Blåbär.

Så där nu var man hemma och jag håller på att somna men jag måste fara och hämta Hussni  på hor-tellet sen, oless! Jag orkade inte omringa mej av onyktra, jobbiga människor idag så jag var med Elin istället, mkt bättre.
Jag och Elin drack te, kollade på fula bilder av mej och jag kollade på när hon spelade poker och sen såg vi en dansk film med världens idiot som var skit trög, han måste ha vart den dummaste jag någonsin sett, jag hade tänkt vara med Elin tills Hussni hade vart klart på hor-tellet men jag tyckte hon såg såtrött ut och jag kände mej faktiskt väldigt påträngande och jobbig! ;D

Jag är så  fruktansvärt trött att det är hemskt men jag tänkte nog städa efter för-förfesten innan jag far in mot Kalix, så att jag inte hittar ölburkar och flaskor imorgon då lär jag ju bli less, hah.

Jag är mörkrädd och ändå sotter jag här i vårat stora hus alldelens ensammen, jag måste nog säga att det är ett stort framsteg och jag måste även berätta att nu är det  2 månader sen jag rökte sist, och jag har inte det minsta blivit hälsosammare och nu när det är mörkt ute så kan jag inte ens gå  ut och gå något mer. (fjant!)

Nä. Nu måste jag städa så jag hinner med i svängarna! ;D

Go*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0