Jajjemän!

Självklart måste jag vakna av host(jäveln), så irriterande, kan man inte bara få sova en heeeel natt (?)
Jag undrar egentligen om grannarna kan sova när jag hostar så för det är väldigt lyhört hos oss.

Tidigare ikväll så ringde min brosa och Hussni och lurade mej att Hussni hade slagit honom, och först sa jag att jag vet att han ljög och bla bla, men när han inte gav sej så var jag ju tvungen att till slut tro honom, och jag hann bli riktigt arg på Hussni och skällde ut honom, och då sa dom till sist att dom visst skämta, och då blev jag ännu argare och sa att dom var dumma i huvvet och att dom fan inte behövde höra av sig nå mer och sen la jag på.
Och dom har inte hört av sig ännu och jag är för tjurig för att ringa fastän jag egentligen vill det, men jag tycker faktiskt att dom borde be om ursäkt för man kan fan inte skämta om vad som helst...
Iallfall så vill jag ju veta vad dom gör och så, men jag vägrar att ringa, haha.

Nu är de dags för min 1000de kopp te, det har börjat bli en vana att kliva upp och dricka te på nätterna pga host(jäveln).
Ska kolla om det hjälper och försöka sova på nytt, lär ju säkert vakna igen senare under natten, dock kommer jag inte vara så pigg som nu men jag kommer måsta gå upp och koka té igen, för det är det ända som lindrar åtminstone litegrann.

Hosmedecinen hjälper bara typ 1 timma och sen funkar de inge mer, det är lite synd..
Nåja, dags igen..
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0