Grönt te & Mörk choklad

Hejsan bloggen och bloggare! :)


Min hälsodag har sett ut så här;



Klockan 09:50
Jag vaknar, klär på mej och går på toa och efter 10 minuter är jag utanför dörren för en HÄRLIG morgonpromenad, är ute i 1 timma och 10 minuter och är bokstavligt talat BLÖT i svett, när jag har averkat strandpromenaden.

Efter morgonpromenaden så hoppar jag i duchen och äter frukost, sen ligger jag och myser framför Oprah, Dr Phil och Rachel Ray. (haha, märks det att jag har mycket att göra.)

Mamma ringer och frågar om jag vill komma med henne på promenad och det vill jag absolut, så vi averkar också strandpromenaden (min 2;a gång) , fast en kortare variant på 40 minuter, (Jag har absolut gått minst 10.000 steg idag) hemma igen och då gör jag en supergod omelett med massor av grönsaker i och jag gräver i mej den.
Vi hämtar pizza till Roger och Hussni och far och hälsar på Roger på sportis då jag SJÄLVKLART passar på att ta 1 timmas gympass också! Va!? Är jag inte den hurtigaste hurtbullen ni vet? haha. Jag käner mej så nyttig och mitt fredagsgodis är MÖRKchoklad och inte smågodis ;D

Jag ska säga sanningen: Jag har kollat på Anna Skipper Du är vad du äter HELA veckan, och hon vet verkligen hur man påverkar folk :) Och efter att ha sett det sista hemska programmet med en som röker och hade rökt i 10 år så ha jag tillbringat min och mammas promenad med att försöka förklara för henne att hon måste sluta röka, hon har typ rökt i 30 år och efter 10 år så får man i sig MINST 2 liter tjära, tänk att efter 30 år så får man i sig 6 liter, och tjära är ju inte direkt det enda gifter du får i dej! Jag själv MÅSTE åtminstone FÖRSÖKA sluta feströka nu :)

Nåja nu ska jag asluta och fortsätta med mitt GRÖNAte och min MÖRKAchoklad farmför tv:n istället, det är CSI! :)


Kanske skriver jag snart igen.

Se ya!

Kommentarer
Postat av: Katten

WOW vilken hurtbulle, jag skulle behöva litegrann av ditt hurtande, har inte rört på mig sen jag gick på semester, och jag har inte börjat ännu..

2008-08-23 @ 09:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0