Malin VS Linda

TVÅ helger i rad har jag nu stött på flytande bajskorvar i toaletterna på jobbet, första gången var jag bakis och mådde så fruktansvärt dåligt så när jag såg det höll jag på att dö och Linda Josefsson fick gå och spola (hon har barn och är van), andra gången var jag lämnad till toaletten alldelens ensammen, jag lyfte på locket och skulle väl börja pissa och jag kollar ner i toan och där ligger !!!DEN!!! Jag fick kväljningar, mycket kväljningar, men jag klarade av att spola denna gång!
Jag dog litegrann inombords!
Jag var tvungen att få prata av mej med någon och det blev några mailkonverastion mellan mej och Linda Josefsson, där jag beklagade mej och sa att jag varenda helg hädanefter kommer stå med kamera och kamoflagekläder för att ta den misstänkta, hon tyckte att även jag borde vara misstänk för detta, vilket vi nog kom fram till att jag inte var, eftersom att jag inte hade bett någon annan gå och spola ner min skit om det var MIN egen skit. (jag skulle inte vilja att nån glor på min skit), skulle vara skumt om jag gick på toa och sen låtsades att någon annan hade gjort sina behov och inte kunde spola efter mej själv (?) Sen blev de iallfall en MSN konverastion med Linda Johansson, även där. Tvungen att beklaga mej:


Lind@ säger: Jobbar du??

Malin säger: Jepp, och vet du vad jag stötte på?

Lind@ säger: Nä?

Malin säger: En flyt bajskorv på SAMMA toalett som tidigare!

Lind@ säger: Men va fan!!!

Lind@ säger: De måste ju vara samma äckel som går på toa!!!

Lind@ säger: Har du fråga om de är elin som glömt att spola =)

Lind@ säger: haha

Malin säger: haha, näe jag har ju inte gjort det. Jag sa till Linda att nästa gång vi helgar med varandra så lär jag ju stå på span utanför =) Linda sa att även jag var misstänkt men då sa jag att om det var min egen skit så hade jag nog inte bett henne gå och spola sist gången, jag hade nog kunnat göra det själv ;D

Lind@ säger: haha

Malin säger: haha, hon sa att hon kallar det för skit-jobb =)
Lind@ säger: Jo verkligen ett skit jobb

Malin säger: haha

Malin säger: Jag höll själv på att dö av kväljningar, även där borde misstankarna försvinna från mej, jag tror inte jag skulle berätta till någon om jag hade stött på min egna bajskorv i toan, haha, och börja spy!

Lind@ säger: *as garvar*

Malin säger: hahaha

Lind@ säger: Man kan tro att vi är i kiss o bajs åldern..

Malin säger: Tycker inte du att det verkar skumt att jag är misstänkt för detta? Jag lär ju ska fota om jag stöter på det en gång till och visa hur jävla äckligt det är, den var flytande och typ bubblig och stank skit!! hahahaha

Lind@ säger: Ja får spy känslor bara ja tänker på eländet.. Stackars dig inte kul o känna sig anklagad för ett bajseri..

Malin säger: JA! =/ Jag måste säga åt Linda nu så att hon sluta anklaga fel personer! =)



Haaha, tack för att jag fick dela med mej, men SNÄLLA du som bajsar på jobbet i toan, kan du inte spola efter dej!? Nästa gång tar jag dej på bar gärning!


Kommentarer
Postat av: Linjoh

haha

2008-12-06 @ 14:04:14
Postat av: Linda

Säger som på Lindas blogg.

Vilket skitsnack!!! Moaahahahha....

Och jag misstänker inte dig =)

2008-12-07 @ 14:53:08
URL: http://liteeljest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0