Tiden rusar iväg

Vad tiden går fort, jag blir nästan rädd.
Det har redan gått en vecka nu av min kära semester, det är ju hemskt.

Igår var jag med Anna och hon bjöd mej på en Latte & en tonfisk baugette på myggan, bara sådär mitt i allt, hon är ju galen ;D Men gott var det och TACK Anna, du är så gullig. Sen var vi på Intersport, Coop Bygg, Team Sprotia & sen drog vi iväg till hennes Herr & Fru Svärföräldrar, där vi blev bjudna på kaffe och fika. Det var jätte trevligt.

Nu försöker jag få tag på Elin, men det är lite svårt med endast 1 krona på telen då jag måste hålla på och tjuvringa ;D Jag tänkte ju hälsa på henne och Julle, och leka och läsa "Grodan & Grisen" med Julle, som han verkar älska.
Kanske ska vara hans barnvakt i veckan i några timmar under dagarna tills Jorre slutar jobbet och isf så måste det ju planeras så jag vet vad jag kan göra i veckan och inte, så inget dubbel planeras. Man måste veta saker, annars kan man inte ha ett eget liv, (När ska jag vakna, och hinna äta, ska jag fara och träna osv.)  och sen tänkte jag kanske att jag och GullJulle kanske isf skulle vara hos Elin och Jorre eftresom att han brukar vara lite skraj för Hussni, haha.
Fast Julle kanske har blivit modigare nu (?) det är ju ett tag sen han har träffat Hussni.

Men men, what to do, det blir nog inte jag och Julle imorgon iallfall för det går inte utan planer som sagt.

Jag och mamma har just varit ute och gått hela strandis och det var jätte skönt faktiskt. Vill göra nåt, jag vill ha pengar idag, för idag vill jag göra saker, jag har en sån dag idag.


Nu ska jag avsluta, kanske skriver mer imorgon istället.
Ha en fortsatt trevlig sommar.

Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Elin

Du har ju int alls försökt ringa mig.

2008-08-11 @ 17:39:38
URL: http://gaffelnasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0