LördagplusSöndagärlikamedsant.

Hejsan Allaihopa.
Sitter hemma nu och känner mej bara så nöjd med mej själv för att jag är så jävla bra. ( Jenny också ;D )
För idag har jag nämligen stigit upp klockan 09:00 på en Söndag som jag var ledig på för att fara på ett spinning pass som jag typ hatar mest i världen och man kan väl säga att jag hatar det lite mer idag för att mitt AS värker gärnet och det är ingen liten värk utan den där jävla sadeln den gnuggade sig ända in i arselbenen och ont gör det, AJ!
Och sen har jag och Jenny farit och ätit kycklingburgare med grovt bröd och Jenny drog till med sallad till den, men vd jag åt till behöver vi inte prata om ;)
Det är inte bara idag jag har gjort nånting, utan det är hela helgen och för att vara jag så är det jävligt bra gjort, igår LÖRDAG så vaknade jag kanske vid 11:00 och for på en föreläsning med jobbet, alldelens frivilligt och åt en smaklös italienskbuffe från hotellet, och jag har målat färdigt i Datarummet så nu är det snyggt och vitt och jag har städat som bara tusan i köket så det blänker och även toaletten den skiner. Jag älskar nog att stiga upp tidigt när jag är ledig för man får så mycket gjort och jag vill ha ännu mer gjort.

Jenny jag håller på att ladda ner Justins nyaste album åt dej men till min fasa så har jag inte nerbrännar program så att jag måste få bränna den till dej någon annan dag ska försöka fixa ett nerbrännar program tills imorgon. Men den är iallafall på gång.

Imorgon då händer det ännu mer för då ska jag på "Ride a bike in the waer" träningen och jag ska säga GOODBYE to my favorite Lisa som ska till Thailand, jag är så JÄKLA avis, om ändå jag någongång skulle ha råd och skulle få sluta vara flygrädd så skulle jag också vilja åka dit.

På tal om pengar så såg jag på postkod miljonären där dom delade ut miljoners kronor till folk och där vinner en gubbe 19 miljoner och allt detta prat om miljoner har fått mej att drömma om det och björnar varje natt och även fått mej att komma på en uppfinning som jag har skrivit till NUTECK och frågat hur jag ska få ut den på marknaden, tyvärr så kan jag inte säga åt någon vad det är för en uppfinnning ännu förens jag har tagit patent på den så ingen jäkel blåser mej, man vet ju aldrig med dagens människor ;D
Så jag planerar en milonärsframtid, jag menar 19 miljoner skulle ju sitta rätt fint, kan ju säga att dom skulle komma till användning iallafall och inte bara för mej utan för alla jag känner men det är ju inte så troligt att det skulle hända LILLA mej i LILLA Kalix. Jag hoppas och ber iallafall att det nån gång kan komma någon miljon flygandes till mej som skulle bli bara mina.

Nåja mina trogna läsare och inte trogna läsare, ni får ha det så GÖTT, för nu ska jag sova.

Ps. Vi har bubblat och ångat idag också!

Här är sammanfattningen av min helg i bildformat ;D









Till Jenny ;D :





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0