Onsdag,

Normal jag är , som är vaken den här tiden. (07:00) Jag blir alltid lika förvånad om hur jag lyckas ;D

Jag har börjat med min diet, jag kanske inte är jätte seriös men ganska för på Fredag ska jag äta grillbuffé med massa slisk och dricka men sen ska jag starta den igen. Jag har bestämt mej för att lyckas gå ner 6 kg, då väger jag 52 kg, i hela mitt liv har jag aldrig vägt över 50 förrutom när jag slutade röka och då har jag minsann gått upp til 57 eller 58, vågen var lite osäker och jag vill inte väga så mycket, det gör mej ingenting om jag väger över 50 men inte så mycket, och det är ju inte direkt så att jag har haft en bra ursäkt att gå upp mina kilon.
Min diet meny har varit denna:

Måndag:
Frukost: 1 Smooty m banan, jordgubb, blåbär, yougurt och havre.
Lunch: 1 hamburgare m. mörktbröd, lök och tabasco. (Inte så nyttigt)
Middag: 1 lax filé och blomkål+broccoli.
Frukt: Minns inte hur mycket frukt jag åt men det var rätt mycket!:)

Tisdag:
Frukost: 1 smooty + 1 hårdbröd m skinka. (Utan smör)
Lunch: 1 Lövbit m. blomkål och broccoli. ( 1 skiva kryddsmör)
Middag: 2 port. Chili con Carne m sallad.
Fruktintag: 1 mandarin, 1 morot (ingen frukt då) och 1 äpple.

Har inte hunnit med Onsdagen ännu men den kommer att se ut så här:
Onsdag:
Frukost: 1 smooty m. 1 hårbröd macka m. skinka utan smör.
Lunch: Chili con carne m. sallad.
Middag: 1 köttfärsbiff m. broccoli och blomkål.

Ska ha diet i 2 veckor denna gång och nu ska jag bara äta onyttigt på Fredag. Men nästa vecka så blir det onyttigt 2 dagar eftersom att jag då ska äte en sked lätt creamfraiche, pratade med Kristina igår och det är nånring med matsmältningen och sluta röka som gör att man går upp så mycket i vikt men nu borde kroppen ha rätat till sig och då kan jag gå ner i vikt  och vikten kommer att hållas nere. Det värsta med mej är att jag älskar sötsaker och chips och framförallt mat, och den enda anledning tydligen till att jag har kunnat äta allt är för att jag har rökt, sjukt (?)
Idag ska jag mest troligt fara med Amme och träna, antingen PILATES eller BODYPUMP! :) Det ska bli roligt, jag vill verkligen komma igång men jag har faktiskt jävligt dålig självdiciplin, men jag tror att jag snart ska tjuren i hornen och verkligen komma igång och våga fara själv och om inte annat faktiskt ta tjuren i hornen och isf börja gå ut på powerwalk själv, den ända anledning till att jag inte vågar gå ut och gå är för att jag är mörk rädd, typiskt att jag ska vara rädd för allt! Haha jag är så töntig!

Nåja nu ska jag forstsätta arbeta med mitt arbete ska bara sktyta lite om mej själv först eftersom att jag fick en hel ledig betald dag för att jag har varit så duktig!! :) Så from. imorgon så är jag ledig 4 dagar i rad :)

Okej. Klar med skrytandet, jag återkommer om minst 2 veckor för mitt viktresultat, och kanske lite medans- om hur det går alltså. Se ya!

PussOKram


Kommentarer
Postat av: mia

men vad bra. elin har ju mitt nr!

2007-11-07 @ 20:20:04
URL: http://lillamaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0