Guld och gröna skogar.

Idag har jag inte varit på bodypumpen ändå, Amme mådde inte så bra och jag är fortfarande lika feg och vågar inte fara själv. Men jag har varit med sötaste Julius och vi har kramats och pussats och vi har lek i hans JÄTTE stora tält och läst bok och kramas med hans tusenfoting, det var roligt. Jag har ju självklart varit med Elin också och jag ska fara med henne ut imorgon men har just bestämt mej att inte dricka eftersom att jag börjar klockan 08:00 dagen efter så det känns onödigt och bara dumt.

Idag gjorde jag nånting dumt, jag åt en bulle! Jag hade helt glömt bort att jag gick på min diet och proppade i mej en av Elins goda bullar, dumt av mej.

Min mages dag idag ser iallafall ut så här:

Frukost: 2 Ägg, 3 fullkornshårdbröd med skinka och fruktsoppa (med socker i)
Lunch: 1 Bulla.
Middag: 1 kycklingfile m. sallad och ett fullkornsbröd.
Frukt: 2 plommon.

Jag längtar till imorgon fast jag inte ska dricka det är som alltid skönt att få lite omväxling i livet och göra andra saker än att städa, jobba eller sitta still hemma.

Min pojkvän har typ en "grupp" eller vad man kallar det och förut å hette den HRS, nu heter den eldsjäl. Men då hade min killes kompis ringt och sagt till honom att han skulle ta och titta på en sida på internet där denna kille har skrivit hela hans liv typ som hussnis liv. Sagt att han är med i HRS skrivit hans texter och kallat sig för Myta (Rogers smeknamn) och skrivit att han gör musik ihop m. Hussni osv. Lite sjukt att kopiera nån så exakt nu var den här killen bara 14 år så det var lite gulligt nästan ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0