Nu får han faktiskt ta & höra av sig..

2,5 timma senare så sitter jag fortfarande här och har inte en aning om vad som har hänt med min LOVE, jag har ringt till polisen också och där är han inte, och fortfarande inget svar hos hans vänner, och några av dom har inte igång telefon.
Jag pratade med världens bästa Elin just som ska hjälpa mej att få tag på honom.. hon hade sett honom igår men då hade han varit ensam.
Hon tror inte att han ligger på sjukhus för då borde dom ha hört av sig till mej.. men jag undrar vart han är, jag har gått dit ner och kollat och han ligger inte på backen utanför heller.. det är så olikt honom att inte överhuvudtaget höra av sig eller för den delen komma hem.
Vi har varit tillsammans i 6 år nu och han har alltid kommit hem, när vi inte bodde tillsammans så hände det EN gång att vi sov hos min mamma för att vi hade tappat lgh nyckeln, men det är den enda gången nånsin och fast vi bodde i Sangis och var i Kalix och festade så hittade vi alltid ett sätt att komma hem på så de är verkligen olikt honom..

Nåja, jag hoppas bara att han hör av sej eller kommer snart!

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0