Walk away.

Jag och Hussni fortsätter iallafall att diskutera det här med Uppsala så hittils var det ju inte bara en 1-dags tanke, men om vi flyttar så har vi bestämt oss för att först betala av allting som vi ligger back med och sedan ska vi nog göra så att Hussni får fara och prova att jobba så att det funkar på den biten och sedan att jag försöker att isf söka ett annat jobb INNAN jag flyttar. Mkt att planera. Det känns lite roligt iallafall.

Imorgon så ska jag med mamma på IKEA och det ska blir roligt, jag kanske ska köpa nå jul-pynt eller nån början på jul-klappar eller nå? Spännande.

Idag efter jobbet så for jag och Lisa på After Work middag på Bricks och sen var vi och gick med Nelly (Lisas mammas killes hund) 1 timma, och vi gick fort, kände mej riktigt nyttig faktiskt. Vi gick från Näsbyn till bredvikens efter strandpromenaden (inte in i Breviken), sedan gick vi hela vägen och över Golden Gate, förbi ICA, bakom ICA  och tillbaka, kändes långt iallafall :D Jag funderar om jag ska våga fara själv på Bodypumpen imorgon det är fortfarande inte så många som har bokat men det är ju så att jag inte är så bra och då känns det så fult! ;D

Fan vad jag vill kunna sjunga! Blev less nu.


PussOKram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0