Prag.

Vi har en tävling på jobbet där man kan vinna en resa till Prag, men jag vet inte om jag vill åka till Prag är inte det ett konstigt land att åka till (?) men det är ju klart att det är ju roligt att åka någonstans :)
Idag har jag kommit hem och ätit på Sibylla! Jag har haft världen dåligaste humör idag båda innan jobbet och efter och det har inte vart i meningen men jag har inte alls vart på bra humör.

Imorgon ska jag och min älskling fara och veckohandla, gulligt vá? haha vi är så söta. Snart går vi där i samma jogging-dress lr nå, det skulle vara det allra gulligaste det kanske blir nästa att inhandla på HM, hah. Men jag tror inte Hussni vill ha samma joggingdress som mej och sen skulle det vara ett onödigt inköp eftersom att vi inte är sånna som joggar.

Nästa vecka så har jag skrivit upp 5 dagar i veckan som träningsdagar och veckan efter det har jag skrivit upp 4 st, men jag är så feg så jag vågar inte fara själv så måste jag tvinga mej på Amme och hon kanske inte tycker det är så roligt när jag klänger som en Igel!! men jag har ju blivit västa träningsidioten, förutom dennna vecka då det bara kommer en massa dåliga ursäkter om hur jag har så mycket att göra, fast jag har faktiskt haft mycket att göra, DET ÄR SANT!

Nåja jag ska väl sluta inlägget nu, bättre att kirra detta när jag har nåt att komma med! ;D
Se YA!

Kommentarer
Postat av: am

MALIN! Det är ju bara kul ;)

2007-09-27 @ 11:25:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0