Massor med Sol


Jag hoppas att det blir massor med sol på min semster som snart är här, nedräkningen är verkligen i full gång och jag har bara 1 dag kvar och sedan är det fritt fram för mej att vakna när jag vill, att umgås med vem jag vill när jag vill och jag  kommer kunna vara vaken hela natten bara för att vara det och gå till mamma och sova i hennes badenbaden under dagen bara för att jag vill det. ÅH vad jag längtar efter min semester, kan det inte vara idag som jag får gå hem och känna hur det känns att vara ledig i en hel månad.
Och hur jag ska träna på gym, promenera, sola och måbra, så när jag är tillbaka till Hösten 1 September så ska jag verkliget var FIT for fight ;D
Och om jag har råd då kanske jag färgar utväxten innan jag är tillbaka på byggetså alla som är less på den ska slippa se den:)

Idag kanske Lisa ska komma eller om det var imorgon och hon ska köpa fika, haha, hon kommer till mej på besök och bjuder mej på fika, det var faktiskt så att hon ville komma på fika men jag har inga pengar till sånt som heter fika- Det är inte ens början på månaden och jag har 1100:- kvar på hela månaden och då har jag INTE köpt något som kallas för mat. Det är väldigt jobbigt att leva 2 st på en lön som dessutom denna månad var på 2000 kronor mindre än den faktiskt brukar vara. Nöjen under semestern är bara att glömma. (vi hade tänkt fara typ och campa åtminstone)

Men det finns inte så mycket att göra för nu är det bara som det är, inga nya kläder, ingen hårfärg, inget godis, inga nöjen, knappt någon bensin och mat som kallas för fattigmansmat-diet som går ut på att äta sig LESS på korv, pasta och köttbullar, kanske nudlar någon dag då jag inte ska träna. Tur att jag har råd att träna iallafall, för det gör jag gratis enda till den sista September vilket är fööör perfekt!


Åh, jag vill bli rik och jag vill resa till ett annat land.

Kommentarer
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. Anne von Porat

sol är alltid välkommen

2008-07-31 @ 12:34:55
URL: http://veckomagasinet.se
Postat av: Peaches

jag är rädd för att jag har tröttnat på den otroliga värmen nu :O jag hatar att svettas hela dagarna.. Vad tycker du om bla alkoholen i Sverige? Läs och kommentera!

2008-07-31 @ 12:50:16
URL: http://iwonderyouwonder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0