Helgen.

Åh vad roligt det ska bli till helgen nu längtar jag på riktigt.

Imorgon så har min älskade faster bjudit mej på middag med släkten som jag saknar så, så nu blir det en trevlig middag med allihopa inklusive Camilla som jag heller inte ha sett på sååååå länge, för länge!
Vi skulle fota idag i stickat och jag trodde inte att jag ägde ett plagg med stickat eller åtminstone inte att jag kunde ha dom men jag hade huuuuur mkt som helst nästan 4-5 påsar.
Iallafall så regnade det så mkt på morgonen så det blev inte av men sen då jag hade hunnit iväg till Elin i Nyborg och jag trodde ju att det bara var 1 timma kvar tills jag började jobbet då min faster ringde men det var faktiskt 2 timmar så vi hade ju hunnit iallafall. Det hade varit jätte roligt, men jag hoppas som tusan på bra väder imorgon.

Igår var jag ledig och då var jag och tränade och var iväg på en morgonpromenad, var hos farmor träffade Gitsy och  drack te med farmor.


Just nu sitter jag och målar naglarna med papper i näsan, jag är verkligen snorig, dom på jobbet skrtattar åt mej och tycker att jag är söt ;D haha.

Näe nu ska jag och Elin spela 5 i rad och vinna fina priser på prislistan går de att vinna:
5 min i telen under kvällen.
Krypa på alla 4:a och grymta som en gris in till köket.
Fotfilning och nagelpedikyr.
Massage
och en utmaning till Lördags kvällen. haha


Se ya.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0