Festen igår.

Igår ringde Lisa mej för att fråga om jag skulle komma och festa med henne och hennes tjejjor, och just när hon ringde så kände jag ett starkt NEJ, meen sen tänkte jag att jag far en sväng iallafall och sitter med dom en stund för att hinna träffa Lisa iallafall.

På morgonen så vaknade jag på toalettgolvet med en filt över mej och håret var fullt med grenar och blad, minnesluckor, FULL fortfarande och alla mina grejjer ligger på den andra toaletten.
Jag vet faktiskt inte varför jag först har klätt av mej på den andra toaletten och sen gått till vardagsrummet och hämtat en filt och lagt mej inne på den stora toaletten.
 
Anders frågade mej sen varför jag hade en massa grenar och blad i håret och när jag hade funderat en stund så sa jag "Jag tror att jag ramlade i en buske igår", jag kommer inte ihåg så mycket från Taxi resan hem förutom att dom fick stanna taxin ungefär HELA tiden för att jag skulle spy, fast jag tror inte att jag spydde nånting faktiskt.

Jag ringde till Roger på morgonen som bekräftade att jag hade ramlat i en buske när vi satt och pratade, han sa även att han kände att han var tvungen att hjälpa mej hem igår eftersom att jag förmodligen inte hade kommit hem annars, och att han faktiskt hade hållt i mitt hår när jag försökte spy från taxin. TACK ROGER! :)

Hur som helst så skulle jag gärna vilja att alla som har sett mej eller pratat med mej glömmer bort det och går vidare med livet så jag slipper ha ångest över att jag var så förbannat full. Okej!?


Kommentarer
Postat av: Elin

I know the feeling raring. Vad fina ni var, du & Lisa Polisa ;)

2010-10-18 @ 07:25:57
URL: http://gaffelnasa.blogg.se/
Postat av: Lena

Ja, ni var jättefina allihop :-)

2010-10-19 @ 20:56:48
Postat av: Lisa

Tack för en superrolig kväll babe!

2010-10-20 @ 20:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0