Publish me

Hejsan.
Nu är det bytt till ny bloggnings sida, tänkte väl passa på att skriva några rader här då.
Sitter på jobbet, jag började 10 idag och ändå har jag stigit upp 07:30 och pigg som tusan var jag, det var mycket märkligt men skönt att vara så pigg för en gångss skull.

Så jag har skjutsat mamma till jobbet och varit och handlat, lagat lunch och nu är jag här, kollade på tv en stund också, vad man hinner med mycket när man vaknar tidigt, jag önskar faktiskt att jag alltid ORKADE vakna så tidigt som när jag sov över hos Elin ett tag, det var jätte mysigt och sen vaknade vi ALLTID tidigt och hann med massor innan vi skulle och jobba det var skönt, men sen nu på senaste så orkar jag knappt vakna överhuvudtaget och om jag är ledig sover jag till MINST  13:00, jobbigt ändå.

Åh, jag längtar tills att jag får äta, jag är jätte hungrig och provad göra nå gott som Marie har lärt mej receptet på, fast min blev lite mer som ungsgjord omelett för att jag gjorde så lite av allt :) Sen hade jag i stekt kassler, det ska nog bli gott.

Förresten så hade jag ju börjat slarva där ett tag med allting, åt glass och godis och popcorn och allt, men nu är jag tillbaka igen, har börjat träna igen och äter regelbundet och NYTTIG mat, så jag har nästan fått börja på ny kula igen. Men det går bra nu iallfall och jag har inte hunnit gå upp något i vikt ;D haha. Man blir besatt av allt :)

Nåja snart ska jag  gå och hämta mej nån frukt.

Se ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0