.

När vi är ute och går våra morgonpromenader med hälsogruppen som jag är med i så ska man gå 1 timma i väldigt rask takt och inte äta något innan men (drick gärna 1 kopp svart kaffe innan du går för att få igång förbränningen)  efter så ska du äta en redig frukost. (redig frukost= 1 tallrik yougurt m. hallon och müssli, 1 mini fullkorns baugette m. kyckling, keso, paprika och avokado på, och slutligen en bär och frukt smootie) anledningen till all denna mat när man varit ute och gå är för att då fortsätter förbränningen och äter du inte så tar förbränningen av dina muskler istället för av fettet.

När du är på gym och kör stenhård styrka i 1 timma så måste du äta bra innan (ca 1 timma innan, inte mindre än 1 timma gärna 2 timmar) så att den kan bygga muskler och för att återställa musklerna (För att tömma kroppen på kolhydrater ordentligt så kan du gå 30-60 minuter efter styrkepasset så bröjar kroppen ta från fettet då också!) så måste du äta efter träningen också och det är då jag dricker protein-dryckerna :)  
Jag är proffs på det här nu. ;D Om vi säger att du inte äter 5 gånger om dagen så kommer du aldrig se resultat av din träning, det är alltså lika bra att du inte tränar
Så du ska äta, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika.

Mellanmålen som du ska äta kan bestå av tex. fruktsallad, eller en fullkornsmacka med massa keso och kyckling, parika och avokado. Men om du inte ska träna samma dag så räcker det att mellanmålet är 1 frukt.


Jag brukar även försöka äta med ca 2 timmars mellanrum och det fungerar väldigt bra, och till en början så är det väldigt svårt att få in rutinen på all denna mat, men till slut så kommer man in i det ;D
Hoppas att du fick svar, det här är iallafall som jag gör :)






Detta inlägg var meningen som en kommentar men den blev lite väl lång ;D

Kommentarer
Postat av: bea

härlig bakgrund!

2008-04-16 @ 19:20:59
URL: http://lillasnigeln.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0