma.

1 Många som spelar hanboll typ slänger sig för hela sitt liv och sen landar dom på KNÄNA (?) Stor idé. Kan man inte skippa hela den här slänga sig grejjen, jag menar dom kan ju inte direkt komma hem sen och klaga till någon att dom har ont i knäna för då tycker jag att dom får skylla sig själva! :)

2 Tokiga, JA. Jag är ju ingen om spelar sport och är världens mest bollräddaste person och idag insåg jag att handbollspelare har en riktigt sving i armarna och att jag skulle aldrig i mitt liv ställa mej i mål för ett handbollslag som idag, då fick målvakten en boll rakt in i magen, skönt det ska vara. Jag förstår att Lisa har så mycket blåmärken alltid. Jag blev bara ännu mer rädd för bollar än vad jag var innan.

3 Jag förstår att sånna som spelar sport är på dåligt humör när vissa är så jävla dryga, och folk står och drar i en HELA tiden, jag menar LÄMNA mej i fred för fan. Lisa brukar ju vara på dåligt humör flera veckor efter en förlorad match, jag skulle vara det i flera veckor även om jag inte förlorade. :) Tur att jag är bollrädd.

4 Folk som spelar Handboll eller annan sport för den delen är jävligt Tuffa. Tänk att springa minst 1 timma, få blåsor på händerna, få en blåkropp av alla blåmärken och veta att 1 timma framåt så kommer jag få jävligt ont men ändå ställa sig där och älska det dom gör. Jag gillar erat mod!

5 Lisa är bäst ;D













Veckans smartaste:

Ni som spelar bandy och vill slippa bandybollar i magen, ta på er en flytväst under uniformen!



Söndagen och dödstraffet.

Hello.
Alltid typiskt söndagar då man bli deppig och jag har SÅÅ ont i mina tänder har skippat treon nu direkt på morgonen men blir väl tvungen att ta en snart iallafall om ni bara skulle veta hur det kändes det gör som oni i både tanden och tandköttet och jag förklarade ju hur det kändes i tandköttet igår.. har även börjat få hosta och är alldelens snuvig och tjock i halsen, det är så typiskt jag och vara sjuk, fast nu är jag nästan alltid frisk jämfört med förut, då var jag sjuk HELA tiden, 24  timmar om dygnet varke dag i ALLA år ;D

Inatt drömde jag att haf skulle bli dödad i Elektriska stolen att jag hade blivit dömd till döden av en dommare med sin jury för ett mord som jag inte hade gjort vissa trodde mej och andra inte men jag lyckades fly och körde hem från USA och satte mej på Tele som vanligt och då visste alla om vad som hade hänt och det var jätte många på Tele som tydligen inte kände sig trygg med mej där osv, snäll dröm ändå. Det värsta var den delen av drömmen då jag skulle säga hejdå åt mamma och hon bara grät.

När jag var yngre så gjorde jag nåt arbete om Dödstaff och jag gar ALLTID varit emot det för jag har tyckt att då borde ju även den som dödar och dömmer den som skall dö också dö, det borde ju bli en ond cirkel, jag tycker att det är hemskt överhuvudtaget, och jag läste en bok där det var lite hemskt procent fakta också om hur många som döms oskyldigt till döden, det är ju inte så att det på något sätt går att göra något åt det senare,
-OJ, Sorry familjen vi trodde verkligen att vi hade rätt person, men ni kan få pengar som tröst.
Om man sätter en person på livstid så kan man ju ändå få tillbaka denne sen, men jag tror kanske att dom borde satsa mer på psykisk hjälp eftersom att alla människor som är beredd att ta ett liv kan inte vara riktigt bra i huvvet om det inte är så att person skyddar sitt eget liv, då är det nog bara en instinkt men det är bara mina funderingar.
Men tänk ändå skulle en person döda hela ens familj, undra vad man tänker då (?)

Undra om jag ska äta nudlar till frukost idag, jag örjar faktiskt bli lite illamåeende av nudlar men What to do när det är det ända man har hemma, glömmer ALLTID att köpa frukost för jag äter det nästan aldrig på veckorna för då hinner jag sällan men på helgerna vill jag alltid ha frukost jag tror jag ska köpa hem smaskig fruktsoppa det är det bästa! :)
Jag har inte bestämt om jag ska fara på jobbet imorgon eftersom att det verkar som att mitt mående bara blir sämre, men det är det som är bra med Tele att om jag klara me undan feber imorgon så finns det andra arbetsuppgifter så det är väl bara att proppa i sig några TREO :)

Nåja vi ses.

