Tacco Night.

David nämnde ordet Tacco och nu är jag fast, ikväll blire tacconight! :)
Vi fick iordning rummet igår och det blev jätte fint, lite tomt än så länge men super snyggt när allt är på sin plats. Nu ser det inte ut som ett sunkigt tonårs LAN-rum med blått element, nej nej nu är det elegant och STILrent med vitt och inredning i färg. Snyggt.

Oj, vad jag kängtar efter Taccos, är jätte hungrig, tryckte just i mej 3 blodapelsiner, men jag blev inte mätt, jag är HUNGRIG, Hussni ska iallafall diska och komma med och handla :)
Igår åt vi på ett ställe här och fatta priserna en PIZZA för 85 kronor, skojja inte om dyra stället, men älskade brödet iallafall, haha, pizzan saltade jag, är ju en salt tokig människa.
Snart slutar man det här jobbiga jobbet och får gå hem och ta det lungt innan morgonsdagen träning OCH jobb, det värsta är att jag jobbar fram till 21:00 och alla som jobbar här vet ju vad som händer efter klockan 18:00 på helgerna, då brakar helvetet löst.

Önskar att jag fick sitta på min nya utbildning alltid, jag trivs så himmla bra med det, man får använda hjärnan lite mer, och det behövs :)
Det var förresten  jätte roligt på BARS igår, och alldelens ensammen, jag hade varit på PUMP kanske MAX 4 gånger tidigare, men det är det som är så bra för att folk är alltid så trevliga och hjälper gärna till och visar och instruktörerna är jätte duktiga. BERÖM TILL ER!

Åh, vad jag längtar till min TACCO.

Jag skriver nog här mer imorgon, vi får hoppas att det har hänt nå intressant tills dess, vilket inte brukar hända, jag kanske kan skriva om hur det gick med att måla om min BYRÅ, ahhaha. Intressant- NOT.


Nåja, ha´t bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0