Dumma dumma dag.

Det har inte vart min dag idag alls, bara gamla sura människor eller yngre med attityd! Jag kan fortfarande inte förstå hur man orkar bete sej som vissa vad tjänar det till, det är ju inte så att man kommer fram fortare bara saktare om det skulle var en som orkar tjafsa tillbaka, det orkar jag ibland man ska inte det men jag gör det iallafall ibland då jag blir så himmla less på dom, men det är ju inte så att jag då skriker eller inte kan bete mej uta då försöker jag bara få dom att få dåligt samvete!  Som bekant för många så kan jag inte vara sur på människor förutom FÖRLÅT Hussni, det är inte så att jag vill det men det är bara för att jag känner han så bra så jag vågar vara arg ibland!:)
Sen så har jag endast 1 litet P-piller kvar som jag ska pilla i mej ikväll så jag behöver verkligen nya, och hon i växeln var så himmla otrevlig när hon skulle förklara att ingen var där, VAD ÄR DET MED ALLA!? Då höll min bägare på att rinna över iallfall mina tårar, haha. ALLA var så jävla  dumma på morgonen och jag tyckte så synd om mej själv!! Det var synd om mej!
Men sen jag tror det var när Lisa kom och min luch klämde sej in i magen då blev allting bra igen, jag kände mej som Stålmannen & Peter i en härlig blandning ;D haha.

Nåja, nu ska Peter Stål fortsätta arbeta vi ses!
Go


Kan vara bra att tillägga att jag inte menar vilken Peter som helst utan Peter i Heros!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0