Nyheter

Nu bombar jag bloggen, det var ett tag sen och jag tyckte det var dags för en "skrivaflerainläggperdag" dag i dag. Kanske för att bilden på hjärtat var så fult så jag inte riktigt vill att någon ska skåda det fula verket.
På tal om hjärtan så tror jag att jag ska skänka bort mitt när jag är död så att någon annan kan ta det, är så rädd att vakna i döden, så jag tänkte att jag skulle ge bort mina svart rök lungor, mina njurar min lever, min skrumpna hjärna och mitt äckligt fula hjärta, någon kan väl ta mina fett-förstörda tarmar också, allt för att inte kunna leva när jag är död. Rädd(?)

Undrar om det har hänt nåt i världen, Jenny kom just hit och berättade en nyhet och då slog det mej att jag är jävligt dålig på att kolla på nyheterna och läsa tidningar osv, ibland läser jag faktiskt på Aftonbladet och blir lite mer uppdaterad men annars är jag riktigt dålig, när ska man börja egentligen, är jag bara inte riktigt mogen för att möta sannningarna ännu kanske, har väl blivit insydd i Kalix och tror att det är allt som existerar, haha. Som USA. Och min träning som jag förövrigt ringde och avbokade idag.

Hade just en jätte arg tant som klagade på dålig service på kundtjänsten eftersom att ingen har ringt henne efter 5 minuter typ, det är sååå typiskt vissa. Stressade människor.

Dagens övning; Sträck på hakan och känn att du är någon.


Kommentarer
Postat av: Jensi

Näe.. Inte det! ;)

2008-02-14 @ 16:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0