First Time

Hejsan Allihopa.

Nu ska jag snart gå och lägga mej och sova, det är jobbigt detta liv: SOVA, ÄTA, JOBBA, ÄTA, SOVA och trött är man hela tiden och jag fattar ju aldrig att gå och lägga mej i tid heller..
Det blir 3:dje natten i rad nu som jag sover hos mamma och jag älskar att sova här av många anledningar men jag längtar också hem till min älskling, det kanske blir en 4:dje natt också men sen kommer jag få låna en skrutti volvo av mamma pch då kan jag sova med min gullegris igen, hah.. då kommer jag säkert sakna mamma! :D

Jag har haft en låt på huvudet hela dagen och jag har gått och sjungt min låt hela dagen också, jag kan 3 meningar i låten och börjar faktiskt bli rätt less den nu, men den gör mej glad, eller jag tror att det är den som ger mej lycko känslor för hela min dag har varit bra idag, har inte haft 1 ända jobbig kund på jobbet och ni skulle bara veta hur mycket jag längtar efter vår lägenhet, jag far förbi den minst 1 gång varje kväll för att kika in i fönstret och kolla om datakillen börjar röra sig snart, jag hoppas för allt i världen att han rör sig innan 1 December, och alla som läser mina skrifter kan väl hålla en tumme eller tå eller vad som helst för min skull.

Snart är det ju föresten 1 December och då kanske jag får en lägenhet men då har jag även hållt mej från att röka i 5 MÅNADER!!! 

Elin fyller år om 2 dagar nu och då blir hon stora flickan, 1 hel dag äldre än vad hon var dagen innan ;D Hon ska bjuda på en massa fina drinkar och till mej så ska hon göra alkoholfri sådan, hon är söt!
Men på Elins födelsedag så far min gullunge Cissi hem också och jag har inte träffat henne idag heller! Ska våldgästa henne imorgon och hålla fast henne så att hon inte behöver lämna ruttna Kalix, kan hon inte bara stanna!?

Idag fick jag förresten höra nånting skrämmande som jag inte trodde var möjligt, i Kalix så finns det inget Max vilket är jäkligt tragiskt för en person som älskar hamburgare och BARA Max hamburgare.. så frågade Lisa mej om jag ville komma med till Luleå och handla julklappisar med henne och jag sken upp (åtminstone inne i hjärnan) och det första jag tänkte på (efter att i 2 månader tjata på mamma att hon ska komma med mej till Luleå så att jag skulle ha kunnat få äta på Max), var att nu, har jag CHANSEN att äta på mitt ÄLSKADE MAX!! (ett orginal mål med smältost) Vet ni vad Lisa då säger " Jag gillar inte Max", JA, DET ÄR SANT!!! Då har Lisa som förut verkligen gillade Max bestämt sig för att sluta tycka om hamburgare i allmänhet, så om jag inte flyttar den dagen som det blir Luleå resa så ska jag faktiskt för ANDRA gången i mitt kom ihågiga äldre liv fara till Luleå UTAN att äta på MAx.. det ni! Fast jag kanske smyger in en snabbis medans jag låser in Lisa på någon sunkig toalett, haha.

Nåja nu ska jag avsluta och gå till sängs med mej! Jag ska sova gott inatt och fortsätta drömma om lägenheten och glöm nu inte att hålla en tå eller ett finger för att jag ska få lägenheten den 1 December! ;)

Pussis /M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0