Vilsen.

Just nu känner jag mig så fruktansvärt VILSEN, jag har så många fakturor att jag inte håller reda på allt, det är svårt och förklara om man inte själv ha det problemet.
Vi har skulder nu på säkert över 20.000 kronor, så det är riktigt illa, och det är så många olika saker, och det värsta är att jag kan inte köpa nånting åt mej själv för allt som måste betalas går ju först, har tänkt ta ett lån och betala av alla skulder så vi slipper dom, men jag vill ju samtidigt inte sitta och betala av ett lån heller, det är ju samma sak.

Kan jag inte få vinna på lotto?? Kan ingen skänka mej 100.000 kronor, någon snäll jävel!? :D
Det skulle vara riktigt skönt och vinna typ 3 miljoner eller nåt, och jag klagar alltid på att jag vill vinna, men jag spelar aldrig så det är ju ganska svårt att vinna då.

Jag har ställt mej i kö till lägenhet nu, jag önskar att jag får en snart så jag kan bo där istället, jag hoppas att jag inte behöver sova en till natt under vårat dyra hus, iallfall att jag hinner få en lgh till i vinter för det är ju då el-kostnaderna är som dyrast.

Tänk att man måste flytta för att en annan person är snål och skjuter upp på allt som ska betalas, jag förstår verkligen inte hur man kan bete sig så. Jag lägger typ ner hela mitt liv och allt som handlar med pengar för att kunna betala mina räkningar, men alla tänker tydligen inte så (?)

Jag hoppas att det löser sig iallafall för allting skiter ju säg om en sak skiter sig, det är det som har hänt nu. (Usch!)

Jag antar att jag måste fortsätta jobba nu kanske och sluta vara less ;D

Ammo är iallfall en gullig människa, hos sa att hon kunde stoppa lös hår på mej om jag köper det, det var snällt av henne! En riktig ängel.
Jag avundas alla som kan göra sånna saker, typ göra saker i hår, hah. Själv kan jag knappt platta håret jag är så jävla okunnig.

Och jag är så jäkla hälsosam idag har jag ätit 3 frukter och jag har druckit två glas vatten (Mycket för mig som ALDRIG dricker vattten), jag har varit ute och gått och igår var jag också ute och gick. Jag har inte druckit nå Coca Cola men jag har däremot druckit 3 koppar Wiener Melange och ätit en moca ruta och en skål ostbågar, och snart tänkte jag sysselsätta mig själv med att äta en glass ;D
När jag skriver allt jag har ätit så känner jag mej fruktansvärt tjock!

Men förr i tiden då åt jag portioner som var större än någon annans till och med på skolan så viskade dom i mat kön "vad mycket hon äter" och jag åt en chips påse nästan varannan kväll och jag åt godis tills jag började må illa (fast det är egentligen inte så svårt då jag börjar må illa efter typ 2 godisar) Jag och min pojkvän dricker även 2 liter coca cola om dagen (Inte idag) och vi rör nästan aldrig på oss om vi inte ska gå upp och lägga oss( vi har två våningshus). Vi åt ALLTID Pizza och det är verkligen utan att överdriva, vi åt det varje dag till middag, tills jag kom på att man kan laga mat, och det är verkligen sant. Jag satt även med en sked och en stor förpackning marrängswish glass och åt direkt från den varje kväll. Ni ser mej säkert som en tjockis, vilket jag är på insidan (tror jag) Men det sjuka av allt är att jag har aldrig under den tiden vägt över 50 kg (?).

Jag måste även berömma mig själv att jag nu på Söndag har varit rökfri i 1 månad och 3 veckor.
det var inte alls så svårt som jag trodde, jag har märkt av en skillnad och det är att jag inte flåsar när jag rör på mej, jag hade sjukt dålig kondition men nu har jag ju också lagt ner det där med att bara ligga stilla dag ut och dag in, vilket känns ganska bra. Jag ska också sluta med godis, glass och chips och ostbågar det tar bara ett tag att vänja bort det efter att ha ätit det varje dag. Jag tycker ändå det är ganska stor skillnad mot för tidigare.

Nog om min hälsa nu ska jag ladda inför surkärringarna på Comhem.

Go*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0