Lilla SVAGA Malin-

Igår var jag och styrketränade på gymmet, det har jag inte gjort på ett tag utan jag har varit och joggat och sånt istället för att jag vill förbränna lite efter allt gymmande.

Igår när jag var och tränade så fick jag en CHOCK, det var det hemskaste jag har varit med om, det var bröst och triceps igår och vilken skillnad mot för förut.
Nu när jag gjorde bänkpress så orkade jag 2,5 kilo på varje sida och i vanliga fall 5, när jag gjorde armhävningar så orkade jag bara 3*10 på fötterna och sedan 3'*10 på knäna, och 3*20 på fötterna har ALDRIG varit några problem tidigare. Sedan några viktövningar där jag fick sänka med ca 2 kilo på allting. Triceps var sjukt jobbigt att träna!

Förstå hur man tappar ändå, det är helt sjukt!


Imorgon fyller jag år, och ni som vill får komma och fika mina SUPER nyttiga muffins, sedan blir det en blandning av jordgubbar, blåbär och hallon med vanilj kesella till, och Mumsiga fruktspett med annans, vattenmelon, honungsmelon och färska jordgubbar! :) Jag tror iallafall att det blir gott.
Kanske ska göra en fruktsallad också med Kiwi, banan, jordgubbar och vindruvor (?) Men det vet jag inte än.

Haha. Ska det vara så ska det vara!


Nåja, nu ska jag återgå till städning, kanske skriver sen när jag har varit på BIA mätning och berätta hur det gick, då man mäter muskler, vatten och fett i kroppen. (vatten lär jag ju knappast ha ;)
När vi ändå pratar om uttorkning så var jag på det där stå solariumet igår och LITE läskigt det var, man dör ju typ av klaustrofobi där inne... Well well..

Gooodbye.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Jag kommer på kalaset :)

2008-06-10 @ 11:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0