Livet som telefonist!

Alla som har jobbat här eller har jobbat som telefonist vet hur enerverande det kan vara ibland, jag hade nyss en IDIOT som ringde in till ett företag. Och alla som känner mej vet att jag absolut aldrig kan vara otrevlig, inte ens om jag försöker och inte ens mot en IDIOT.
Hon ringer till det där företaget om och om igen, det hon inte vet är att det bara är jag som kommer svara hela kvällen, eftersom att jag är den enda nu ikväll som har den kunden.

Så här gick smatalet till, stoora bokstäver representerar skrik!

Inringande: Kan du kolla mitt personnummer?

Jag- Vet du att tyvärr kan jag inte kolla det här men jag kan koppla dig vidare så kan du kolla de på en annnan kundtjänst.

Inringande: VA FAN, FATTARU INGENTING, JAG KAN FÖR FAN INTE JÄÄLA SITTA OCH BLI KOPPLAD RUNT FÖR FAN, DET HÄR ÄR JU FÖR FAN AKUT, JÄÄÄLA SKIT STÄLLE, NI KAN JU FÖR HELVETE INTE SITTA OCH KOPPLA RUNT MEJ HIT OCH DIT, JÄÄÄÄÄLA IDIOT!  VA FAN HETER DU!??? JAG SKA HA DIT FUCKING FÖR OCH EFTERNAMN, GE MEJ DIT FUCKING NAMN FÖR FAN!

Jag- Jag heter Malin och du behöver inte mitt efternamn, men om du lugnar ner dej och lyssnar på mej, så kanske vi kan lösa det här, för det hjälper inte att du är otrevlig.

Inringande- DU FUCKING JÄLA MALIN, SKA FÖR FAN INTE SITTA PÅ ETT SÅNT DÄR JÄÄÄLA STÄLLE, DU ÄR SÅ JÄÄLA OTREVLIG (Jag tror hon lärde sig ett nytt ord)  DU KAN FÖR FAN INGENTING, JAG SKA PRATA MED EN FUCKING JÄÄÄÄLA  BESIKTNINGSMAN, JAG HAR PRATAT MED EN SÅN TIDIGARE, JAG SKA FAN PRATA EMD EN SÅN, JAG KAN FÖR HELVETE INTE PRATA MED DEJ, KOPPLA MEJ TILL EN FUCKING JÄÄÄLA CHEEEF, JAG SKA PRATA MED DIN JÄÄÄLA CHEF, FATTARU DET!?? JAG HAR PRATAT MED MIN FUCKING JÄÄLA HYRESVÄRD MEN DOM BRYR SIG FAAN INGENTING. (Konstigt, tänkte jag när man läter så där, men det sa jag aldrig) KOPPLA MEJ FÖR FAN TILL NÅN JÄÄÄLA CHEF DÅ FÖR HELVETE, JAG TÄNKER FAN INTE PRATA MED DEJ FUCKING JÄÄLA MALIN, DU KAN DRA ÅT HELVETE, DU ÄR SÅ JÄÄÄLA OTREVLIG!!!!!!!!!!!!!!  (Under tiden i hela den här uppsatsen så har jag såklart försökt att avbryta henne några gånger med : "meeen", "kan du", "ta det lungt nu", "det hjälper inte att du är otrevlig mot mej" och några liknande fraser, men ingenting har så klart gått att lugna ner henne." JAG STTER OCH RINGER FRÅN MIN JÄÄLA TELEFON OCH DU BARA KOPPLAR MEJ VIDARE OCH SKITER I ALLTING, JAG FÖRSÖKER FÖR FAN FÅ HJÄLP, DU ÄR SÅ JÄÄLA DUM I HUVVET, DU KAN FÖR FAN INGENTING. (Jag har inte ens fått prata nånting så hon vet ingenting om mej, och under hela samtalet så tänkte att jag ska lägga på, för man får göra det när dom är otrevliga personligt, men jag häängde kvar) FÖR FAN KOPPLA MEJ TILL DIN SATANS CHEF DÅ FÖR HELVETE, DIN JÄÄLA IDIOT.
-------Klick-------
Samtalet bröts och jag är överlycklig, för jag orkar veeeeeerkligen INTE , trööga människa!!!



PS. Jääla betyder Jävla, men hon kunde inte säga det utan hon sa Jääla och därför skrev jag det!

Nu ringer hon som ett mongo till samma företag och varje gång frågar hon vem hon pratar med och jag säger Malin, då lägger hon på luren! Normal.


Kommentarer
Postat av: Anonym

I know the feeling ;)

2008-12-09 @ 20:04:18
Postat av: Emma

Glömde skriva namn :)

2008-12-09 @ 20:05:02
Postat av: Linda

Vilket jääla pucko!!!

2008-12-10 @ 09:01:32
URL: http://lindisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0