POK

Pixbox

Nu har jag uppdaterat min pix, för er som inte har sett så kan ni kika in där, orkar inte skriva så mycket här förutom att jag är väldigt sjuk och har väldigt ont i mina "VISA" tänder så jag typ dör, har feber lite då och då men jag äter mest smärtstillande för tändernas skuld. AJ säger jag det känns som när man piercar sig bara att smärtan håller i sej i evigheter, kan knappt prata utan att det gör ont har levt på TREO i sen i Fredags för att kunna hålla skenet uppe men det har jag knappt kunnat ändå. Och jag skulle också tillägga att jag älskar att jag bor i Kalix igen, jag tänkte på det igår när jag fick den första inbetalningen till hyran, den var på 4800:- och då ingår det hyra, carport, tv-avgift, internet, el och vatten. Det ända jag behöver tillägga är mat, och Hussni kan äntligen börja avbetala sina skulder. I Just Love It! ;D
Vi har över pengar efter att vi har levt jag kommer alltså kunna lägga undan pengar tom. Hussni kommer kunna lägga undan pengar vi kommer kunna börja resa och denna Julafton är jag sjukt fattig men tänk nästa år då kommer jag kunna ge alla fina julklappar!

Jag har faktiskt börja koncentrera mej på dom bra sakerna i livet.

Peace.


Önskelista.

Tomten, du brukar ju var snäll och alla andra har börjat med önskelistor nu så jag tänkte också skriva en, jag brukar annars hänga upp en på kylskåpet hemma men du kanske läser blogg också (?)

Malins önskelista 2007:

♥  Smycken

♥  Presentkort på IKEA.

♥  En te-grej. (Kan inte förklara hur den ser ut, men om du pratar med mamma så kanske hon kan)

♥  KLÄDER (jag har insett det som jag skrev i mitt förra inlägg "gravid", att knapparna spricker)

Det är det jag önskar mej hittils, och skulle det vara så att jag kom på något mer så meddelar jag det åt dej på bloggen, vi ses väl på julafton tomten? :) Jag längtar.



Ps. Jag önskar också att katterna inte river ner min gran D.S

Dagens namn

Mitt namn är dagens namn: Malin igår var det mitt andra namn som var dagens namn: Anna.
Jag har alltså namnsdag 2 dagar i rad medan Hussni inte har någon namnsdag så jag hittade på en namnsdag åt honom, han har namnsdag den 11 December, alla måste få en namsdag och jag tyckte att den 11 passade honom bra så att jag kommer ihåg att han har namnsdag ;)
Så alla som känner en Hussni kan gratta honom imogon ;D
Jag tror typ det finns en till Hussni i hela Sverige iallafall som är registrerad på hitta.se så ni ska ju ha tur om ni känner en Hussni ;D

Flodis.

Jag glömde tilägga att på Onsdag så ska jag vara hårmodell iallafall, jag hade hunnit lägga ner tanken men nu blev jag himla nervis igen.. :)

Och jag glömde även tillägga att igår köpte jag en mjukis-flodhäst som jag döpte till flodis, han är söt. Ibland ser han ögon lite läskiga ut, men han är snäll ändå!

                                                                   image134

Gravid? ;D

Bra självförtroende jag har nu, i helgen när jag stod och skulle gräva i mej efterätten efter julbordet så kom min kusins pappa och kollade på min mage och trodde att jag var gravid och eftersom att jag efter mitt avslutande av rökning har gått upp lite mer än 7 kg så är det inte så roligt att få sånna där peekar om att man är tjock och speciellt inte så tjock att folk går runt och tror att  man är gravid, och tro mej jag vill inget hellre än att ha den där söta graviditetsmagen men det är när det väl är något där, inte pga viktuppgång av för mkt sötsaker och det är även när tiden är INNE, alltså inte i den här perioden av mitt liv.
Ni kan ju tänka hur det känns att höra när man varje dag tjatar om dom där kilona och att man inte kan ha några kläder och jag trodde att kanske inte alla såg min extra kilon men det visade sig att när jag har trott att min nya dubbelhaka, mina feta lår och min "shake your as" rumpa (inte en snygg sådan, en stor) och min utåtstående, fettiga mage har varit osynlig så har jag haft fel, det är nu känt och jag måste inse att jag är helt enkelt inte lika smal något längre och det är nog dags för mig att spara pengar till ett par byxor jag kan ha och inte måste tränga mej in i så att knapparna typ spricker.
Lisa också fick mej att inse att jag har en lite väl liten tröja på mej också där man kan titta igen knapparna och se mina bröst, det däremot är lite positivare, JA min A-kupa har blivit en C, tänk vad lite fett kan göra nytta om den bara stannade på rätt ställe då såklart.

