Glassar på Playan

Fredag:

Det var lika roligt som jag hade tänkt att det skulle vara, jag lagade all mat (mamma var grillmaster), vi åt en 3 rätters middag som var mycket godare än jag hade tänkt mej, vi drack öl och martini, spelade kubb och skrattade.


Lördag:

SKITMYSIGT och SKITROLIGT!
Vi solade oss, drack massor med kall öl och massor med kall cider, vi lyssnade på reggae och på Dj bobbo ;D haha, vi  hoppade studsmatta, grillade grillkorv och  varmkorv, spelade hockey, vissa spelade guitarrhero och vi hade bara SÅÅÅ trevligt, det konstiga med denna kväll var att jag drack hur mycket som helst och inte drack jag sakta men jag blev aldrig full, så jag gav upp kring 00:00 och drack LOKA istället ;D Inget hotellet blev det inte för mej, Hussni, Cissi, Lotte, Janne och Anton iallafall och jag är så glad för det, och dom som for på hotellet for typ inte förens vid 01:00, och så glad är jag för det för det var så jääkla trevligt!
Dagen efter hade jag inte ett spår av bakis i mej, jag var inte ovanligt hungrig, jag var inte ens PYTTEtrött och jag hade inte ens en liten smula huvudvärk! :) SKÖNT!

Ska även tillägga att Patrixx stampade sönder och samman ett stackars getingbo i Lördags, haha, så vi flyttade festen så att dom fick tjura ifred.

(Oss= Jag, Hussni, Cissi, Patte, Thomas, Niten, Alle, Janne & Anton, iallfall från början sen kom det massor)


På måndag började jag träningen igen, var ute och gick med mamma i 40 minuter och var och tränade med Cissi i ca 60 minuter på gymmet.

IDAG:
Vaknade klockan 08:00 fast jag hade sovmorgon denna dag och for iväg på gymmet och tränade benen, rumpan och axlarna. Jobbigt att träna ben så där tidigt på morgonen då det tar så mycket på ens kondition som man MEST saknar på morgonen :) Nu sitter jag på jobbet och växlar, och jobbigt känns det idag.


Onsdag:

Träna Bröst & Triceps med Cissi och inget annat är planerat ;D Förutom att jag ska fortsätta min nedräkning för då är det bara TVÅ dagar kvar till min HÄRLIGA EFTERLÄNGTADE SOLIGA semester!!









Hejpa.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tjohej! :D Hoppas du haft en bra dag önskar jag, tralala!

2008-07-29 @ 20:03:10
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Lena

Låter som en underbar fest helg :-) Hoppas din semester blir uuuuurskön !!!! :-)

2008-07-30 @ 11:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0