Stegräknare.

Sådär nu har jag varit ner i tvättstugan och kollat om någon hade tvätttid och det hade dom innan mej, men nu klockan 17:00 så får jag iallfall börja tvätta så det känns skönt. Har fyra olika tvättar, 1 med lakan och underkläder, 1 med handtvätt, 1 färgad 40 graders tvätt och 1 vit 40 graders tvätt :)
Igår beställde jag kläder på Ellos för 560 kronor, inklusive frakt lite billigt, jag fick 3 tröjor och en hängsel kjol, det var mellandagsrea. :)
Idag har hag vaknat 13:10 och då satt jag på mej stegräknaren direkt och skulle kolla hur många steg jag egentligen, ungefär i vanliga fall går på 1 dag, och hittils på 20 minuter så har jag gått 282 steg, haha. Men snart ska jag gå ut med soporna och gå på Rimi så då blir det några fler ;D Jag meddelar bloggen sen hur många jag gick, för att man ska väl gå sisådär 10:000 steg om dagen, och jag tror inte att jag gör det, men efter det nya året imorgon så blir det ändring på det.

Nåja, nu ska jag iväg med alla sopor och såklart till Rimi och köpa nå frukost så att man får sig nån mat i magen idag, sen ska jag diska. Puss på er som känner er pussvänliga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0