Pyjamasparty!

Det är ungefär 5 år sedan jag sov borta och kanske minst 3 år sedan jag sov borta från min sweetie, men idag gällde det. Jorre for bort och jag kände att det var dags för mig att ställa upp för min vän och därmed så sover jag hos Elin, det är roligt och mysigt men jag längtar faktiskt hem och det känns skumt att sova i en annan säng som inte är likadan som min och sova i en säng som inte jag har bäddat och kuddarna som är så annorlunda än mina, men ändå så känns det som när man var yngre och man hade alltid så roligt när man sov över hos sina kompisar, så det är lite blandade feelings! ;)


Idag har jag allafall varit och jobbat som vanligt, men sen har jag farit till Elin och då var Hanna här och vi gjorde nudlar och åt dom och sen såg vi på en typiskt "tjej film" och sen färgade Elin mitt äckliga torra urtvättade slingade hår och det blev mycket fint, tack Elin! Jag skulle ju egentligen färga Elins hår tills hon sa att hon bara skulle färga utväxten och jag har aldrig gjort det förut och blev lite rädd att färgen kanske är en annorlunda färg än vad hon har och det blir mitt fel om det ser konstigt ut! Hah..

Sen kom Maria hit med sliddriga frasse strips och en Sprite och två smältostar, det var inte alls gott och jag känner hur dom sliddriga stripsen jäsar i min mage och hur allt flott kommer stanna i mina tarmar och hur saltet (jag är en typisk saltoman) tränger sig igenom för att sätta sig i min ådror och täppa igen dom, spriten och smältosten sätter sig på mitt fettigat arsle! A girl got to eat!


Jag har även under helgen fått namnet "Filmkritikern" av Elin, men normala vissa filmer är, som en dansk film då var det en kille som just höll på att bli mördad av en annan kille som han var skyldig pengar, men han kom undan och sen ringer den här killen till honom när han ska fly landet och säger "Kom hit vi måste snacka, du kan ge mej det du har så är det lungt sen" och han tror på det och far dit, normalt!


Idag så såg vi en film där alla mobbade en tjej och sprang runt och var dryga och uppkäftiga mot typ

taxi-chauffören och butiksbiträden och det är ju också jävlig normal, jag blir så jävla arg för jag fattar inte hur man kan vara dumma mot andra människor som inte har gjort en någonting. Dom här männsikorna i den här filmen levde väl ett sånt där hårt liv då man är tvungen att vara lite hårdare för att överleva men man behöver ju f*n inte gå och slå sönde e hel affär och hota butiksbiträdet för att man är minderårig och inte får köpa öl då han själv kan bli polisanmäld för det och man behöver inte heller mobba tjejer för att dom är oskulder när det är väldigt mycket finare än att ligga med varenda människa du ser óch man behöver heller inte hota med att döda taxi-chauffören för att han inte orkar sitta och köra runt en gratis då andra betalar för att han ska kunna livnära sin familj.
Konstiga filmer nuförtiden.
Hah.. nog om detta!
Elin och Maria har redan lagt sig men jag har ju varit vaken till kl: 04:00 inatt och vaknat kl: 14:00 så jag var inte sådär jätte trött så det är därför jag sitter här och skriver, fast det är nog oftast därför jag skriver för att man inte har så mycket annat att göra, fast jag erkänner ju att jag tycler det är lite roligt att skriva också.
Det är ju inte drekt så farlig om jag är vaken länge heller eftersom att jag måste upp tidigt då Julius vill upp från sin spjäl säng och tycker att man inte behöver sova längre och det kan ju bli allt från 06:00 på morgonen till 09:00 på morgonen, spännande. Så jag kommer ju kunna sova imorgon iallafall.

Först tänkte jag ju inte sova här men det var mest för att jag fick så dåligt samvete för att Hussni skulle behöva sova ensammen inte för att han skulle tycka det var så jobbigt som jag skulle tycka om han for iväg och sov hos hans kompis och lämnade mej helt ensammen i vårat mörka stora läskiga hus, men då är ju jag mörkrädd. ;)
Men Hussnis kompisar kom förbi och beslöt sig för att våldgästa honom med ett lan på 5 personer och då tänkte jag att då spelar det ju ingen roll om jag är en bra vän. Jag trornog inte heller att det gör så mycket om jag sover här imorgon också, jag vet ju att jag hade smörat rumpan av mej för att få någon att sova hos mej om Hussni skulle iväg någonstans fast jag hade ju också kunnat sova hos andra eftersom att jag inte har någon bebba. Jag har en plan med att vänja mej med "icke mina lakan" ;D
Nåja om man skulle ringa gullet och sedan pova lägga sig och se om man får igång någon dröm, annars är det väl bara att ligga och tänka tills John blund hälsar på.

Sleep Tight!
Go*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0