Kalix - Uppsala

Gomorgon.
Sitter som vanligt på jobbet! :)
Jag och Lisa har samåkt idag, det var lite roligt och om jag flyttar då blir det automatiskt hon som får hämta mej, och det blir jag som får hoppa in i en varm bil!:) Igår gick jag och Hussni ut för att städa bilen och då råkades en bit tomat fara under sätet så nu kan vi inte få fram den så den kommer att mögla och vi kommer att ha en möglig tomat under sätet. Usch!

Idag ska jag se på Desperate Housewives,  höjdpunkten på mina veckor. Igår ringde Alladin, Hussnis barndoms kompis till Hussni och sa att han har en lägenhet till oss om vi vill flytta till Uppsala, det skulle ju vara roligt men Kalix är allt jag vet och har och känner folk i och vad skulle hända med mina mamma och min storebror som jag älskar och vill vara nära, nog jobbigt att vara i Sangis!

Hussni känner ju folk där men det gör inte jag, skulle ju självklart vilja flytta och speciellt när alla säger att det är bra för en om man gör det, men tänk om nånting händer jag kan ju inte direkt fara till mamma då. Men alla fördelar som finns också, kanske jag till och med får en framtid och inte klagar varje dag på hur jag inte mår bra, och alla kan ju komma och hälsa på mej där och det skulle ju vara roligt. Men om jag flyttade skulle jag då behöva jobba på typ ICA? Alladin har fixat så att Hussni har jobb med en lön på 28.000 i månaden! Men en sån lön skulle inte jag få och jag vill ju kunna köpa kläder och sånna roligt saker och börja träna, jag tror jag skulle börja våga göra det själv när INGEN vet vem jag är! :)

Ja som sagt så ser jag både för och nackdelar, jag ser mest positiva saker med en sådan resa men faktiskt att lämna mamma, bror, kompisar och  ALLT det väger ändå tyngre på nåt sätt, men jag tror att dom bara skulle tycka det var kul iallfall och mamma far nästan 1 gång per 2 månader till olika kurser i Stockholm och då skulle ju hon kunna ta med sej Thomas så kan dom på hos oss och jag övervinna min flygrädsla och fara hem varannan helg! ;) Och alla kompisar kan komma varje helg som jag inte far hem! Jag tror ändå jag vill det lite, fast det är ju rätt läskigt där, en tjej som var Hussnis kompis tjej blev våldtagen och jag vet att jag verkligen inte skulle våga göra NÅNTING själv nånsin! Vågar ju inte det här ens. Min pojkväns mamma bor typ 100 meter ifrån oss och om det är mörkt vågar jag inte gå dit utan då måste hon komma springades och möta mej ellet så får hon komma eller så tar jag en onödig sväng med bilen, jag vågar knappt gå till bilen! Hahaha. Jag är en fegis jag vet men det är läskigt med mörker, det känns som att det finns massor som man inte kan se.. typ en björn!
-BEAR IS THAT YOU?

Nåja vi får väl se vad som händer, jag hoppas att vi flyr till G-sunda men ändå inte.
Kommentera vad ni tycker!?
Kalix Vs. Uppsala




Ps. Igår så drog jag av ett skämt i mitt förra inlägg skulle bara säga att Hussni inte tyckte det var nå bra, känpp va?:)
Ni vet mitt "Peter- Stål" skämt (?)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Haha, klart du ska prova!

2007-10-23 @ 13:12:41
Postat av: am

Men Malin, det är nyttigt med miljöombyte, man blir lixom mindre fegis än här då allt är så självklart och fixat. Kalix och polarna/familjen finns alltid kvar :)

2007-10-23 @ 19:08:43
Postat av: Linjoh

Har du chansen att prova något nytt så gör det!!
Men såklart jätte tråkigt om du flyttar =/

Linjoh

2007-10-25 @ 09:03:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0