Natten som gått.

Inatt har jag sovit över 12 timmar.
Jag somnade efter att sist kollat på klockan 18:45 sen gick jag på toa kl: 02:00 sen sov jag fram tills väckarklockan ringde 08:15. Jag var trött igår alltså, annars kan man inte sova så länge! :)

Jag är ju mörkrädd och alltid när jag vaknar på natten så känner jag mej iaktagen så jag lägger mej alltid under täcket och ingenting får peka utanför, sticker tån ut så drar jag snabbt in den, så när jag har vaknat så där så har jag bara ett andningshål, hahaha, som att ingen ska se att det ligger en Malin under täcket. Jag vet heller inte vad jag är rädd för och jag ligger alltid med huvudet in mot väggen så att jag inte skall behöva kolla ut över rummet. När jag var 14 år så vaknade jag av att en man gick ut genom mitt rum med en trasig stol och jag kunde inte skrika eller säga nåt, så jag tror det är därför jag har blivit mörkrädd, nån dag innan det så vaknade min kompis av ett en man la på mig täcket och sedan gick runt i mitt rum för att kolla på alla mina foton, hon hade också legat helt stel och låtsas sova.. jag tror kanske lite att det var min pappa för Jimmy var och pratade med ett medie som spelade in deras samtal där hon förklarade pappa precis hur han var till sättet och hans intressen och då sa hon i bandet att han brukade gå runt och lägga på täcket på sina barn! :) Så vem vet? Men jag är fortfarande rädd för jag vet ju inte.

En gång när jag också var 14 så satt jag och mina kompisar och spirrade och vi hade täckt över alla lakan som man ska och under tiden vi spirrade så blev det allt läskigare och tillslut så frågade vi om vi kunde få avsluta och det fick vi inte och det blev äckligare och vi fick aldrig gå och tillslut skrev "anden":  Kolla in i spegeln, och jag hade en stor spegel som vi hade täckt för och sekunden efter den hade skrivit klart så ramlade hela skynket ner  och vi sprang så fort vi bara kunde, och vissa började gråta jag tror jag var en :) Sen gick vi ut och krossade glaset.
Jag tror det var sista gången vi spirrade iallfall min sistsa gång.

Före det så spirrade vi en gång hos Annelie och samma där hade vi täckt över alla speglar, men den skrev ändå att vi skulle kolla in i spegeln och då kom vi fram till att det måste vara den lilla spegeln som var på en ram och en tjej som hette Dee skulle ta ner den men när hon gjorde det så ramlade hon som ihop och tappade ramen för den var så tung, ramen var fyrkantig men den rullade flera varv fram till mig och Annelie som hade krypit ihop i en hög i hörnet och själva spegeln var vänd mot oss, och den var helt brännhet så Annelie kunde inte ta i den så hon tog en handuk och petade ner den.. Dee berättade efter det att hon kunde inte hålla i ramen att den hade vägt alldelens för mycket, skumt!?

Jag tror på sånt där men jag kommer nog aldrig i mitt liv spirra igen för det är verkligen läskigt. Saknar den tiden så vi kunde sitta i Annelies lägenhet till tidigt på morgonen och bara vara och sen gick vi och åt nån stans och somna mitt på dagen, man var inte tvungen att göra nånting :)

Nåja nu ska jag fortsätta arbeta.
Men det ringer inte så mycket så jag kanske skriver mer sen då jag blir riktigt uttråkad.

Puss&Go

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0