Nudlar & Ravioli.

Idag har jag ätit nudlar och äcklig ravioli som smakade diskmedel och 2 päron. Ja jag är fattig, men till min stora förvåning så såg jag att jag visst skulle få 3000 kronor mer än vad jag hade räknat med att få, då blev jag glad eftersom att jag inte behöver leva på skit på en pinne denna månad, som jag trodde.

Jobbar som vanligt idag och sitter som vanligt och väntar på att mata Comhem samtal.

                                                                 

Nästa Fredag så ska vi ha en tävling med jobbet jag längtar dit för jag tror att det ska bli riktigt roligt, jag tänkte även vinna för om man vinner så får man nånting och jag brukar adrig vinna nånting. Sen ska vi även äta på hotellet och där har dom såå gó mat, jag hoppas att dom har nåt med kyckling för den brukar speciellt vara godast!

Cissi kommer även hem nästa fredag och vad jag längtar jag hoppas vi hinner ses för hon ska bara vara här en snabbis på släktträff så det är ju inte säkert att vi hinner ses. Hon har också slutat röka, bara att hon feströker och festar nästan varje helg ;D Jag har för övrigt inte rökt på 2 månader nu på söndagen, och jag är stolt över mej själv!

Det blir nog ingen Pair Date imorgon, typiskt..  jag ville verkligen ha den där goda maten men man får väl klara sig då, kanske jag får äta nudlar imorgon också. Jag har ju gått upp si så där 6 kilo sen jag slutade röka så att nudlar kan nog vara bra ett tag framåt.

Nåja nu ska jag invänta samtalen! ;D Se ya..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Malin, jag är också stolt över dig! :) Å du, nudlar är ingen bra bantarmat om du trodde det :) Det sätter sig bara direkt på arslet! :) typ...

2007-08-24 @ 08:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0