Om man känner mej så kan jag förstå att man tror att jag är gravid eftersom att jag är den som hellre kör istället för att dricka, slutat röka, gått upp i vikt och äter som en "på väg att bli trilling-mamma." är ständigt trött och har ALDRIG mens (pga mina p-piller) och det finns massor av "Malin är gravid tecken", haha men om jag någon gång blir det så skulle jag inte gömma det utan jag skulle stoltsera med att vara en lycklig snart-mamma tjej, men inte än ;)
Så det gör inget om man tror det pga detta men min kusins pappa har jag inte träffat på sjukt länge så då får man inte tor det, snälla, inte pga min mage! :D


                                                          image133


Nåja det var ju iallfall roligt i helgen fast jag var nykter men det var självklart roligast när jag fick äta och sen fara därifrån fullt nykter för att köra bil och kunna hyra en film och för att sedan dagen efter vakna i världen bästa form för att fara till Haparanda och glatt kunna skutta inne på IKEA utan en uns av illamående, fast en gång fick jag världen sveda i magen som varade i kanske 1 minut och sedan försvann för att inte komma tillbaka och då sa jag till min älskling att det måste ha varit ett missfall av mitt ICKE befintliga foster, men jag blödde aldrig så det var nog inget missfall.

Jag var även i Finland på Söndagen för att köpa tobak, ni behöver inta  vara rädda jag har inte själv börjat röka igen, utan det var till min älskade bror som kände att han behövde billig tobak.

Ska avsluta nu och forsätta jobba så vi ses min sötungar,

Puss.


Vem är vinnare av IDOL 2007

Nu sitter jag här och har haft idol myskväll med Hussni, Niten och Janne undra vem som vinner det är inte länge kvar nu tills man vet. Vem tror ni, eller det är väl ingen som sitter här och läser min blogg innan finalen, eller? Om någon gör det säg vad ni tror om vem som vinner, jag själv har så jäkla svårt att bestämma mej för vem jag tror, jag tycker iallafall så här:

Marie är bäst, hon sätter VARENDA ton och är fruktansvärt duktig och egentligen borde hon vinna för det är ju en sångtävling, men Marie känns inte som en IDOL.

Amanda har sån fruktansvärt bra scenpersonlighet och charm och vinner helt klart på det, hon sätter inte varenda ton men hon är helt klart en IDOL!
.



Vem vinner då?

                             image131image132

Spana

När ni ändå är igång på bloggspan så kan ni ju passa på att spana in http://gaffelnasa.blogg.se/ 
Läs och njut av våran ekande tomma blogg ;D

Oinne jag blev kanske dags att uppdatera nummer 2.

Dagens tanke:






Kan choklad förbättra ens humör??






Idolfinalkväll-

Nu har jag beslutsångest ska jag mysa framför tv:n med min One and Only Lover eller ska jag mysa framför tv:n med kompisarnna och andra, jag tror det kommer bli med min älskling såklart och med chips, ostbågar och dipp och läsk och allt fettigt man kan få tag på och jag ska bada och städa, jag har adrig varit så städglad som jag är i vår lgh.
Jag är less idag och när jag vet om och tänker på att jag är less så blir jag ännu mer less, lite jobbigt för mej ändå.
Snart ska jag få en Mockaruta av Lisa och nyss fick jag kaffe hon är så snäll min SÖTA Lisa, en riktigt stjärna.

Jaja, undra om man ska avsluta och vara less ett tag till tills man får gå hem, imorgon så får jag 1 julklapp av jobbet eller jag tror att det blir imorgon, undra vad det blir :D

Puss på er.

Inflyttning & Faddergala.

Idag ska vi flytta in alla saker och jag är så GLAD över att jag inte behöver lyfta saker 3 våningar, jag och Hussni skulle lyfta en soffa typ 10 meter och jag karade typ 1 meter åt gången det var det värsta den vägde typ 100 ton! Men det är ju tur att det inte är så Jätte mycket saker iallafall, fast  jag tycker synd om Hussni som har rökt i 16 år, han lär ju vara död när han sprungit upp och ner några varv ;D
Jag längtar SÅÅÅ mycket tills vi ska flytta och tills jag får sova i vårat nya hem och stiga upp på morgonen bara 15 minuter innan jag börjar istället för 45 minuter, det blir en JÄVLA skillnad :) Sitter på jobbet nu och för ett tag sen så fick jag ett jävla äckel på tråden som runkade medans han pratade med mej, sen la jag på och fick honom igen och då sa jag till Gabbi " Jag tror han runkar" så hon fick ta samtalet och hon sa också att han gjorde det, fy fan vilken pervers jävel, jag spyr inombords varje gång jag tänker på det.

Ska avsluta nu men fan vad roligt att det äntligen blir av att flytta!
 /M

RSS 2.0