Grönt te & rosa nagellack!

Nu sitter man här och har äntligen fått internet hemma, har varit utan i över en månad.
Idag har jag inte jobbat det har varit  skönt, men jag har ändå slitit arslet av mej.
Jag har varit och handlat först (har haft råd att köpa lite mat!) sen har jag städat hela nedervåning, putsat fönster damsugit, damtorkat, tvättat och hängt tvätt, jag har även rensat kylen och torkat av inne i den, jag har varit så duktig och nu får man äntligen slappna av.

Jag är inte trött och vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att bli det, kanske man tar och se någon film på datorn (?)

Måste berätta om gårdagens natt, det var det värsta jag har varit med om.
Vi har ett fönster med dubbelt glas och då har det blivit  hål i fönstret på utsidan och igår när jag hade somnat så vaknade jag alldelens kallsvettig (sängen var typ dyngsur) och hörde skit mycket surrande, och jag är livrädd för getingar så jag satte mej  upp och började kolla runt vad det var som lät och sen kollade jag in i det där  fönstret och där var det 11st getingar som hade fastnat och inte tog sig ut från mitten av fönstret, och jag var ju halvt i sömnen och vägrade somna om för jag trodde att vissa av dom var på insidan eftersom att jag av någon anledning har vaknat 3 nätter i rad av just getingar som har varit  på insidan av huset. Men det var inte så frääääst! Jag hade då jätte svårt att somna om pga. allt surrande, men till slut gjorde jag det och påmorgonen så skulle jag ta ner all disk och då hittade jag en geting i  mitt saft glas så då hade det varit en på insidan igen! Jag vet inte vart dom kommer ifrån?

Imorgon ska Lisa ha  match i Stockholm med hennes handbolls lag, jag hoppas att hennes lag vinner och jag har lovat att hålla tummarna och det gör jag redan! Synd att jag inte fick vara med och hejja det hade vart rätt nice att åka iväg till  Sthlm över en helg, men jag hade ju så klart inte haft några pengar..

Det blev förresten ingen par date idag och ingen marinerad fläskfilé, vi ska ta det någon annan dag i stället, men jag åt iallafall grillad kyckling m. potatis-sallad och gurka, det var också gott!

Nu ska jag väl ta och titta på datorn om jag hittar nåt intressant att titta på.
Se ya later! Go*




                                                                                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0