Rökfri.

Jag hade en bild att jag skulle bli mycket vackrare få mycket bättre hud och bli absolut mer hälsosam på ALLA sätt.
Jag har fått mer finnar än någonsin, har nästan aldrig haft en prick någonstans i mitt ansikte nu har dom börjat odla på både axlar och i fejjan, jag har gått upp mer än 6 kg sen jag slutade röka så varenda byxa har blivit för lite (det är dom kilona jag planerar att få bort) och jag är fruktansvärt blek eftersom att jag la ner cancer när jag sluta röka, haha. Men jag har just hittat något som kallas "Brun utan sol" Grattis Malin. :D
Och det där med hälsosammare, ja visst att mina lungor snart börjar odla flimmerhår igen och att dom kanske någon dag börjar må bra men jag har inte känt av att jag har bättre motion än förut och jag är mycket latare än vad jag någonsin har varit (förutom när det gäller att städa). Nu orkar jag ju inte ens gå till fläkten och tillbaka, vill ju börja träna men jag kommer aldrig riktigt igång och vågar ju inte gå själv vilket hade varit det bästa eftersom att jag då inte behövt anpassa mej till någon annan.

Så alltså om du slutar röka blir du:
Ful, fet, finnig och lat.

Men däremot så slipper du dö i rökcancer om du inte blir passiv rökare eller om det redan är försent. Så klart så slipper du ju lukta illa också för alla Icke-rökare.
 



   Jag fortsätter på samma spår mot Fulare, fetare, finnigare, och LATARE!




                                                                                                                                                                                                    Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0